-
εμαθα ρε! ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
-
A 3.2 megapixel auto-focus camera will help you capture the perfect moment in style and with a massive 4GB of internal storage you can keep all the files you need. The integrated ultra-sensitive GPS will help you find your destination as quickly and efficiently as a dedicated satellite navigation unit.
ζητα απο τον Κουκο λογισμικο κτλ κτλ...
-
... σωθηκες!!!
-
Ψτ!! Ότι θες, μίλα! Τα έχω όλα... ...περιλαμβανομένων και γυαλιών 3D
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
A 3.2 megapixel auto-focus camera will help you capture the perfect moment in style and with a massive 4GB of internal storage you can keep all the files you need. The integrated ultra-sensitive GPS will help you find your destination as quickly and efficiently as a dedicated satellite navigation unit.ζητα απο τον Κουκο λογισμικο κτλ κτλ...
Εεεεε... ένα ελαφάκι για τον Σπυράκο!!!
-
-
Εχεις νεώτερα mesastou?
-
Γεια σας
Ειμαι ο Αλεκος ειμαι απο το Καρπενησι και μπορω να σας βοηθησω και σε διαμονη και στην ξεναγηση και στο φαγητο.Λογω δουλειας τους ξερω σχεδον ολους
Οτι θελετε μην ντραπειτε να ρωτησετε
Φυσικα οταν ερθετε θα πιουμε καφε ολοι μαζι
Για δωματια μην περιμενετε τελευτια στιγμη να βρειτε ολοι μαζι, ειναι δυσκολο -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχεις νεώτερα mesastou?Απλά έκανα ένα up για να δω τι παίζει.
Από ότι κατάλαβα το θέμα ξεχάστηκε, η πλειοψηφία έχει ψηφίσει ... αύριο.Εγώ ενδιαφέρομαι μάλλον μόνο αν υπάρχουν άλλα κουτσούβελα μεταξύ 4-10 ετών και αν δεν συναντήσω σοβαρές αντιρρήσεις από την σύζυγο(=boss)
Τι λέτε για τα Φιδάκια?
Βλέπω πως έχει τουλάχιστον 2 καταλύματα: http://www.hotelink.gr/Central-Greece/E ... s/?f=1&t=6
Βάση destinator είναι 26,5 χλμ & 40 λεπτά απο Καρπενήσι.
Την Κυριακή μπορεί να έχουμε και χιόνια αφού βλέπω χιονόπτωση στο χιονοδρομικό.
Εδώ Καρπενήσι. -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Εχεις νεώτερα mesastou?
Απλά έκανα ένα up για να δω τι παίζει.
Από ότι κατάλαβα το θέμα ξεχάστηκε, η πλειοψηφία έχει ψηφίσει ... αύριο.Εγώ ενδιαφέρομαι μάλλον μόνο αν υπάρχουν άλλα κουτσούβελα μεταξύ 4-10 ετών και αν δεν συναντήσω σοβαρές αντιρρήσεις από την σύζυγο(=boss)
Τι λέτε για τα Φιδάκια?
Βλέπω πως έχει τουλάχιστον 2 καταλύματα: http://www.hotelink.gr/Central-Greece/E ... s/?f=1&t=6
Βάση destinator είναι 26,5 χλμ & 40 λεπτά απο Καρπενήσι.
Την Κυριακή μπορεί να έχουμε και χιόνια αφού βλέπω χιονόπτωση στο χιονοδρομικό.
Εδώ Καρπενήσι.μη πας με το φορουμ...
1η Χειμερινή 4ΤΦ-->Καρπενήσι-->Εκδήλωση ενδιαφέροντος