-
file sierrars500 1on eimai 1os a5 k 2on to O......A ti simenei??
-
Ωραία λοιπόν..............κριτές να κατεβαίνουν με αυτοκίνητο κατα την κρίση τους τη διαδρομή **ανάποδα εν ώρα αγώνα **......υπεύθυνοι σχέσεων με αγωνιζομένους να ανεβαίνουν τέζα στο ενδιάμεσο και να κινδυνέυουν θεατές , ανθρωπομπαριέρα εκει που υποδείχτηκε να μην υπάρχουν θεατές..........μήπως κάποιος (ή κάποιοι ή όλοι ) δεν κάνουν καλά την δουλειά τους ??? Υπάρχει παρατηρητής αγώνα ??? Πολύ θα ήθελα να δω την έκθεση........(βέβαια άν το ειχε κάνει καμιά επαρχιακή λέσχη ακόμα θα τους κρεμάγανε ανάποδα και δεν θα ξαναβλέπανε αγώνα στον αιώνα τον άπαντα)...... Αλλά άμα είσαι ΑΛΑ.........ισότητα........!!!!!!!!!!
Αλλά άν δεν αντιδράσουμε τώρα να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να κοπούνε κ@λοι είτε είναι ΑΛΑ , είτε Φωτεινέλης , είτε οποιοσδήποτε αυτό θα ξαναγίνει..........και δεν θα είμαστε τυχεροί να βγαίνει πάντα το μαύρο.....θα βγει και το κόκκινο κάποτε στη ρουλέττα........και δεν θα ειναι ΧΡΩΜΑ................ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!
οι φωτό για τον υπέυθυνο ασφαλείας........για να δει τι .......έχασε.........
-
Μια χορταστική φωτογκαλλερυ στο R40
-
Ωραίες φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ωραίες φωτογραφίες.Φανταστικές οι φωτογραφίες...
-
Θέλω να ευχαριστήσω το TEAM AGELAKIS για την βοήθεια που μου πρόσφερε σε πρόβλημα που αντιμετώπισα το Σάββατο με το αυτοκίνητο μου.Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟ ελαστικά,ΤΕΡΖΑΚΗ service και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ DVD αγώνων αυτοκινήτου για την στήριξή τους.
Διεγράφη διαφημιστική καταχώρηση... Φίλε μου η διαφήμιση απαγορεύεται στο 4T-Forum (Moderator nass)
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.
-
Φιλε magik σε ειδα που φωτογραφιζες στο ελενιτ, αλλα εχασες την πιο καλη φωτο (εκτος και αν δεν την εχεις ποσταρει ακομη!
Το μαρυρο 13αρι που εχασε τα φρενα στην ελενιτ.Υγ στην μπαριερα στην εισοδο της ελενιτ ουτε να καθισεις δεν μπορουσες, θα επεφτε.
-
-
Πολύ καλό πέρασμα και απο το λευκό cinquecento(στο Κ8) με τον Φουντή. Μόνο στο 1ο αφου στο 2ο είχε έξοδο .
Πολύ καλός ο Βασιλειάδης πέρασε δίχως αύριο και σχεδόν στις 2 ρόδες (στο 1ο σκέλος). -
Συμφωνωντας με ολες τις προηγουμενες επισημανσεις για την λεσχη,θα ηθελα να κανω και μια τελευταια που αφορα περισσοτερο την Τροχαια μαλλον και οχι την λεσχη. Φευγοντας μετα το τελος του αγωνα απο τον τερματισμο,μπροστα μου κινουνται δυο αγωνιστικα με πινακιδες ΕΘΕΑ,ενα κοκκινο sierra και ενα αλλο χωρις φωτα πισω και απ'οτι βλεπω στις φωτογραφιες του χαντερ και χωρις καθρεφτες..!!Κινουνται αργα,με γυρω στα 60km/h,με αποτελεσμα να μεζευτει μεγαλη ουρα πισω..Σε μια διασταυρωση μαλιστα,που υπηρχε περιπολικο κοψανε ακομα περισσοτερο.Ετσι,σε μια τεραστια ευθεια μετα,αποφασιζω να προσπερασω..Βγαζω φλας,μπαινω στο αντιθετο ρευμα και αρχιζω να επιταχυνω..Ακριβως σε εκεινο το σημειο λοιπον αποφασισε ο οδηγος του δευτερου αγωνιστικου να περασει το αλλο και βγαινει χωρις καμια προειδοποιηση(ουτε καν να σηκωσει το χερι) μπροστα μου αναγκαζοντας με να πεσω στα φρενα ωστε να του δωσω χωρο.Απο κει και περα δεν ξανατολμησα ουτε εγω,ουτε κανενας απο αυτους που ακολουθουσανε,αν και ειχε και αλλες ευθειες,να κανουμε προσπεραση μεχρι την εθνικη που σταματησε..
Ρωτω λοιπον:
1.Αν ειχε γινει ατυχημα,ητανε καλυμμενος?Εγω ημουν απο την ασφαλιστικη μου?
2.Ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβουν μερικοι οτι το να κυκλοφορεις με ενα τετοιο αυτοκινητο σε δημοσιο δρομο ειναι πολυ πιο επικυνδυνο απο την ιδια την αναβαση??
3.Κατα τη γνωμη μου αν επρεπε ενα αγωνιστικο να φυγει μετα το τελος του αγωνα σε τρειλερ,ειναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
Αυτα..συγνωμη για την παρλα.. -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Φιλε magik σε ειδα που φωτογραφιζες στο ελενιτ, αλλα εχασες την πιο καλη φωτο (εκτος και αν δεν την εχεις ποσταρει ακομη!
Το μαρυρο 13αρι που εχασε τα φρενα στην ελενιτ.Αυτή ???? κοίτα αντανακλαστικά οι θεατές........
(γιατι δεν μου μιλησες ??? δεν σε είδα....... )
Δεν σου μιλησα γιατι νομιζα οτι δεν θα με θυμασαι!
Στην συγκεκριμενη περιπτωση αν επεφτε το αυτοκινητο λιγο πιο αριστερα θα ανοιγαν μυτες μονο κ μονο απο τα κυγκλιδωματα που θα επεφταν πανω στους θεατες, δεν ειναι κριμα???
Και λεω στην συγκεκριμενη περιπτωση γιατι ηρθε πολυ φρεναρισμενο στην μπαριερα, αν ερχονταν αφρεναριστο στα κυγκλιδωματα μαλλον θα ειχαμε μεγαλο προβλημα... -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Δεν σου μιλησα γιατι νομιζα οτι δεν θα με θυμασαι!
Στην συγκεκριμενη περιπτωση αν επεφτε το αυτοκινητο λιγο πιο αριστερα θα ανοιγαν μυτες μονο κ μονο απο τα κυγκλιδωματα που θα επεφταν πανω στους θεατες, δεν ειναι κριμα???
Και λεω στην συγκεκριμενη περιπτωση γιατι ηρθε πολυ φρεναρισμενο στην μπαριερα, αν ερχονταν αφρεναριστο στα κυγκλιδωματα μαλλον θα ειχαμε μεγαλο προβλημα...Και βέβαια σε θυμάμαι τι κουβέντα είναι αυτή ????
κρίμα είναι που οι οδηγοί , οι θεατές , οι όποιοι σπόνσορες δέχονται να συμμετέχουν με την παρουσία τους σε τέτοιου είδους 'αγώνες' όπου η τύχη έχει αναλάβει το μεγαλύτερο ρόλο.........
-
Ο χρήστης politis n έγραψε:
Διεγράφη διαφημιστική καταχώρηση... Φίλε μου η διαφήμιση απαγορεύεται στο 4T-Forum (Moderator nass)ΦΙΛΙΚΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.
Αυτο δεν ειναι λιγο μαυρη διαφημιση?
-
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΑ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙ ΕΙΔΕ ΣΤΗ ΡΙΤΣΩΝΑ ΤΟΥ Ο8.
Η ΑΝΘΡΩΠΟΜΠΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΑΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ .ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΡΙΤΗΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΙ -ΘΕΑΤΕΣ- ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ .ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΛΥΤΑΡΧΗ??
ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ??ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΣΠΑΓΕ ΕΝΑ ΨΑΛΙΔΙ (ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΕΣΠΑΣΑΝ ΔΥΟ).
ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ SECURITY??Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΘΕΑΤΗ ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΣ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ?
ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ!ΠΛΑΚΑ ΕΞΧΑΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ !!!!Ο ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΠΙΔΟΣΗ, Ο ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Κ3 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΕΛΕΟΣ!!!!,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΛΙΣΑΝΣ??????ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ???
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΡ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ......),ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ)ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ(ΑΔΕΙΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ CIVIC ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!!)
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ,ΑΝΑΦΤΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ............
-
Ειναι η 1η μου φορα που μπαινω και γραφω σε αυτο το forum και μαλλον με αυτα που διαβαζω θα ειναι και η τελευταια..Ειναι ντροπη να εκφερεστε ετσι για εναν ανθρωπο αγωνιζομενο και πρωταθλητη στις κατηγοριες που συμμετειχε τα τελευταια 35χρονια στους ελληνικους αγωνες και παραλληλα δημοσιογραφο τα τελευταια 16χρονια με θεμα τους Ελληνικους αγωνες παντα...Εσεις ολοι που εκφερετε αποψη και λετε να ετρωγε μπουκαλι ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ποιοι ειστε για μιληστε μας ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕΤΑ..Μηπως λεγεστε κυριοι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ του πληκτρολογιου και των εσφαλμενων εντυπωσεων...Αν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος που βαζει πανω απ ολα την ασφαλεια μπροστα να παρει θεατες μαζι του οπως αναφερεστε μερικοι λες και ειναι κανα παιδακι 20χρονο και εχει τη κ....α να δειχτει οτι παει γρηγορα...Για οσους εχουν απορεια εκτος απο την αρμοδια θεση που του ανεθεσε η ΑΛΑ που ειχε στον συγκεκριμενο αγωνα ο πατερας μου επρεπε ενδιαμεσα 1ου και 2ου σκελους να ανεβει στον τερματισμο για παρει συνεντευξεις απο τους προταγωνιστες του αγωνα και επρεπε να ανεβει σε γρηγορους ρυθμους για να αρχισει και το 2ο σκελος του αγωνα για να μη χρονοτριβει..Που αμα δεν ηταν και ο πατερας μου κανενας δε θα εβλεπε τη φατσα του στην τηλεοραση και θα ηταν ολοι παγκοσμιος αγνωστοι....
-
Ο χρήστης j.Fotinellis έγραψε:
Ειναι η 1η μου φορα που μπαινω και γραφω σε αυτο το forum και μαλλον με αυτα που διαβαζω θα ειναι και η τελευταια..Ειναι ντροπη να εκφερεστε ετσι για εναν ανθρωπο αγωνιζομενο και πρωταθλητη στις κατηγοριες που συμμετειχε τα τελευταια 35χρονια στους ελληνικους αγωνες και παραλληλα δημοσιογραφο τα τελευταια 16χρονια με θεμα τους Ελληνικους αγωνες παντα...Εσεις ολοι που εκφερετε αποψη και λετε να ετρωγε μπουκαλι ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ποιοι ειστε για μιληστε μας ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕΤΑ..Μηπως λεγεστε κυριοι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ του πληκτρολογιου και των εσφαλμενων εντυπωσεων...Αν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος που βαζει πανω απ ολα την ασφαλεια μπροστα να παρει θεατες μαζι του οπως αναφερεστε μερικοι λες και ειναι κανα παιδακι 20χρονο και εχει τη κ....α να δειχτει οτι παει γρηγορα...Για οσους εχουν απορεια εκτος απο την αρμοδια θεση που του ανεθεσε η ΑΛΑ που ειχε στον συγκεκριμενο αγωνα ο πατερας μου επρεπε ενδιαμεσα 1ου και 2ου σκελους να ανεβει στον τερματισμο για παρει συνεντευξεις απο τους προταγωνιστες του αγωνα και επρεπε να ανεβει σε γρηγορους ρυθμους για να αρχισει και το 2ο σκελος του αγωνα για να μη χρονοτριβει..Που αμα δεν ηταν και ο πατερας μου κανενας δε θα εβλεπε τη φατσα του στην τηλεοραση και θα ηταν ολοι παγκοσμιος αγνωστοι....Εδώ είσαι λάθος, ναι είχε πολλά να κάνει αλλα αυτό δεν δικαιολογεί να ανεβένει σε ρυθμό αγώνα ανάμεσα σε θεατές που κατεβαίνανε την διαδρομή εκείνη την ώρα, αφού είχε περάσει και ο ουραγός και αρα ο αγώνας είχε τελειώσει. Αν δεν το είχα δει με τα ίδια μου τα μάτια θα έλεγα οτι και εσύ ΑΛΛΑ... τον είδα να περνάει ξυστά απο κόσμο με καμια 100άρα+. Αν ανέβενε λίγο πιο σιγά και δεν θα προκαλούσε και θα είχε καθυστερήσει maximum 1 λεπτο.
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Ειναι η 1η μου φορα που μπαινω και γραφω σε αυτο το forum και μαλλον με αυτα που διαβαζω θα ειναι και η τελευταια..Ειναι ντροπη να εκφερεστε ετσι για εναν ανθρωπο αγωνιζομενο και πρωταθλητη στις κατηγοριες που συμμετειχε τα τελευταια 35χρονια στους ελληνικους αγωνες και παραλληλα δημοσιογραφο τα τελευταια 16χρονια με θεμα τους Ελληνικους αγωνες παντα...Εσεις ολοι που εκφερετε αποψη και λετε να ετρωγε μπουκαλι ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ποιοι ειστε για μιληστε μας ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕΤΑ..Μηπως λεγεστε κυριοι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ του πληκτρολογιου και των εσφαλμενων εντυπωσεων...Αν ειναι δυνατον ενας ανθρωπος που βαζει πανω απ ολα την ασφαλεια μπροστα να παρει θεατες μαζι του οπως αναφερεστε μερικοι λες και ειναι κανα παιδακι 20χρονο και εχει τη κ....α να δειχτει οτι παει γρηγορα...Για οσους εχουν απορεια εκτος απο την αρμοδια θεση που του ανεθεσε η ΑΛΑ που ειχε στον συγκεκριμενο αγωνα ο πατερας μου επρεπε ενδιαμεσα 1ου και 2ου σκελους να ανεβει στον τερματισμο για παρει συνεντευξεις απο τους προταγωνιστες του αγωνα και επρεπε να ανεβει σε γρηγορους ρυθμους για να αρχισει και το 2ο σκελος του αγωνα για να μη χρονοτριβει..Που αμα δεν ηταν και ο πατερας μου κανενας δε θα εβλεπε τη φατσα του στην τηλεοραση και θα ηταν ολοι παγκοσμιος αγνωστοι....
Εδώ είσαι λάθος, ναι είχε πολλά να κάνει αλλα αυτό δεν δικαιολογεί να ανεβένει σε ρυθμό αγώνα ανάμεσα σε θεατές που κατεβαίνανε την διαδρομή εκείνη την ώρα, αφού είχε περάσει και ο ουραγός και αρα ο αγώνας είχε τελειώσει. Αν δεν το είχα δει με τα ίδια μου τα μάτια θα έλεγα οτι και εσύ ΑΛΛΑ... τον είδα να περνάει ξυστά απο κόσμο με καμια 100άρα+. Αν ανέβενε λίγο πιο σιγά και δεν θα προκαλούσε και θα είχε καθυστερήσει maximum 1 λεπτο.
Φιλε μιχαλη δε νομιζω σε καποια περιπτωση ειδικα ο πατερας μου επειδη ολο μου φωναζει και εμενα ιδιαιτερα για την ασφαλεια να εβαζε σε κινδυνο θεατες δε το συζητω καν..Οταν εχει τοσες αρμοδιοτητες ομως και τρεχει πανω κατω για να προλαβει να τελειωσει με επιτυχια τα παντα μπορει καποια στιγμη να πατησε το γκαζι παραπανω δεν αντιλεγω...Δεν ειναι ομως πρεπον να λεγοντε κουβεντες θα ετρωγε μπουκαλι στο κεφαλι κτλ κτλ....
-
Επειδή:
- Διαφωνώ με κάθε είδους βία (και τα μπουκάλια που κάποιοι κακώς ανέφεραν)
- Διαφωνώ με το τσαμπουκαλίδικο ύφος σου από την 1η σου δημοσίευση
- Δεν ήσουν παρών στο συμβάν άρα δεν δικαιούσαι να αμφισβητείς
- Όλοι οι πραγματικοί λόγοι που αναφέρεις περί προσφοράς και παρουσίας του πατέρα σου δεν τοποθετούν ΚΑΝΕΝΑΝ στο απυρόβλητο (και ιδιαίτερα τους επώνυμους - αναγνωρίσιμους που πρέπει να προσέχουν πολλαπλά)
- Πρέπει κάποτε να βρίσκουμε τη δύναμη (δύσκολο για πολλούς) να παραδεχτούμε λάθη
- Γνωριζόμαστε και έχουμε μιλήσει και με εσένα και με τον πατέρα σου σαν συναθλητές (ανεξάρτητα αν διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ σε πολλές από τις απόψεις του και τους χειρισμούς του) και ο σεβασμός είναι δεδομένος.
σε παρακαλώ, αν επιθυμείς, ξαναγράψε πιο ήρεμα και όπως αρμόζει, να συζητήσουμε.
-
Λεπτο ζητημα αυτο που προεκυψε με εναν ανθρωπο που σιγουρα εχει προσφερει πολλα , κυριε Φωτεινελλη προτου αφορησετε το φορουμ εξηγηστε τι συνεβη και καλυτερα ο ιδιος ο πατερας σας . Αλλωστε βημα να μιλησει εχει και εδω και στις εκπομπες του . Υπερβολες δεν χρειαζονται ουτε βαριες κουβεντες
Νομιζω ολοι σας ξερουν και σας εκτιμουν και καμια φορα μια απλη συγνωμη ( οπου χρειαζεται ) αρκει . -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Επειδή:- Διαφωνώ με κάθε είδους βία (και τα μπουκάλια που κάποιοι κακώς ανέφεραν)
- Διαφωνώ με το τσαμπουκαλίδικο ύφος σου από την 1η σου δημοσίευση
- Δεν ήσουν παρών στο συμβάν άρα δεν δικαιούσαι να αμφισβητείς
- Όλοι οι πραγματικοί λόγοι που αναφέρεις περί προσφοράς και παρουσίας του πατέρα σου δεν τοποθετούν ΚΑΝΕΝΑΝ στο απυρόβλητο (και ιδιαίτερα τους επώνυμους - αναγνωρίσιμους που πρέπει να προσέχουν πολλαπλά)
- Πρέπει κάποτε να βρίσκουμε τη δύναμη (δύσκολο για πολλούς) να παραδεχτούμε λάθη
- Γνωριζόμαστε και έχουμε μιλήσει και με εσένα και με τον πατέρα σου σαν συναθλητές (ανεξάρτητα αν διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ σε πολλές από τις απόψεις του και τους χειρισμούς του) και ο σεβασμός είναι δεδομένος.
σε παρακαλώ, αν επιθυμείς, ξαναγράψε πιο ήρεμα και όπως αρμόζει, να συζητήσουμε.
Διαφωνω και εγω μαζι σου περι τσαμπουκαλιδικου υφους μου.Με τον τονο που μιλησαν καποιοι για τον πατερα μου απαντησα και σε πολλοι ηρεμους τονους...Κατ αρχην συμφωνω οτι κανεις δεν ειναι στο απυροβλητο κατα 2ο λογω ηθελα να σε ρωτησω εσενα καθως απ οτι καταλαβαινω εισαι αγωνιζομενος βρισκοσουν μες το δρομο εκεινη την ωρα?3ον εσυ ο ιδιος βοηθησες τον κριτη ετσι ωστε να κρατησει το κοσμο πισω απ τις μπαριερες?4ον Οπως ειδη γραφτηκε το αμαξι αναβενε με αναμενα φωτα και κορναροντας αυτο δε σου λεει τιποτα?5ον μπορεις να μου πεις σε ποιο Κ κινδυνεψαν θεατες και να ζητησω την αναφορα απ τον κριτη.6ον ειναι φυσικα δικαιωμα σου να συμφωνεις η να διαφωνεις με τις αποψεις του πατερα μου σε οτι αφορα τη δουλεια του απ οτι ξερεις ομως εχει παντα ανοιχτα αυτια και ματια βλεπει κρινει και αποφασιζει για αυτο που κανει εδω και αρκετα χρονια...Σε ευχριστω πολυ για τις υποδηξεις σου να εισαι σιγουρος οτι θα τον ενημερωσω για τα γραφομενα διοτι ο ιδιος δεν πολυ ασχολειτε με το internet και δεν εχει λαβει γνωση και ειμαι βεβαιος οτι θα σε ευχαριστουσε για τις ανευ εκτος δωλου επισημανσεις σου.....
ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ 2008