-
Προσέξτε που όταν (προφανώς) περνάει ο Hamilton τον Glock παίρνει ένα ύφος α λα χήρα Λαζόπουλου ('Αν υποψιαστώ ότι έμεινε ο Glock... θα πεθάνω...)
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Τη φάση Lewis-Fisichella, που ο τρελλός αποφάσισε να περάσει έτσι όπως προσπάθησε, πώς τη σχολιάζουμε?Σχολιαζουμε οτι θελει πολλη τρελα και κορδελα, μεγαλα χερια, απιστευτο ταλεντο (το μεγαλυτερο ever) και μοναδικη ικανοτητα για να ξεφορτωθει ο πρωταθλητης στο πιο κρισιμο αγωνα με ΜκΛαρεν, εναν βετερανο ξοφλημενο με 2CV.
-
For what it is worth: Q&A with Toyota’s Timo Glock
Όπως λέγαμε και με τον Μάνο (cavallino), πηγαίνετε να κάνετε καρτ σε στεγνό και κρατήστε το γυρολόγιό σας. Μετά πείτε να σας βρέξουν την πίστα και ξανακάντε με ίδια λάστιχα, ξανα κρατήστε το γυρολόγιο σας. Τέλος, κάντε καρτ μια μέρα που βρέχει μα ίδια λάστιχα και κρατήστε το νέο γυρολόγιο σας. Στο τέλος συγκρίνετε τα 3 γυρολόγια.Σχετικά με τον Φέτελ, ο μικρός δεν έδειξε μονάχα χτες το ταλέντο του. Από ότι θυμάμαι έκανε άλλους 1-2 πολύ καλούς αγώνες φέτος, ο ένας εκ των οποίων ήταν πάλι βρόχινος αν δεν απατώμαι. Από εκεί μέχρι να χαρακτηριστεί 'νέος Σουμάχερ' υπάρχει τεράστια απόσταση! Όταν δεν έχεις τίποτα να χάσεις παρά μόνο να κερδίσεις είναι πιο εύκολο να τολμάς και να πιέζεις! Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο σε όλα τα αθλήματα! Πρέπει να τον δούμε και σε ανταγωνιστική ομάδα και κατά προτίμηση δίπλα σε ανταγωνιστικό ομόσταυλο, υπό πιο πιεστικές συνθήκες και περιβάλλοντα με αυξημένο κόστος σε περίπτωση 'στραβής' πριν σπεύσουμε να τον χρίσουμε 'νέο Σουμάχερ'.
Κατ' εμέ και ο Γκλοκ έχει περίσσιο ταλέντο, όπως έδειχνε να έχει και ο Κοβαλάινεν όταν έτρεχε στο GP2. Ο Φινλανδός απογοητεύει μέχρι στιγμής στη ΜακΛάρεν, ενώ ο Γερμανός τα πήγε πολύ καλά στην Τογιότα. Άλλα τα μεγέθη, άλλες οι απαιτήσεις, άλλη η πίεση θα μου πείτε. Ε, αυτό λέω κι εγώ
-
Αλλες οι απαιτησεις,οπως το πες. Με βαση τις απαιτησεις, μια χαρα μαριονετα ειναι.
Οσο για το QA του Glock, εχει πλακα. Καταρχην αναιρει τις δηλωσει του μετα το τελος του αγωνα γιατι λεει οτι ηξερε οτι ηταν 4ος. Δευτερον ισχυριζεται οτι η ομαδα τον ενημερωνε μονο για τον Φετελ, οχι για τον Χαμιλτον. Οι πιθανοτητες για αυτο ειναι απλα μηδενικες. Τελοσπαντων, ειναι εξαιρετικος οδηγος και ευχομαι να μη στιγματησε την καριερα του με μια ηλιθιοτητα που θα τον κυνηγαει για παντα.
-
Και το κίνητρο του Γκλοκ για αυτό που 'κατηγορείται' είναι;;;;
ΥΓ. Ακόμα και ως 'μαριονέτα' απογοήτευσε ο Κόβα!
-
η αληθεια ειναι πως η τογιοτα πηρε τον γκλοκ στο λαιμο της. Στιγματιστηκε χωρις λογο ο ανθρωπος
-
Η όλη ιστορία μου θυμίζει λίγο Ξάνθη-Ολυμπιακός πριν κάποια χρόνια που εκεί που περιμέναμε ντέρμπυ ήρθε μια 5άρα και ηρέμησαν όλοι. Τα κονέ του θείου με τον Πανόπουλο βγήκαν στη φόρα αργότερα... Το αν η Toyota έχει λαμβάνειν από τη McLaren σε οποιαδήποτε μορφή θα φανεί στο μέλλον.
-
Τι έχει να λαμβάνειν η Τογιότα από τη ΜακΛάρεν;;;;
Είναι φοβερό το πως πείθετε τους εαυτούς σας πως η εικασία είναι η πραγματικότητα και τοποθετήστε & επιχειρηματολογείτε (που λέει ο λόγος) με βάση την εικασία που όμως εσείς την παρουσιάζετε (και την πιστευετε κιόλας τελείως αυθαίρετα) ως πραγματικότητα
Απίστευτες... 'λογικές'!!!!!!!! -
Είπα ΑΝ. Θυμίζω περίπτωση Noberto Fontana στη Jerez το '97...
-
To οποίο μέλλον μπορεί να μην είναι το 2009 αλλά 2 ή και 3 χρόνια αργότερα ή (το πιο πιθανό) ένα πιο ανεβασμένο μονοθέσιο (πιο απλά ούτε λεφτά ούτε τίποτα απλά λίγη τεχνογνωσία της Μακλάρεν θα πάει στη Τογιότα. Οτι είχε γίνει πέρσι με την κατασκοπία αλλά σε άλλη προσέγγιση...)
Οσον αφορά στον Glock νομίζω ότι λάθος εστιάζουν κάποιοι στο πρόσωπο. Ισως δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι οι οδηγοί είναι απλοί φαντάροι(άντε επιλοχίες για να κουμαντάρουν αυτά τα κτήνη!) και ότι οι στρατηγοί συνήθως είναι αφανείς. Η στρατηγική της ομάδας για όλη τη χρονιά αλλά και για κάθε γκραν πρι δεν καθορίζεται από τους οδηγούς οι οποίοι ίσως και να μην γνωρίζουν τα αίτια του 'κάνε αυτό κάνε το άλλο'. Το πλέον κλασσικό (αλλά κατάπτυστο ταυτόχρονα) είναι οι προσπεράσεις μεταξύ ομόσταβλων οδηγών (νομίζω έγινε και με το Μάσα φέτος) για να πάρει ο ένας τους περισσότερους βαθμούς.
Οπως έχω ξαναγράψει δεν ξέρω αν έγινε βρωμιά (και ταυτόχρονα δεν μου καίγεται καρφί αν θα το έπαιρνε ο Μάσα η ο Χάμιλτον. Δεν προσφέρουν κάτι το σπουδαίο στο άθλημα και οι δύο. Και να μην κατέβουν του χρόνου και να πάνε να παίξουν Γκολφ με τον Woods δεν νομίζω ότι θα στενοχωρηθούν και πολλοί. Περιμένουν τόσοι στη σειρά και όπως απέδειξε και ο Φετελ ίσως και πιο άξιοι. Δεν είναι κακοί δεν είναι και 'μορφές' όμως.) αλλά αυτό που ξέρω είναι αν κάποιοι στη FIA ενδιαφέρονται για το άθλημα πρέπει να πάρουν τις τηλεμετρίες και τα δεδομένα από το μονοθέσιο των 2 Τογιότα και ολων των άλλων και να βγάλουν συμπέρασμα (έστω και off the record).Έχει βουίξει το ίντερνετ, αυτοί τι κάνουν? Ετοιμάζονται περιχαρείς για το 2009 μετά το επιτυχημένο 2008? Να δω ποιος θα τους βλέπει. Και όπως λέει και ο σοφός λάος: αν δεις καπνό, ψάξε γιατί έχει και φωτιά. Εμείς (ως απλοί θεατές και όχι ειδικοί) ότι ήταν να υποθέσουμε και να υποστηρίξουμε το κάναμε. Επιβάλλεται τώρα οι ειδικοί να μιλήσουν και να πουν αν ήταν πεντακάθαρο ή χαλκεύτηκε το αποτέλεσμα.
Τέλος όσον αφορά τα στεγνά του glock μήπως υπάρχει αιτιολογία πώς άλλαξαν σχεδόν όλοι οι άλλοι με βρόχινα και κράτησαν ταυτόχρονα μέσες άκρες τις θέσεις τους και η Τογιότα 'τζόγαρε' με τα στεγνά?? Τι έγινε, τα τζαπόνια εμπιστεύτηκαν κάποιον ινδιάνο μάγο ο οποίος χόρευε στα πιτ για να σταματήσει τη βροχή και ένω όλοι έβλεπαν βροχή η Τογιότα έβλεπε ξαστεριά και κράτησε μέσα τους πιλότους??
Τέλος και κλείνω γιατί έχουμε κουραστεί όλοι εδώ μέσα για αυτό το θρεντ, ας αναλογιστούν οι υπερασπιστές του 'καθαρού' το επόμενο ερώτημα. Τι θα κέρδιζε η Τογιότα με μια 4η θέση και τι (ενδεχομένως) κέρδισε με την 6η ? Το 'αδύνατον' που λένε μερικοί θυμίζει το 'Αδύνατον' που είπε ένας cowboy όταν είδε πρώτη του φορά καμηλοπάρδαλη όταν σε όλη του τη ζωή έβλεπε μόνο άλογα. Οσο σίγουρος δεν είμαι εγώ ότι είναι βρώμικο ας είναι και όποιος πιστεύει ότι είναι καθαρό. Πολύ καλοσύνη δεν κυκλοφορεί σε αυτά τα αθλήματα. Μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι όχι μπαλέτο ...
-
Εμένα πάντως θα μου επιτρέψεις να ΜΗΝ μπαίνω σε λογικές & διαδικασίες διάψευσης του αυτονόητου (ή απόδειξης του υποθετικού). Αυτά τα αφήνω σε όσους (νομίζουν ότι) 'βλέπουν' 2-3 χρόνια μπροστά ('ευαισθητοποιημένοι' φυσικά μονάχα όταν ηττούνται στο τώρα).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμένα πάντως θα μου επιτρέψεις να ΜΗΝ μπαίνω σε λογικές & διαδικασίες διάψευσης του αυτονόητου (ή απόδειξης του υποθετικού)Ναι απλα δε θεωρεις αρκετα αλαζονικο αυτο που λες; Υπο την εννοια οτι θεωρεις αυτονοητο (αρα και αληθες) αυτο που πιστευεις εσυ την ιδια στιγμη που εμεις μιλαμε με το φτωχο μυαλο μας υποθετικα και στον αερα. Με την ιδια λογικη που εσυ επιχειρηματολογεις και σου φαινεται αυτονοητο οτι ο Glock εχασε χρονο επειδη γλιστρουσε, εγω επιχειρηματολογω οτι δεν ειναι δυνατον με βαση τους χρονους των τελευταιων γυρων να γλιστρουσε τοσο και να μετεβαλλε τοσο πολυ το ρυθμο του. Ποιος εισαι λοιπον εσυ που θα αυτοπροσδιοριζεσαι ως αυτονοητος; Πες την αποψη σου να πω και εγω την δικη μου χωρις να την θεωρει κανεις απο τους δυο μας αυτονοητη.
-
Αυτό που 'φοβάμαι' είναι ότι του χρόνου ο Κίμης θα είναι πιο σοβαρός και άρα μέσα στο παιχνίδι εξ αρχής οπότε δεν νομίζω να δωθεί η ευκαιρία στον Massa για τίτλο.
-
.... Τα ρεκόρ του Λιούις Χάμιλτον
- Εγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής. Οντας 23 ετών και 301 ημερών ξεπέρασε τον Ισπανό, Φερνάντο Αλόνσο ο οποίος το 2005 ήταν 24 ετών και 58 ημερών.
- Βρέθηκε εννέα διαδοχικές φορές στο βάθρο, στους ισάριθμους πρώτους αγώνες της καριέρας του στη Formula 1.
- Σημείωσε τέσσερις νίκες στην παρθενική του σεζόν ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ζακ Βιλνέβ (1996).
- Πήρε τις περισσότερες pole position ως ρούκι, έξι στον αριθμό. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχαν με τρεις pole οι Ζακ Βιλνέβ (1996) και Χουάν Πάμπλο Μοντόγια (2001) ...
-
Σπυράκο μου, με όλη την αγάπη που σου έχω, όπως σου έχω πει και στο τηλέφωνο, έχει κάνει και άλλο ένα ρεκόρ ο LH... Αυτό του οδηγού που έγινε πιο γρήγορα αντιπαθητικός από κάθε άλλον. Και αντίθετα με ό,τι πιστευεις, δεν έχει να κάνει με το χρώμα του, προς θεού.
Ταλεντάρα μέγιστη ο μικρός, αλλά ο μεγάλος οδηγός πρέπει να είναι μεγάλος παντού. Συμπεριλαμβάνω και την ψυχή. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μάσσα:
Χάμι:
Αλόνσο(ς):
Φέτελ:
Κίμις: :Η άποψη μου σχεδόν ταυτίζεται με αυτά.
Ποιος εισαι λοιπον εσυ που θα αυτοπροσδιοριζεσαι ως αυτονοητος; Πες την αποψη σου να πω και εγω την δικη μου χωρις να την θεωρει κανεις απο τους δυο μας αυτονοητη.
Το ξυραφάκι του Οκκάμ;
.... Τα ρεκόρ του Λιούις Χάμιλτον
Τα αποτελέσματα βέβαια είναι υπέρ του γιατί είχε τη τύχη να ξεκινήσει τη καριέρα του (στη F1) κατευθείαν με μια κορυφαία ομάδα. (όπως αντίστοιχα ο Montoya) Αν έτρεχε με μικρή ομάδα θα πάλευε να γλυτώσει τους εμβολισμούς στο πρώτο γύρο από κάτι Nakajimιδες και θα ήταν πολύ πιο δύσκολο και χρονοβόρο να αναδειχτεί το ταλέντο του.
Υπάρχουν πολλοί οδηγοί ταλέντα. Ελάχιστοι από αυτούς όμως εξελισσονται σε κορυφαίους και το f1rejects βρίθει από τέτοιες περιπτώσεις. -
Re paidia aporw giati tsakwneste.... O opws eipe kai o Massa o Hamilton katafere na exei perissoteroys ba8moys kai telos.... Lete oloi oti o Massa exei 1 parapanw nikh... Kai ti na leei ayto? Egw mporei na exw se olo to prwta8lhma 2-3 8eseis kai kammia prwth kai kapoioi alloi na exoyn apo mia 2-3 nikes alla na exoyn patwsei kai na exoyn ligoteroys ba8moys apo emena. Ti paei na pei ayto? oti den aksizw na parw to prwta8lhma?
Apo thn allh nai. einai poly kalos odhgos, exei talento alla isws na mhn htan etoimos gia prwta8lhths opws merikoi pisteyoyn oti 8elei parapanw psisimo... Kai oti sto telos poy xreiasthke na palepsei den to ekane. Na symfwnhsw alla egw toy dinw ena elafryntiko.... 8ewreitai rookie sthn F1. Kai parola ayta, paroles tis diskolies klp katafere kai eixe parapanw ba8moys kai stef8hke prwta8lhths. Sto telos afoy perase thn grammh toy termatismoy sthn kamera pisw apo to timoni ta xeria toy tremane...... Sto telos den mporoyse oyte na topo8ethsei to timoni..... Oso psyxraimos kai na mporei na parameinei kapoios, oso stofa kai prwta8lhth na exei panta 8a exei ayto to tremoylo sto prwto toy pagkosmio prwta8lhma poso perissotero akoama poy paixthke ston ponto klp.....
Apo thn allh egine antipa8htikos gia tis dhlwseis toy. Kapoios pisw eixe parei ena apospasma poy elege oti gia ayton 8a to 8ymatai panta giati einai to prwto toy prwta8lhma kai to phre sthn geneteira toy Senna kai orismenoi pesane na ton fane kai kala epeidh 8ewrei ton eayto toy ton neo Senna enw exei dhlwsei polles fores pros apokatastash ths alh8eias se ola ayta poy exoyn grapsei oti exei pei, oti einai to indalma toy. Apanthsh se ekeino to post den phra pote.....
To krinane orismenoi kai epite8hkan enantiwn toy logo ths gkomenas toy, logw toy patera toy, logw toy aderfoy kai alla polla kai to xeirotero poy eidame oxi mono sta ksena forum alla kai edw mesa distyxws, orismenoi twn krinane bash toy xrwmatos toy dermatos toy.
Afhste sthn akrh tis 8ewreies synomosias to edwse o glock den to edwse klp klp. Me thn idia logikh poy kai o vettel perase ton hamilton enw den paleye gia na anebeis thn katataksh ba8mologias eixe entoles apo thn ferrari (giati oxi kai na toy exoyn sthsei kai to mono8esio ) na piesei ton hamilton arkei na mhn ginei kati of8almofanes kai ton petaksei ektws pistas.
Eipate gia ton kubica oti kala ekane kai perase ton hamilton kai me ayto ton tropo kerdise 2 8eseis kai apo 13os termatise 11os opws eida kapoy. Giati na to kanei? 8a eperne ba8moys aytos h h omada toy? Oxi, alla einai kollhtos toy Alonso poy misei ton Hamilton klp. An psaxnoyme tis 8ewreies synomosias mporw na sas bgalw polles. Alla tpt apo ta parapanw den 8elw na pistepsw oti mporei 1 sto 1000000000000 na isxyoun.... O ka8e odhgos akoma kai o teleytaios na einai apo thn stigmh poy bazei to kranos kai bgainei pista mesa toy 8elei na kerdisei ton agwna h na anebei oso mporei perissotero sthn katataksh.... (den milaw gia omades poy exoyn 1-2 status odhgwn.... Emena moy ksylwsane thn deyterh 8esh ston prwto agwna fetos kai thn trith 8esh ston deytero kai me riksan mia pisw giati lene oti o prwtos ths klassh htan allos kai as egrafan ta xronometra kai h telikh kataksh oti htan 2 gyroys pisw.... Sfalma to opoio dior8w8hke blepontas ta video toy agwna oi organwtes... Ekei dld egw eprepe na pw oxi... Synomoteite enantion moy epeidh htan ntopios odhgos kai egw Ellhnas? Apla etsi htan oso kai an den h8elan o sponsoas kai oi filoi moy na to pistepsoyn....
H shmaia epese. H telikh kataksh sfragisthke ta ypoloipa an pote bgei kati sthn epifaneia na to ksanasyzhthsoyme..... Kai apla na sas 8ymisw ligo kaito perisy kapoioi mprosta apo LH bre8hkan paranomoi ws pros to baros kaysimoy h kati tetoio (den 8ymamai ep akribws thn periptwsh) kai olos tyxaios sthn deyterh metrhsh thn epomenh mera bre8hkan kanonikoi..... Tote den mporoyse kapoios na pei synomosia klp... Mporoyse. Alla afoy h FIA anakoinwse ta telika TELOS. Kimi prwta8lhtrhs perisy klp....Etsi loipon fteos o LH mazepse perissoteroys ba8moys kai phre prwta8lhma. Ksekollate to myalo sas apo ton fanatismo kai tis filosofies podosfairofilwn.....
-
To Interlagos 2007 εχει 64 pages και σεις ακόμη στο 34?
Άντε, τι κάνετε! -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Apo thn allh egine antipa8htikos gia tis dhlwseis toy. Kapoios pisw eixe parei ena apospasma poy elege oti gia ayton 8a to 8ymatai panta giati einai to prwto toy prwta8lhma kai to phre sthn geneteira toy Senna kai orismenoi pesane na ton fane kai kala epeidh 8ewrei ton eayto toy ton neo Senna enw exei dhlwsei polles fores pros apokatastash ths alh8eias se ola ayta poy exoyn grapsei oti exei pei, oti einai to indalma toy. Apanthsh se ekeino to post den phra pote.....
To krinane orismenoi kai epite8hkan enantiwn toy logo ths gkomenas toy, logw toy patera toy, logw toy aderfoy kai alla polla kai to xeirotero poy eidame oxi mono sta ksena forum alla kai edw mesa distyxws, orismenoi twn krinane bash toy xrwmatos toy dermatos toy.
Afhste sthn akrh tis 8ewreies synomosias to edwse o glock den to edwse klp klp. Me thn idia logikh poy kai o vettel perase ton hamilton enw den paleye gia na anebeis thn katataksh ba8mologias eixe entoles apo thn ferrari (giati oxi kai na toy exoyn sthsei kai to mono8esio ) na piesei ton hamilton arkei na mhn ginei kati of8almofanes kai ton petaksei ektws pistas.
Eipate gia ton kubica oti kala ekane kai perase ton hamilton kai me ayto ton tropo kerdise 2 8eseis kai apo 13os termatise 11os opws eida kapoy. Giati na to kanei? 8a eperne ba8moys aytos h h omada toy? Oxi, alla einai kollhtos toy Alonso poy misei ton Hamilton klp. An psaxnoyme tis 8ewreies synomosias mporw na sas bgalw polles. Alla tpt apo ta parapanw den 8elw na pistepsw oti mporei 1 sto 1000000000000 na isxyoun.... O ka8e odhgos akoma kai o teleytaios na einai apo thn stigmh poy bazei to kranos kai bgainei pista mesa toy 8elei na kerdisei ton agwna h na anebei oso mporei perissotero sthn katataksh.... (den milaw gia omades poy exoyn 1-2 status odhgwn.... Emena moy ksylwsane thn deyterh 8esh ston prwto agwna fetos kai thn trith 8esh ston deytero kai me riksan mia pisw giati lene oti o prwtos ths klassh htan allos kai as egrafan ta xronometra kai h telikh kataksh oti htan 2 gyroys pisw.... Sfalma to opoio dior8w8hke blepontas ta video toy agwna oi organwtes... Ekei dld egw eprepe na pw oxi... Synomoteite enantion moy epeidh htan ntopios odhgos kai egw Ellhnas? Apla etsi htan oso kai an den h8elan o sponsoas kai oi filoi moy na to pistepsoyn....
H shmaia epese. H telikh kataksh sfragisthke ta ypoloipa an pote bgei kati sthn epifaneia na to ksanasyzhthsoyme..... Kai apla na sas 8ymisw ligo kaito perisy kapoioi mprosta apo LH bre8hkan paranomoi ws pros to baros kaysimoy h kati tetoio (den 8ymamai ep akribws thn periptwsh) kai olos tyxaios sthn deyterh metrhsh thn epomenh mera bre8hkan kanonikoi..... Tote den mporoyse kapoios na pei synomosia klp... Mporoyse. Alla afoy h FIA anakoinwse ta telika TELOS. Kimi prwta8lhtrhs perisy klp....Etsi loipon fteos o LH mazepse perissoteroys ba8moys kai phre prwta8lhma. Ksekollate to myalo sas apo ton fanatismo kai tis filosofies podosfairofilwn.....
φιλε Κωστα-TAURUS εδω παρουσιαζει ο αγαπητος HANNIBAL μια αλλη πτυχη στο θεμα 'ειμαι σαν τον ΣΕΝΝΑ' απο αυτη που μου εχεις πει ...
-
σκόρπιες σκέψεις απο αυτά που ειδα κ που διαβασα στις προηγούμενες σελίδες:
-οποιος είναι 100% σιγουρος για το τι πραγματικά συνεβη προχθές ειναι απλά για
-το πόσο λανθασμένα βλέπετε ορισμένοι ΟΛΑ τα γεγονότα φαίνεται απο κάτι φράσεις τυπου 'να τιμωρηθεί ο Kubica'. ελπιζω τουλάχιστον τωρα πλεον να καταλαβατε οσοι το ειπατε πόσο μεγάλη πατατα ξεστομήσατε
-αν η ΤΟΥΟΤΑ τελικα θελησε να δώσει το πρωταθλημα στον Χάμι, 'καλά' έκανε γιατί μοναχα ετσι θα μπορέσουν να καταλάβουν οτι δε νοείται να βγαζεις πρωταθλητή κάνοντας εξοργιστικά λαθη καθόλη τη χρονιά (Φερράρι-Μασσα). πέρισυ καλά τους κάθησε κ όντως πληρωσε η ΜκΛάρεν. φετος ακριβώς το αντιθετο.
-το ότι υπαρχουν άτομα που βαζουν το χέρι τους στη φωτιά για το οτι ο Glock αποφάσισε να το δώσει γιατί πχ 'ούτε μια τιμονιά, ούτε ένα παντιλίκι, κυριλέ ήταν άρα= ΤΟ ΕΔΩΣΕ' κι ενώ δεν εχουν μπει ποτέ τους ούτε στο καθισματάκι ενος καρτ είναι εξισου εξοργιστικό με τα λάθη της φερράρι φέτος.
-αυτο που με ανησυχεί δεν ειναι το τι έκανε ο Γκλοκ κι η Τουότα, αλλά το οτι ανακυρήχτηκε πρωταθλητής καποιος που σαν να 'ηξερε' οτι δεν επρεπε να πουλησει την ψυχή του στο Βενζεβούλ για να κερδισει αυτή τη θεση παραπάνω ξεθάβοντας το τομαχωκ του πολέμου για να κρατήσει απο πισω του τον Φέττελ, δλδ την 5η θεση. αυτο ειναι το υπουλο στην ολη υποθεση πιστευω...
Eπίσημο thread: GP Βραζιλίας 2008-Interlagos (Final)