-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ο τύπος έχει την Comic Sans MS ως system font.
Αν εμενα μου αρεσουν ποιο ειναι το δικο σου προβλημα ;
Προς τι η ζαλαδα ;
Τελος παντων, τον οδηγο τον εβαλα κι εδω επειδη ειναι χρησιμος. -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Δημιουργία Live USB Linux με το Unetbootin (μέσα από Windows, Linux)Βρήκα και αυτόν USB Kubuntu 9.04 Persistent Install (Windows) ! Έκανα το Live USB, παίζει αλλά δεν τέσταρα ακόμη το 'In addition any changes that you make should be saved and restored on subsequent boots'
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ο τύπος έχει την Comic Sans MS ως system font.
Αν εμενα μου αρεσουν ποιο ειναι το δικο σου προβλημα ;
Ωχ, εσύ είσαι αυτός;
-
-
Εγω ειμαι αλλα δεν μου ειπες.
Ποιο ειναι το προβλημα το δικο σου, ή οποιουδηποτε, αν εμενα μου αρεσει αυτη η γραμματοσειρα ;
Πολυ περιεργη η αντιδραση σου και αυτα που μου ειπες
Υπαρχου πολλα κομπλεξ τελικα. -
είναι freetard και δεν ανέχεται γραμματοσειρές της MS στο Linux
-
Ειναι η γραμματοσειρα κλειστου κωδικα ;
-
Ειναι η γραμματοσειρα κλειστου κωδικα ;Μη μασάς ρε, άμα σ αρέσει χρησιμοποία την.
Άλλωστε οι λινουξάδες δεν φημίζονται για την γ@μάω αιθητική τους -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Άλλωστε οι λινουξάδες δεν φημίζονται για την γ@μάω αιθητική τουςγι αυτό δείχνει τόσο άσχημο
tango ΓΤΧΚΤΠΜ
-
τώρα που έχω και chrome στ @@ μου όλα
-
Εχω δεκαδες codec σε πακετα που ειναι κλειστου κωδικα. Συχρονο pc δεν μπορει χωρις αυτους.
Ακου λεει γραμματοσειραΤασο, η αισθητικη ειναι υποκειμενικο θεμα.
Για 'μενα ειναι γ@μαω η συγκεκριμενη (μεχρι να την βαρεθω).
Τοσο ασχημο σας καθετε ; -
Σοβαρά μιλάω ρε όταν λέω για την αισθητική των λινουξάδων. Αθλια είναι.
αν και όπως λες είναι υποκειμενικό. -
Ειναι η γραμματοσειρα κλειστου κωδικα ;Η comic sans θεωρείται για τις γραμματοσειρές ότι ο ie για τους browsers. Αποτελούσε το 'καμάρι' της M$. Μερικές πληροφορίες μπορείς να δεις εδώ.
Το που θα βάλει τα όριά του κάποιος ή αν θα βάλει, είναι δικό του θέμα. Κάποιοι τη βρίσκουν με την αισθητική της apple, κάποιοι άλλοι με τα fonts της m$. Κάποιος μπορεί να μην ανέχεται τίποτα κλειστό, κάποιος άλλος μόνο κάποιο driver, ο άλλος και ένα codec και οι περισσότεροι ούτε που το κοιτάνε. Περί ορέξεως και προτιμήσεων, ο καθένας όπως τη βρίσκει.
-
Εγώ είδα έκθεση τακτικού ελέγχου από Εφορία σε Comic Sans MS
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Σοβαρά μιλάω ρε όταν λέω για την αισθητική των λινουξάδων. Αθλια είναι.Εννοεις την αισθητικη των desktop τους ;
Οσα εχω δει, απο παιδια που ασχολουνται και τα δειχνουν (δεν μπαινω σε σπιτια αλλωστε)
ειναι desktop που εχουν δουλευθει, καθοτι ο 'linuxas' την ψαχνει.
Μπορω να πω οτι, απο ενα σκετο wallpaper που καθοριζει την ομορφια των win,
ενα δουλεμενο conky με ενα ωραιο set icons ειναι πολυ πιο ωραιο αισθητικα.
Υποκειμενικο; Ναι.Μοντιφιες υπαρχουν παντου. Για τον μεσο ορο που πιστευω οτι ειναι αληθινος λεω.
fog, ναι οκ σωστα.
Αν βγαλει η microsoft αυριο projects και τα εχει open source με χαρα να ειμαι μελος τους
και να βοηθησω και να τα χρησιμοποιησω.
Τι λεει το οτι μια γραμματοσειρα ειναι απο την microsoft ;
Δεν κρινω απο το ποιος αλλα το τι. -
Σοβαρά μιλάω ρε όταν λέω για την αισθητική των λινουξάδων. Αθλια είναι.
Εννοεις την αισθητικη των desktop τους ;
Οσα εχω δει, απο παιδια που ασχολουνται και τα δειχνουν (δεν μπαινω σε σπιτια αλλωστε)
ειναι desktop που εχουν δουλευθει, καθοτι ο 'linuxas' την ψαχνει.
Μπορω να πω οτι, απο ενα σκετο wallpaper που καθοριζει την ομορφια των win,
ενα δουλεμενο conky με ενα ωραιο set icons ειναι πολυ πιο ωραιο αισθητικα.
Υποκειμενικο; Ναι.Λέω για την αισθητική των default επιλογών, καθότι το λίνουξ είναι απίστευτα παραμετροποιήσιμο σύστημα για να μιλάς για δυνατότητες. Νομίζω πως αν και δεν διατίθενται λεφτά να πληρωθούν καλλιτέχνες στυλ ρόμπερτ φριπ για να φτιαχτεί ένα default σύστημα της προκοπής, να ανατεθεί το concept στον j.marr που αν μη τι άλλο έχει δοκιμασμένη αισθητική
-
Α, για default οκ.
Aν και βελτιωνονται (οπως τις διαφορες στο karmic) δεν θα εχουν ποτε aero-style μορφες.
Οχι default τουλαχιστον.Btw, τι εννοεις 'της προκοπης';
Ειναι απαραιτητα τα aero τελικα ; -
Α, για default οκ.
Btw, τι εννοεις 'της προκοπης';
Ειναι απαραιτητα τα aero τελικα ;Εγώ τα κόβω αυτά, μου τη σπάνε απίστευτα , είναι σα να με βάζεις με το ζόρι να φοράω βραχιόλι. δεν γουστάρω περιττές αηδίες, τη δουλειά μου θέλω να κάνω μόνο.
-
Ε οποτε ποια ειναι η - αισθητικη - προκοπη τοτε ;
-
Ε οποτε ποια ειναι η - αισθητικη - προκοπη τοτε ;Γιατί ρε μάστορα, μόνο ότι κυμματίζει είναι όμορφο;
LiNuX Forum