-
Εχω υψος 1.93.
Στα περισσοτερα αυτοκινητα που εχω μπει (κυριως μικρης κατηγοριας) το αριστερο μου ποδι δεν μπορει να απλωθει εντελως.
Επειδη εχω καποιο προβλημα με το γονατο θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αμαξι με ευρυχωρη θεση οδηγου(κυριως μικρη κατηγορια).
Ευχαριστω. -
Εχω υψος 1.93.
Στα περισσοτερα αυτοκινητα που εχω μπει (κυριως μικρης κατηγοριας) το αριστερο μου ποδι δεν μπορει να απλωθει εντελως.
Επειδη εχω καποιο προβλημα με το γονατο θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αμαξι με ευρυχωρη θεση οδηγου(κυριως μικρη κατηγορια).
Ευχαριστω. -
Εχω υψος 1.93.
Ευχαριστω. -
Όταν λες μικρή κατηγορία τι εννοείς; Mini (πχ 107), supermini (207), μικρομεσαία (308);
-
Και στην supermini χωράς, αρκεί να βγάλεις το κάθισμα του οδηγού και να οδηγείς από την πίσω!
-
Έτσι.
Youtube Video -
Αυτό το είχε κάνει στ 'αλήθεια ο Φασούλας όταν έπαιζε ακόμα στη Θεσσαλονίκη... Είχε ένα Feroza και είχε ξηλώσει το μπροστά κάθισμα!
-
Ο άνθρωπος μπηκε να ρωτησει κι εσεις μαλακιζεστε
-
Ρε Μάκη, τον ρώτησα τι ακριβώς εννοεί ως μικρό, και περιμένουμε να μας απαντήσει.
-
Ε μικρή κατηγορία λέει ρε Ντίνο,polo,clio,punto,yaris,micra κλπ κλπ.
Δε νομιζω να ψάχνει IQΦλας :lampa
Το civic έχει ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ χώρους,αξίζει να το δοκιμάσει ο φίλος.
Επαθα πλάκα με τους πίσω χώρους και το πορτ παγκαζ
Τι καναν ρε τα ατομα.
Δεν πήγα όμως πίσω τη θέση του οδηγου και επ αυτου δεν εχω άποψη,πάντως αν κρινω απ όλους τους χώρους συνολικά θα πρέπει μαλλον να σε ικανοποιει.
Το πρωτο που θα δοκιμαζα θα ηταν αυτο. -
ισο-υψης σου δεν εχει παραπονεθει ποτε στο proceed του
-
1.92 είμαι και στο προηγούμενο fabia δεν έχω πρόβλημα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και στο καινούριο.
Το ζόρι το τραβάει ο από πίσω... (δε θέλω σχόλια! ) -
Επειδή του φίλου του ρίχνω μερικούς πόντους μπορώ να πως στα περισσότερα σούπερ μίνι σήμερα με βυθιζόμενο κάθισμα χωράς άνετα. Δύσκολα όμως θα βρεις την ιδανική θέση οδήγησης εάν δεν υπάρχει τιμόνι που βυθίζεται μιας και τραβώντας το κάθισμα μακρυά, απομακρύνεσαι από το τιμόνι. Ακόμη πολύ ευρύχωρα αμάξια μπορούν να μαγαριστούν με το ηλιθιότερο μακράν κατ' εμέ όπτιον στη λίστα με τα έξτρα, την ηλιοροφή...
Τώρα εάν εννοείς ότι επειδή (λογικά) φοράς και μεγάλο παπούτσι δεν χωράνε τα πόδια σου καλά στα πεντάλ αυτό είναι άλλο θέμα. Λεπτά παπούτσια που ακολουθούν τη φόρμα του ποδιού ίσως βοηθήσουν. Άμα όμως κολλάνε όταν πάς να αφήσεις τα πεντάλ τότε το πρόβλημα είναι μεγάλο και μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το civic έχει ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ χώρους,αξίζει να το δοκιμάσει ο φίλος.
Επαθα πλάκα με τους πίσω χώρους και το πορτ παγκαζ
Τι καναν ρε τα ατομα.
Δεν πήγα όμως πίσω τη θέση του οδηγου και επ αυτου δεν εχω άποψη,πάντως αν κρινω απ όλους τους χώρους συνολικά θα πρέπει μαλλον να σε ικανοποιει.
Το πρωτο που θα δοκιμαζα θα ηταν αυτο.Το είχα ψάξει όταν επισκέφθηκα έναν Σαρακάκη και είδα ότι με το κάθισμα του οδηγού τέρμα πίσω ο χώρος για τα γόνατα του πίσω επιβάτη ήταν ευχάριστα ικανοποιητικός, τόσο στο 4θυρο όσο και στο 5θυρο. Δεν ξέρω πόσο θα βόλευε έναν οδηγό 1.90 βέβαια, αλλά απ' όσο θυμάμαι η θέση ήταν πραγματικά ευρύχωρη. Βέβαια το Civic δεν είναι 'μικρό'..
-
Eίναι πιο μικρό απο mini βέβαια, αλλά στο smart θα χωράς άνετα.
-
Από όσα ξέρω στο Aygo το κάθισμα πάει αρκετά πίσω.
Το ίδiο ισχυει και για το Fabia. -
Οσο και να σας φανει περιεργο...smart
-
g.punto, corsa, swift σίγουρα
golf,eos!
δεν παίζει σε 1series, brera -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
g.punto, corsa, swift σίγουρα
golf,eos!
δεν παίζει σε 1series, breraΈχει καλό εσωτερικό ύψος η Ηώ? Βασικά σε όσα σεσε έχω μπει με ανοικτή οροφή μου έρχεται το παρμπρίζ στο κούτελο
Στην 1 χωράς, όχι και πολύ άνετα αλλά δεν ακουμπάς πάνω ούτε έχεις μεγάλο πρόβλημα με τα γόνατα και την κολώνα του τιμονιού. Ακόμα και πίσω έχει σχετικά καλό χώρο για το κεφάλι αλλά όχι για τα πόδια.
Η επιβίβαση στις πίσω θέσεις της μπρέρα ήταν μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου....
-
δοκίμασε και μόνος σου.
σε Astra CC, SLK, 207CC εγώ δεν παίζω πχ. σε κανένα δυνατό φρενάρισμα με ανοιχτή την οροφή θα συνεχίσει το κεφάλι μόνο του μπροστά
EOS όμως νομίζω οτι είναι ΟΚ, οριακά βέβαια αλλά ΟΚ.
σε 1 με καμία Παναγία εγώ. ρε σκύβω, ρε πάω για πλάγια τίπ.τις
Ευρύχωρη θέση οδηγού