-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Παιδιά έχω θέματα με το κινητό και τα Ubuntu... Όταν το βάζω σαν αφαιρούμενο δίσκο και διαγράφω ένα τραγούδι, στην ουσία φεύγει απλά απ' την λίστα στο PC... Στο κινητό υπάρχει...Επίσης, Empty Trash.
Αλλά οι ταχύτητες είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ αργές!
Αγόρασε μία πιο γρήγορη κάρτα SD (υψηλότερη class). Αν είναι internal storage του κινητού δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Παιδιά έχω θέματα με το κινητό και τα Ubuntu... Όταν το βάζω σαν αφαιρούμενο δίσκο και διαγράφω ένα τραγούδι, στην ουσία φεύγει απλά απ' την λίστα στο PC... Στο κινητό υπάρχει...
Επίσης, Empty Trash.
Αλλά οι ταχύτητες είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ αργές!
Αγόρασε μία πιο γρήγορη κάρτα SD (υψηλότερη class). Αν είναι internal storage του κινητού δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
Empty Trash; Τώρα όσο για την κάρτα, στο Windows είναι πιο γρήγορη η μεταφορά γμτ...
-
αδειασε τον καδο - trash
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
αδειασε τον καδο - trash... πριν αποσύνδεση το φλασάκι, τον σκληρό...
Για αυτό με βόλεψε το shift+delete!
-
Επειδή ακόμη είμαι λίγο άσχετος (το έχω μόλις 1 μήνα) μιλάμε για τον φάκελο στο κινητό ή στον υπολογιστή;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
αδειασε τον καδο - trash
... πριν αποσύνδεση το φλασάκι, τον σκληρό...
Για αυτό με βόλεψε το shift+delete!
Με shift+delete διαγράφω! αλλιώς μου δημιουργείται ένας φάκελος στο κινητό με τα αρχεία που ''διέγραψα'' με το delete με όνομα Trash-1000
-
Μιλάμε για την ολική διαγραφή στα προσαρτημένα μέσα.
ή διαγραφή και άδειασμα κάδου ή shift+delete...
-
Παιδιά επειγόντως βοήθεια! Η webcam δεν δουλεύει (Microsoft LifeCam VX-3000) στο Skype... Τι να κάνω;;;
-
sudo apt-get install windows-seven
-
Καλόο!
Σοβαρά τώρα, η λύση είναι αυτή... ---> LD_PRELOAD=/usr/lib/libv4l/v4l1compat.so skype
Το βρήκα! -
Για άλλη μια φορά, τα φώτα σας! Θέλω να απεγκαταστήσω ένα ηλίθιο πρόγραμμα (aclock) και δεν μπορώ... Δοκίμασα απ' το terminal την εντολή
sudo apt-get remove aclock
και με βγάζει:
Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... Ολοκληρώθηκε
Κατασκευή Δένδρου Εξαρτήσεων
Ανάγνωση περιγραφής της τρέχουσας κατάσταση... Ολοκληρώθηκε
Εικονικά πακέτα όπως το 'aclock' δεν γίνεται ν' αφαιρεθούν
0 αναβαθμίστηκαν, 0 νέο εγκατεστημένα, 0 θα αφαιρεθούν και 0 δεν αναβαθμίζονται.
Δοκίμασα και το Package Organizer αλλά δεν με βγάζει καμμία εφαρμογή στην λίστα... -
Παιδιά επειγόντως βοήθεια! Η webcam δεν δουλεύει (Microsoft LifeCam VX-3000) στο Skype... Τι να κάνω;;;σε περίμενε στην άλλη άκρη το πιπίνι;
εμ που θέλετε και lino -
Για άλλη μια φορά, τα φώτα σας! Θέλω να απεγκαταστήσω ένα ηλίθιο πρόγραμμα (aclock) και δεν μπορώ... Δοκίμασα απ' το terminal την εντολήsudo apt-get remove aclock
>και με βγάζει: >**Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... Ολοκληρώθηκε >Κατασκευή Δένδρου Εξαρτήσεων >Ανάγνωση περιγραφής της τρέχουσας κατάσταση... Ολοκληρώθηκε >Εικονικά πακέτα όπως το 'aclock' δεν γίνεται ν' αφαιρεθούν >0 αναβαθμίστηκαν, 0 νέο εγκατεστημένα, 0 θα αφαιρεθούν και 0 δεν αναβαθμίζονται.** >Δοκίμασα και το Package Organizer αλλά δεν με βγάζει καμμία εφαρμογή στην λίστα... Πως έκανες την εγκατάσταση; Πάντως δοκίμασε να βρεις το πρόγραμμα αυτό στο Synaptic και βγάλε τον από εκεί!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Παιδιά επειγόντως βοήθεια! Η webcam δεν δουλεύει (Microsoft LifeCam VX-3000) στο Skype... Τι να κάνω;;;
σε περίμενε στην άλλη άκρη το πιπίνι;
εμ που θέλετε και linoΠερίπου...
Πως έκανες την εγκατάσταση;
Πάντως δοκίμασε να βρεις το πρόγραμμα αυτό στο Synaptic και βγάλε τον από εκεί!Τζίζας. Δεν δοκίμασα το πιο απλό... Θένξ!
-
-
-
Πολύ-πολύ παλιό, με το xkcd πρώτο:
-
-
πάρτε μια ιδέα τι μπορεί να κάνουν ΤΑ LINUX,γιατί δεν μπορεί με ΤΑ LINOUX θα είναι φτιαγμένο αυτό το βίντεο.
μπράβο στον δημιουργό του. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
πάρτε μια ιδέα τι μπορεί να κάνουν ΤΑ LINUX,γιατί δεν μπορεί με ΤΑ LINOUX θα είναι φτιαγμένο αυτό το βίντεο.
μπράβο στον δημιουργό του.Εγώ είμαι ο δημιουργός... (θα με καταλάβετε απ' το κανάλι που ανέβηκε... )
LiNuX Forum