-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι, το ξέρω αυτό. Κυβικά/κιβώτιο;
1.8 ΤSi με manual αφού δεν βγαίνει σε αυτό dsg.
plus τις 18αρες cuproζάντες θα έχει ξέχασα να πω.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ ξέρω να πω ότι ο πατέρας μου πήρε το CORDOBA και πλέον με κοιτά έτσι:
Και εγώ τον κοιτώ έτσι:
Συμπέρασμα: Έπρεπε να πάρω SEAT ...
Εξήγησε λίγο γιατί τα παραπάνω...
Καμιά σχέση σε ποιότητα κατασκευής το 207 (αξίας 19550euro) με το Cordoba (αξίας 10500euro)
To Cordoba είναι πολύ ποιο ποιοτικό και αποδεδειγμένα πλέον ... μετά από διαδοχικά test drive που έκανα.
Τα έχω και τα δύο στο γκαράζ και έχω κάνει και πλήρη σύγκριση σε όλα.Καμιά σχέση...
Και μιλάω ειλικρινά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
18άρες;
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις 18άρες;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ ξέρω να πω ότι ο πατέρας μου πήρε το CORDOBA και πλέον με κοιτά έτσι:
Και εγώ τον κοιτώ έτσι:
Συμπέρασμα: Έπρεπε να πάρω SEAT ...
Εξήγησε λίγο γιατί τα παραπάνω...
Καμιά σχέση σε ποιότητα κατασκευής το 207 (αξίας 19550euro) με το Cordoba (αξίας 10500euro)
To Cordoba είναι πολύ ποιο ποιοτικό και αποδεδειγμένα πλέον ... μετά από διαδοχικά test drive που έκανα.
Τα έχω και τα δύο στο γκαράζ και έχω κάνει και πλήρη σύγκριση σε όλα.Καμιά σχέση...
Και μιλάω ειλικρινά.
Ρε συ Storm, αλήθεια, την παλεύεις;
Δεν μπορεί, μιλάμε αν πρέπει να του βρεις κουσούρι του 207 σε ποιότητα, θα πεις για τους αεραγωγούς και μέχρι εκεί! Το Cordoba, με το ταμπλό 10ετίας, ποιοτικότερο; Δηλαδή, ειλικρινά απορώ! Να μου έλεγες κάνα άλλο, να πω, αλλά ειλικρινά, δυσκολεύομαι να το πιστέψω!Εγώ σε ποιοτικότερο μικρό από το 207 δεν έχω μπει ειλικρινά, και το θεωρώ κάποιες κλάσεις ανώτερο από τα περισσότερα σημερινά, ίσως, ίσως το Corsa να το πλησιάζει, αλλά και πάλι δεν το φτάνει! Το Cordoba όμως;;;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με γεια σου Σάββα, καλά και γουστόζικα χιλιόμετρα, αλλά τελικά η κονσόλα είναι η παλιά, σωστά;
Οι 18άρες, είναι λάθος επιλογή όμως, έκανες το ήδη πολύ σκληρό, σκληρότατο! Το Cupra, έχει πιο μαλακά ελατήρια από το 1.8TSI αν έχω ακούσει σωστά, πιθανόν να υποφέρεις! -
Μειονεκτήματα του 207 για μένα στο εσωτερικό: χειρολαβές θυρών (καμία σχέση με τις πολύ καλές νίκελ του 307 μου, του 207 είναι βαμμένες ασημί ψιλοματ) και τα πέριξ του χειροφρένου. Κατά τα άλλα, το θεωρώ από τα τοπ της κατηγορίας του σε απτή ποιότητα.
@χαι φαι: εχω την εντύπωση πως το τσούπρα έχει μαλακότερα ελατήρια από το 2λιτρο TFSI.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μειονεκτήματα του 207 για μένα στο εσωτερικό: χειρολαβές θυρών (καμία σχέση με τις πολύ καλές νίκελ του 307 μου, του 207 είναι βαμμένες ασημί ψιλοματ) και τα πέριξ του χειροφρένου. Κατά τα άλλα, το θεωρώ από τα τοπ της κατηγορίας του σε απτή ποιότητα.@χαι φαι: εχω την εντύπωση πως το τσούπρα έχει μαλακότερα ελατήρια από το 2λιτρο TFSI.
Νομίζω το Tsoupra έχει σίγουρα μαλακότερα από το FR , αλλά και από το 1.8 TSI. Δεν παίρνω και όρκο πάντως!
Ακόμη κι έτσι να είναι, επιμένω στο λάθος της 1.8άρας! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μειονεκτήματα του 207 για μένα στο εσωτερικό: χειρολαβές θυρών (καμία σχέση με τις πολύ καλές νίκελ του 307 μου, του 207 είναι βαμμένες ασημί ψιλοματ) και τα πέριξ του χειροφρένου. Κατά τα άλλα, το θεωρώ από τα τοπ της κατηγορίας του σε απτή ποιότητα.Τα χαμηλά του χειροφρένου και εγώ τα θυμάμαι, αλλά δεν υπάρχουν και πολλά χαμηλού βαλαντίου αυτοκίνητα που να είναι ιδιαίτερα προσεγμένα εκεί. Οι χειρολαβές δεν με χάλνασαν από όσο θυμάμαι.
Εκείνο που με χάλνασε ήταν το τρίξιμο και κούνημα του καθίσματος του συνοδηγού σε 3θυρο 207...απαράδεκτο για τον χρόνο του αυτοκινήτου (1,5 έτος με το τελευταίο 0,5 και βάλε να μην έχει χρησιμοποιηθεί).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μειονεκτήματα του 207 για μένα στο εσωτερικό: χειρολαβές θυρών (καμία σχέση με τις πολύ καλές νίκελ του 307 μου, του 207 είναι βαμμένες ασημί ψιλοματ) και τα πέριξ του χειροφρένου. Κατά τα άλλα, το θεωρώ από τα τοπ της κατηγορίας του σε απτή ποιότητα.
@χαι φαι: εχω την εντύπωση πως το τσούπρα έχει μαλακότερα ελατήρια από το 2λιτρο TFSI.
Νομίζω το Tsoupra έχει σίγουρα μαλακότερα από το FR , αλλά και από το 1.8 TSI. Δεν παίρνω και όρκο πάντως!
Ακόμη κι έτσι να είναι, επιμένω στο λάθος της 1.8άρας!νομιζω οτι η αντιστρεπτικη ειναι πιο μαλακη και οχι τα ελατηρια. Αλλα ουτε εγω ειμαι σιγουρος!
-
το fr ειναι το σκληροτερο νομιζω...απο κει και περα αν δε τον πειραζουν τα 18αρια, οκ ειναι ωραιες ζαντες...
17αρες φοραγες στο σιτροεν?
υγ. το 207 νομιζω ειναι ενα κλικακι πιο κατω απο το οπελ μπεστ σελλερ... το σωζει ομως με μια κυριλε αισθηση πεζω που δεν εχει το οπελ 'πουλαω σαν τρελο'...
τεσπα, η κατηγορια εχει ενα καλο μεσο ορο χωρις φοβερες εξαρσεις -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εκείνο που με χάλνασε ήταν το τρίξιμο και κούνημα του καθίσματος του συνοδηγού σε 3θυρο 207...απαράδεκτο για τον χρόνο του αυτοκινήτου (1,5 έτος με το τελευταίο 0,5 και βάλε να μην έχει χρησιμοποιηθεί).Kαι του οδηγού το κάθισμα στα 500χλμ στο οδόμετρο και το αυτοκίνητο είναι 1 μηνός ...
Και το τζάμι του πίσω παρμπρίζ που τρίζει ... στο ίδιο αυτοκίνητο
Και ο θόρυβος από τους θόλους και τα ελαστικά
Και ο απίστευτος τρόπος λειτουργίας των ηλεκτρικών παραθύρων που στο κούμπωμα βγάζουν σχεδόν από το σασί τους ελαστικούς οδηγούς όπου μπαίνει και κουμπώνει το παράθυρο. Ελπίζω αυτό να διορθωθεί με το χρόνο.
Τα απίστευτα πλαστικά στο χώρο της μηχανής που μόλις χθες εντόπισα διάφορα καπάκια (μπαταρία, φίλτρων αέρα και κάτι άλλα) να έχουν ξεκουμπώσει, να έχουν στρεβλώσει και να μην μπορούμε να τα κουμπώσουμε.
Το απίστευτο βάψιμο της εργοστασιακής αεροτομής η οποία μάλλον βάφτηκε μέσα στην εμπορία από τον πωλητή...
Ο συναγερμός ο οποίος μπήκε χωρίς να στερεωθεί πουθενά και ήταν το κουτί του μέσα στα καλώδια του ταμπλό κάτω από το τιμόνι στον αέρα ... χωρίς καν δεματικό.
Η ταπετσαρία του ουρανού που πίσω στο πορτμπαγκάζ στις γωνίες είναι ξεφτισμένη.
Τα πλαστικά στις πόρτες, στο τέρμα εκεί που είναι οι καθρέπτες που είναι ξεφτισμένα και ήδη χαραγμένα σαν να μπήκαν στην χλωρίνη... Kαι είναι θέμα του ψεύτικου πλαστικού και όχι της χρήσης φυσικά.
Τα πλαστικά όπου μπαίνουν οι ζώνες ασφαλείας. Στον αέρα. Αν βάλεις εκεί χέρι βουλιάζει όλο το πλαστικό μέσα. Διαπιστώθηκε ότι ΔΕΝ έχουν εσωτερικά κλιπ ή βίδες.
Εχω βρει και άλλα πολλά αλλά βαριέμαι να τα γράψω.
Τέτοια πράγματα δεν έχει το Cordoba και είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ έχει και το LEON...
-
Σωστά, το λεόν δεν έχει καν ορισμένα πλαστικά.
Αεροτομή/συναγερμός πήγαινε στον αντιπρόσωπο και ξέσκισέ τον.
Από το τζάμι αποκλείεται να έχεις τριγμό, να ελέγξουν τα πλαστικά ποδαράκια του πορτμπαγκαζ μηπως θέλουν ρύθμιση.
Για τα πλαστικά στους καθρέπτες και την ξεφτισμένη οροφή, γιατί το παρέλαβες; Για όνομα του θεού, όλα τα 207 ΔΕΝ είναι έτσι. Μήπως βγήκαν τα καπάκια για να περαστεί τπτ; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σωστά, το λεόν δεν έχει καν ορισμένα πλαστικά.Αεροτομή/συναγερμός πήγαινε στον αντιπρόσωπο και ξέσκισέ τον.
Από το τζάμι αποκλείεται να έχεις τριγμό, να ελέγξουν τα πλαστικά ποδαράκια του πορτμπαγκαζ μηπως θέλουν ρύθμιση.
Για τα πλαστικά στους καθρέπτες και την ξεφτισμένη οροφή, γιατί το παρέλαβες; Για όνομα του θεού, όλα τα 207 ΔΕΝ είναι έτσι. Μήπως βγήκαν τα καπάκια για να περαστεί τπτ;Τι ψάχνεις να βρεις;
Πήγα για συναγερμό και αεροτομή και μου είπαν ότι επειδή είναι δώρα ... να μην το ψάχνω.
Τα ποδαράκια στο 207 πίσω στο πορτμπαγκάζ ΔΕΝ ρυθμίζονται. Ναι καλά διάβασες. ΔΕΝ ρυθμίζονται.Τα υπόλοιπα δεν τα πήρα είδηση γιατί δεν με άφησαν να τα πάρω είδηση. Με είχαν στην πρίζα όλη την ώρα. Όπως δεν πήρα είδηση και γρατζουνιές στην πίσω πόρτα δεξιά όπου έχει φύγει και το βερνίκι...
Άστα. Άκρη δεν βγάζεις...
-
Λίγο άκυρο, αλλά αξίζει να αναφέρω ότι φίλος μου αγόρασε σήμερα Leon 1.8TSI στην βασική έκδοση με δώρα 16άρες ζάντες αλουμινίου-αισθητήρες-συναγερμό-φιμέ μεμβράνες με τελική τιμή...
17.300
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μειονεκτήματα του 207 για μένα στο εσωτερικό: χειρολαβές θυρών (καμία σχέση με τις πολύ καλές νίκελ του 307 μου, του 207 είναι βαμμένες ασημί ψιλοματ) και τα πέριξ του χειροφρένου. Κατά τα άλλα, το θεωρώ από τα τοπ της κατηγορίας του σε απτή ποιότητα.τα εχουμε στην οικογενεια και τα δυο!!! στις χειρολαβες ναι εχεις δικιο γιατι και στο 307 που ειναι το xt εχουν διαφορα!
επισεις το 207 εχει πολυ καλους διακοπτες στο ταμπλο και στο κλιμα!! το 307 τριζουν μερικοι π.χ το αλαρμαπο πλαστικο στο ταμπλο ειναι καλο αλλα οχι τοσο μαλακο οσο το φιεστα αλλα ρε παιδια στο 307 αρχισα να βλεπω τις γραμμες απο τον αεροσακο στο ταμπλο ....πως μπορω να αποφυγω να φαινονται γιατι πριν ηταν μια χαρα!!!
βαζω κρεμες να το προστατεψω και ξαφνικα ειδα αυτο -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Λίγο άκυρο, αλλά αξίζει να αναφέρω ότι φίλος μου αγόρασε σήμερα Leon 1.8TSI στην βασική έκδοση με δώρα 16άρες ζάντες αλουμινίου-αισθητήρες-συναγερμό-φιμέ μεμβράνες με τελική τιμή...17.300
στην reference δηλ. που εχει γρύλους στα παράθυρα πίσω δεν έχει clima, esp κτλ κτλ....χμμ πολλά!
εμένα μου κόστισε στην αρκετά πλούσια Style (ένα κλικ κάτω χωρίς να του λείπει τίποτα από την SportUp) με τις εκπτώσεις 16.889 + 490 το χρώμα. Τον πιάσανε κώτσo i think. Και μου δώσανε και -10% στα λάστιχα και τις κουπροζάντες.το fr ειναι το σκληροτερο νομιζω...απο κει και περα αν δε τον πειραζουν τα 18αρια, οκ ειναι ωραιες ζαντες...
17αρες φοραγες στο σιτροεν?
υγ. το 207 νομιζω ειναι ενα κλικακι πιο κατω απο το οπελ μπεστ σελλερ... το σωζει ομως με μια κυριλε αισθηση πεζω που δεν εχει το οπελ 'πουλαω σαν τρελο'...
τεσπα, η κατηγορια εχει ενα καλο μεσο ορο χωρις φοβερες εξαρσεις17αρες φόραγα για ένα διάστημα αλλά δεν με προβλημάτισαν. Αλλά με προβληματίζετε εσείς.
Να τις ακυρώσω και να πάω να βάλω 17αρα ανθρακι πολυάκτινη από το εμπόριο; Θα μου πάρουν έτσι και τα απάτητα λάστιχα και ζάντες αλουμινίου (16) που φορά από την μάνα του. -
18άρα;
με τι λάστιχο αν επιτρέπεται; διάσταση;
-
Δεν θα την βάλω ...η απόφαση πάρθηκε.
Πάω για 17αρα πολυακτινη εμποριου.225/40/18 είναι με 9 εκ προφιλ....στην 205/55/16 εχει 11.3 εκ προφιλ
-
225/40/18;
Θανατηφόρα ...Νομίζω ότι η 16άρα είναι καλύτερη επιλογή ειδικά το 205/55, αλλά αν θέλεις 17άρα είναι άλλο θέμα.
Εγώ πάντως αναζητώ 16άρα ...
-
με τιποτα 16αρα....δειχνει λες και ειναι 14αρα.
Επιλογή αυτοκινήτου - Η μεγάλη στιγμή...