-
-
Μπαράκα πόσταρε ulrich schnauss, έτρεξα να αγοράσω το cd, βγήκε μούφα. Με το ζόρι ένα καλό tune. Οι μέρες του isolated place και του goodbye έχουν περάσει ανεπιστρεπτί νομίζω..
-
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Μεγαλειώδες ρεμίξ**
Dead Can Dance - Host of the Seraphim** -
Artist: Nym
Track Name: Et Moi
Released: 2012YΓ. Nana Mouskouri - Que je sois un ange (original)
Artist: il:lo
Track Name: Ronda
Released: 2013Artist: il:lo
Track Name: Praha
Released: 2013 -
oi il:lo φανταστικοί
επικό ρεμιξάκι A Gentle Dissolve (Shawn Lee Ping Pong Orchestra Remix) - Thievery Corporation FUCK INGROOVES
-
Asaf Avidan // Different Pulses - Official Video
GUTS - Aimer sans Amour
-
-
Άσχετο. Μια που ο Baraka είναι η μορφή του θρεντ, μόλις έμαθα και είδα τι είναι αυτό το Baraka.
Ιδέα δεν είχα .
-
Άσχετο. Μια που ο Baraka είναι η μορφή του θρεντ, μόλις έμαθα και είδα τι είναι αυτό το Baraka.Ιδέα δεν είχα .
-
Εννοώ σαν παρουσίαση στο θρεντ, των κομματιών κτλ. Δε το λέω από μουσικής πλευράς.
-
ααααααα πες έτσι τοτε
-
Άσχετο. Μια που ο Baraka είναι η μορφή του θρεντ, μόλις έμαθα και είδα τι είναι αυτό το Baraka.Ιδέα δεν είχα .
Δες το ντοκυμαντέρ οπωσδήποτε αν δεν το χεις δει!!! Είναι MUST!!!
Για την εποχή του (1992) ήταν πολύ μπροστά!!!YΓ. Joe Bar Team το Different Pulses του Asaf Avidan είναι ΕΘΙΣΜΟΣ!!!
Artist: Artenovum
Track Name: Bizzare Moments
Released: 2012 -
τι must είναι , για εμάς τους φωτογραφόπληκτους είναι Κάλτ. Μαζί και με το νεότερο Samsara
-
Ο χρήστης BARAKA έγραψε:
YΓ. Joe Bar Team το Different Pulses του Asaf Avidan είναι ΕΘΙΣΜΟΣ!!!
καποιοι κάποιοι να τα βλέπουν αυτά
-
-
SPY F & THE ZAKULAS - Zakula
αρρωστημένος τίτλος, αρρωστημένο άσμα, αρρωστημένα τα πάντα γενικότερα
γι'αυτό και γουσταρίζουμε
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε μπορω να βρω τιτλο..και ειναι εξαιρετικο το shazam δε μου εβγαλε αποτελεσμα..android έχεις;
εμένα μου έβγαλε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=Czd9eOA919o
αλλά δεν τα πάω καλά με αυτά τα παπαρομίξις και τα συναφή για να σου πω αν ειναι αυτό. πάντως μοιάζει. -
Ατμοσφαιρικά μουσικά κομμάτια (υπεργαλαξιακά - συμπαντικά)