-
Πόσο κρατάμε το αμάξι;;;
Κάποτε λέγανε 5 χρόνια ... αλλά..... χάνεις λεφτά και δεν έχουμε λεφτά για πέταμα!!!!
Παίζει ρόλο και το αμάξι βέβαια ! Παλαιότερα σκεφτόμουνα να αλλάζω κάθε 8 χρόνια.. αλλά έχω το τέριος 11 χρόνια και....... θα το κρατήσω ακόμα!!!!
Εσείς;;;;;;;;;;;;;; τι λέτε;;;;;;;;;;; -
Πόσο κρατάμε το αμάξι;;;
Κάποτε λέγανε 5 χρόνια ... αλλά..... χάνεις λεφτά και δεν έχουμε λεφτά για πέταμα!!!!
Παίζει ρόλο και το αμάξι βέβαια ! Παλαιότερα σκεφτόμουνα να αλλάζω κάθε 8 χρόνια.. αλλά έχω το τέριος 11 χρόνια και....... θα το κρατήσω ακόμα!!!!
Πόσο κρατάμε το αμάξι;;;
Χεχε στης ακρίβειας τον καιρό όλα παίρνουν αναβολή!
Πριν 12 χρόνια μου πήραν το πρώτο αυτοκίνητο. Polo ήταν, θα το κρατούσα και άλλο αλλά έβγαζε στα 150.000 χλμ πολλά προβλήματα με τα ηλεκτρονικά και το έδιωξα μετά 10,5 χρόνια. Αυτό που έχω τώρα , sx4, σκέφτομαι να το κρατήσω μια 10ετία . -
6 χρονακια με την οκταβια μου και 160,000 χιλ στην πλατη,and still in love
-
Aναλογα την οικονομικη σου κατασταση,το αυτοκινητο και το ποσο το προσεχεις το κρατας.Πλεον παιζουν και τα leasing οποτε μπορεις να το αλλαζεις πολυ πιο συχνα.Εγω προσωπικα θα ηθελα να αλλαζω καθε 6 μηνες για το λογο ατι μου αρεσουν αρκετα μοντελα αλλα αυτο δεν γινεται.Ο πατερας μου το εχει 8 χρονια και συνεχιζει....
-
10 χρόνια και προχωράμε δυναμικά...Φτου φτου να μην το ματιάξω
-
To δικό μου που είναι 11 χρονών παρά τα 155.000 χιλιόμετρα είναι μια χαρά !!!!!
Μετά την κρίση σε 2-3 χρονάκια λέω να το αλλάξω.... λέω!!!!! -
Εγω δεν το παω με τα χρονια, αλλα με τα χιλιομετρα. Πιστευω οτι μετα απο 100.000km πρεπει να αρχιζεις να κοιτας για κατι αλλο.
-
Πιστευω ο ιδανικος χρονος αντικαταστασης ενος αυτοκινητου κυμαινεται μεταξυ 6-8 χρονια. Βεβαια κατι τετοιο δεν ειναι απολυτο, αφου πιθανον το ιδιο αμαξι να συνεχισει να εξυπηρετει συγκεκριμενες αναγκες για 10-15 χρονια.
Πρωτευων ρολο παιζουν τα οικονομικα του καθενος.
(Και οχι η ακριβεια. Πλεον και τα αυτοκινητα ειναι συγκριτικα φθηνοτερα απο προηγουμενες δεκαετιες, και πιο ευκολη ειναι η αποκτηση τους)Ποιος δε θα ηθελε πχ, να εχει την οικονομικη δυνατοτητα να αλλαζει αμαξι καθε 4-5 χρονια ή οποτε αυτο αρχιζει να 'παλιωνει'... (υπερ καταναλωτισμος? )
Βεβαια, μερικες φορες προκυπτουν και νεες αναγκες:
Παιδια, δουλεια, θεματα ασφαλειας, τρακαρισματα, βλαβες κτλ ... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πλεον και τα αυτοκινητα ειναι συγκριτικα φθηνοτερα απο προηγουμενες δεκαετιες, και πιο ευκολη ειναι η αποκτηση τουςΔεν θα το έλεγα..... άσε που τώρα τελευταία μας δουλεύουν και ψιλό γαζί!!
π.χ : κοιτάω το κασκάι το 1600! Κάνει γύρω στα 18.500 ευρώ! Λες : καλή τιμή!
Πας από .. κοντά.... 400 το χρώμα 500 εκείνο 500 το άλλο 1500 αυτό και πάει 23.000 ευρώ! -
Έβαλα και ψηφοφορία για άμεση επισκόπηση της κατάστασης
-
είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει παρόμοιο θέμα
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πλεον και τα αυτοκινητα ειναι συγκριτικα φθηνοτερα απο προηγουμενες δεκαετιες, και πιο ευκολη ειναι η αποκτηση τους
Δεν θα το έλεγα..... άσε που τώρα τελευταία μας δουλεύουν και ψιλό γαζί!!
π.χ : κοιτάω το κασκάι το 1600! Κάνει γύρω στα 18.500 ευρώ! Λες : καλή τιμή!
Πας από .. κοντά.... 400 το χρώμα 500 εκείνο 500 το άλλο 1500 αυτό και πάει 23.000 ευρώ!Δες το συγκριτικα.
Ποσο κοστιζε καποιο αντιστοιχο αυτοκινητο με τον ιδιο εξοπλισμο πριν 10-15 χρονια?Επισης, ποσο ευκολα μπορουσες να παρεις συμφερον δανειο και με τι επιτοκιο...?
-
Υπάρχει. Ασε να δούμε διαφορές.
-
60....
-
αν μπορουσα θα το αλλαζα καθε 1-2 χρονια.
προς το παρον το εχω 4,5 χρονια.
-
πω πω... και δημοψήφισμα μου έβαλε κάποιος ! Ευχαριστώ!!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει παρόμοιο θέμαviewtopic.php?f=5&t=3650' target='_blank
viewtopic.php?f=5&t=22832' target='_blankΌμως, αφού ο κλειδοκράτωρ (βλ. μωβερέιτορ) δεν έχει πρόβλημα με το παρόν, πάω πάσο
Υπάρχει. Ασε να δούμε διαφορές.
-
Το δικό μου το έχω ένα χρόνο, και ήδη γλυκοκοιτάζω προς MX-5 μεριά. Δεν το βλέπω να βαστάει τριετία...
Πόσο κρατάμε το αμάξι;;;