-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Αναδημοσιεύω την είδηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=188704&cid=4Το βράδυ της Παρασκευής (22/10/2010) εκλάπη από το χώρο του ΚΤΕΛ Κατερίνης λεωφορείο στις 20:11. Πέρασε με teo-pass από τα Διόδια Μαλγάρων στις 20:41 με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ή έχει δεί το λεωφορείο να ενημερώσει στο 6979006210.
Τα στοιχεία του λεωφορείου είναι :
MERCEDES TOURISMO
NMB61335813234992 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
2003 ΧΡOΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΟΜ457LΑ11166 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
ΚΝΗ 9544 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
44 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΟΚΚΑΛΙ(ΜΠΕΖ)
ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΙΓΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ
ΔΥΟ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΙΓΕΣ ΚΑΤΑΜΗΚΟΣ
ΕΩΣ ΠΙΣΩ ΖΙΚ-ΖΑΚ ΠΛΑΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 15εκΤο λεωφορείο είναι ακριβώς ίδιο με αυτό http://leoforeia.gr/photos2/displayimage.php?pid=7208 με μόνη διαφορά τον αριθμό κυκλοφορίας (ΚΝΗ-9544) και τον αριθμό παρμπρίζ (44).
πολύ επιλεκτικό. πάει αυτό!!
-
Γεια παιδια!!!
Κλαπηκε αγροτικο διθεσιο απο τον Ακροποταμο Καβαλας ξημερωματα στις 21 Σεπτεμβριου!!
Χρωμα Μπορντο με κιτρινες και μπλε ριγες
Πινακιδα ΚΒΗ 2141
Μερικα εχτρα χαρακτηριστηκα, η πορτα του συνοδιγου εχει ενα ελαφρο βαθουλομα και ο μπροστινος προφιλακτιρας εχει σπασει και εχει ξανα βιδωθει!!!!Πιθανον να χρισιμοποιηθηκε για καποια μεταφορα, αρα παιζει να ειναι παρατιμενο καπου!!!!!
Αν καποιος δει κατι παρακαλω να με παρει τηλεφωνο
στο 6957769931 -
Οριστε φιλε μου
viewtopic.php?f=11&t=22303#p803405
μονο να γραφεις με ελληνικα γιατι απαγορευονται εδω τα greeklish!! Με το καλο να το βρεις το αυτοκινητο ευχομαι
-
Ο χρήστης dimi8840 έγραψε:
[size=150]
Geia paidia!!Γραφε με ελληνικα καθως τα greeklish απαγορευονται [mod]
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Οριστε φιλε μουviewtopic.php?f=11&t=22303#p803405
μονο να γραφεις με ελληνικα γιατι απαγορευονται εδω τα greeklish!! Με το καλο να το βρεις το αυτοκινητο ευχομαι
Ευχαριστω που και για τα δυο!!!!!
-
ΕΚΛΑΠΗ TRIUMPH TIGER 1050 ABS λευκό στις 11/11/2010 ώρα απογευματινή στη περιοχή Μεταμόρφωσης.
αρ. κυκλοφορίας :ΟΑΡ 587
αρ.πλαισιου SMTTG7465S8360916
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει, δει ,ακούσει η οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή σας να με ειδοποίηση στο τηλ 6979729532 γιατί κοντεύω να τρελαθώ.Επίσης για να την αναγνώριση της φοράει xenon 5000κ στις δυο σκαλες,led πορειας,ρευματοληπτη 12V,carbon φτερά μπρος πίσω ,carbon tank pad,carbon πισω μαρσπιε,carbon καπακι γραναζιου,μανιταρια κινητηρα & σασι GSG,εξάτμιση REMUS HEXACONE TITANIUM(αρκετα ξυσμενη απο track days),FAT BAR nikken τιμόνι triumph μαύρο ματ,ζελατινα μαυρη φυμε MRA με το διπλο προστατευτικο,θερμενομενα grip,diablo rosso 3 λιγο φθαρμενα απο track day και R&G SPINDLE SLIDERS πισω τροχου για stand
Ευχαριστω πολύ προκαταβολικα και να προσεχετε… -
νομίζω είναι καλύτερο να ενημερώνετε για την απώλεια το συντομότερο δυνατόν ώστε αν έχει δει κάποιος κάτι θα το θυμάται, ένα μήνα μετά είναι πολύ πιο δύσκολο
-
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ (ΑΠΟ 22:00 ΜΕΧΡΙ 06:30) ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΜΙΑ MBW 1200 ANDVENTURE GS, ΜΟΝΤΕΛΟ 2010, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΚΡΙ. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΥΛΩΤΗ ΤΗΝΟΥ 32 ΚΥΨΕΛΗ.
ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.
ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΕΣ.
ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ.
ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
6936121846 -
Καλημέρα σε όλους. Δεν γνωρίζω αν ποστάρω στην σωστή κατηγορία, αν όχι παρακαλώ να μεταφερθεί το θέμα.
Εχτές 29-11-2010 έπεσα θύμα κλοπής. Μετά από διάρηξη στο διαμέρισμα μου στην περιοχή του Βύρωνα, το μόνο που πήραν φεύγοντας ήταν μια τσάντα με μια φωτογραφική μηχανή Canon 400D και μια κάμερα miniDV Canon (δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή το μοντέλο ακριβώς). Δυστυχώς δεν έχω καταγεγραμμένα τα serial numbers.
Το μόνο που με στεναχωρεί απίστευτα είναι ότι στην φωτογραφική μηχανή είχα μέσα φωτογραφίες μιας χρονιάς τις οποίες δεν είχα αντιγράψει στο pc.
Αν πέσει στην αντίληψη οποιουδήποτε κάτι σχετικό ας με ενημερώσει στο kxkcentral@hotmail.com ή στο τηλέφωνο 6999991186. Δίνω αμοιβή έστω μόνο για για την compact flash (8giga) που είχε μέσα η μηχανή ...
Αν γνωρίζει επίσης κάποιος πως αλλιώς θα μπορούσα να κινηθώ για να εντοπίσω τις μηχανές, ας με βοηθήσει ...
Ευχαριστώ.
-
λογικα αν ειναι σε καλη κατασταση μπορεις να κανεις μια βολτα στο μοναστηρακι..(και στο σχιστο την κυριακη)
για την mms μην κανεις τον κοπο τις πετανε -
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πιθανότερο είναι λοιπόν ότι και να βρω τη μηχανή δεν θα υπάρχει η compact flash. Το ξέρω ότι είναι απίθανο αυτό που λέω αλλά αν βρείτε κάποια compact flash 8 γιγα ή αν ξέρετε κάποιον που βρήκε, και έχετε υποψία ότι είναι σβησμένη, δοκιμάστε ένα undelete και αν υπάρχουν φωτογραφίες επικοινωνήστε μαζί μου στα στοιχεία που δίνω παραπάνω για να δούμε μήπως είναι δικές μου. Δίνω αμοιβή ...
Ευχαριστώ και πάλι.
-
Εκλάπη από την περιοχή των ΤΕΦΑΑ Δάφνης την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου ΤΟΥΟΤΑ Yaris. Είναι ασημί, αυτόματο και τρίπορτο. Η αριθμός κυκλοφορίας του είναι ΖΗΜ-7537. Είναι ελαφρώς χτυπημένο πάνω από την πίσω αριστερή ρόδα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει! Ευχαριστώ πολυ. Επισυνάπτω φωτογραφίες παρόμοιου οχήματος.
-
Απλά ένα update σχετικά με την κλοπή που ανέφερα, το serial number της 400D είναι 0230108956. Αν πέσει στην αντίληψη σας κάτι, σας παρακαλώ ενημερώστε με στα στοιχεία που προανέφερα.
Δίδεται αμοιβή έστω μόνο για την compact flash που περιέχει η μηχανή.
Ευχαριστώ.
-
αν καποιος το δει καπου μου το εκλεψαν καποια στιγμη απο το Σαββατο το πρωι εως την Κυριασκη το μεσημερι
χωρις πινακιδες
-
This post is deleted! -
Στην γειτονια μου ειναι παρατημενο και λεηλατημενο ενα μηχανακι-μονο οι ροδες και ο σκελετος εχει μεινει-χωρίς φυσικα πινακιδς..Ήταν σκεπασμενο με κουκούλα..Όταν βγηκε η κουκούλα,αποκαλυφθηκε..
Προφανώς κλεμμενο και του έβγαλαν τα εξαρτήματα..Θα το βγαλω φωτό και θα προσπαθησω να την ανεβασω..
Που μπορώ να βρω τον αρ.πλασιου του?Σε ποιο σημειο να κοιταξω...? -
γιατί δε φωνάζεις την αστυνομία και κάθεσαι και ασχολείσαι ?
-
Η Αστυνομια ήρθε και εφυγε όπως ηρθε..Τελικα σημερα το πρωι το πήρε ο Δήμος...
-
SOS κλαπικε UNIMΟG 406 στην Δραμα , επικοινωνία με kysidis@yahoo.gr δίδετε + αμοιβή
-
Καλησπερα , πρωτο ποστ με κακα νεα ...
Σημερα στις 10 το βραδι απο την περιοχη μεταμορφωση Αττικής , μου κλεψανε το αμαξι
Στοιχεία αυτοκινητου Renault megane cabrio μαυρο χρωμα , μοντελο 2007 ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΙΕΧ 4549
Κυρια χαρτακτηριστικά του , ελαφρια γρατσουνια στον πορτα του οδηγου , τα λίγα του χιλιομετρα 34.000 και κοκκινα καθισματα και σαλονι.
Τις τελευταιες μερες ειχε χαλασει ο μηχανισμος του παραθυρου , το πισω απο την μερια του οδηγου .
Για οποιον το δει αυτες τις ημερες παρακαλω ας μου στειλει εινα μνμ
Σκεφτειτε οτι τον ειδα να φευγει με το αμαξι μου ... δεν υπαρχει ποιο ασχημο συναισθημα
Εχετε το νου σας παιδια , δινω πολυ καλα χρηματα ως αμοιβη , πραγματικα πολυ καλα χρηματα.
Ευχαριστω πολύ και ελπιζω να βρεθει συντομα
Ανακοινώσεις κλοπων