-
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Ερωτηση: Εχει δοκιμασει κανεις hans με σπαρκο EVO καθισμα?
Ειναι ανετο?
Γενικως οδηγαω σε αρκετα ορθια θεση, και φορωντας κρανος, δεμενος κλπ η αποσταση πισω μερος κρανος με καθισμα ειναι 3 με 3μιση εκατοστα. Το pdf της Hans λεει οτι θα πρεπει να υπαρχει αποσταση περιπου 40mm. Τυπικα ειναι σχεδον τοση... **Απλα επειδη δεν εχω φορεσει ξανα, θα με ζοριζει καθολου?**ΕυχαριστωωωωΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ HANS ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ(..ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΣΟΥ) ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
-
(Ποιος ειναι ο nikors πεςτο μου κι εμενα στ'αυτι .........)
Για να κανουμε και μια ερευνα αγορας των τελευταιων ημερων .........
Μαθαινω οτι τα χανς εχουν κατεβει λιγο κατω απ'το 600αρι , ειναι αληθεια ?
Μηπως ειναι η σωστη ωρα για αγορα , πρην ξανα ανεβει το δολαριο ?
και τα ξανα ανεβασετε αναγκαστικα ?
-
Ευχαριστω πολυ κ.Τακη!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μαθαινω οτι τα χανς εχουν κατεβει λιγο κατω απ'το 600αρι , ειναι αληθεια ?Τα ανθρακονημάτινα ? Γιατί υπάρχουν και τα πλαστικά που είναι κάπου 400 νομίζω.
-
Ε ναι .... αμα βαλεις τετοιο σαμαρι , τουλαχιστον να μην γινεις καμπουρης ........
Αμερικανικης προελευσης δεν ειναι η ολη σαμαροκατασκευη ?
-
Οχι απαραιτήτως, υπάρχουν και ευρωπαϊκά (schroth, stand21). Η πατέντα είναι αμερικάνικη.
Πάντως όσους έχω ρωτήσει με τα πλαστικά μου έχουν πει πως τα συνηθίζεις και δεν τα πολυκαταλαβαίνεις (που έχει και νόημα, άμα σε σφίγγει σφιχτά η ζώνη η διαφορά των 250 γρ. σε κάθε ώμο ίσως να μην είναι εύκολα αντιληπτή). -
Που εισαι κ.Τακη XANSΟΛΟΓΕ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ε ναι .... αμα βαλεις τετοιο σαμαρι , τουλαχιστον να μην γινεις καμπουρης ........Αμερικανικης προελευσης δεν ειναι η ολη σαμαροκατασκευη ?
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΥΛΗΨΗΣ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ, ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ....!!
....ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕ HANS KAI TIPOTA AΛΛΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΤΑ!!!
-
250 γραμμαρια στον καθε ωμο !
Δεν ειναι και λιγο ...... στους αγυμναστους ωμους των μπουμπουκων μας !
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι απαραιτήτως, υπάρχουν και ευρωπαϊκά (schroth, stand21). Η πατέντα είναι αμερικάνικη.Πάντως όσους έχω ρωτήσει με τα πλαστικά μου έχουν πει πως τα συνηθίζεις και δεν τα πολυκαταλαβαίνεις (που έχει και νόημα, άμα σε σφίγγει σφιχτά η ζώνη η διαφορά των 250 γρ. σε κάθε ώμο ίσως να μην είναι εύκολα αντιληπτή)....ΑΚΡΙΒΩΣ!
-
ευτυχως στα ιστορικα δεν .............
Βεβαια οταν οι ωμοι ειναι τυπου < μπρατσαριων> βαγγελη Ζαχου , και Αμαξο ,και δικηγορου , ουτε που θα το καταλαβαινουν τα σκασμενα .........
-
Εχουμε αρχισει εντατικη προπονηση με βαρη κλπ για να αντεξουμε τα 250 δυσβασταχτα γραμμαρια στον καθε ωμο
-
Αυτος που ξερει τον .......σωματοτυπο σου , θα μας πει κι αν ειναι απαραιτητη η ειδικη γυμναστικη για τους ωμους σου .............
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αυτος που ξερει τον .......σωματοτυπο σου , θα μας πει κι αν ειναι απαραιτητη η ειδικη γυμναστικη για τους ωμους σου .............ΦΑΓΩΘΗΚΕΣ ......!
ΕΧΕΙΣ pm -
Αποκαλυφθηκα μονος μου!!!
-
Ασε τα pm εδω πεσ'μας ποσο κανουν τα σαμαρια , τωρα που ερχοντε Χριστουγενα να ζητησουμε απ'τον νονο μας να μας κανει δωρο χανς αντι παπουτσια και βρακακια .....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ασε τα pm εδω πεσ'μας ποσο κανουν τα σαμαρια , τωρα που ερχοντε Χριστουγενα να ζητησουμε απ'τον νονο μας να μας κανει δωρο χανς αντι παπουτσια και βρακακια .....rules.html
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
** Η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή του 4T-Forum. **
....ΜΑΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΚΕΙ,....ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΕΣΥ!!!!
Μια παράθεση ενός ενδεικτικού εύρους τιμών στο στυλ 'από τόσο έως τόσο περίπου' δε θεωρείται διαφήμιση. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας επικοινωνήσει με το κατάστημα της αρεσκείας του (Moderator)
-
Μια παράθεση ενός ενδεικτικού εύρους τιμών στο στυλ 'από τόσο έως τόσο περίπου' δε θεωρείται διαφήμιση. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας επικοινωνήσει με το κατάστημα της αρεσκείας του (Moderator)
ΘΕΩΡΩ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ) ΠΩΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟ FORUM ΜΕ '..ΠΕΡΙΠΟΥ', '...ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΕΩΣ ΤΟΣΟ', '..ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ', ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΜΙΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ! -
ΣΟΒΑΡΑ Ε? ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ NIKNAME ΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ Η ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ FORUM,
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ???
-
Βλεπω ........ να μην πεφτει ο πυρετος ευκολα
HANS