-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Πολυ επιεικης εισαι που γραφεις 'ωρες- ωρες' κολας !!!
Εκτος απο το καρτ και την πιστα για τον Go-for-pole δεν υπαρχει τιποτα αλλο.Φιλικα,
'el-em'
K. Λωρη το αυτο ομως μπορει να ισχυει και αντστροφος αναλογα. Δηλαδη στην Ελλαδα δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο το ραλλυ και τις αναβασεις οπου εκει δινοταν το 90% της προσοχης της αρχης του σπορ. Ο καθενας κοιταει και επεμβαινει στον τομεα που τον ενδιαφερει περισσοτερο. Φυσικα καλο ειναι να εχουμε εγκυκλοπαιδικες γνωσεις για ολο το κομματι του μηχανοκινητου και οτι κριτικη κανουμε να την κανουμε για καλητερευση ολων των κλαδων καθως συνδεοντε μεταξυ τους σε οτι αφορα την ασφαλεια τουλαχιστον.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εκτος απο το καρτ και την πιστα για τον Go-for-pole δεν υπαρχει τιποτα αλλο.Φιλικα,
'el-em'
Ωρες ωρες ειμαι λιγοτερο απολυτος απο εσενα
Εσυ τωρα που δεν κολας για πες μου γιατι άλλα συμφωνησαμε κι άλλα γραψατε στην προκηρυξη για το επαθλο νεων? Προς τι το νιοστό αδειασμα μου?
Γιατι -αφου μιλαμε για κοληματα-εγω παντα κολαω σ αυτα που εχω συμφωνησει, και μονο σ αυτα. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
'el-em'
K. Λωρη το αυτο ομως μπορει να ισχυει και αντστροφος αναλογα. Δηλαδη στην Ελλαδα δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτος απο το ραλλυ και τις αναβασεις οπου εκει δινοταν το 90% της προσοχης της αρχης του σπορ. Ο καθενας κοιταει και επεμβαινει στον τομεα που τον ενδιαφερει περισσοτερο. Φυσικα καλο ειναι να εχουμε εγκυκλοπαιδικες γνωσεις για ολο το κομματι του μηχανοκινητου και οτι κριτικη κανουμε να την κανουμε για καλητερευση ολων των κλαδων καθως συνδεοντε μεταξυ τους σε οτι αφορα την ασφαλεια τουλαχιστον.
Σαφως οπως τα γραφεις ειναι Αλεξανδρε, αλλα αυτη η 'φανατιλα' κατα των ραλλυ που βγαζει ο Κωστας, πρεπει να εξαληφθει.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
'el-em'
Εσυ τωρα που δεν κολας για πες μου γιατι άλλα συμφωνησαμε κι άλλα γραψατε στην προκηρυξη για το επαθλο νεων? Προς τι το νιοστό αδειασμα μου?
Γιατι -αφου μιλαμε για κοληματα-εγω παντα κολαω σ αυτα που εχω συμφωνησει, και μονο σ αυτα.Δεν γνωριζω καθολου τι εχει γραφτει για το επαθλο νεων.
Μπορεις να βοηθησεις ?Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Σαφως οπως τα γραφεις ειναι Αλεξανδρε, αλλα αυτη η 'φανατιλα' κατα των ραλλυ που βγαζει ο Κωστας, πρεπει να εξαληφθει.Αν μου επιτρέπεις, ο καθένας δικαιούται την άποψή του, άρα δε χρειάζεται να εξαλειφθεί τίποτα. Το πόση αξία δίνουν οι υπόλοιποι στην άποψη του καθενός είναι άλλη ιστορία.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'el-em'
Γιατι -αφου μιλαμε για κοληματα-εγω παντα κολαω σ αυτα που εχω συμφωνησει, και μονο σ αυτα.Δεν γνωριζω καθολου τι εχει γραφτει για το επαθλο νεων.
Μπορεις να βοηθησεις ?Φιλικα,
'el-em'
Να βοηθησω. Διαβασε στον χωματινο, στην σχετικη με το Νεων σελιδα το τι ειχαμε συμφωνησει.
Μετα διαβασε και την προκηρυξη της ΟΜΑΕ . (αληθεια δεν εισαι στην επιτροπη κανονισμων?)
Ε και μετα βγαλε τα συμπερασματα σου.
Μελετησαμε και εισηγηθηκαμε ενα επαθλο με προσοχη ωστε να ειναι φθηνο, εφικτο και δικαιο (και να μπορουμε να ειμαστε συνεπεις στα εξοδα του). Καποιοι καλοι ανθρωποι προσφερθηκαν να δωσουν χρημα, κοπο, δωρα, εκπτωσεις γιατι ακριβως ειχε τα στοιχεια που προανεφερα. Καποιοι αλλοι καλοι ανθρωποι του αλλαξαν τα φωτα κι ολη τη φιλοσοφια.
Ξερω, θα μου πεις 'σιγα την αλλαγη'. Κι εγω θα σου πω οτι οταν συμφωνεις κατι και θες να το αλλαξεις, καλεις την αλλη πλευρα (που εχει την ιδεα και ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ) και το ξανασυζητας. Αλλιως δεν λεγεται αλλαγη αλλά αντισυμβατικη συμπεριφορα, για να μην πω τιποτα χειροτερο.
Ε, σαμπως ειναι η πρωτη φορα? -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Σαφως οπως τα γραφεις ειναι Αλεξανδρε, αλλα αυτη η 'φανατιλα' κατα των ραλλυ που βγαζει ο Κωστας, πρεπει να εξαληφθει.
Φιλικα,
'el-em'
Kυριε Λωρη, ακομα και αυτη η φανατιλα, πολλες φορες μπορει να κανει καλο. Γιατι? Γιατι ο φανατικος μπορει να υποδειξει πραγματα τα οποια μπορει σε καποιον που ειναι συνηθισμενα και μπορει να φαινονται μικρης σημασιας (και οτι ολα οκ) και να περασουν στο ετσι, ενω στην πραγματικοτητα μπορει οντως ο φανατικος να εχει δικιο και με τις καταληλες ενεργειες να βελτιωθουν αρκετα πραγματακια.
Εγω για παραδειγμα δικαιολογω τον Κωστα γιατι εχω παρατηρησει ολα αυτα τα χρονια οτι για να ανεβουν τα ραλλυ ποδοπατηθηκαν ολα τα αλλα και ειδικα η πιστα. Τωρα διστυχως δειχνει οτι και το καρτ ακολουθει αυτη την πτωση. Ας ελπισουμε οτι η καινουρια ομοσπονδια να μπορεσει να σταματησει αυτη την ελευθερη πτωση (γιατι δεν ειναι μονο η οικονομικη κριση που εχουμε συνεχεια σαν ευκολη δικαιολογια )
-
Έτσι είναι.
Μην αγνοείτε το καρτ κύριοι το οποίο είναι η αρχή πολλών και η είσοδο στο motorsport αρκετών.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα στο χώρο που αφορούν την ΟΜΑΕ.
Εδώ οι οδηγοί δε ξέρουν ποιές είναι οι αναγνωρισμένες από την ΟΜΑΕ λέσχες για να βγάλουν λισάνς.
-
ΩΠΑ παιδια. ξεκινησαμε δίκη του Go? Μην τρελλαθουμε κιολας! Πλακιτσα εκανα, την αποψη του εκφραζει ο ανθρωπος, την υποστηριζει σθεναρα, διαφωνω μαζι του ωρες ωρες, αλλά οχι κι ετσι.
Συγγνωμη Go, δεν το πηγαινα εκει που κατεληξε.
Νικο, οι λεσχες ειναι γραμμενες, ας μην τα περιμενουν ολα ετοιμα οι οδηγοι. Αναγνωση ξερουν, δεν θα τους παρουμε κι απο το χερι. Σημερα, 5Χ5 κανεις, κολυμβητηριο πας και θελεις χαρτια απο 3 γιατρους. Ελεος. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΩΠΑ παιδια. ξεκινησαμε δίκη του Go? Μην τρελλαθουμε κιολας! Πλακιτσα εκανα, την αποψη του εκφραζει ο ανθρωπος, την υποστηριζει σθεναρα, διαφωνω μαζι του ωρες ωρες, αλλά οχι κι ετσι.
Συγγνωμη Go, δεν το πηγαινα εκει που κατεληξε.Δεν νομιζω να δικαζουμε τον Κωστη.
Απλα εδωσε πατημα στο να επισημανουμε και αλλα μικρα πραγματακια.Νικο, οι λεσχες ειναι γραμμενες, ας μην τα περιμενουν ολα ετοιμα οι οδηγοι. Αναγνωση ξερουν, δεν θα τους παρουμε κι απο το χερι. Σημερα, 5Χ5 κανεις, κολυμβητηριο πας και θελεις χαρτια απο 3 γιατρους. Ελεος.
Ναι αλλα στο κολυμβητηριο γιατρε μου, σου λενε θεω χαρτι απο εκει και εκει. Μετα σου λενε τους κανονισμους και στους δινουν και γραμμενους και παει λεγοντας. Εδω εχουε ενα κατεβατο απο πληροφοριες (αθλητικος νομος) που τα περισσοτερα δεν εχουν να κανουν καν με το δικο μας αθλημα (και ορισμενα ερχονται και σε αντιθεση με την ΔΟΑ).
Απο την αλλη εφ οσον υπαρχει ολο αυτο το μπερδεμα κλπ καλο θα ηταν αυτοι που εκανα την κινηση για ομοσπονδια μεσω ΓΓΑ (και λογικα θα ξερουν καλυτερα απο εμας και τον οποιο οδηγο) να δημιουργησουν ενα αρχειο με αυτους τους κανονισμους και να μην ψαχνουμε στο google.
-
……Και καθίσταται λείαν επίκαιρο!.
....... πενθούμε το θάνατο μιας αγαπημένης παλιάς φίλης,
τής Κοινής Λογικής,
Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα την ηλικία της αφού το μητρώο
γέννησής της έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό σε γραφειοκρατικές διατυπώσεις!. Όπως άλλωστε έχουμε και εμείς χαθεί, από την ανυπαρξία ορισμένων……..
Α. -
Λωρηηηη. Να βοηθησω κι αλλο?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λωρηηηη. Να βοηθησω κι αλλο?Γιατρε μου,
Πρωτα απ'ολα δεν ειμαι στην Επιτροπη Κανονισμων και Εκπαιδευσης αλλα στην Επιτροπη Ραλλυ.
Ως εκ τουτου, τιποτα σχετικο με αυτα που αναφερεις δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου.
Αν μπορεις, για να με διευκολυνεις, να μην βγαζω τα ματια μου, μπορεις να μου γραψεις την σημαντικη αλλαγη που εγινε στα συμφωνηθεντα ?Φιλικα,
'el-em'
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Λωρηηηη. Να βοηθησω κι αλλο?
Γιατρε μου,
Πρωτα απ'ολα δεν ειμαι στην Επιτροπη Κανονισμων και Εκπαιδευσης αλλα στην Επιτροπη Ραλλυ.
Ως εκ τουτου, τιποτα σχετικο με αυτα που αναφερεις δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου.
Αν μπορεις, για να με διευκολυνεις, να μην βγαζω τα ματια μου, μπορεις να μου γραψεις την σημαντικη αλλαγη που εγινε στα συμφωνηθεντα ?Φιλικα,
'el-em'
OXI. Αν ενας φιλος μου, οπως ειμαι εγω για σενα και περισσοτερο εσυ για μενα, αισθανοταν 'κλασμενος' και ζητουσε την αποψη μου, οχι μονο θα εβγαζα τα ματια μου διαβαζοντας, αλλά κι εγω δεν ξερω τι.
Φαινεται οτι τα πραγματα εχουν αλλαξει κι εγω εχω μεινει πισω
Στον καιρο λοιπον, οπως λεγαμε στο ναυτικο. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Συγγνωμη Go, δεν το πηγαινα εκει που κατεληξε.Δεν υπάρχει λόγος για συγνώμη. Σόρι για την καθυστέρηση να απαντήσω, αυτό που έγραψα είναι σαφές ότι ήταν στη βάση αυτού που έθιξε ο APR: οι πιθανότητες να 'μας γράψουν οι εφημερίδες' είναι κατά τη γνώμη μου εξαιρετικά μεγάλος στις αναβάσεις με την μόνιμη κρεατομπαριέρα, πολύ μεγάλος σε ένα αεροδρόμιο διαδρομή που τρέχουν και αυτοκίνητα χωρίς κλουβιά (GTCC), μεγάλος στα ράλι με τις ανεξέλεγκτες αναγνωρίσεις και την ελλειπή επίβλεψη και πολύ μικρότερος στις πίστες του καρτ που είναι κατάλληλες για αγώνες. Το ότι η νέα ομοσπονδία ξεκίνησε από τον μικρότερο κίνδυνο και ετοιμάζεται χαρωπά να ξεκινήσει αγώνες λες και όλα είναι καλά έχει σκορπίσει ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Ο τρόπος διαχείρισης επίσης. Και είναι πραγματικά κρίμα να απαξιώνεται με τέτοια λάθη το πολύ θετικό βήμα της ίδρυσης μιας ομοσπονδίας. Έχοντας μιλήσει με μερικούς ανθρώπους είναι φανερό ότι σε εκείνο τον χώρο καλώς ή κακώς η υπομονή που επικαλείστε εδώ οι παλιότεροι ΔΕΝ υπάρχει.
Και νομίζω αντιλαμβάνεστε ότι αν το σημαντικό κομμάτι των λισάνς που πάλι καλώς ή κακώς έχει το καρτ δεν πάει στο ταμείο όλα (και εννοώ όλα) μπαίνουν σε ρίσκο.
-
Ρε συ κώστα...Ειλικρινά και εγώ ωρες ωρες, δεν σε καταλαβαινω...
Γιατι θεωρείς δλδ επικύνδυνους τους αγώνες αυτοκινήτου γενικά, τελικά, και οχι τους αγώνες καρτ?
και στο κατω κάτω, ποιος ειπε οτι ο μηχανικινητος αθλητισμός δεν ειναι επικυνδυνος?
και για να τα πάρουμε και τα πραγματα συγκριτικά με αλλα αθλήματα πλέον...Γιατι λές οτι οι αγώνες ταχυτητας στην τριπολη ειναι επικυνδυνοι και δεν ειναι πχ οι αγώνες σκι στο χιονοδρομικό της αράχωβας...Εχεις δει? ιδιαίτερα σε συλλογικό επίπεδο? Οχια απλά μπάχαλο...απορώ που μερικοι αφήνουντα παιδιά τους να τρεχουν σε αγώνες σκι...
Σε πληροφορώ λοιπόν, και αμα θέλεις πιστεψέτο, οτι αισθάνομαι ασφαλέστερος στο να παρακολουθήσω εναν αγώνα ταχυητας στην τρίπολη, παρά στο καρτοντρόμο με το καθε κ@Υλ@μενο 10χρονο πιτσηρίκη που μπαίνει στα πιτς τεζα χωρις να εχει την αισθηση κινδύνου...Και θυμίσου και κατι...Τα Gtcc κλπ, οταν οργανώνονται απο σοβαρούς οργανωτές, ε, δεν ειναι και τόσο επικύνδυνα, ή τουλάχιστον εχουν πολύ μικρότερο ρισκο, απο οτι μια προπόνση ατομική στα μέγαρα...Τοσο απλά.
Αλλωστε μην ξεχνάς οτι τα GTCC δεν ειναι ελληνική πατεντα, αλλα με την ιδια ακριβώς φιλοσοφία γίνονται και στο εξωτερικό...η διαφορά; ειναι οτι εκει εξω, είναι ενα σχολείο ωστε να εξελιχθεί ο οδηγός σε μελλοντικό οδηγό αγώνων...Σε σχέση με τον Ελληνα που φυτρώνει και γερναει εκει, γιατι νομιζει, (ο μ@λ@κ@ς) οτι τρέχει και πληρώνει λιγότερο...Τοσο ηλίθιος ειναι που το μονο που τον νοιάζει ειναι το παραβολο της συμμετοχής...Δινει ενα σκασμό λεφτά σε μπλοκέ-βλακέ σκαστρες- μαστρες και ενα καρω αλλες αηδείες που κοστιζουν χιλιάρικα και το προβλημά του ειναι αν θα δώσει 200 Ευρώ για συμμετοχή σε εναν σοβαρό αγώνα.Αυτό λοιπόν που πρέπει να κανει η Ομοσπονδία, ειναι να βάλει ενα φρένο στους οδηγούς ολων αυτων των εκδηλώσεων και οχι σε αυτές καθε αυτές τις εκδηλώσεις...ωστε και νέο αιμα να ξεκινήσει να μπαίνει και εκεί(διοτι καποιοι εχουν μεινει δεινοσαυροι) και οι δεινοσαυροι επιτέλους να αναβαθμιστούν στους κανονικούς αγώνες αυτοκινήτου.
Ολα χρειάζονται! Γιατι ολα προσδωκούν στην αυξηση του αθλήματος, αναλογα βεβαια πως τα διαχειριζόμαστε...
-
Δεν με νοιάζει τι γίνεται στο σκι, σκοτίστηκα. Το να υπερασπίζεται πάντως κάποιος ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να στρίβει χωρίς κλουβί με 100 χλμ μια παρατεταμένη στην Τρίπολη σόρι αλλά δεν με βρίσκει συμφωνώ. Το ίδιο και όταν ένα αυτοκίνητο προσπαθεί να κινηθεί αγωνιστικά σε μια πίστα σχεδιασμένη για καρτ, πόσο μάλλον αν το αυτοκίνητο είναι και πάλι χωρίς βασικό εξοπλισμό ασφάλειας. Για μένα και τα δυο είναι παντελώς απαράδεκτα όποιος και όσο καλά αν το διοργανώνει.
-
δλδ τωρα είναι πρόβλημα το στρίψιμο στα μέγαρα με το ιχ μου,ενώ όλοι μας έχουμε κάνει καγκουριές σε ανοιχτό δρόμο,πολύ νομότυπα αρχίζουμε και τα βλέπουμε...
δλδ ο μανουελ ροιτερ πχ αν κάνει επίδειξη ένα όπελ άστρα στα μέγαρα θα πρέπει να του έχουμε κανόνες ασφαλείας φόρμουλα 1 ή αν το κάνει στο σπα το ίδιο;....
αγαπάμε να τρέχουμε με το αυτοκίνητο,είπαμε ότι κάποια πράγματα είναι καγκουριά εν έτει 2013,όπως το να πας τέζα σε ανοιχτό δρόμο,αλλά σε λίγο θα αποστειρώσουμε τα πάντα και θα φοράμε και ράσα πριν βάλουμε φόρμα και κράνος,και θα ξαναβάζουμε ράσα όταν θα βγαίνουμε από το αγωνιστικό.
και τελοσπάντων θα ξεχάσουμε ότι είμαστε άνθρωποι.
υγ. σίγουρα απέχει από το ιδανικό το να τρέχεις με αμάξι σε πίστα καρτ,αλλά το έχουμε κανει και πολύ ντόρο κατά τη γνώμη μου(γίνεται τόσος ντόρος βέβαια δικαιολογημένα,επειδή πλέον είναι δυνατό(δυστυχώς) κομμάτι του ελληνικού μοτορσπορτ...)-σχόλιο άσχετο με τη συζήτηση
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δεν με νοιάζει τι γίνεται στο σκι, σκοτίστηκα. Το να υπερασπίζεται πάντως κάποιος ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να στρίβει χωρίς κλουβί με 100 χλμ μια παρατεταμένη στην Τρίπολη σόρι αλλά δεν με βρίσκει συμφωνώ. Το ίδιο και όταν ένα αυτοκίνητο προσπαθεί να κινηθεί αγωνιστικά σε μια πίστα σχεδιασμένη για καρτ, πόσο μάλλον αν το αυτοκίνητο είναι και πάλι χωρίς βασικό εξοπλισμό ασφάλειας. Για μένα και τα δυο είναι παντελώς απαράδεκτα όποιος και όσο καλά αν το διοργανώνει.Όταν στρίβει ένα αυτοκίνητο με 150( και παραπάνω) μια παρατεταμένη σε δημόσιο δρόμο είναι καλύτερα;
Ειναι ΠΟΛΥ καλύτερα να στρίβει με 100 και 120 την παρατεταμένη στην Τρίπολη , για μένα τουλάχιστων.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???