Και για να ειμαι πιο ξεκαθαρος ακομα, αν ο ΣΟΑΑ μου ελεγε 'Μην πας, γραψε μας τα θεματα σου σε μια κολλα χαρτι, και σου υποσχομαστε οτι θα παμε εμεις και θα τα πολεμησουμε και μετα θα σε πληροφορησουμε με λεπτομερεια', θα καθομουνα στο ιατρειακι μου η οπου αλλού, να βγαλω κανενα λαστιχακι...Dum spiro,spero!platis
αυτο πιστευω κι εγω θα ηταν το σωστο .........
Αλλα ελα που δεν γινεται .....
Και γιατι δεν γινεται ?
Βασικα απ'οτι γνωριζω , γιατι δεν ειναι σε θεση αυτη την στιγμη , κι ο λογος , οτι οι μεν ειναι με τον εναν , οι δε ειναι με τον **αλλον ** κι ο ενας η μαλλον δυο ........και με τους δυο
Μπορει και να ειναι για γελια για καποιους το θεμα , για μενα ειναι για πολυ κλαμα .............
υ.γ. και επειδη δεν εχουν τα ..... κοτσια να βγουν δημοσια να ανακοινωσουν στον κοσμο τις θεσεις τους , θα βγουν με τα ψευδονιμα σε λιγο , να οπως γνωριζουν καλα .
Να γιατι δεν μου κανει εντυπωση που ειναι σαν ψωφια ψαρια τοσο καιρο .......
Ακομα κι αυτοι οι απιθανοι της Μεσογειων .... καλουν τον κοσμο (εστω και για να τον δουλεψουν ) να ακουσουν την γνωμη του ........ κι οι μας οι εγκεφαλοι ?
Θα φτιαξουν το σπορ απ'τα τηλεφωνα , μεταξυ τους ..........καποιος να τους ξυπνησει αραγε ? ..... σαν να εχουν μεινει στην εποχη του Δαρδουφα φαινεται , και ισως να μιλανε σιγα και στο τηλεφωνο ( οι μισοι )........
Τι !!! Δ.Σ. κι αυτο ...σε τετοιες ημερες !!! το λαχειο του αθληματος μας .......