-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φρέσκια εγκατάσταση ή αναβάθμιση;
Σ' εμένα φαίνεται ότι έχουν κάνει ζημιά πολλά 'σκουπίδια' από τις προηγούμενες εκδόσεις.Άνοιξε με έναν επεξεργαστή κειμένου και δες που βλέπουν τα προβληματικά αποθετήρια ...
Τι ακριβώς ν' ανοίξω και πώς βρίσκω πού πρέπει να δείξουν τα προβληματικά αποθετήρια;
- https://help.ubuntu.com/community/Repositories/Ubuntu
- https://help.ubuntu.com/community/Repos ... ommandLine
Μερικά 'προβληματικά' αποθετήρια θα έχουν μέσα το όνομα 'μη τρέχουσας' έκδοσης της διανομής ...
Μερικά ίσως δεν υποστηρίζουν πια την τρέχουσα έκδοση της διανομής -
'Κοίταζε' στο CD του Ubuntu 11.04 και σε κάποια άλλα σχετιζόμενα με την παλιά έκδοση.
Τώρα δείχνει ΟΚ. Ευχαριστώ! -
αγνό και αμόλυντο Gnome ή SLiM και xFcE. thats the question.
ή σε πιάνει η μαλακία και στήνεις e17
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αγνό και αμόλυντο Gnome ή SLiM και xFcE. thats the question.ή σε πιάνει η μαλακία και στήνεις e17
Το slim δεν θα το συνιστούσα, είναι ψιλοπαρατημένο upstream. LightDM;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το slim δεν θα το συνιστούσα, είναι ψιλοπαρατημένο upstream. LightDM;θα το κοιτάξω αν και δεν θελω να ξεφύγω πολύ απο τα επίσημα του arch.
εχω φτάσει στο σημείο που έχω πολλές επιλογές και καμία δεν με ικανοποιεί πλήρως.
KDE με την καμία
Gnome μάααααλλον θα το ανεχτώ
Xfce δεν το λές κακό αλλα κάπου με στραβώνει.
Ε17 δεν είναι 100% έτοιμο και δεν μπορώ να βρώ αν δουλέψει άψογα με κάποιες επιλογές μου
Unity παλεύεται αλλα είναι κακάσχημο στο ubuntu τουλαχιστον. όποιος το σχεδίασε θέλει κλωτσιά στο κεφάλι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οι devs του Gnome πρέπει να πέρνουν γερά ναρκωτικά
-
To sax3 δεν είναι έτοιμο και μπορεί να έχεις πρόβλημα με οθόνη, πληκτρολόγιο, περιφερειακά.
-
εγω???
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
To Gnome είναι η επιτομή της ευχρηστίας. Αν δε σε βολεύει, κάτι πάει στραβά με τον εγκέφαλό σου.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
To Gnome είναι η επιτομή της ευχρηστίας. Αν δε σε βολεύει, κάτι πάει στραβά με τον εγκέφαλό σου.
Είμαι με τον Torvalds σε αυτό το θέμα
Τα 'παιξε ο σκληρός στο laptop πριν προλάβω να μεταφέρω κάποια απο αυτά που ηθελα.
Θα το εκανα σημερα αλλα έγινε το πρωί μετα απο διακοπή.
-
Kαμια ιδεα για το πως μεταφέρουμε απο read-only filesystem (δεν μπορω να κάνω mount) σε αλλο δίσκο.
Chroot κλπ τα ξεχνάμε το bios δεν έχει επιλογή για boot απο USB ( ) και το CD drive είναι χαλασμένο
Εγχείρηση και τον βαζω αλλού.
-
Νέο PC χωρίς επιλογή για boot από USB;
-
Του 2005 το συγκεκριμένο
Και αν εξαιρέσεις το δίσκο σημερα και το CD πριν κάποια χρόνια λειτουργεί αψογα.
Μόνο κάτι εγραφα χάνω αλλα ήθελα να μεταφέρω email να τα εχω ολα στο Thunderbird και οχι μόνο στο Gmail.
Τεσπα δεν με χαλάει τόσο.
-
Α, νόμιζα ότι έστησες νέο σύστημα.
Αναγκαστικά, θα κάνεις εγχείρηση. Πιο λίγο χρόνο θα σου πάρει.
-
Πηρα ρε καινούριο desktop.
-
Χωρίς δυνατότητα USB boot & με χαλασμένο CD drive δε βλέπω άλλη λύση από την εξαγωγή του δίσκου.
(εκτός αν έχει υποδοχή και για 2ο δίσκο, αλλά τότε ήδη θα το έχεις ανοίξει) -
Αυτό που φοβάμαι είναι να μην έχει κανα proprietary connector. Τη Sony την έχω ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.
Δεν χάθηκε και τίποτα αξίας πάντως. Μουσική κλπ είχα backup τα email τα έχει η google. Κάτι έγραφα μικρής σημασίας μόνο χάνω μέχρι στιγμής -αν δεν βγεί τίποτα και με την εγχείρηση-.
-
Μπα, μην αγχώνεσαι, στανταρ sata θα είναι - δεν χρειάζεται καν αντάπτορα για να μπει σε desktop.
-
Πιθανότατα θα υπάρχει και κάποιο video στο youtube (ή στο site της sony), για το πως γίνεται η εγχείρηση...
-
Το έχω ανοίξει πολλές φορές.
5 λεπτά δουλειά είναι.
SATA είναι τελικά
LiNuX Forum