-
Ο χρήστης corsaclub έγραψε:
Σε προσωπικο επιπεδοΔυστυχως δεν τα καταφερα.
Θερμα συγχαρητηρια σε ολους, αλλα ιδιαιτερα στα παιδια της Ν2 ,εκαναν τρομερο αγωνα. Μπραβο σας!!
Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια : τον Βασιλη Καπυρη,τον Τασσο Αγγελιδη, και τον Μπαμπη (μπουλντογκ) για την αμεριστη βοηθεια τους ,μεσα στην βροχη,για τον εντοπισμο του προβληματος ηλεκτρικων που ειχαμε.
ΟΙ ανθρωποι σε αυτες τις στιγμες φαινονται!!!!
και του χρονου
Δημο μου μακαρι να το ειχαμε βρει ποιο νορις και να συνεχιζες κανονικα.Δεν πειραζει εχουμε συνεχεια
Δημος Ριζικαρηςdimos
-
ΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠΠΠ!!!
Σας Βλεπω για Πειθαρχικό όλους!!!!
Παντως δεν εχω καταλάβει την Εννοια του SERVICE PARK!Παρατήρησα οτι οποιο αγωνιστικό ήθελε κατι, πεταγοταν στο Service, αντικαθιστούσε το αντ/κο και συνέχιζε!
Γιατι δεν τα κάνουμε οπως Παλιά να ησυχάσουμε? -
Ο χρήστης van έγραψε:
ΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠΠΠ!!!Σας Βλεπω για Πειθαρχικό όλους!!!!
Παντως δεν εχω καταλάβει την Εννοια του SERVICE PARK!Παρατήρησα οτι οποιο αγωνιστικό ήθελε κατι, πεταγοταν στο Service, αντικαθιστούσε το αντ/κο και συνέχιζε!
Γιατι δεν τα κάνουμε οπως Παλιά να ησυχάσουμε?Πότε έγινε αυτό??? ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ....
-
Για αλλη μια φορα οι γρηγοροι της καφετεριας εκριναν τους παντες , θα μας εδειχναν ποσο γρηγοροι ειναι
αλλα ο καφες δεν περιμενει . Προφανως δεν εχουν οδηγησει ποτε τους ραλαμαξο ( απο 106 και ΑΧ εως 306 )
οχι στη γλιτσα του Σαββατου αλλα ουτε σε τελειες συνθηκες , γρηγορη οδηγηση δεν ειναι σπαω 3 ταχυτητες
( και το μοτερ ) απο φαναρι σε φαναρι
Τρελλα ηταν λοιπον το Σαββατο , ημουν στο δεξι γεφυρακι της Πλακας μονο στο πρωτο περασμα γιατι δουλευα μετα . Μπροστα μας εγκατελειψε το ΖΧ που συνηθως περναει σα μανιακος ! Μακραν τα καλυτερα περασματα εκαναν τα παλικαρια με τα τρομερα 205 , ρε παιδια τι φορανε αυτα τα Ε11 ?
Φυσικα σχεδον ολα τα Γαλλικα κενταγαν ,κριμα που βγηκε ο Ακρατος ηταν πολυ καλος .
Τα παιδια με τα MG χαραμιζονται , με Α7 θα χτυπαγαν γενικη .
Χαρηκα τον Κυριακοπουλο που αντι να ειναι αλοιφη , μας μιλησε πολυ ζεστα στο service .
Εντυπωσιακος ο Αγγελιδης και πολυ καλοι Δασκαλοπουλος , Κυριτσης , Κοσμοπουλος ( 20 ποντους φλογα πεταξε το πραμα ! )
Ψιλοαπογοητευση τα υπολοιπα Ν4 και τα Α8 και ο Καλαιτζιαν με το Type r .
Μπραβο στα seicento πεταγαν . Το note του Ζαχου S2000 ειναι ? -
Φιλε μιλας για ΕΕ11....................Η κατηγορια ΕΕ μπορει να φοραει σχεδον οτι θελει και να σιναγωνιζεται με ολους τους αλλους..................
-
Χαρηκα τον Κυριακοπουλο που αντι να ειναι αλοιφη , μας μιλησε πολυ ζεστα στο service .
ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΖΕΣΤΑ!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΓΑ ΕΤΣΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΦΙΛΙΚΑ
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ -
-
Παρεξηγηση , δεν εχω παραπονο απο κανενα αγωνιζομενο , ολοι ειναι ευγενεστατοι
και προσιτοι
Εντυπωση μου εκανε το κουραγιο και η προθυμια καποιου , που μολις τελειωσε ενα δυσκολο πρωτο σκελος και φευγει για το δευτερο , να απαντησει σε μια ηλιθια παρατηρηση ενος θεατη -
Ο χρήστης THE CO-DRIVER έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=eevR5rLI918' target='_blankVARNAKIOTIS - MPOKARIS KOYBARAS 1 WITH DRY TYRES
ωραια φωνή !
-
Μια photo gallery του αγωνα,θα βρειτε εδω:
-
Ο χρήστης THE CO-DRIVER έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=eevR5rLI918' target='_blankVARNAKIOTIS - MPOKARIS KOYBARAS 1 WITH DRY TYRES
-
Παράκληση προς Start-Line: Για το 2009 που σας αναγκάζουν να βρείτε 100 χλμ ειδικών, πηγαίνετε μια βόλτα μέχρι Αη-Γιάννη. Έχουν ρίξει ολοκαίνουργια άσφαλτο και είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ οδηγική απόλαυση. Σας παρακαλώ, σκεφτείτε να ξαναπάτε το Παλάδιο κατά κει. Με 2-3 μπαριέρες στον Αη-Γιώργη βγαίνει λουκούμι, και θα προσφέρετε ξανά την ωραιότερη Ε.Δ. στην Ελλάδα.
-
Αυτή η ειδική (Αη-Γιάννης) είναι που είχε γίνει το 99΄;;; και τερματίζει λίγο πιο πάνω απο το Αλεποχώρι;;
-
Ακριβως αυτη ειναι τοτε στο βροχερο Παλλαδιο του '99.
-
Πωωω ρε αυτά ειναί!!!!!!!!! Ήμουν 10 χρονών τότε και καθόμουν στην εκκίνιση βράδυ..Ήταν ο πρώτος αγώνας που είδα και κόλλησα..Θυμάμαι ο Θεργιάκης άνοιγε τον δρόμο και έτρεχε και ο Ιαβέρης (junior) με seincento..Tέλοςπάντων,,για να μην φεύγω επι του θέματος ο Yugo έχει δίκιο!!! Γίατι δεν πάτε τον αγώνα απο αυτά τα μέρη ξανά;;; Να βάλετε μια Ψάθα, Άγιο Γεώργιο,Μελετάκι,Σχίνο (αν και δεν κάνει κύκλο)..και στον ΑΙ Γιάννη(Μακρυνό) μια ειδική που θα ξεκινάει απο Αλεποχώρι θα περνάει απο Μάζι και θα τερματίζει εκεί που τερματιζε!! Και θα έχει μια φουρκέτα στο 1,5 ΚΜ πιο μέσα από εκεί που ήταν η εκκίνιση της ειδικής το 99΄ πολλή κλειστή!!!!!!! Δεν είμαι ξερόλλας απλά είμαι απο τα Μέγαρα και γνωρίζω τους δρόμους στα βουνά γι αυτό τ λέω..Πάντως όποια λέσχη θέλει να κάνει αγώνα ράλλυ,ανάβαση ή σπριντ στα Γεράνεια ή Κιθαιρώνα να μου το πεί γιατί έχω πολλές προτάσεις και καλές!! χαχαχαχαχαα...
-
-
-
-
Το Παλάδιο του χρόνου θα είναι Πρωτάθλημα οπότε 100 χλμ. ειδικών οπότε Λαύριο (επιτέλους) τέλος... Αρα μπορεί να ξαναγυρίσει από εκείνα τα μέρη, όπου ήταν μέχρι εκείνο το χιονισμένο αγώνα του 2001.
-
Τι αγωνας κι αυτος τοτε η Στεφανη ειχε 'φαει' πολυ κοσμο.......ωραιες ειδικες με τις οποιες μεγαλωσαμε!!!
Rally Παλλαδιο 2008