-
Δεν το αναιρω Χριστο, προσπαθω να ειμαι δικαιος και λεω οτι κι αυτο τελικα ειναι λαθος. Νομιζω οτι πρεπει να βαζουμε τα πραγματα αλλά και την αξια του καθενα μας ακριβως στη σωστη βαση.
Το μελλον θα δειξει.
Να σου πω τι θα εκανα πρωτα-πρωτα? Μια φραση.
'Κυριοι αγωνιζομενοι, θελετε να συμμετεχετε στην ΕΘΕΑ? Στρωθειτε, καντε ΕΝΑΝ ΣΟΑΑ κι ελατε. Τα χαδια τελος'. -
Mμμμ ... για σκεψου ομως εδω με δυο σοαα και γινοντε σαλατες (βλεπε κανονισμους που εβαλαν το χερακι τους κ.α.) φανταζεσαι με εναν , τι κονσομε θα βγει ?
Εγω πιστευω οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι στον χωρο , που μπορουν να μπουν σε τετοιες θεσεις και να εχουν κατασταλαγμενες αποψεις και αμερολιπτες , μεσα απο πολυ περισκεψη ολων των λαθων του παρελθοντος , αλλα και γνωσεις απο πετυχημενες με τακτικη ομοσπονδιες αλλων κρατων , ωστε να κατσουν κατω και να δουλεψουν σωστα .
Δεν περιμενω τιποτα πλεον , και κακως γραφω .
υ.γ. συνεχισε εσυ παντως , γιατι εστω και με αυτους τους πυροβολισμους , κατι γινεται , μου θυμιζει μαλιστα τα χρονια εκεινα του... ζηταμε 5 να γινουν 1-2 ..... ολο και καποια αυτια ακουνε και δουλευουν τα σκαλπς .
-
Εάν γίνει αυτό…. «Δεν περιμενω τιποτα πλεον , και κακως γραφω», ΕΣΥ που γνωρίζεις, τότε σίγουρα δεν θα διορθωθεί ποτέ αυτό…. «..... Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας !»
Α. -
Σωνεται και παρα σωνεται , ακομα και στις δυσκολες αυτες ημερες που περναμε σαν λαος !αλλα ..........
Δεν φτανει μονον ενας ανθρωπος που εχει ορεξη ,**μπεσα και φιλοτιμο **οπως ο Μανωλης , για να γυρισει τον τροχο σωστα , οταν γυρο του τον φρεναρουν διαφοροι μετριοι εως γλυκοι βραστοι , και καποιοι αλλοι ,οι ,που δεν θελουν να υδρωσουν κωλαρακι , και να ,που ισως και να μην ταιριαζουν τα χνωτα τους .
Ετσι πιστευω με την απλη λογικη που διαθετω , εχοντας ακομα στην υπογραφη μου αλλα με ελπιδα να διαψευστει , σαν αισιοδοξος απο κουνια . -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
Η 'μαλακοπαπλωματεξ' ΕΠΕ δεν εχει καμμια σχεση με μ-----ς οπως υπονοειτε, αλλά με μαλακά παπλώματα που ευνοούν τον υπνο τον βαθυ που χαρακτηριζει το σπορ μας και τις ηγεσιες του την περιοδο αυτη. Το γραφω γιατι ποτέ δεν βριζω και δεν μ αρεσει να παρεξηγουνται τα γραφομενα μου.
Τωρα. Μη μιλατε για λεφτα. Και χωρις αυτα γινονται θαυματα που μπορει μετα να φερουν και τα λεφτα. Τελευταιο παραδειγμα ο προσφατος αγωνας στα Τρικαλα. Αν δεν βουλιαξουμε, περιμενετε να δειτε πως θα 'πλουτισει' του χρονου.
Φίλε εμείς υπονοούμε?. Μα εσύ έγραψες!.
Τώρα μεταφράζεις τα ελληνικά σου στην ελληνική, μαζεύοντας τα αμάζευτα!.... Συμφωνούσα στα πρώτα σου, διαφωνώντας στα επόμενα.…και δεν μιλάμε για πλουτισμό, μα τα έξοδα?. Αυτά δεν είναι χρήματα που χρειάζονται?.
Εσύ τρέχεις το ευχαριστιέστε, αδειάζεις!... μπορεί να παίρνεις και το πατρονάρισμα…. Εγώ που φιλάω την ασφάλεια σου, που οργανώνω την διασκέδαση σου?. Την βενζίνη που καταναλίσκω δεν θα την πάρω?. Είναι υπερβολή τα 40ε ημερήσια αποζημίωση?. 12 ώρες εγκαταλελειμμένος στα βουνά, κάνοντας πολλές φορές 2 και 3 δουλειές?. Και λαβε και υπόψη σου χωρίς τουαλέτα……
Πληρώνοντας εγώ την ασφάλεια μου, επισκευάζοντας το αυτοκίνητο που χαλάει για την περίπτωση. Και εάν είναι 2 ήμερες και μακριά, το 3ης κατηγορίας ξενοδοχείο είναι έξοδο που με πλουτίζει?!.
Το ψώνιο μας υπηρετούμε, βάζοντας και χρήματα από την τσέπη μας ΠΑΝΤΟΤΕ. Και τα ‘ακούμε’ και από πάνω εννοίοτε άδικα, από ‘ανθρωπάκια’, που καλύπτουν δικά τους σφάλματα.
Με άλλα λόγια θέλεις, να χρηματοδοτούμε την δική σου απόλαυση - διασκέδαση. Μα αυτό κάνουμε όσο αντέχει η τσέπη μας!. Με αντάλλαγμα να σε θαυμάζουμε όταν αγωνίζεσθε και δεν σέρνεστε….
Α.\
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
Η 'μαλακοπαπλωματεξ' ΕΠΕ δεν εχει καμμια σχεση με μ-----ς οπως υπονοειτε, αλλά με μαλακά παπλώματα που ευνοούν τον υπνο τον βαθυ που χαρακτηριζει το σπορ μας και τις ηγεσιες του την περιοδο αυτη. Το γραφω γιατι ποτέ δεν βριζω και δεν μ αρεσει να παρεξηγουνται τα γραφομενα μου.
Τωρα. Μη μιλατε για λεφτα. Και χωρις αυτα γινονται θαυματα που μπορει μετα να φερουν και τα λεφτα. Τελευταιο παραδειγμα ο προσφατος αγωνας στα Τρικαλα. Αν δεν βουλιαξουμε, περιμενετε να δειτε πως θα 'πλουτισει' του χρονου.
Φίλε εμείς υπονοούμε?. Μα εσύ έγραψες!.
Τώρα μεταφράζεις τα ελληνικά σου στην ελληνική, μαζεύοντας τα αμάζευτα!.... Συμφωνούσα στα πρώτα σου, διαφωνώντας στα επόμενα.…και δεν μιλάμε για πλουτισμό, μα τα έξοδα?. Αυτά δεν είναι χρήματα που χρειάζονται?.
Εσύ τρέχεις το ευχαριστιέστε, αδειάζεις!... μπορεί να παίρνεις και το πατρονάρισμα…. Εγώ που φιλάω την ασφάλεια σου, που οργανώνω την διασκέδαση σου?. Την βενζίνη που καταναλίσκω δεν θα την πάρω?. Είναι υπερβολή τα 40ε ημερήσια αποζημίωση?. 12 ώρες εγκαταλελειμμένος στα βουνά, κάνοντας πολλές φορές 2 και 3 δουλειές?. Και λαβε και υπόψη σου χωρίς τουαλέτα……
Πληρώνοντας εγώ την ασφάλεια μου, επισκευάζοντας το αυτοκίνητο που χαλάει για την περίπτωση. Και εάν είναι 2 ήμερες και μακριά, το 3ης κατηγορίας ξενοδοχείο είναι έξοδο που με πλουτίζει?!.
Το ψώνιο μας υπηρετούμε, βάζοντας και χρήματα από την τσέπη μας ΠΑΝΤΟΤΕ. Και τα ‘ακούμε’ και από πάνω εννοίοτε άδικα, από ‘ανθρωπάκια’, που καλύπτουν δικά τους σφάλματα.
Με άλλα λόγια θέλεις, να χρηματοδοτούμε την δική σου απόλαυση - διασκέδαση. Μα αυτό κάνουμε όσο αντέχει η τσέπη μας!. Με αντάλλαγμα να σε θαυμάζουμε όταν αγωνίζεσθε και δεν σέρνεστε….
Α.\
Επειδη καποιοι ειχαν διαγνωσει την δακρυβρεχτη αυτη κατασταση που περνουσες, σου αφαιρεσαν δια βιου τα πτυχια Κριτου και Τεχνικου Εφορου, ωστε να κανεις και οικονομια πλεον.
Αν ηταν οπως τα περιγραφεις, δεν θα εκαναν ολοι οι κριτες ετσι, για να περιληφθουν στις διαφορες διοργανωσεις.
Προς Θεου, δεν λεω οτι οι κριτες θυσαυριζουν,αλλα η πραγματικοτητα απεχει πολυ απο αυτα που εγραψες και πιο πανω.'el-em'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Σωνεται και παρα σωνεται , ακομα και στις δυσκολες αυτες ημερες που περναμε σαν λαος !αλλα ..........Δεν φτανει μονον ενας ανθρωπος που εχει ορεξη ,**μπεσα και φιλοτιμο **οπως ο Μανωλης , για να γυρισει τον τροχο σωστα , οταν γυρο του τον φρεναρουν διαφοροι μετριοι εως γλυκοι βραστοι , και καποιοι αλλοι ,οι ,που δεν θελουν να υδρωσουν κωλαρακι , και να ,που ισως και να μην ταιριαζουν τα χνωτα τους .
Ετσι πιστευω με την απλη λογικη που διαθετω , εχοντας ακομα στην υπογραφη μου αλλα με ελπιδα να διαψευστει , σαν αισιοδοξος απο κουνια .Χρισταρα, οπως εσυ εκανες τους διαχωρισμους σου για τον Δημητρη τον Παπανδρεου σ αλλη ενοτητα, ετσι κανω κι εγω τους δικους μου για τον Μανωλη Χαλιβελακη
Μπεσα και φιλοτιμο στο απειρο
Τιμονι και καρδια στο φουλ
Πειρα και γνωση του σπορ στα υψη
Οικογενειαρχης και επαγγελματιας υπερανω κριτικης( Ασε που σ ολα τα παραπανω δεν μου πεφτει λογος)
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ??? (Σ αυτο, θελει δε θελει ο Μανωλης, λογος μου πεφτει!)Ιδου λοιπον το πηδημα και παμε απο την αρχη
Τα εχω ξαναγραψει, τα εχω στειλει, καπου σε καποια χωματερη τα βρηκα.
Θελετε να δουλεψει και ν αποδωσει η ΕΘΕΠΑ?ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΕΠΑ
- Η ΕΘΕΠΑ ειναι οργανο συντονιστικο και αποφασιστικο
- Αποτελειται απο 5 μελη και κατα την γνωμη μου με απλη συμμετοχη χωρις ψηφο των Συνδεσμων οπως ειναι σημερα.(Μονο αν υπαρξει ΕΝΑΣ συνδεσμος Πανελλαδικης εμβελειας και με δημοκρατικη οργανωση, δικαιουται να συμμετεχει ισοτιμα στην ΕΘΕΠΑ)
- Η ΕΘΕΠΑ συνεδριαζει ανα 15νθημερο και δημοσιοποιει μεσω site OMAE και EMAIL προς καθε ενδιαφερομενο την ημερησια διαταξη καθε συνεδριασης, περιληψη των θεματων που επεξεργασθηκε και τις αποφασεις που πηρε(μηδεν εξοδα)
- Μεσα στην ΕΘΕΠΑ λειτουργουν οι πιο κατω τριμελεις εως 5μελεις επιτροπες επεξεργασιας θεματων και εισηγησεων
Α. Επιτοπη προγραμματος, εκδηλωσεων και δημοσιων σχεσεων
Β. Επιτροπη κανονισμων.
Γ. Επιτροπη-ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δ. Πειθαρχικη επιτροπη
Ε. Επιτροπη παρατηρητων και αξιολογησης αγωνων.
Το γραφειο τυπου, ειναι η μοναδικη επιτροπη που ΠΡΕΠΕΙ να εχει επαγγελματικο στελεχος.
Σε καθε επιτροπη συμμετεχει απαραιτητα ενα τακτικο μελος της ΕΘΕΠΑ που εκτελει και χρεη συνδεσμου.
Οι επιτροπες συνεδριαζουν υποχρεωτικα ανα δεκαπενθημερο μεταξυ των συνεδριασεων της ΕΘΕΠΑ και επι πλεον οποτε υπαρξει σοβαρο και επειγον θεμα.
Στις επιτροπες συμμετεχει με ψηφο εκπροσωπος των συνδεσμων, οι αποφασεις ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ λαμβανονται με απλη πλειοψηφια, ενω στην ΕΘΕΠΑ εκτος των αποφασεων κοινοποιουνται και οι εισηγησεις της μειοψηφιας.
Η ΕΘΕΠΑ, εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων, δεν λαμβανει αποφασεις αν τα θεματα δεν εχουν γινει αντικειμενο επεξεργασιας απο τις επιτροπες.
Η υπαρχουσα γραμματεια της ΕΘΕΠΑ οργανωνεται ετσι ωστε να προωθει τα θεματα μεταξυ επιτροπων, και μεταξυ επιτροπων και ΕΘΕΠΑ στον ταχυτερο χρονο και με τον πιο εγκυρο τροπο. Η καλη λειτουργια της γραμματειας ειναι ευθυνη του Προεδρου της ΕΘΕΠΑ.
Αυτος σε γενικες γραμμες ειναι ο τροπος που μπορει να διοικηθει ενα σπορ, ο τροπος να εκμεταλευθει ανοιχτα μυαλα και δυνατοτητες των 'πιστων' λειτουργων του και η μονη διεξοδος απο την εσωστρεφεια.
Τον φωναζω 20 χρονια. Θα παρει κανεις την αποφαση να μας δειξει οτι ξερει να διοικει?
Ολα τα υπολοιπα ειναι για να δημιουργουμε εντυπωσεις, να κραταμε στεγανα και να ριχνουμε στους αλλους τις ευθυνες για ολα τα κακα που μας συμβαινουν.
Υ.Γ. Αντωνη, επειδη ξερω οτι πολλοι (κι αναμεσα σ αυτους κι εσυ) εχουν απωθημενα που ανακουφιζονται μονο αν βριζουν η παρελθοντολογουν, γι αυτο κι εγω εκανα την διευκρινιση του 'μαλακοπαπλωματεξ οικογενειακη ΕΠΕ), για τι με νοιαζει το αυριο αντλωντας εμπειρια κι απ το χτες. Και το χτες στην Ελλαδα ειναι το οικογενειακο μαγαζακι που τ ονομα του ληγει σε 'εξ'(και κοιμουνται βαθεια πισω απο τις εξελιξεις) και καμμια σχεση δεν εχει με την οικογενειοκρατια (που υπονοησες) στο σπορ μας. Δεν εχω κανενα προβλημα να γραψω οτι δεν μ αρεσει να βλεπω τον μπαμπα διπλο προεδρο, τη μαμα σ επιτροπη και τον γυιο σ αλλη επιτροπη, το γραφω καθαρα και δεν το ξεφτυλιζω με εκφρασεις τυπου 'μαλακοπαπλωματεξ'.
Συμφωνοι? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Διαβασε σχετικο σχολιο μου στον χωματινο. http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic ... 0633#40633Δεν είναι ευγενικό για το χώρο που μας φιλοξενεί να παραπέμπουμε τη συζήτηση σε άλλο χώρο είναι σα να λέμε 'φύγετε από το 4T Forum και πηγαίνετε στο XYZ Forum'. Ενα απλό copy-paste της εκεί δημοσίευσης θα αρκούσε [Mod]
Συγγνωμη, υπεθεσα οτι η παραθεση ολοκληρης δημοσιευσης και η καταληψη χωρου δεν θα ηταν ευγενικη.
-
Xωρις να εχω ειδικοτητα δεν θα διαφωνισω με τον μπουσουλα που καταθετεις εδω , και ισως αφου το εχεις ψαξει να ειναι κι η σωστη λυση στο θεμα .
Αλλα βρε doc ειναι εκει μονον το προβλημα ?
Και η χωρα μας εχει νομους και διαταξεις που θα μπορουσε να ειναι υποδειγμα κρατων , αλλα οπως διαπιστωνουμε τα ατομα(εδω επιτροπη) ειναι αυτα που τα κανουν ................!(δεν βριζω)Μπορουν να ατομα και δη Ελληνες για μια τοσο σοβαρη και μαλιστα ανευ οικονομικων οφελων εργασια για εστω ενα χρονο ? και να ειναι συνεπεις ωστε να μην τραβαει τα ...... ο χ Μανωλης ?
-
Νομιζω πως ναι Χριστακο. Ηρθε η ωρα να μετρηθουμε και να δουμε ποσα ΑΠΙΔΙΑ (οχι παραφρασεις ε? ) πιανει ο Σακκος μας. Το γνωστο παραπονο των τεμπεληδων κριτικων Ελληνων ειναι οτι εκει πανω γινονται κι αποφσιζονται πραγματα ερημην κι εν αγνοια τους.
Τωρα, αν λειτουργησει ετσι, θα υπαρχουν 30 ατομα να δουλευουν κι ο καθενας θαχει καποιον δικο του να μαθαινει, να γκρινιαζει να πληροφορει.
Απο την αλλη, και παλι επειδη ολοι γκρινιαζουμε για την μεχρι τωρα εσωστρεφεια, θα δοθει η ευκαιρια καποιοι να προσφερουν, καποιοι να διακριθουν και καποιοι να γινουν τα στελεχη του αυριο.
Αν κι αυτο αποτυχει, τοτε δεν θα πρεπει να ξαναμιλησει κανεις για τα χαλια μας.
Προσεξε ομως. Ολο το μυστικο ειναι σ αυτη τη φρασηΗ ΕΘΕΠΑ, εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων, δεν λαμβανει αποφασεις αν τα θεματα δεν εχουν γινει αντικειμενο επεξεργασιας απο τις επιτροπες
Αν ο Μανωλης δεν υποσχεθει και δεν τηρησει την εφαρμογη της, αν συνεχισει να παιρνει τις αποφασεις στο τηλεφωνο με τον Κοσμοπουλο, τον Φατουρο, τον , τον, τον, (ψιλοτυχαια τα ονοματα) κι οχι σ ολομελεια και δημοκρατικα, τοτε σιγουρα θ αποτυχει.
Μανωλη, ξερω οτι σου μπαινω πολυ στη μυτη, ομως μην κοιτας τιποτ αλλο παρα μονο τις προθεσεις μου. Εχεις κανει χιλια καλα, και μερικα λαθη κυριως ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ που ομως τελικα σου στοιχιζουν πολλα. Δοκιμασε κατι αλλο...
-
Να ρωτησω κατι ρε παιδια?
28 χιλιαδες αναγνωσεις σ αυτο το θεμα. Γινεται κουβεντα για το μελλον.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ, ΠΡΟΤΑΣΗ, ΙΔΕΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ, να βρουμε τις καλυτερες λυσεις στο προβλημα μας?
ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΩΡΕ???
Λεσχιαρχες, αγωνιαρηδες, κριτες, μεχρι τωρα δουλευε το πραγμα με ψιχουλα για τον καθενα χωριστα. Βολευομασταν, δε λεω.
Για του χρονου ομως τελειωνουν οι φρυγανιες. Περιμενετε να πεθανει για να το αναστησετε ε?Μετα φταινε οι...αλλοι.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Να ρωτησω κατι ρε παιδια?28 χιλιαδες αναγνωσεις σ αυτο το θεμα. Γινεται κουβεντα για το μελλον.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ, ΠΡΟΤΑΣΗ, ΙΔΕΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ, να βρουμε τις καλυτερες λυσεις στο προβλημα μας?
ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΩΡΕ???
Λεσχιαρχες, αγωνιαρηδες, κριτες, μεχρι τωρα δουλευε το πραγμα με ψιχουλα για τον καθενα χωριστα. Βολευομασταν, δε λεω.
Για του χρονου ομως τελειωνουν οι φρυγανιες. Περιμενετε να πεθανει για να το αναστησετε ε?Μετα φταινε οι...αλλοι.
Μα βρε γιατρε. Αντε και να μπει καποιος να κανει μια προταση.... Νομιζεις οτι θα παρουν σοβαρα την προταση? Οχι επειδη δεν θα ειναι σοβαρη ως προταση απλα επειδη ολα αυτα τα χρονια, και προτασεις πεφτανε στο τραπεζι και εσενα εχει μαλιασει η γλωσσα σου να τα λες και αλλων, αλλα ποτε μα ποτε δεν κατσανε να τις μελετησουν.... Απο το ενα αυτι μπενανε, απο το αλλο βγαινανε..... Ας κατσουν να μελετησουν τις παλαιωτερες και οταν τις εφαρμοσουν (καποιες απο αυτες) τοτε κοιταμε να κανουμε και καινουριες....
-
«Υ.Γ. Αντωνη, επειδη ξερω οτι πολλοι (κι αναμεσα σ αυτους κι εσυ) εχουν απωθημενα που ανακουφιζονται μονο αν βριζουν η παρελθοντολογουν, γι αυτο κι εγω εκανα την διευκρινιση του 'μαλακοπαπλωματεξ οικογενειακη ΕΠΕ), για τι με νοιαζει το αυριο αντλωντας εμπειρια κι απ το χτες. Και το χτες στην Ελλαδα ειναι το οικογενειακο μαγαζακι που τ ονομα του ληγει σε 'εξ'(και κοιμουνται βαθεια πισω απο τις εξελιξεις) και καμμια σχεση δεν εχει με την οικογενειοκρατια (που υπονοησες) στο σπορ μας. Δεν εχω κανενα προβλημα να γραψω οτι δεν μ αρεσει να βλεπω τον μπαμπα διπλο προεδρο, τη μαμα σ επιτροπη και τον γυιο σ αλλη επιτροπη, το γραφω καθαρα και δεν το ξεφτυλιζω με εκφρασεις τυπου 'μαλακοπαπλωματεξ'.
Συμφωνοι?»
Όχι σύμφωνοι!. 50%
Απωθημένα εγώ?. Δεν με τιμώρησαν ποτέ σε αγώνες και στην δουλειά μου. Το τελευταίο και μοναδικό, είναι σε εξέλιξη. Δεν πήγα ποτέ να φτιάξω κάτι και με φτύσανε. Δεν επιχείρησα ποτέ να παραστήσω τον παράγοντα και μου το αρνήθηκαν. Κατά συνέπια δεν πρέπει να έχω απωθημένα και δεν έχω.
Σίγουρα για να ασχολούμαι σημαίνει, ότι ενδιαφέραμε για το αύριο.
Δεν υπονόησα τίποτα, εσύ έγραψες την επίμαχη έκφραση. Εσύ έσπευσες να την μεταφράσεις. Εσύ συμπληρώνεις με το τι δεν σου αρέσει να βλέπεις.
Όταν θέλεις γράφεις καθαρά. Τώρα ναι…..
Μα όταν έγραψες την επίμαχη έκφραση, χαριτολογώντας για εμένα και όχι με διάθεση ξεφτιλίσματος, υπονοούσες σε στιλ χρησμού πυθίας διάφορα. Ενεργοποίησες σκέψεις από τους γράφοντες και ανάλογες ερμηνείες.
Και αφού δεν το καταλαβαίνεις, θέλω να σου πω, ότι συμφωνώντας και μερικές φορές διαφωνώντας μαζί σου, είμαι με το μέρος σου, θέλεις δεν θέλεις!.
Το εν λόγο θέμα για εμένα έληξε……
Α. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Διαβασε σχετικο σχολιο μου στον χωματινο. http://www.xwmatinos.gr/forum/viewtopic ... 0633#40633
Δεν είναι ευγενικό για το χώρο που μας φιλοξενεί να παραπέμπουμε τη συζήτηση σε άλλο χώρο είναι σα να λέμε 'φύγετε από το 4T Forum και πηγαίνετε στο XYZ Forum'. Ενα απλό copy-paste της εκεί δημοσίευσης θα αρκούσε [Mod]
Συγγνωμη, υπεθεσα οτι η παραθεση ολοκληρης δημοσιευσης και η καταληψη χωρου δεν θα ηταν ευγενικη.
…ας ήταν μόνον αυτό που γράφετε αγενές εδώ μέσα!!!....
Μας προτρέπεις φίλε, σε forum που είναι κλειδωμένο…..
Όπως λέει και ο mod, κάνε ένα copy-paste, στα γραφόμενα σου. Σε παρακαλώ θέλω να τα διαβάσω.
Α. -
[quote='antonis-team']
Απωθημένα εγώ?. Δεν με τιμώρησαν ποτέ σε αγώνες και στην δουλειά μου. Το τελευταίο και μοναδικό, είναι σε εξέλιξη.
Αν ειναι πιο ευκολο για εσενα, θεωρησε το οτι 'ειναι σε εξελιξη'.
Για ολους τους αλλους ειναι τετελεσμενο και 'εφ'ορου ζωης', αν μπορεις να καταλαβεις την σημασια του ορου.'el-em'
Υ.Γ. Παντως στο φετινο Ακροπολις κατορθωσες να παρεις και καποιον τιτλο !!!!!!
Αν δεν το γνωριζεις, ρωτα με να σου τον πω. -
ΩΔΥΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕΝ ....... ????????
Μεχρι στιγμης κατι γινεται. Για να δουμε , θα βγει το μωρο ολοκληρο και αρτιμελες? Εν αναμονη για να συμπληρωσουμε την λεξη που λειπει απο το ρητο. Μακάρι να ειναι αλλη απο την γνωστή. -
βλεπω στις διαφορες προκυρηξεις οτι για να μετρησει καποιος βαθμολογικα στην τελικη καταταξη πρεπει να εχει εκκινησει χ αγωνες(απο 3 εως 4)
ηδη αυτο ειναι συζητησιμο,
αλλα αυτο το παραπανω που εγραψα πως συνδεεται με την τελικη καταταξη?
δλδ στο τελος οι βαθμοι ολων οσων εχουν τρεξει λιγους αγωνες δεν μετριουνται?(και δεν εμφανιζονται στην τελικη καταταξη) και απλα θα εμφανιστουν οσοι εχουν εχουν εκκινησει η θα παρουν και τους βαθμους οσων δεν προσμετρανε στην τελικη καταταξη?
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ?δλδ ενας που τρεχει λιγους αγωνες στερει βαθμους απο τους αλλους(μπορει να στερησει για την ακριβεια),αλλα ο ιδιος στο τελος δεν φαινεται πουθενα?
ή οχι? -
Αγαπητε μου αμαξο, τον ιδιο προβληματισμο ειχα και εγω...χθες (17/12/10)
Ολα καλα, αλλα αυτο το 3-4 αγωνες υποχρεωτικα για αναγραφη στην τελικη καταταξη...
Δλδ, αν καποιος κανει ενα αγωνα στην F1 ή στο WRC (αρρωστησε ο οδηγος και μπηκε ο δοκιμαστης ας πουμε) και παρει βαθμους δεν καταχωρουνται στην τελικη βαθμολογια;;;
Εδω δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει, αυτο μας μαρανε. Ε ρε Ελλαδαρα αθανατη...
Εγω λεω να μπει και ρητρα κιολας. Ολα τα λεφτα των συμμετοχων μπροστα, πριν το πρωταθλημα, μη ξεφυγει κανενας.Μακαρι να υπηρχε το επιπεδο στο αθλημα ωστε να ειχε νοημα κατι τετοιο και ας μη μπορουσε να συμμετεχει 'η μαριδα' Εδω ομως που ειναι η χωρα, ενας τετοιος ορος ειναι περιττος απο μονος του και εξηγουμαι:
Πρωταθλημα Αναβασεων 2010 (το...λαοφιλεστερο)
-Ο 3ος Α/5 εκανε 3 αγωνες.
-Την ανταγωνιστικοτατη Α/6 την πηγαν ολη 2(!!!) οδηγοι.
-Την Α/6+ την πηρε ο οδηγος που απλα εκανε 5 απο τους 8 αγωνες.
-Η Α/7 ηταν 'οικογενειακη υποθεση' και μονον (Φωτεινελεϊκο)
-Το παλαι ποτε 'φυτοριο' Ν/1 το εκανε ολο...ενας!
-Για τη Ν/2 κονταροχτυπηθηκαν 3.
-Ν/3;;;
-Ε/9 κατι λιγα σε 3 απο τους 8 αγωνες.
-Ε/10 το μισο πρωταθλημα απο 1 οδηγο...
-Ε/11 3 νοματεοι οι γνωστοι...
-Ε/12 5 αγωνες για τον πρωτο και απο εκει και κατω καλα κρασια...Και για τη γενικη στην Α 4 οδηγοι με πληρες προγραμμα, στη Ν 3 και στην Ε 4
Ρητρα λεμε, ρητρα μη μας φυγουν.
YΓ: Και επειδη ειναι παρεξηγησιμο αυτο που γραφω, ακομα και απο φιλους, αυτο που εννοω ειναι οτι αρκετα απο τα παραπανω κυπελα δεν πρεπει να απονεμηθουν στο τελος της χρονιας (πχ Ε/10) ακριβως επειδη δεν υπαρχουν συμμετοχες σε ολο το πρωταθλημα. Εχε γουστο να σκασουν 300 νοματεοι κουστουμαρισμενοι στο τελος της χρονιας και να τους πηξουν στο ανθοδοχειο (Ριτσωνα) λογω κρισης...
Αλλα τι να λεμε τωρα...περιμενεις επισημη απαντηση σε αυτο που ρωτας; Μη πας μακρυα, ακομα οι βαθμολογιες δεν εχουν ανανεωθει απο τις 21/3 (χθες ρε παιδι μου) και εχουν γινει αγωνες σε ολες τις μορφες. Αστο man, auto pilot και αγιος ο θεος. Εχω και αλλα, αλλα με τον καιρο τους (αν και δεν εχει και πολυ νοημα)...
-
Πως δεν εχει νοημα! Ολα πανε κατ ευχην και γρηγορα. Να φανταστεις, σε 15 μερες ειχαμε εναν Προεδρο, μετα 2 μελη και τωρα σιγοβραζουν και τα υπολοιπα.
Αγαλι-αγαλι, θα γινει η αγουριδα μελι
Γραφε λοιπον να προβληματιζομαστε...εμεις -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
βλεπω στις διαφορες προκυρηξεις οτι για να μετρησει καποιος βαθμολογικα στην τελικη καταταξη πρεπει να εχει εκκινησει χ αγωνες(απο 3 εως 4)ηδη αυτο ειναι συζητησιμο,
αλλα αυτο το παραπανω που εγραψα πως συνδεεται με την τελικη καταταξη?
δλδ στο τελος οι βαθμοι ολων οσων εχουν τρεξει λιγους αγωνες δεν μετριουνται?(και δεν εμφανιζονται στην τελικη καταταξη) και απλα θα εμφανιστουν οσοι εχουν εχουν εκκινησει η θα παρουν και τους βαθμους οσων δεν προσμετρανε στην τελικη καταταξη?
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ?δλδ ενας που τρεχει λιγους αγωνες στερει βαθμους απο τους αλλους(μπορει να στερησει για την ακριβεια),αλλα ο ιδιος στο τελος δεν φαινεται πουθενα?
ή οχι?Να καταθέσω πως το αντιλαμβάνομαι εγώ, Δημήτρη,
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2011 - APΘPO 6
Για να καταταγεί ένας αγωνιζόμενος στην τελική κατάταξη, πρέπει να έχει εκκινήσει σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων. Οι αριθμοί των αγώνων που απαιτούνται αναφέρονται σε κάθε προκήρυξη τίτλων.Οι κατατάξεις που κοινοποιούνται από την ΕΠΑ, σε όλη την διάρκεια της χρονιάς θεωρούνται Επίσημες, αλλά Προσωρινές και δεν αντιστοιχούν αναγκαστικά με την Τελική κατάταξη του έτους.
Π.χ. ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΑΛΛΥ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Ν-Α-Ε-R) 2011
Κύρκος Λάμπρος - Πολυζώης Γιώργος, έως σήμερα έχουν συμμετάσχει σε 3 αγώνες, έχουν συγκεντρώσει 56 βαθμούς και είναι 1οι στην κατάταξη.
Η Προκήρυξη του Κυπέλλου Ασφάλτου αναφέρει ότι «Για να καταταγούν οι αγωνιζόμενοι στην τελική βαθμολογία, πρέπει να έχουν εκκινήσει τουλάχιστον σε 4 αγώνες».
Όπερ μεθερμηνευόμενον , σημαίνει πως στην περίπτωση που για χ λόγους δεν λάβουν μέρος σε κανέναν από τους υπόλοιπους αγώνες του Κυπέλλου (όχι εάν δεν τερματίσουν), δεν κατατάσσονται καθόλου, δηλ. δεν αναφέρονται καν στην κατάταξη, δηλ. μηδενίζονται, δηλ. δεν στερούν, ούτε μειώνουν την σειρά κατάταξης από κανένα αγωνιζόμενο.Επομένως εντελώς θεωρητικά, αλλά και σχεδόν απίθανα, υπάρχει το ενδεχόμενο ένας αγωνιζόμενος που έχει λάβει μέρος έως το τέλος της χρονιάς σε 4 αγώνες και έχει εγκαταλείψει στους 3 και έχει βγει 10ος στον 1 και έχει 1 βαθμό, να ανακηρυχθεί Κυπελλούχος έναντι ΟΛΩΝ των άλλων που έχουν λάβει μέρος σε λιγότερο από 4 αγώνες και έχουν βγει 1οι, 2οι, 3οι έχοντας μαζέψει ένα κάρο βαθμούς.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???