-
**ΠΑΙΔΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΛΑΠΗ EOS ΜΑΥΡΟ TSI ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΙΜΑ-4417 ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (EMAIL, FACEBOOK ΚΛΠ).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ**
PS: Συγγνώμη για τα κεφαλαία
-
-
Εκλάπη χθες 18/2/09 μαύρο Yaris μοντέλο 2002 της σχολής οδηγών μου (!) με την πινακίδα πάνω.
Όνομα σχολής Olympic, Αφοί Σδρένια, Πειραιάς.
Περιοχής κλοπής Μανιάτικα, Αγία Σοφιά (κοντά στο λιμάνι του πειραιά) -
δεν είναι λίγο κουλό να κλέψει κάποιος αμάξι σχολής οδηγών? πού θα το κυκλοφορήσει χωρίς άδεια? εκτός αν το θέλει για ανταλλακτικά
μακάρι να το βρει ο κάτοχος πάντως
-
Εκλάπη πριν μια εβδομάδα το s3 του φίλου μου. Μπήκαν μέσα στο σπίτι την ώρα που κοιμόταν πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου που βρισκόταν στην πυλωτή και έφυγαν κύριοι.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Εκλάπη πριν μια εβδομάδα το s3 του φίλου μου. Μπήκαν μέσα στο σπίτι την ώρα που κοιμόταν πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου που βρισκόταν στην πυλωτή και έφυγαν κύριοι.αν δε δωσεις περισσοτερα στοιχεια για το αυτοκινητο δε νομιζω οτι μπορει να βοηθησει κανενας
-
Απλή αναφορά έκανα. Άλλωστε το αυτοκίνητο δεν νομίζω να είναι Ελλάδα πλέον.
-
Εκλάπη πριν μια εβδομάδα το s3 του φίλου μου. Μπήκαν μέσα στο σπίτι την ώρα που κοιμόταν πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου που βρισκόταν στην πυλωτή και έφυγαν κύριοι.Πως μπηκαν? Δεν ειχε κλειδωσει?
-
Δεν είχε κλειδώσει την πόρτα. Στην αστυνομία του είπαν ότι στην συγκεκριμένη οικοδομή έχουν μπει πολλές φορές. Είναι μεγάλο, πολυτελές κτιριακό συγκρότημα και ένεκα της καλής λείας το επισκέπτονται συχνά.
Τα χρήματα θα τα πάρει από την ασφάλεια. Το ψυχολογικό είναι το θέμα που ξέρεις ότι ενώ κοιμόσουν κάποιος γυρνούσε μέσα στο σπίτι σου. Λίγο καιρό θέλει να ξεπεραστεί. -
Δεν είχε κλειδώσει την πόρτα. Στην αστυνομία του είπαν ότι στην συγκεκριμένη οικοδομή έχουν μπει πολλές φορές. Είναι μεγάλο, πολυτελές κτιριακό συγκρότημα και ένεκα της καλής λείας το επισκέπτονται συχνά.
Τα χρήματα θα τα πάρει από την ασφάλεια. Το ψυχολογικό είναι το θέμα που ξέρεις ότι ενώ κοιμόσουν κάποιος γυρνούσε μέσα στο σπίτι σου. Λίγο καιρό θέλει να ξεπεραστεί.πάλι καλά το παληκάρι...
πόρτα ασφαλείας είχε? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πάλι καλά το παληκάρι...
πόρτα ασφαλείας είχε?Αφου δεν ειχε κλειδωσει, δεν παιζει ρολο.
-
Το s3 τελικά βρέθηκε παρατημένο στην Πυλαία με 6 επιπλέον χιλιόμετρα.
-
Το s3 τελικά βρέθηκε παρατημένο στην Πυλαία με 6 επιπλέον χιλιόμετρα.Χωρις ζημια;
-
Άθικτο Βασίλη.
-
Ουτε του παπα!!!
-
Άρα δεν σπίναρε καθόλου.
Ο κινητήρας λειτουργεί ή έπαθε έκρηξη σαν TSI;
-
Εάν είχε κανα dsg παίζει να μην κατάφεραν να το «τσουλήσουν» ...
-
Καλησπέρα σας.
Την προηγούμενη εβδομάδα (Τρίτη 24/3) εκλάπη ένα Citroen C2 μαύρο από το Μαρούσι, κοντά στην οδό Σωρού (πίσω από το Midas Wash στο χωμάτινο πάρκιν). Ο αριθμός κυκλοφορίας του είναι ΙΒΙ 9550 και έχει πολλές γρατζουνιές εξωτερικά.
Αν το δείτε πουθενά ή γνωρίζετε κάτι ή μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μου στο 6944-319536.
Ευχαριστώ πολύ.
-
Εκλάπη από τα Χανιά Honda CBR125 ( CBR125R ) '04 κόκκινο ( ερυθρό , δίχρωμο με μαύρο )
Α. Κ. ΙΡΟ552 (IPO 552). Χαρακτηριστική οβάλ εξάτμιση micron και carbon-look hugger.
Είναι πολύ καλού φίλου και συναδέλφου.http://1.bp.blogspot.com/_GQI036LPfjQ/S ... da-cbr.jpg
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εκλάπη από τα Χανιά Honda CBR125 ( CBR125R ) '04 κόκκινο ( ερυθρό , δίχρωμο με μαύρο )
Α. Κ. ΙΡΟ552 (IPO 552). Χαρακτηριστική οβάλ εξάτμιση micron και carbon-look hugger.
Είναι πολύ καλού φίλου και συναδέλφου.http://1.bp.blogspot.com/_GQI036LPfjQ/S ... da-cbr.jpg
Aς έχουμε τα μάτια μας ανοιχτα. Αύριο ή μεθαύριο θα γίνει ληστεία κάπου στο νησί.
Ανακοινώσεις κλοπων