-
Ο χρήστης asa1 έγραψε:
Ειμαι περιεργος να δω αν θα ασχοληθη καποιος με αυτους ολους που τα εκαναν μανταρα στις δοκιμες...Oxi aplws xlwmo..... Ekroy sto xrwma toy nekroy to kobw....
O agwnas eftase kai kammia poinh den epese... H an epese den anakoinw8hke..... -
Βρε παιδια δειξτε λιγη κατανοηση οι ειδικες ειναι καινουριες και οι δοκιμες ταπα εχουν πιο πολυ χαβαλε...για μερικους.
Αμα πεφτανε καμπανες για ολα αυτα τα γελοια που γινονται καθε χρονο στους κοντινους αγωνες στις δοκιμες, θα τρεχανε καμια 10αρια στο τελος..
Δεν ντρεπομαστε λιγακι.
-
Ηθελα να κανω ενα σχολιο σε αυτα που γραφτηκαν χτες για το 'μουσταρδι αγωνιστικο'
και οχι δεν ειναι θειος ουτε αφεντικο μου ουτε καν καταλαβα ποιος ειναι , η ειδικη διαδρομη του καθε
αγωνα ολο τον χρονο δεν ειναι ανοιχτη σε ολο το κοσμο να οδηγει συμφωνα με το κωδικα ?
Δηλαδη αν ειναι διπλος ο δρομος ( οπως ολοι οι επαρχιακοι ) να κινειται σε οποια κατευθυνση θελει ?
Αν βεβαια ο κυριος πηγαινε ταπα και χωρις τη εξτρα προσοχη που ολοι δινουμε σε εναν στενο δρομο με τυφλες στροφες , τοτε ντροπη του
Συνεχιζω αν και μαλλον ειμαι στον υπολοιπο κοσμο τι γινεται με τις αναγνωρισεις ?
Μηπως το προβλημα δεν ειναι κανονισμοι και διοργανωτες αλλα ως συνηθως η παιδεια μας ?
Τι με εμποδιζε εδω και μηνες να επαιρνα το αγωνιστικο μου ( αν ειχα ) και να ανεβωκατεβαινα ταπα
τη Ριτσωνα μεχρι τελος Οκτωβριου και μεθαυριο να ειμαι ετοιμος για την αναβαση και χωρις καθολου αναγνωρισεις ?
Σκεψεις ενος θεατη -
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
Ηθελα να κανω ενα σχολιο σε αυτα που γραφτηκαν χτες για το 'μουσταρδι αγωνιστικο'
και οχι δεν ειναι θειος ουτε αφεντικο μου ουτε καν καταλαβα ποιος ειναι , η ειδικη διαδρομη του καθε
αγωνα ολο τον χρονο δεν ειναι ανοιχτη σε ολο το κοσμο να οδηγει συμφωνα με το κωδικα ?
Δηλαδη αν ειναι διπλος ο δρομος ( οπως ολοι οι επαρχιακοι ) να κινειται σε οποια κατευθυνση θελει ?
Αν βεβαια ο κυριος πηγαινε ταπα και χωρις τη εξτρα προσοχη που ολοι δινουμε σε εναν στενο δρομο με τυφλες στροφες , τοτε ντροπη του
Συνεχιζω αν και μαλλον ειμαι στον υπολοιπο κοσμο τι γινεται με τις αναγνωρισεις ?
Μηπως το προβλημα δεν ειναι κανονισμοι και διοργανωτες αλλα ως συνηθως η παιδεια μας ?
Τι με εμποδιζε εδω και μηνες να επαιρνα το αγωνιστικο μου ( αν ειχα ) και να ανεβωκατεβαινα ταπα
τη Ριτσωνα μεχρι τελος Οκτωβριου και μεθαυριο να ειμαι ετοιμος για την αναβαση και χωρις καθολου αναγνωρισεις ?
Σκεψεις ενος θεατηΜαλλον ειχε παει για πικ νικ ο ανθρωπος και κατα τυχη μπηκε στην ειδικη προτεινω να ζητησουμε συγνωμη στον ατυχο παραθεριστη!!Βολτα σε ειδικες με το αγωνιστικο σε ρυθμους ΒΟΛΤΑΣ πιστευω πως ολοι εχουμε κανει αλλα δυο μερες πριν τον αγωνα και με αλλους δυο για τσιλιες νομιζω οτι ειναι προκλητικο!
-
Κατα την γνωμη μου το αγωνιστικο πρεπει να βγαινει πανω στο τρειλερ του για να παει ειτε σε αγωνα ειτε στο συνεργειο . Και οποιοσδηποτε παιρνει το ιχ του και πηγαινει βολτα οπου θελει οποτε θελει τηρωντας τον
ΚΟΚ . Οτι εγω που ειμαι 'ανωνυμος' κανω και 10 μ@λ@κιες παραπανω στο δρομο , ενω εσυ που εισαι γνωστος αγωνιζομενος , πολιτικος , ηθοποιος , τραγουδιστης η αθλητης κλπ δε μπορεις , ειναι αλλο θεμα , ειναι
λαθος βεβαια ( δικο μου ) αλλα ετσι ειναι .
Η παιδεια που λεγαμε........ -
Τελικα οι γεροι με τις μαλακιες τους στις δοκιμες θα μας καταστρεψουν οτι καλο εγινε με τις καινουργιες διαταξεις της ΕΘΕΑ περι δοκιμων .
Αλλος πενηνταρης με ΤΤ στην κοσμαρα του με αναποδα στα αναποδα επι τοπου χειροφρενο ουτε να γυρισει να κοιταξει αν ερχεται κανεις απο πισω , ο αλλος ο Δασκαλοπουλος με το σκουρο bmw , τι φρουτο ειναι αυτο ?
Ειχα ακουσει απ'τους παλιους για τα κατορθωματα στην εποχη του , αλλα αυτος και ογδοντα να παει ιδιος ανοητος θα ειναι στις δοκιμες του .Ηθελα να ηξερα αν καποιος απ'αυτους τους ανοητους διαβασε στην σελιδα 9 παραγραφος 9 .2.5 του roadbook οτι απαγορευοντε ολες τους οι ανοησιες .
Mηπως θα επρεπε καποιος παλιος οπως ο κ. EL-EM και αλλοι να τους πουν δυο λογια για την ελεεινη κατασταση τους ?
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Γιατί απορείς ΓΙΑΝΝΗ μου, στην εποχή μου (είμαι γέρος!), δεν υπήρχανε αλήτες?.
Άλλωστε η αρχή του κακού στο σπορ, ξεκίνησε από την ‘συρα’ μου.
Ελπίδα μας η νεολαία.
Antonis-team.Ξέρεις γιατί απορώ?
γιατί ξεκίνησα να τρέχω με πιο παλίο από εσένα και ίσως και τον πιο παλίο εν ενεργεία, από το 1962 τρέχει , και κάναμε τις δοκιμές μας κύριοι, ενα πέρασμα γραψιμο, κύκλο, δευτερο κύκλο επαλήθευση, αν είχαμε όρεξη, συνήθως μέναμε στο πρωτο πέρασμα, και αν δεν προλαβαίναμε πηγαίναμε και πρίμα βίστα.
Και επειδή αυτή την εικόνα είχα, με αρχοντιά, καλαμπούρι και παϊδάκια, και το τσιγκοκυνήγι μου την χαλάει...γι αυτό είπα για τους παλιούς...
και να πείς πως δεν τις ξέρουνε τις ειδικές... -
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Βρε παιδια δειξτε λιγη κατανοηση οι ειδικες ειναι καινουριες και οι δοκιμες ταπα εχουν πιο πολυ χαβαλε...για μερικους.Αμα πεφτανε καμπανες για ολα αυτα τα γελοια που γινονται καθε χρονο στους κοντινους αγωνες στις δοκιμες, θα τρεχανε καμια 10αρια στο τελος..
Δεν ντρεπομαστε λιγακι.
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
Βρε παιδια δειξτε λιγη κατανοηση οι ειδικες ειναι καινουριες και οι δοκιμες ταπα εχουν πιο πολυ χαβαλε...για μερικους.
Αμα πεφτανε καμπανες για ολα αυτα τα γελοια που γινονται καθε χρονο στους κοντινους αγωνες στις δοκιμες, θα τρεχανε καμια 10αρια στο τελος..
Δεν ντρεπομαστε λιγακι.
ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΄......ΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ .ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ.ΜΕΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ
-
ΚΑΛΩ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΡΙΟ!!!
-
Ο Αμαξόπουλος δεν εκκίνησε ή εγκατέλειψε ????
-
δεν εκκινησε λογω σπασμενου δακτυλου στο αριστερο χερι.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
δεν εκκινησε λογω σπασμενου δακτυλου στο αριστερο χερι.Εύχομαι περαστικά.
-
ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!ΠΟΛΛΗ ΒΡΟΧΗ ΟΜΟΣ! Ηταν τοσο καλα τα περασματα που με πολυ νερο οι ειδικες ειχαν κοσμο!...μπραβο!...Η Κ.Μακρη εκανε περασματα πιο γρηγορα απο αντρες... ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!...ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΤΟΠ...ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!...Καλαιτζιαν-Καραμπικας κατι μηχανικο ειχε το ΣΙΒΙΚ μαλλον...στο 1ο ΚΟΥΒΑΡΑ ΟΟΜΟΣ περασαν καλα!...Κυριακοπουλος με Τριπιντή καλοι και ενα εσκορντ καλο!!!δεν θυμαμαι πιος ηταν ...ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ 190Ε,ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!!! ...περαστικα στον αμαξο..μην κουλαθει ρε παιδια
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
Δεν ντρεπομαστε λιγακι.
ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΄......ΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ .ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ.ΜΕΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ
ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ .....ΟΠΩς ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ .... ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟΣ ...... ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΔΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
-
ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΛΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ!!!! Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗ!!!ΒΑΛΕ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ!!!ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!!jim octavias.....
-
Συγνώμη που γίνομαι κακός πάλι... αλλά τα γρήγορα και τα ωραία περάσματα που τα είδατε? Εγώ ήμουν στην κλασική αλλαγή πορείας στην Πλάκα και εκτός από τα ιστορικά και άλλα 5 αυτοκίνητα οι υπόλοιποι πήγαιναν βόλτα... Να μου πεις από μια στροφή δεν μπορείς να κρίνεις... Την συγκεκριμένη στροφή όμως την κάνουν 7 χρόνια και τα 7 είμαι επίτηδες σε αυτήν να δω ένα γύρισμα γρήγορο και θεαματικό...
Αν είμαι λάθος κάπου στα λεγόμενά μου διορθώστε με...
-
Ο χρήστης haris274 έγραψε:
Συγνώμη που γίνομαι κακός πάλι... αλλά τα γρήγορα και τα ωραία περάσματα που τα είδατε? Εγώ ήμουν στην κλασική αλλαγή πορείας στην Πλάκα και εκτός από τα ιστορικά και άλλα 5 αυτοκίνητα οι υπόλοιποι πήγαιναν βόλτα... Να μου πεις από μια στροφή δεν μπορείς να κρίνεις... Την συγκεκριμένη στροφή όμως την κάνουν 7 χρόνια και τα 7 είμαι επίτηδες σε αυτήν να δω ένα γύρισμα γρήγορο και θεαματικό...Αν είμαι λάθος κάπου στα λεγόμενά μου διορθώστε με...
Φίλε μου άλλο να το βλέπεις απ΄έξω και άλλο να είσαι με σλίκ στην βροχή. Αυτό το λέω για εμάς μόνο χωρίς να θέλω να δικαιολογίσω τίποτα. Αν πάντως σου τύχει ποτέ θα πείς 'άντε να βγούμε απο εδώ' και θα πάς απλά μία βόλτα.
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
Φίλε μου άλλο να το βλέπεις απ΄έξω και άλλο να είσαι με σλίκ στην βροχή. Αυτό το λέω για εμάς μόνο χωρίς να θέλω να δικαιολογίσω τίποτα. Αν πάντως σου τύχει ποτέ θα πείς 'άντε να βγούμε απο εδώ' και θα πάς απλά μία βόλτα.
Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου για το 1ο loop των ειδικών... για το 2ο όμως???? εγώ επειδή είμαι πυροβολημένος με τους αγώνες και έχω το μικρόβιο αυτό θα έρθω και θα ξανά έρθω όπως κάνω εδώ και 20+ χρονιά και οργώνω τα βουνά είτε χώμα,είτε άσφαλτο... όμως δυστυχώς με τέτοια περάσματα μην περιμένουμε και εμείς αλλά περισσότερο εσείς 'νέο αίμα' θεατών που για εσάς μεταφράζετε και σε προβολή των χορηγών σας σε περισσότερο κοινό....
Και όλα αυτά τα λέω γιατί όπως ειπώθηκε από κάποιους συνφορουμίτες παραπάνω και όπως άκουσα και στο Rally Κορίνθου που ήμουν ήδη κάποιοι έκαναν δοκιμές για το Παλλάδιο!!!! Και πήγαιναν τάφος...
-
Εγω καθόμουν στην αλλαγη πορείας στην ΠΛΑΚΑ 2...Ολοι σε σχεση με περσυ, περασαν ΤΕΛΕΙΑ!!!
Rally Παλλαδιο 2008