-
Ρε yugo με ολο το σεβασμο αλλα ωρες ωρες... Ας πουμε οτι συζητας ενα απο τα γνωστα σοβαρα θεματα που απαιτουν θεσμικη παρεμβαση και ας πουμε οτι επειδη ειναι Σεπτεμβρης και οι ανθρωποι γυριζουν απο διακοπες με τις μπαταριες γεματες η ΕΘΕΑ αποφασιζει να δωσει λυση Θα παει ο προεδρος στο επισημο κρατος και τοτε θα του θυμησουν οτι για να ασχοληθουν μαζι του θα πρεπει να γινει ομοσπονδια.
Ε, για να μη χανουμε χρονο, δεν βγαζετε οι αγωνιζομενοι απο τωρα μια ανακοινωση που θα λεει σοβαρευτειτε απαντες και τελειωνετε με τις 'ζυμωσεις' για να γινει επιτελους η ομοσπονδια και να υπαρχει λογος για να γινονται συζητησεις;
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Σ'ολο τον κοσμο τα χωνουν οι οδηγοι για να τρεχουν (εκτος των επιλεκτων επαγγελματιων οδηγων), με την μονη διαφορα στις καλα ανεπτυγμενες ομοσπονδιες εχουν φροντισει με την αναπτυξη του σπορ να εχουν τον κοσμο και τους διαφημιστες με το μερος τους και να μην χρειαζεται οταν αποδειξεις την αξια σου σαν οδηγος να ματωνεις......... απολαβες, αναλογες, θελουν οι οδηγοι (για τους σοβαρους λεμε) και ηθικη ικανοποιηση αναλογη των κοπων τους για να τρεχουν ..........Ετσι ακριβως.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και τι σε κανει αισιοδοξο οτι θα παρει απαντηση της προκοπης; Σε μια συναντηση 5 το πολυ ωρων (πριν παρουν τα μεσανυχτα) ποσα θεματα μπορουν να συζητηθουν; Εξαλλου η ατζεντα περιλαμβανει δυο ενοτητες που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Με αλλα λογια το πιο πιθανο ειναι να γινει ενας μυλος χωρις ουσια. Αν πραγματικα η ΕΘΕΑ ειχε ορεξη να μπει στην ουσια των θεματων αφενως η κουβεντα περι ομοσπονδιας θα ειχε γινει πριν τα καταστατικα και τις λοιπες αηδιες, αφετερου ο απολογισμος για τα πρωταθληματα θα ειχε γινει προγραμματισμενα στο μεσο της περιοδου (οπως κανει ο Αθανασεκος στο καρτ) και οχι μετα απο ενα φιασκο.+1000
Και να επαναλάβω πως μόνο ξεκινώντας από την αρχή με 'Λευκή Σελίδα' ίσως κάτι γίνει... διαφορετικά εδώ θα (είμαστε ?) είσαστε να τα λέτε για πολλά χρόνια ακόμη τα ίδια και τα ίδια...
Και μην ακούσω για απαισιοδοξίες κλπ. Απλά την πραγματικότητα μπορώ και την ξεχωρίζω πολύ εύκολα πλέον...Με πολύ συμπάθια για όλους τους ομοιοπαθείς.
Περαστικά μας και πάλι.Γιάννης Λουκόπουλος
-
Το positive thinking, η αισιοδοξία, η ελπίδα είναι πολύ ... 'golden' καταστάσεις
Ας βρούμε μια ομοσπονδία στην Ελλάδα που λειτουργεί με διαφάνεια, συνέπεια, στόχο και έχει αποτέλεσμα και συζητάμε επί αυτής της βάσης. Γιατί άν ρωτήσουμε αθλητές, συλλόγους και γενικά μέλη μιας ομοσπονδίας δε θα μας τα πούνε όλα ρόδινα, ποιός έχει τετοιες αυταπάτες ?
Τώρα άν μιλάμε για το τί γίνεται στην Ιταλία και στη Γαλλία και θέλουμε να κάνουμε κοπια ...
Βασικά έχει πιάσει τέτοιο πάτο το θέμα και μια ριζική αλλαγή από μόνη της, προκαλεί ενθουσιασμό. Ναι, αλλά χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ιδέα για τη συνέχεια.
Το μόνο καλό θα είναι για μερικούς που θα βολευτούνε, κάποιους που θα κονομήσουνε υπό σκιά κρατικής ομπρέλας και μερικές στανταρ ψήφους.Ναι, θα ρθει η ομοσπονδία και θα κοπούνε τα σερβις παρκ στα χώματα
-
...και ο Θεός έδωσε στον Έλληνα άλλον ένα Έλληνα... και έτσι βρήκε την ησυχία του ο Τούρκος..
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.
Απαισιοδοξος δεν ειμαι,με καναν τα οσα εζησα εως τωρα.
Το μονο που ξερει καλα το ελληνικο δημοσιο συστημα, ειναι να δημιουργει προβληματα στον απλο ελληνα πολιτη.
Μακαρι να γινει κατι καλο.
Εγω πιστευω παντως,οτι γρηγορα οι υπαλληλοι της ομοσπονδιας θα ειναι περισοτεροι απο τους αγωνιζομενους.
Π.Χ. Νοσοκομειο που εχει 10 δενδρα και 30 γλαστρες,εχει 50 κηπουρους. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
[
10 να ζητησω, ενα να κερδισω, χαμενος δεν θαμαι.Αν και πιστευω οτι και εσυ θα εισαι ........ αν συνεχισεις το αθλημα ........
Καρα χαμενο ομως θα ειναι το αθλημα , γιατι τουλαχιστον πρεπει να σταματησουμε αυτην την παλια καραμελα που μασαγαμε στο υπογειο για αλλες εποχες και προσωπα , επι τελους , και να βαλουμε αλλες απαιτησεις , τις αναλογες με τα σημερινα δεδομενα ........... η ολα η τιποτα .
Απο αυτο το ενα στα δεκα την πατησε το σπορ κι ο κοσμος του , μ'αυτους τους επιτειδιους που απεδειξαν οτι δεν ειναι σε θεση να αναπτυξουν το αθλημα αυτο !
H Θεση μου ειναι ξεκαθαρη, και βεβαια εκφρασμενη και σ αυτους που μας καλουν την αλλη Τεταρτη. 'Επιδιωκω ιδρυση ομοσπονδιας βασισμενης σε δημοκρατικες διαδικασιες (Π.χ τυπου ΕΛΟΑΜ). Οτι αλλο δεν το δεχομαι και θα το πολεμησω'
Το να συζητας ομως, ειναι ακριβως η βαση της δημοκρατιας, εστω κι αν η συζητηση δεν εχει δωσει αποτελεσματα , ενα σωρο φορες.
Συνεχισω, δεν συνεχισω το αθλημα (αν δεν, οι λογοι ειναι οικονομικοι ΚΑΙ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ -ειδατε? κι εμεις οι γεροι πληρωνουμε τα
λαθη, αλλά δεν γαβγιζουμε), συνεχισω, δεν συνεχισω λοιπον, το σπορ δεν θα παψει να ειναι το μεγιστο χομπιστικο ενδιαφερον που με απασχολησε τα τελευταια 35 (!!!) χρονια, Χρισταρα.
Και για να ειμαι πιο ξεκαθαρος ακομα, αν ο ΣΟΑΑ μου ελεγε 'Μην πας, γραψε μας τα θεματα σου σε μια κολλα χαρτι, και σου υποσχομαστε οτι θα παμε εμεις και θα τα πολεμησουμε και μετα θα σε πληροφορησουμε με λεπτομερεια', θα καθομουνα στο ιατρειακι μου η οπου αλλού, να βγαλω κανενα λαστιχακι... -
Και για να ειμαι πιο ξεκαθαρος ακομα, αν ο ΣΟΑΑ μου ελεγε 'Μην πας, γραψε μας τα θεματα σου σε μια κολλα χαρτι, και σου υποσχομαστε οτι θα παμε εμεις και θα τα πολεμησουμε και μετα θα σε πληροφορησουμε με λεπτομερεια', θα καθομουνα στο ιατρειακι μου η οπου αλλού, να βγαλω κανενα λαστιχακι...Dum spiro,spero!platis
αυτο πιστευω κι εγω θα ηταν το σωστο .........Αλλα ελα που δεν γινεται .....
Και γιατι δεν γινεται ?
Βασικα απ'οτι γνωριζω , γιατι δεν ειναι σε θεση αυτη την στιγμη , κι ο λογος , οτι οι μεν ειναι με τον εναν , οι δε ειναι με τον **αλλον ** κι ο ενας η μαλλον δυο ........και με τους δυο
Μπορει και να ειναι για γελια για καποιους το θεμα , για μενα ειναι για πολυ κλαμα .............
υ.γ. και επειδη δεν εχουν τα ..... κοτσια να βγουν δημοσια να ανακοινωσουν στον κοσμο τις θεσεις τους , θα βγουν με τα ψευδονιμα σε λιγο , να οπως γνωριζουν καλα .
Να γιατι δεν μου κανει εντυπωση που ειναι σαν ψωφια ψαρια τοσο καιρο .......
Ακομα κι αυτοι οι απιθανοι της Μεσογειων .... καλουν τον κοσμο (εστω και για να τον δουλεψουν ) να ακουσουν την γνωμη του ........ κι οι μας οι εγκεφαλοι ?
Θα φτιαξουν το σπορ απ'τα τηλεφωνα , μεταξυ τους ..........καποιος να τους ξυπνησει αραγε ? ..... σαν να εχουν μεινει στην εποχη του Δαρδουφα φαινεται , και ισως να μιλανε σιγα και στο τηλεφωνο ( οι μισοι )........Τι !!! Δ.Σ. κι αυτο ...σε τετοιες ημερες !!! το λαχειο του αθληματος μας .......
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Ας βρούμε μια ομοσπονδία στην Ελλάδα που λειτουργεί με διαφάνεια, συνέπεια, στόχο και έχει αποτέλεσμα και συζητάμε επί αυτής της βάσης. Γιατί άν ρωτήσουμε αθλητές, συλλόγους και γενικά μέλη μιας ομοσπονδίας δε θα μας τα πούνε όλα ρόδινα, ποιός έχει τετοιες αυταπάτες ?Αν και ειμαι ο πρωτος που θα σου πει για τα ευτραπελα της ΚΟΕ, η γκρινια μας για τον Ντε Βιτο (Διαθεσοπουλος) αυτη τη στιγμη επικεντρωνεται στο οτι εξαιτιας των χειρισμων του η εθνικη δεν περασε στο παγκοσμιο οπου συνηθως διακρινεται. Δηλαδη καμια σχεση με ΕΛΠΑ.
Παντως οτι μια ομοσπονδια δε θα τα λυσει ολα, αυτο ειναι σιγουρο. Ειδικα αν εχει 5ετη θητεια (γιατι δεν την εκαναν ισοβεια να ειναι σιγουροι ) και εχει τους ιδιους ανθρωπους και το ιδιο σκεπτικο με τωρα τοτε δε θα υπαρξει καμια μα καμια προοδος. Θα συνεχιστει απροσκοπτα το μακαριο ταξιδι στο πουθενα για τον μηχανοκινητο
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
''' από Lef205 » 20/03/09 4:03
Απορω παντως πως γινεται κουβεντα για τους αγωνες για πρωταθληματα για 5+1 τη στιγμη που δεν εχει γινει κουβεντα για τα ΒΑΣΙΚΑ πραγματα που αφορουν τους αγωνες!
Καλοι μου χρυσοι μου ανθρωποι εχετε κατσει πρωτα να ορισετε τι εστι αγωνιστικο αυτοκινητο σε αυτη τη Χωρα γιατι μεχρι τωρα ουτε να τα μεταβιβασουμε μπορουμε (ΚΤΕΟ) ουτε να τα παμε για μια ευθυγραμμιση μπορουμε αφου ουσιαστικα θεωρουντε παρανομα και εχουμε το φοβο να μας ξεβρακωσει σε ενα μπλοκο οποιοδηποτε οργανο της ταξης!
Πως πας να μου δημιουργησεις νεες κατηγοριες τη στιγμη που δεν μου εχεις ορισει καν νομικα τι εστι αγωνιστικο αυτοκινητο και τη μεταχειριση πρεπει να εχει!
Κανονικα θα επρεπε να καμαρωναμε σαν γυφτικα σκεπαρνια που εχουμε αγωνιστικα και μας εχετε κανει να ντρεπομαστε και να φοβομαστε σε καθε μετακινηση για επισκευη δοκιμη στρωσιμο μη φαμε το λιγοτερο 400 για ανυπαρκτο ΚΤΕΟ.
Πως εχουν πινακιδες ΙΟ τα σπορτινγκ και μπορουν να τα πηγαινουν για επισκευες κλπ? μη μου πειτε οτι εμειες εχουμε τις ΕΘΕΑ γιατι εδω ειναι για πολυ γελιο.
Δεν μπορουμε να τα ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ στον χωρο του αγωνα γιατι βλεπετε και τσεροκες να εχουμε που εχουν το επιτρεπομενο βαρος ελξης, ειναι ΙΧ και ΙΧ δεν μπορει να ελξει ΙΧ.
Δηλαδη πως να τα παμε στον αγωνα?Πετωντας?
Συγνωμη που δεν εχουμε ολοι ετειρειες να δηλωνουμε τρανζιτ σε αυτες για να τραβαμε, συγνωμη που δεν εχουμε ολοι τα 150 ευρω της αυτοκινηταμαξας .
Αντι να γουσταρουμε που τα εχουμε φορτωμενα και ουτε ενοχλουμε κανεναν ουτε μολυνουμε το περιβαλλον, εχουμε φτασει να βαζουμε αυτοκινητο να πηγαινει πιο μπροστα να τσεκαρει αν σε καθε διοδιο εχει μπλοκο μη φαμε προστιμο!!!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??????
Το ασφαλιστηριο που ειχε γινει προπερσυ η αποχη τι γινεται?καλα? ή ειμαστε ακομη υπασφαλισμενοι για να μην πω ανασφαλιστοι χωρις να το ξερουμε?
Γιατι δεν εχουμε ολοι την ανεση να κοψουμε επιταγη ημερας στον ιδιοκτητη της μισογκρεμισμενης μαντρας που επεσε το αυτοκινητο (το λιγοτερο για να μην μιλησω για ζωες και φανω μακαβριος).
Για τους νεους οδηγους τι παροχες εχουμε φετος?
Γραμμενα στα ληγμενα μου παπουτσια εχω τα πρωταθληματα τα ΕΝ τα ΕΑ τα βαρη και τα στομια τη στιγμη που δεν καθεστε να λυσετε τα βασικα, ετσι μονο θα κερδισετε τον σεβασμο και την εμπιστοσυνη των αγωνιζομενων,δειξτε οτι ενδιαφερεστε και για τους νεους οδηγους για τους πιτσιρικαδες και μετα συζηταμε για οσα πρωταθληματα θελετε.
Γιατι προς το παρον σας σιχαινομαστε.'''...ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !!!!
Youtube Video -
Tι εγινε ρε παιδια πηγατε στην της αθλητικης μας μεταλαξης ?
Κρατησε κανεις σημιωσεις ομιλιτων ?
Δεν πηγε κανεις ?
Πσσσσσ ...θα τιμωριθειτε , μην κοιτατε που την χαρισε στον Ραικονεν .... εκει ηταν η Φερραρι πισω .......
ε τον μα......Δεν μπορει ..... οι γνωστες φυσιογνωμιες θα ηταν εκει ..............
υ.γ. Καποιος ειπε οτι απετυχε η συγκεντρωση λογο βομβας .....
Στο χρηματιστηριο αξιων ηταν ρε παιδια ...οχι στο λησταρχειο αν αξιων ........ -
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16853
Αυτη ειναι η ενημερωση του αγαπημενου μας site ! (συγκρατημενη περιγραφη του Πανουλη ,οπως παντα ,αφηνοντας τον αναγνωστη να συνεχισει με την φαντασια του ).
Για να δουμε και την ενημερωση του αγαπημενου μας συνδεσμου ...............
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-news-article&race_id=0&article_id=16853Αυτη ειναι η ενημερωση του αγαπημενου μας site ! (συγκρατημενη περιγραφη του Πανουλη ,οπως παντα ,αφηνοντας τον αναγνωστη να συνεχισει με την φαντασια του ).
Για να δουμε και την ενημερωση του αγαπημενου μας συνδεσμου ...............
Εγώ πάντως αυτό που κατάλαβα είναι ότι ή δεν έχουν ιδέα για το τι μπανανόφλουδα έχουν πατήσει οι λέσχες και οι αγωνιζόμενοι ή το παραπάνω κείμενο λόγω δημοσιογραφικής δεοντολογίας είναι πολύ 'παρμένο με τη ράσπα'... σίγουρα πολύ περισσότερο του δέοντος όμως...
Αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος αφελής που να πιστεύει ότι θα έχουμε κάποια θετική εξέλιξη τώρα που πάμε για εκλογές... Άσε να δούμε προς τα που 'γέρνουν' τα καινούργια αφεντικά και βλέπουμε... τέσσερα επόμενα χρόνια είναι αυτά... 'εεεεεεχουμε καιρό....
Με πολύ αγάπη και συμπάθεια, Περαστικά μας!!!
Γιάννης Λουκόπουλος
-
Καλημέρα. Έχω μπερδευτεί και δεν καταλαβαίνω, ή συμβαίνουν γεγονότα που δεν έρχονται στη δημοσιότητα, ή κάτι έχασα τους τελευταίους μήνες.
Με λίγα λόγια ήξερα (ξέρω) πως ο ΣΟΑΑ είναι μέλος (ιδρυτικό μάλιστα) της ΕΛΟΑΜ και μέλη του ΔΣ του συλλογικού μας οργάνου είναι μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας.
Δυο ημέρες τώρα, μαθαίνω πως ο ΣΟΑΑ είναι μέλος της υπό ίδρυση (με πρωτοβουλία της ΕΛΠΑ) Ομοπσπονδίας.
Αν αυτό αληθεύει, δε θα έπρεπε να αποχωρήσει από την ΕΛΟΑΜ;
Αν πάλι έχει αποχωρήσει δεν θα έπρεπε να το γνωρίζει η βάση, ειδικά αυτή την εποχή που με βάση το καταστατικό η θητεία του ΔΣ του συνδέσμου έχει 'λήξει' γιατί από την άνοιξη έπρεπε να έχουν γίνει εκλογές;
Ξέρει κανείς κάτι, ή μήπως όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν ενδιαφέρεται;
ΝΤ -
Δυο ημέρες τώρα, μαθαίνω πως ο ΣΟΑΑ είναι μέλος της υπό ίδρυση (με πρωτοβουλία της ΕΛΠΑ) Ομοπσπονδίας.
Ελπιζω απλως να μαθαινεις .........ivan .
Γιατι αν ειναι πραγματικοτητα ....., οχι απλα θα φανε τις κλωτσιες της αρκουδας τα μελη του Δ.Σ. αν εκαναν κατι τετοιο , αλλα θα πρεπει εξαφανιστουν κι απ' στον χωρο .........τουλαχιστον σαν πουλημενα τομαρια .Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο γκαου , ωστε να εχουν θεσει τον συνδεσμο υπο την κατοχη μιας ελποομοσπονδιας , χωρις να ρωτησουν τους οδηγους ..........οι ληγμενοι ...
-
'Ξέρει κανείς κάτι, ή μήπως όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν ενδιαφέρεται;
ΝΤivan 'Χε!!
Κυριε Νικο,εννοειται πως ισχυει αυτο....
Τι να ενδιαφερθει κιολας κανεις? Ελλαδα-Μαυρογιαλουρος....ειναι δυνατον να παμε μπροστα με τιν κουμπωμενη οπισθεν στη veyron?...
Τεννις-μπασκετ οι μικροτεροι σε ηλικια,αντε και κανα στιβο-ποδηλατο , σκακι -ταβλι οι μεγαλυτεροι και γκολφ οι κατευθυνοντες(μη βγουν απο τη 'χλιδη'.....)Εδω ο Πανος γραφει για τα προβληματα της Κυπρου(και αλλων,που εγω ουτε της Κυπρου ξερω....) ,αλλα ακομα και αυτοι οι Κυπριοι εχουν δυο οδηγους που τρεχουν παγκοσμιο...Τι να λεμεεεε.....everything all!!!!
Αντε μπας και δοθει η ευκαιρια σε κανα Λαμπρο να κανει κανα ονειρακι(απο τα καλα τα ονειρα εννοω!!) πραγματικοτητα....και επισης μπραβο σε ολα τα παιδια που καταφερνουν και ξεφευγουν απο τα συνορα για να ζησουν το σπορτ,ως αθλημα....,οπως οι διαφοροι πιστακιδες που καταφεραν και πανε προς τα εξω(με τα χιλια μυρια προβληματα που αντιμετωπιζουμε,αφου για να βρεις υποστηριξη απο τον ελλαδικο χωρο.....παλουκι λουκ....την ωρα που αλλου ετησιο μπατζετ της ταξης των 150.000 ευρω ειναι το νορμαλ* )
*οπου νορμαλ ,εννοω τους απανταχου γρηγορους ,και το νουμερο παλι ειναι σχετικα αστειο,με αυτα που καταναλωνονται....
για παραδειγμα για το monza rally show ,για S2000 υπολογιστε οτι χαλανε περιπου 50.000...και οσον αφορα την ζητηση(εστω για αυτο τον ειδικο αγωνα,δεχονται 90 συμμετοχες,λογω χωρου-χρονου και περσι ειχαν 140 υποψηφιοτητες...)
,
αλλα τα γνωστα ....ειμαστε κανα εκατομυριο χρονια πισω....
τι να μας κανει η ομοσπονδια,αφου οταν θα αρχισει να αποδιδει θα εχουν λιωσει οι παγοι στους πολους και θα ειναι πιο ΙΝ το jet-ski!! -
βεβαια αυτα που ειπα εχει να κανει οσον αφορα τους αθλητες ,αν το αθλημα (και κατ επεκταση το θεμα της ομοσπονδιας) αφορα καταρχην αλλους ,τοτε πασο......
Εξαλλουν ολων οι αποψεις σεβαστες! -
Πλακα εχεις ρε Δημητρακη .........
.....Το βαρκουλες αρμενιζουν ......... σου παει γαντι εδω ......
Η απογοητευση σου ειναι εμφανεστατη , αλλα κι εσυ οπως κι αλλοι 300 της σου , στα αυτα σας και τρια αβγα τουρκιας εισατε απ'την αρχη που μπηκατε στο αθλημα αυτο .........
Περιμενατε δηλαδη να διαφερει το σπορ το δικο σας , απο ολα τα αλλα πραγματα οπως ειναι στην Ελλαδα ?
Για να τα ειχαν τακτοποιημενα τοσο ωραια καποιοι ανιδιοτελεις τυποι , που..... λατρευουν το σπορ , και να μπορουν μερικοι γρηγοροι να τρεχουν στο εξωτερικο σαν εκπροσωποι της χωρας μας , θα επρεπε και ολα τα αλλα τεραστια προβληματα που εχει το σπορ ..... να τα εχουν λυσει χρονια τωρα .........Δεν τα ειχατε δει ποτε ολα αυτα ?
Τα βλεπατε ......... δεν μπορει
Τι κανατε ?
Εχει καταντησει στο αθλημα να ερχοντε να τρεχουν διαφοροι περιστασιακοι δυο φεγγαρια ..... και να εξαφανιζοντε , και μονον μερικοι γεροντηδες εχουν μεινει με μια αραιη πορεια ..... και , δεν υπαρχει πλεον .
Η λυση δεν ειναι φυσικα να σηκωθουμε να τρεχουμε στο εξωτερικο .....ουτε και να παρατησουμε ανευ ορων το αθλημα στα χερια υποτιθεμενων οταν τουλαχιστον εχουν διαπιστωσει την ανικανοτητα τους σε ολους τους τομεις του αθληματος .........
-
Πολυ κριμα που δεν βοηθησα να λυθουν τα προβληματα του σπορ,
λυπαμαι οσο δεν φανταζεστε....
Σοβαρα τωρα ,ειπα εγω οτι δεν τα ειχα δει,απλα εκφρασα την αποψη μου,η οποια ειναι παρομοια χρονια τωρα...
οτι το αθλημα στην Ελλαδα κατ'ουσια δεν εχει μελλον,
οσοι δεν το βλεπουν η εχουν συμφεροντα η εθελοτυφλουν. -
Οπως το βλεπεις το πραγμα ...... ολη η Ελλαδα δεν εχει μελλον , Δημητρη .
(να παραδεχτουμε οπως λενε οτι θα ειμαστε ...το νοτιο προαστιο της αλβανιας )
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Οπως το βλεπεις το πραγμα ...... ολη η Ελλαδα δεν εχει μελλον , Δημητρη .(να παραδεχτουμε οπως λενε οτι θα ειμαστε ...το νοτιο προαστιο της αλβανιας )
Ή το βόρειο της Αφρικής......( Η πρώτη Αφρικανική χώρα με λευκούς κάτοικους)....
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???