-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
'
Κύριοι της ΕΛΟΑΑΜ,
Θερμή προσωπική παράκληση,
Συνεργαστείτε με την άλλη πλευρά!!!!!!!!
Αποστόλης Νούσιας
ΓιάννεναΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...??
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ (...ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!)
-
Η αληθεια ειναι οτι πολλοι εμπλεκομενοι με λεσχες , ειδικα αυτες που βιαστηκαν να κουρμπαρουν με την μεχρι τωρα αρχη , θα κανουν θερμες ( οχι παρακλησεις ) προσευχες αν εχουν μαθει καποια πραγματα για την προοδο των ομοσπονδιων ...... και το αρωμα μεντας στον χωρο τους θα ειναι ..... εντονο ..
-
-
Απαντηση στον Αντωνη
Η γυναικα μου, η κορη μου κι εγω, καναμε το εμβολιο! Ζουμε ακομη...
Στο θεμα μας.
Προσωπικα δεν αισθανομαι οτι κανω, και δεν θα κανω πια κανεναν αγωνα. Απλα, γραφω μερικα στιγμιοτυπα της ιστοριας, οπως εγω προσωπικα τα εχω αντιληφθει, για να μαθαινουν και να μπορουν να τα χρησιμοποιησουν οι νεοι που ΟΦΕΙΛΟΥΝ να παρουν την τυχη του σπορ στα χερια τους. Δεν συμμεριζομαι την τακτικη του ξεφτυλισματος δια του φραστικου ενταφιασμου του Τακη, ουτε τον δικο σου φανατισμο. Θεωρω οτι εχουν γινει τραγικα πραγματα ΑΠ ΟΛΟΥΣ , εχουν ομως γινει και καλα, παλι απ ολους.
Αποψη μου, να διορθωσουμε τα στραβα, χωρις να γκρεμισουμε (αλλά ν αλλαξουμε,ΝΑΙ) οτι υπαρχει.
Ομως δεν σε προβληματιζει οτι μιλαμε 4 γραφικορομαντικοψυχοπαθοπαρελθοντολογοι? Εμενα αυτο με σκοτωνει.
Απο κει και περα, δε θα το κουρασουμε κιολας. Η ξυπνανε τα φυντανακια μας, η χανουνε κι αυτα 30 χρονια απο τη ζωη του, οπως παθαμε εμεις.
Ave! -
Ομως δεν σε προβληματιζει οτι **μιλαμε 4 **γραφικορομαντικοψυχοπαθοπαρελθοντολογοι? Εμενα αυτο με σκοτωνει.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΠΕΣ!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο 'ΦΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ'......
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Και προς θεού!!! Ο όποιος ΣΟΑΑ ανεξάρτητος και έξω από κάθε τέτοια διαμάχη....
Σπύρο,
Χρόνια Πολλά ,
Και έξω απο μένα όποια προσπάθεια ανάμειξης του ΣΟΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!Αποστόλης
Αποστόλη, αν δεν κάνω λάθος, ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ έχουν.. και θέση στην ΕΘΕΑ της ΕΛΠΑσπονδίας. δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο 'προτίμησης'
-
Αυτή η επιστολή περιγράφει με σαφήνεια τις σταθερές θέσεις του συνδέσμου στο θέμα της Ομοσπονδίας.
ΑΘΗΝΑ 16/7/2009
ΚύριοιΤο Δ.Σ. του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου έχει να παρατηρήσει τα εξής σε σχέση με τις εξελίξεις που δρομολογούνται για την ομοσπονδοποίηση του αθλήματος του αγωνιστικού αυτοκινήτου.
-Χαιρετίζει το ενδιαφέρον του Γ.Γ.Αθλητισμού Κου Δουβή
Έχουμε λόγους να πιστεύουμε πως πεποίθηση του Κου Γ.Γ Αθλητισμού είναι πως η κυρίαρχη δύναμη σε κάθε άθλημα είναι οι **αθλητές **του .
Είμαστε στην διάθεση του για κάθε πληρέστατη ενημέρωση και βοήθεια έτσι ώστε να αναγνωρίσει τις ιδιαιτερότητες αλλά και τα ιδιαίτερα προβλήματα του χώρου μας όπως άλλωστε έχουμε ήδη πραγματοποιήσει όποτε μας δόθηκε η δυνατότητα.-Η ΕΛΠΑ ως η μέχρι και σήμερα αρχή του Αθλήματος μας ευθύνεται για την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία ευρίσκεται το άθλημα σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες άλλα και άλλες του τρίτου κόσμου .
Η αλαζονική συμπεριφορά και η αδιάσειστη μονοπωλιακή λογική με την οποία διαχειρίστηκε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς για την συνέχεια .
Παρ όλα αυτά εργαστήκαμε για την βελτίωση των καταστατικών τα οποία και αφορούν την σύσταση ομοσπονδίας με θετικά αποτελέσματα .-Η ΕΛΟΑΜ ήταν στο παρελθόν η σοβαρότερη και δημοκρατικότερη προσπάθεια ομοσπονδοποίησης .
Παρακολουθούμε και εκεί στενά τις εξελίξεις και ελπίζουμε οι συντελεστές της να έχουν διδαχθεί από τις λανθασμένες πρακτικές διοίκησης του αθλήματος στο παρελθόν .-Θα αγωνιστούμε με όλη μας την δύναμη για την δημιουργία θεσμικού πλαισίου ικανού για την πρόοδο του αθλήματος που θα έχει διάρκεια και δεν θα εξαρτάται από πρόσωπα .
Το ΔΣ του ΣΟΑΑ
-
Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα
-
ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 'ΝΑΜΠΕΡ 2'!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ+ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΧΩΡΟ!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ,INTERNET,FORUM ΚΤΛ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.ΘΑ ΠΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ?ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ 'ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ' ΤΩΝ 50+ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ,ΑΡΑ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 'ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΓΑ....... ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΝΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΖΒΕΡΚΑΡΙΑ ΣΑΣ.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ,ΛΕΣΧΕΣ,ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΠΙΣΤΕΣ,Ο ΓΑΜΑΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΕΙ,Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΔΩ!ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ?ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ LICENCE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΑΡΜΠΑΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ,ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΡΕ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΡΕΞΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ GRID!!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑ.......ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ LICENCE,ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,HOTELS,ΦΑΓΙ,BENZIN ΚΤΛ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ+ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ! ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ,ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΟΞΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ!, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΟΥΣΤΑ,ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑΑΑΑ........... ΚΑΥΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!
ΩΡΕ ΤΙ Θ ΑΚΟΥΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!
-
Τι να ακουσης ρε Κουστααακη !
Ποιος απ'τους λιγους 50αριδες που ριχνουν καμια πενια εδω μεσα , θα σου φερει αντιρρηση ?
Το ιδιο αγανακτισμενοι δεν ημαστε κι εμεις με ολο αυτο το χαλι ?
Το μονο που ....θα ακουσεις απο εμενα , ειναι οτι εσεις οι 35αριδες εισαστε αλλες δυο φορες πανω ζαμαν φου κι απανω τουρλα , και θελετε παρα μα παραπολλες κλωτσιες ........
Ηταν βλεπεις η εποχη που οι μαναδες σας (γυναικες μας ), ακολουθουσαν τις παπαρομαλακιτσες της συγχρονης παιδαγωγικης ............
Κουστααακ , βαλτ μπρος και τραβα κανα μπραλο με ανοικτο παραθυ'ρ , και αυριο τα λεμ ....τα ναμπερ θρι , κυρ χριστους κρεν ....
φιλακια -
Κωστη, δε θ ακουσεις τιποτ αλλο απο το
ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΡΧΗΓΕ!
Τα υπολοιπα στ αφηνω να τα αισθανθεις οταν φτασεις με το καλο τα 57! Μαζι με το ποση προσπαθεια και ρισκο χρειαζεται για να κανει ενας 57αρης τους χρονους του 30αρη, κι απο που αντλει δυναμη αυτη η προσπαθεια. (Να σε βοηθησω, απο την αγαπη στο σπορ, γιατι η κ---α φυσιολογικα ...εξελιπεν )
-
Ο χρήστης K.PANOURGIAS έγραψε:
ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 'ΝΑΜΠΕΡ 2'!!Διακρίνω ένα ρατσισμό, με τους 50+ ...
Η ηλιθιότητα, η ματαιοδοξία, η αγένεια, η ανικανότητα ... , είναι 'φρούτα' που ευδοκιμούν σε όλες τις
ηλικίες , μικρές και μεγάλες ...
Δεν έχω φτάσει ακόμη τα 50 ... , παρόλα αυτά ,
το μόνο που μας ενώνει, εμάς τους δύο, είναι η αγάπη για το άθλημα ...
μας χωρίζουν , ο ενθουσιασμός ( δεν τον έχω εγώ ... ) και
η εμπειρία ( δεν την έχεις εσύ ... )
...πιστεύω πως πρέπει 'αναγκαστικά' να συνυπάρξουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ...
και αυτή η συνύπαρξη, προϋποθέτει προσεγγίσεις με γνώμονα τον αλληλοσεβασμό , χωρίς αλαζονεία και
από τις δύο πλευρές ...
φιλικά
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 'ΝΑΜΠΕΡ 2'!!
Διακρίνω ένα ρατσισμό, με τους 50+ ...
Η ηλιθιότητα, η ματαιοδοξία, η αγένεια, η ανικανότητα ... , είναι 'φρούτα' που ευδοκιμούν σε όλες τις
ηλικίες , μικρές και μεγάλες ...
Δεν έχω φτάσει ακόμη τα 50 ... , παρόλα αυτά ,
το μόνο που μας ενώνει, εμάς τους δύο, είναι η αγάπη για το άθλημα ...
μας χωρίζουν , ο ενθουσιασμός ( δεν τον έχω εγώ ... ) και
η εμπειρία ( δεν την έχεις εσύ ... )
...πιστεύω πως πρέπει 'αναγκαστικά' να συνυπάρξουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ...
και αυτή η συνύπαρξη, προϋποθέτει προσεγγίσεις με γνώμονα τον αλληλοσεβασμό , χωρίς αλαζονεία και
από τις δύο πλευρές ...
φιλικά
Μιά απο τις ωραιοτερες δημοσιευσεις που εχω διαβασει σ αυτο το Φορουμ!
-
ΣΕΒΟΜΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΝΙΩΘΩ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΙΣΩΣ.ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΧΡΙΣΤΟΣ APR.ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Κ.ΠΛΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΟΧΙ ΟΛΟΙ!ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΝ 50+ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ ΠΡΩΤΑ,ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ....... ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ!Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ 35ΑΡΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ?! -
ΝΑΜΠΕΡ ΘΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥΡΘΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥΡΘΕ Κ ΤΑΔΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑΙ,ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΕΠΙΣΗΣ,ΚΟΥΛΟΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ!ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΔΩ!
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ,ΥΠΑΡΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΟΥΛΗ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΕΧΩ Κ@ΒΛΑ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γ@ΜΗΜΕΝ@ ΧΡΟΝΙΑ!ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΧΩ ΑΠ Τ'ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΕΡΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ε! ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙ!ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΜΑΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!ΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΛΑΤΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.ΟΧΙ Ο ΠΑΡΕΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ!ΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο APR?ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΤΩΝΕΤΕ,ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΒΑΛΑΝΤΩΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΝΙΚΟΣ(ΑΨΟΓΟΣ ΟΔΗΓΟΣ,ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ!) ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΞΟΥΝ!,ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!ΛΟΙΠΟΝ.........ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΚΙΟ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΤΟΟ.......ΜΑΓΑΖΙ!ΑΙ ΓΕΙΑ................... -
Οχι κι ετσι βρε Κωστακη .......
Δεν ειναι οντως ευκολο αυτο , που μπορεις και κανεις εσυ εδω ,να βγαζεις τα εσωψυχα σου ,ετσι οπως εσυ γουσταρεις και πιστευεις , για πολλα παιδια της αγωνιστικης γενιας σου .....ισως γιατι δεν ειχαν και τα παιδικα βιωματα που ειχες εσυ απ'τους αγωνες .
Ειμαι σιγουρος ομως , οτι οσο ακραια και να ειναι , εχουν προβληματισει αρκετους , και εγω τουλαχιστον , δεν θα ηθελα να εισαι μονον εσυ που τα βγαζεις ....... αλλα και ολοι οι αλλοι που εκφραζοντε στα πηγαδακια και στους κυκλους τους ...αλλα σωπαινουν για......... καποιους λογους σε δημοσιο διαλογο .
Ειναι ευκολο διαβαζοντας τις αγανακτισμενες σκορπιες αποψεις σου .... να πει καποιος , το ..............και να το περασει στο ντου κου ....Αλλα φιλαρακο μου , εγω ανησυχω γιατι γνωριζω απο πολυ κοντα οτι δεν εισαι μονος σ'αυτο το ..... εισαι μεσα στους εκκατονταδες της γενιας σου που τους ακουω να μου λενε τα ιδια , που δεν ξερουν τι να κανουν , απο που να πιαστουν για να διατηρησουν την ελπιδα οτι θα τρεξουν καποια στιγμη **οπως **εχουν φανταστει , οτι θα εχει ανταποκριση οποια θυσια κανουν , οτι δεν ηταν , οτι , χειροτερο τους συνεβει στην ζωη η σχεση τους με το αθλημα , οτι το αγαπουν και κανουν ονειρα καθε νεα χρονια , που γκρεμιζοντε στους πρωτους μηνες ................
Δεν ενοχλησες λοιπον , κανενα μαγαζι , τα μυαλα μονον αναταραξες , που ετσι κι αλλοιως ειναι του , εργο μηδεν δηλαδη ...........κι η ιστορια ακομα , τους εχει χεσμενους ............... -
Kουστααακη .....αστο να παει ....ξαναβαλ του μπρος του ματ καλιακουδ και ριξ ενα ανεμοτρουλιαγμα στουν μπραλ.....
εσυ ξερςςςςςςςς
-
ΠΩ ΠΩ,ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΝΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΥΡ ΧΡΗΣΤΟΥΟΥΟΥΟΥ ΙΛΑΤΕ ΣΑΠΑΝ ΚΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΙΑ ΚΒΕΝΤΑ ΝΑ ΦΕΡΟΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΙΑ ΓΙΟΡΒΟΛΙΑ!
-
θ'αρθω , και θα φερω και δυο τρια γρηγορα να δοκιμασουμε για την ειδικαρα του φιλου σου του Νικολακ δυο τρεις μερες πριν ,και να ηρεμισουμε λιγουλακι και να τα πουμε για τους ομοσπονδους που μας ερχοντε .........
-
http://www.eloaam.gr/portal/?p=29
Μπορει να ειναι αορατοι αλλα πιτα εκοψαν, μαστερ στην επικοινωνια η ελοααμ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???