-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Εμένα πάντως θα μου επιτρέψεις να ΜΗΝ μπαίνω σε λογικές & διαδικασίες διάψευσης του αυτονόητου (ή απόδειξης του υποθετικού)
Ναι απλα δε θεωρεις αρκετα αλαζονικο αυτο που λες; Υπο την εννοια οτι θεωρεις αυτονοητο (αρα και αληθες) αυτο που πιστευεις εσυ την ιδια στιγμη που εμεις μιλαμε με το φτωχο μυαλο μας υποθετικα και στον αερα. Με την ιδια λογικη που εσυ επιχειρηματολογεις και σου φαινεται αυτονοητο οτι ο Glock εχασε χρονο επειδη γλιστρουσε, εγω επιχειρηματολογω οτι δεν ειναι δυνατον με βαση τους χρονους των τελευταιων γυρων να γλιστρουσε τοσο και να μετεβαλλε τοσο πολυ το ρυθμο του. Ποιος εισαι λοιπον εσυ που θα αυτοπροσδιοριζεσαι ως αυτονοητος; Πες την αποψη σου να πω και εγω την δικη μου χωρις να την θεωρει κανεις απο τους δυο μας αυτονοητη.
Φόραγε στεγνά και στον τελευταίο γύρο έριχνε καρέκλες, ο ομόσταυλός του φόραγε επίσης στεγνά και γύρναγε το ίδιο ή και πιο αργά, τον περάσανε 3-4 αυτοκίνητα στον τελευταίο γύρο και όχι μόνο ο Λούης, αν ήθελε να διευκολύνει τον Λούη θα είχε ήδη μπει για βρόχινα όταν έπερεπε ώστε να μη βρισκόταν καν μπροστά του στον τελευταίο γύρο, τον ρώτησαν & απάντησε μετά τον αγώνα αυτό που είδαμε όλοι: 'πάλευα να κρατήσω το αμάξι στην πίστα'!
Αυτό είναι λοιπόν το αυτονόητο! -
Προς συνωμοσιολόγους:
Γιατί ο Glock δεν έπραξε τα 'συμφωνημένα' με λιγότερο εξώφθαλμο τρόπο...αλλά περίμενε να παραχωρήσει τη θέση του δυό στροφές πριν την καρώ σημαία;Θα μπορούσε για παράδειγμα να ρίξει δραματικά το ρυθμό του στον προτελευταίο γύρο,προφασιζόμενος ότι δεν κρατούσαν τα λάστιχά του ή ακόμα καλύτερα να παραγματοποιήσει μια ανώδυνη έξοδο που θα του στοίχιζε 10-15 δεύτερα και θα έφερνε σε απόσταση αναπνοής ή και μπροστά του τους άλλους δύο.Και στις δύο περιπτώσεις θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να έχει ενημέρωση για το πού και πόσο μακριά του βρίσκονται οι Vettel - Hamilton.
H περίπτωση να εξαντλούσαν στην Toyota και την τελευταία πιθανότητα να αποκαταστασθεί η κατάταξη,με προσπέρασμα του Hamilton στο Vettel,έστω και ένα χιλιόμετρο προ του τέλους,θα σήμαινε ότι πέρα από κομπιναδόροι είναι και ηλίθιοι.Προς υποστηρικτές του αυτονόητου
Καταρχήν το αυτονόητο ήταν ότι τη McLaren,μετά τα περυσινά,δεν θα έπρεπε να την ξαναδούμε σε αγώνες F1(τουλάχιστον υπό αυτή την επωνυμία).... και όμως την είδαμε να συμμετέχει και μάλιστα να διεκδικεί και να κερδίζει και τον ένα τίτλο.
Άρα η ύπαρξη του αυτονόητου τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση στην F1 του Bernie.
Eάν στην θέση του Hamilton ήταν προχθές ο Massa,αυτό που συνέβη στον Glock... οι υποστηρικτές του αυτονόητου,μάλλον δεν θα το θεωρούσαν.... και τόσο αυτονόητο.
Άρα το αυτονόητο και αν ακόμα υπάρχει...... είναι ευμετάβλητο (σαν το φούρνο του Χότζα).Συμβουλή και προς τις δυό πλευρές.
Μην ανακατεύετε άλλο τα σκατά γιατί θα μας φάει η μπόχα. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμένα πάντως θα μου επιτρέψεις να ΜΗΝ μπαίνω σε λογικές & διαδικασίες διάψευσης του αυτονόητου (ή απόδειξης του υποθετικού)
Ναι απλα δε θεωρεις αρκετα αλαζονικο αυτο που λες; Υπο την εννοια οτι θεωρεις αυτονοητο (αρα και αληθες) αυτο που πιστευεις εσυ την ιδια στιγμη που εμεις μιλαμε με το φτωχο μυαλο μας υποθετικα και στον αερα. Με την ιδια λογικη που εσυ επιχειρηματολογεις και σου φαινεται αυτονοητο οτι ο Glock εχασε χρονο επειδη γλιστρουσε, εγω επιχειρηματολογω οτι δεν ειναι δυνατον με βαση τους χρονους των τελευταιων γυρων να γλιστρουσε τοσο και να μετεβαλλε τοσο πολυ το ρυθμο του. Ποιος εισαι λοιπον εσυ που θα αυτοπροσδιοριζεσαι ως αυτονοητος; Πες την αποψη σου να πω και εγω την δικη μου χωρις να την θεωρει κανεις απο τους δυο μας αυτονοητη.
Φόραγε στεγνά και στον τελευταίο γύρο έριχνε καρέκλες, ο ομόσταυλός του φόραγε επίσης στεγνά και γύρναγε το ίδιο ή και πιο αργά, τον περάσανε 3-4 αυτοκίνητα στον τελευταίο γύρο και όχι μόνο ο Λούης, αν ήθελε να διευκολύνει τον Λούη θα είχε ήδη μπει για βρόχινα όταν έπερεπε ώστε να μη βρισκόταν καν μπροστά του στον τελευταίο γύρο, τον ρώτησαν & απάντησε μετά τον αγώνα αυτό που είδαμε όλοι: 'πάλευα να κρατήσω το αμάξι στην πίστα'!
Αυτό είναι λοιπόν το αυτονόητο!Στον τελευταιο γυρο 71 (χρονος Glock 1:44) ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ οπως φαινεται απο την τηλεοραση και η κατασταση της πιστας φαινοταν σχεδον ιδια, η ελαχιστα χειροτερη, (ουτε καν σπρει δεν σηκωνοταν πισω απο τα μονοθεσια) με τον προτελευταιο γυρο 70 που εκανε 1:28 δεν μιλαω καν για τον γυρο 69 που εκανε 1:18 (με την πιστα βρεγμενη απο τον 67) . Επισης εστω οτι εριχνε καρεκλες στον τελευταιο γυρο τοτε γιατι ο Hamilton απο το 1:25.5 του γυρου 70 εκανε 1:26.1 στον 71; Ειναι μηπως μαγικα τα ενδιαμεσα και ακομα και αν ριχνει καρεκλες μειωνεις το ρυθμο σου μονο κατα 0.6 δευτερολεπτα στο γυρο οταν ο Glock τον μειωνει κατα 16; ΠΟΣΟ ΜΑΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ; Αλλα πολυ απλα εγω σου γραφω αυτο που πιστευω χωρις να το θεωρω αυτονοητο... Εσυ ομως επειδη εισαι ανωτερος ολων μας οτι λες ειναι και αυτονοητο...
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
[snip]
Προς υποστηρικτές του αυτονόητου
Καταρχήν το αυτονόητο ήταν ότι τη McLaren,μετά τα περυσινά,δεν θα έπρεπε να την ξαναδούμε σε αγώνες F1(τουλάχιστον υπό αυτή την επωνυμία).... και όμως την είδαμε να συμμετέχει και μάλιστα να διεκδικεί και να κερδίζει και τον ένα τίτλο.
Άρα η ύπαρξη του αυτονόητου τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση στην F1 του Bernie.
Eάν στην θέση του Hamilton ήταν προχθές ο Massa,αυτό που συνέβη στον Glock... οι υποστηρικτές του αυτονόητου,μάλλον δεν θα το θεωρούσαν.... και τόσο αυτονόητο.
Άρα το αυτονόητο και αν ακόμα υπάρχει...... είναι ευμετάβλητο (σαν το φούρνο του Χότζα).Σε ότι με αφορά η παραπάνω παράγραφος, βασίζεται για μια ακόμα φορά σε υπόθεση ως βάση ('εάν') για να συμπεράνει (έστω και με μετριασμένη σιγουριά λόγω του 'μάλλον') κάτι που το παρουσιάζει ως (μετριασμένα) σίγουρο. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μου παραθέσεις λεγόμενά μου που σε αντίστοιχη περίπτωση υποστήριξα ότι το έδωσε ο υποθετικός Γκλοκ στον υποθετικό Μάσα.
Σε ότι αφορά το αυτονόητο της περυσινής ΜακΛάρεν, εφόσον θεωρείς πως το αυτονόητο από μια οδηγική φάση υπό συγκεκριμένες οδηγικές συνθήκες ισοδυναμεί με το αυτονόητο ενός πολύμηνου σκανδάλου, να σου παραθέσω κι εγώ μερικά αυτονόητα, όπως για παράδειγμα την αλλαγή κανονισμών καταμεσής της σαιζόν, τις διαφορετικές μετρήσεις των ίδιων οργάνων με διαφορά 10 ημερών, την αναβολή της τελευταίας στιγμής της προ σχεδόν έτους ανακοινωμένης εισόδου του traction control στο άθλημα λόγω του ότι οι κινητήρες μιας συγκεκριμένης εταιρίας δεν είχαν προλάβει να τελειοποιήσουν, την υπόθεση κατασκοπείας στην οποία είχε εμπλακεί το όνομα της Τογιότα και πολλά πολλά ακόμα.
Ή λοιπόν μιλάμε στο ίδιο μήκος κύματος ή εκπέμπει ο ένας στα βραχέα, ο άλλος στα μεσαία και ο άλλος στα μακρά και νομίζουμε πως μπορούμε να συνεννοηθούμε απλά και μόνο επειδή όλοι μιλάμε περί... ραδιοφώνου!
-
[snip]
Εσυ ομως επειδη εισαι ανωτερος ολων μας οτι λες ειναι και αυτονοητο...[/b]Έτσι το ερμηνεύεις εσύ, εγώ ερμηνεύω ως αυτονόητο κάτι όταν αυτό που βλέπω και κρίνω βάσει της όποιας εμπειρίας μου το επιβεβαιώνουν κατόπιν οι πρωταγωνιστές και η κοινή λογική.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Εσυ ομως επειδη εισαι ανωτερος ολων μας οτι λες ειναι και αυτονοητο...[/b]Έτσι το ερμηνεύεις εσύ, εγώ ερμηνεύω ως αυτονόητο κάτι όταν αυτό που βλέπω και κρίνω βάσει της όποιας εμπειρίας μου το επιβεβαιώνουν κατόπιν οι πρωταγωνιστές και η κοινή λογική.
Ναι αλλα δεν απαντησες σε ολο το παραπανω μηνυμα που παραθετω την αποψη μου πανω στη δικια σου. Αφου ειχε και ερωτηματα κοινης λογικης.
-
Δες τι λεει ο Αγγλος απο το 22ο δευτ εως το 27ο, δες και την κατασταση της πιστας στους δυο τελευταιους γυρους και σκεψου οτι μισο γυρο πριν την εναρξη αυτου του βιντεο δηλαδη στον γυρο 69 ειχε κανει 1:18 ...
-
Από την άλλη θέλω να τονίσω λίγο το θέμα του 'έπρεπε ο Hamilton να κάνει ό,τι μπορεί για να καβαλήσει το Vettel, είχε καλύτερο μονοθέσιο κτλ κτλ'. Εγώ ρε παιδιά βλέποντας και μόνο onboard Lewis καθώς συνέβαιναν όσα συνέβαιναν έτρεμαν τα πόδια μου σα να ήμουν μέσα στο αμάξι. Είπαμε, τους θέλουμε σίδερα, αλλά αυτά που έγιναν στους τελευταίους γύρους είναι κάπως too much για να οδηγήσει κάποιος σα να παίζει Need For Speed. Νιώθατε τα βαθειά φρένα στο βρεγμένο? Τα ανάποδα καθώς προσπαθούσε να βάλει τα 900 στο δρόμο όσο πιό γρήγορα μπορούσε? Νιώθατε πόσο στην κόψη του ξυραφιού ήταν κάθε στροφή που έπαιρνε? Την ίδια στιγμή που ο Vettel έκανε απλά το κομμάτι του χωρίς κανένα άγχος. (ας πάρουμε επίσης απόφαση ότι η Τorro Rosso δεν είναι Minardi και ότι ειδικά στη βροχή είναι πολύ καλό όχημα, πόσο μάλλον με ένα πολύ καλό οδηγό.) Ακόμα και simulator game να έπαιζε κάποιος δύσκολα θα έμενε στην πίστα, από το τρέμουλο και μόνο.
Κατ'εμέ το λάθος ήταν ότι πήγαν σε όλο τον αγώνα για τις θέσεις 4-5. Μέσα στον αγώνα από κει και πέρα δεν έκαναν τίποτα λάθος στη McLaren. Σωστές αποφάσεις πήρανε από την αρχή μέχρι το τέλος, στα όρια του ρίσκου που δε μπορούσαν να πάρουν. Η ιστορία δείχνει ότι με κάποιο μαγικό τρόπο, όταν το πας ΤΟΣΟ τσούκου-τσούκου, ο νόμος του Μέρφι παραμονεύει. Δες M.Schumacher 2003 Suzuka, Hamilton Interlagos 2007 και διάφορα άλλα παραδείγματα σε άλλα πρωταθλήματα και σπορ. -
@yugo: Αν σου απαντήσω πως από τα γραφόμενά σου δείχνεις να μην έχεις την παραμικρή ιδέα του τι σημαίνει και πόσο απρόβλεπτο είναι το να οδηγείς με στεγνά στο βρεγμένο (και κατ' επέκταση του πόσο ωφελημένος είναι συγκριτικά όποιος φοράει τα κατάλληλα λάστιχα για τις επικρατούσες συνθήκες) θα μου πεις πάλι πως το παίζω ανώτερος!
-
Phaethon δύο-τρεις μόνο (χιουμοριστικές) παρατηρήσεις στα σωστά λεγόμενα σου.
Αν δεν ήξερε να βάλει τα 900 στο δρόμο στους δύο τελευταίους γύρους:
- κακώς πήρε το πρωτάθλημα (αλλιώς ας το δίνανε σε έναν από μας! Το ίδιο χάλια θα το πηγαίναμε!)
- ας τηλεφωνούσε στο Σένα και αν δεν απαντούσε ας έβλεπε όλα τα βίντεο από την οδηγήση του !
- ας έμενε στα κάρτ και ας άφηνε την Φ1 για τους άλλους!
Δεν εννοώ ότι ο Χαμ. έχει μικρά @@ (όπως αναφέρθηκε πριν από περίπου μισό εκατομμύριο σελίδες!). Άλλωστε για να είσαι οδηγός εκεί και να παίζεις κάθε δεύτερη Κυριακή το κεφάλι σου κορόνα γράμματα θέλει πολύ μεγαλύτερα τέτοια από του μέσου όρου αλλά πολύ απλά δεν είναι τόσο μεγάλα (ή τόσο αυθάδη αν προτιμάτε) όσο άλλων. Πνίγηκε κυριολεκτικά σε μια κουταλιά νερό σε μια κατάσταση που θα έπρεπε να μασάει σίδερα. Είπαμε μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι όχι μπαλέτο.
Περι αληθείας. Οπως έχω ξαναγράψει, κανείς μας δεν ξέρει αν υπήρχε βρωμιά ή όχι. Και ούτε πρόκειται να το βρούμε πάνω από το πληκτρολόγιο. Μήπως όμως οι υπεύθυνοι πρέπει να το ψάξουν που είναι και πιο ειδικοί?
Η ουσία είναι ότι το πρωτάθλημα ο Χαμ. το ΕΧΑΝΕ μέχρι 2 στροφές πριν το τέλος και είτε από τη βροχή είτε από βρωμιά του το ΕΔΩΣΕ ο Glock. Συμφωνώ που μερικοί λέτε ότι το πρωτάθλημα 'χάθηκε' για το Μάσα αλλού αλλά και πάλι έτσι τα έφερε η τύχη να κριθεί στο τέλος.
Διευκρίνηση τέλος προς υποψιασμένους (γιατί φαίνεται ότι όλοι μας δεν διαβάζουμε δεύτερη φορά τα λεγόμενα των άλλων): ΔΕΝ είμαι φεραριστί και ούτε καν ξέρω πως είναι η φάτσα του Μασσα. Βρωμιές δε θέλω. Θέλω να βγεί η FIA να δώσει τηλεμετρίες, δεδομένα, όλα, και να πει: 'αγαπητό κοινό σε αντίθεση με ότι φημολογείται η βραδυπορία του Glock οφείλεται σε καθαρά τεχνικά θέματα' ακόμη και ΧΩΡΙΣ ένσταση της Φεράρι. Αλλιώς ας βλέπουν το 2009 μόνοι τους.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
@yugo: Αν σου απαντήσω πως από τα γραφόμενά σου δείχνεις να μην έχεις την παραμικρή ιδέα του τι σημαίνει και πόσο απρόβλεπτο είναι το να οδηγείς με στεγνά στο βρεγμένο (και κατ' επέκταση του πόσο ωφελημένος είναι συγκριτικά όποιος φοράει τα κατάλληλα λάστιχα για τις επικρατούσες συνθήκες) θα μου πεις πάλι πως το παίζω ανώτερος!Φιλε αν εχει πολυ κακη προσφυση η πιστα τα βρεγμενα δεν κανουν θαυματα, βεβαια το λεω ενω δεν εχω την παραμικρη ιδεα κατα τη γνωμη σου. Αναλογα με την κατασταση της πιστας αλλαζουν οι χρονοι ακομα και αν φορας βρεγμενα. Δεν γινεται να εβρεχε καρεκλες και ο Hamilton να κανει χρονο χειροτερο κατα 0,6 δευτερα μονο. Θα επρεπε να ειχε κατεβει τουλαχιστον 7-8 δευτερα και λογικα ο Glock με τα στεγνα να κατεβαζε ρυθμο 16 οπως και εκανε. Δηλαδη η κοινη λογικη σου λεει οτι η κατασταση της πιστα απο το γυρο 70 στον 71 αλλαξε τοσο πολυ αλλα τα βροχινα του Hamilton πετυχαινουν παντα και παντου τον ιδιο χρονο και ας αλλαζουν οι συνθηκες δραματικα οπως ανεφερες. Α ρε γαμωτο τελικα δεν εχω κοινη λογικη...
-
Σίγουρα ήταν το πιο δραματικό φινάλε σε πρωτάθλημα των τελευταίων 3 δεκαετιών και ίσως ολόκληρης της ιστορίας, αν αναλογιστούμε καρέ καρέ τις εναλλαγές που συνέβησαν στα τελευταία 8 χιλιόμετρα του αγώνα!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
[snip]
Η ουσία είναι ότι το πρωτάθλημα ο Χαμ. το ΕΧΑΝΕ μέχρι 2 στροφές πριν το τέλος και είτε από τη βροχή είτε από βρωμιά του το ΕΔΩΣΕ ο Glock.
[snip]Δες τώρα την παραπάνω πρόταση, εκφρασμένη με διαφορετικά λόγια:
'Η ουσία είναι ότι το πρωτάθλημα ο Χαμ. το ΚΕΡΔΙΖΕ μέχρι 5 γύρους πριν το τέλος και είτε από τη βροχή είτε από βρωμιά ο Γκλοκ του το ΣΤΕΡΗΣΕ ρισκάροντας να μείνει με στεγνά στη βροχή και του το ΕΔΩΣΕ πίσω 2 στροφές πριν το τέλος όταν το ρίσκο του πιλότου της Τογιότα δεν ευδοκίμησε στο βαθμό που περίμενε'.Και ο νοών νοήτω
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Η ιστορία δείχνει ότι με κάποιο μαγικό τρόπο, όταν το πας ΤΟΣΟ τσούκου-τσούκου, ο νόμος του Μέρφι παραμονεύει. Δες M.Schumacher 2003 Suzuka, Hamilton Interlagos 2007 και διάφορα άλλα παραδείγματα σε άλλα πρωταθλήματα και σπορ.Αυτο με το Schumacher και τη Suzuka ειχε ξανα αναφερθει αλλα επειδη ολο και το φερνετε ως παραδειγμα να παραθεσω καποια γεγονοτα και κρινετε εσεις αν ο Schumi εκανε και αυτος τσουκου τσουκου στη Suzuka του 2003
Πρωτα οι χρονοι των δοκιμων:
Saturday [2003-11-October]
Qualifying
Pos No Driver Team Time
1 2 Rubens Barrichello Ferrari 1:31.713
2 3 Juan Pablo Montoya Williams 1:32.412
3 21 Cristiano Da Matta Toyota 1:32.419
4 20 Olivier Panis Toyota 1:32.862
5 8 Fernando Alonso Renault 1:33.044
6 14 Mark Webber Jaguar 1:33.106
7 5 David Coulthard McLaren 1:33.137
8 6 Kimi Raikkonen McLaren 1:33.272
9 17 Jenson Button BAR 1:33.474
10 15 Justin Wilson Jaguar 1:33.558
11 9 Nick Heidfeld Jordan 1:33.632
12 10 Heinz-Harald Frentzen Sauber 1:33.896
13 16 Takuma Sato BAR 1:33.924
14 1 Michael Schumacher Ferrari 1:34.302
15 12 Ralf Firman Jordan 1:34.771
16 11 Giancarlo Fisichella Jordan 1:34.912
17 19 Jos Verstappen Minardi 1:34.975
18 18 Nicolas Kiesa Minardi 1:37.226
19 4 Ralf Schumacher Williams No time
20 7 Jarno Trulli Renault No timeΟλως τυχαιως βλεπω το Schumi να ξεκινα 14ος γιατι στη μοναδικη προσπαθεια που επιτρεποταν τοτε για να κανεις χρονο ειχε αρχισει να βρεχει με τον Ralf και τον Trulli να μην κανουν ουτε καν προσπαθεια και να ξεκινουν τελευταιοι... Στον αγωνα και στους πρωτους γυρους ειχε ανεβει 11ος για να ακουμπησει με τον Sato και να χασει ολη την εμπρος πτερυγα. Μετα απο ολα αυτα και ενω επεσε στα ταρταρα της καταταξης βγηκε 8ος. Που βλεπετε εσεις το τσουκου τσουκου του Michael, η μηπως απλα προσεξατε στα στατιστικα οτι τερματισε 8ος και ειπατε: ' Ε νταξει μωρε για να βγει 8ος εκανε και αυτος την κοτα'. Τωρα τι λεει η κοινη λογικη; Εκανε η οχι την κοτα ο Schumi;
-
Φιλε αν εχει πολυ κακη προσφυση η πιστα τα βρεγμενα δεν κανουν θαυματα, βεβαια το λεω ενω δεν εχω την παραμικρη ιδεα κατα τη γνωμη σου. Αναλογα με την κατασταση της πιστας αλλαζουν οι χρονοι ακομα και αν φορας βρεγμενα. Δεν γινεται να εβρεχε καρεκλες και ο Hamilton να κανει χρονο χειροτερο κατα 0,6 δευτερα μονο. Θα επρεπε να ειχε κατεβει τουλαχιστον 7-8 δευτερα και λογικα ο Glock με τα στεγνα να κατεβαζε ρυθμο 16 οπως και εκανε. Δηλαδη η κοινη λογικη σου λεει οτι η κατασταση της πιστα απο το γυρο 70 στον 71 αλλαξε τοσο πολυ αλλα τα βροχινα του Hamilton πετυχαινουν παντα και παντου τον ιδιο χρονο και ας αλλαζουν οι συνθηκες δραματικα οπως ανεφερες. Α ρε γαμωτο τελικα δεν εχω κοινη λογικη...
Ότι πεις!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Η ουσία είναι ότι το πρωτάθλημα ο Χαμ. το ΕΧΑΝΕ μέχρι 2 στροφές πριν το τέλος και είτε από τη βροχή είτε από βρωμιά του το ΕΔΩΣΕ ο Glock.
[snip]**Δες τώρα την παραπάνω πρόταση, εκφρασμένη με διαφορετικά λόγια:
'Η ουσία είναι ότι το πρωτάθλημα ο Χαμ. το ΚΕΡΔΙΖΕ μέχρι 5 γύρους πριν το τέλος και είτε από τη βροχή είτε από βρωμιά ο Γκλοκ του το ΣΤΕΡΗΣΕ ρισκάροντας να μείνει με στεγνά στη βροχή και του το ΕΔΩΣΕ πίσω 2 στροφές πριν το τέλος όταν το ρίσκο του πιλότου της Τογιότα δεν ευδοκίμησε στο βαθμό που περίμενε'.Και ο νοών νοήτω**
Να ενα παραδειγμα κοινης λογικης.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Μήπως όμως οι υπεύθυνοι πρέπει να το ψάξουν που είναι και πιο ειδικοί?Οι υπεύθυνοι είναι ξεβράκωτοι και αναξιόπιστοι...οπότε ας μας κάνουν τη χάρη να μην το ψάξουν,γιατί στην περίπτωση που υπάρχει κάτι,δεν είναι σε θέση να το αντιμετωπίσουν.Κατά την προσφιλή τους τακτική θα οδηγηθούν σε γελοιοδέστερες και περισσότερο τερατώδεις αποφάσεις από τις περσινές.
Έτσι όπως τον κατάντησαν το θεσμό,είναι προτιμότερη η υπόνοια της βεβαιότητας ότι συνεχίζουν να εξαπατούν και να αλληλοκοροϊδεύονται. -
Ο φιλος migf1 εστιασε στα παρακατω γραφομενα μου, αφηνοντας υπονοουμενο οτι ειναι μακρια απο την κοινη λογικη.
Δεν γινεται να εβρεχε καρεκλες και ο Hamilton να κανει χρονο χειροτερο κατα 0,6 δευτερα μονο. Θα επρεπε να ειχε κατεβει τουλαχιστον 7-8 δευτερα και λογικα ο Glock με τα στεγνα να κατεβαζε ρυθμο 16 οπως και εκανε.
Εγω εστιαζω στα παρακατω γραφομενα του.
**
'Η ουσία είναι ότι το πρωτάθλημα ο Χαμ. το ΚΕΡΔΙΖΕ μέχρι 5 γύρους πριν το τέλος και είτε από τη βροχή είτε από βρωμιά ο Γκλοκ του το ΣΤΕΡΗΣΕ ρισκάροντας να μείνει με στεγνά στη βροχή και του το ΕΔΩΣΕ πίσω 2 στροφές πριν το τέλος όταν το ρίσκο του πιλότου της Τογιότα δεν ευδοκίμησε στο βαθμό που περίμενε'.Και ο νοών νοήτω**
Ο καθενας μπορει να βγαλει συμπερασμα για το ποιος πλησιαζει και ποιος οχι την κοινη λογικη.
-
Η κοινή λογική υπαγορεύει να ΜΗΝ βάζεις quotes από 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ posts σε ένα τρίτο (δλδ out of context) για να παραπλανήσεις!
-
Μα δεν εχει να κανει με το γεγονος οτι ειναι σε διαφορετικα ποστ. Το ενα ειναι κατι που πιστευω εγω και το αλλο κατι που πιστευεις εσυ. Μπορουν να κριθουν ανα πασα στιγμη και απο οποιονδηποτε νομιζω. Εκτος και αν αυτο που εγραψες δεν το πιστευεις. Αν το πιστευεις τοτε δεν παραπλανω κανενα αγαπητε μου. Θα παραπλανουσα αν δεν παρεθετα δικα σου πιστευω, αλλα διαβρωμενα.
Eπίσημο thread: GP Βραζιλίας 2008-Interlagos (Final)