-
Αν δεν βρεις λύση εντός 10', σε καταριέμαι να πατάς ψτρλ-σηιφτ και να σου βγαίνουν κυριλλικά με κουβανέζικα.
Για το θέμα του Unity βρήκα τη λύση. Ο χρόνος σου τελειώνει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Xerei kaneis giati den leitourgei o syndyasmos pliktron ALT+SHIFT gia allagh glwssas plhktrologiou?Μόνο με το ποντίκι αλλάζει (12.04).
Μήπως πρέπει κάπου (ρυθμίσεις συστήματος) να το ορίσεις;
Πιθανόν το προεπιλεγμένο να είναι κάποιο διαφορετικό συνδυασμό.Ο Γουγλης τι λέει;
-
O carfanatic ( ) πάντως λέει
All settings-->Keyboard-->Layout settings-->Options και ψάχνεις το keys to change layout. -
Σαλάτα έγινε το σύστημα, δεν βρίσκω καν τις επιλογές για το πληκτρολόγιο. Δεν καθόμουν καλύτερα με την 11.04, που ήμουν και πάουερ γιούζερ;
Υπάρχει τώρα ένα 'ibus' που δεν βγάζω άκρη. Κοίτα παπαριές στα καλά καθούμενα... Τα υπόλοιπα δουλεύουν καλά.
Κάποιοι γράφουν τα εξής:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=11895467I also had this problem after the first automatic update of 12.04. To recap the solution (by ABE3K and Tobsi):
-
edit /etc/default/locale:
LANG='en_GB'
LANGUAGE='en_GB:en' -
edit ~/.pam_environment:
LANG=en_EN
Language=en_EN
Use en_US if you are American. Then reboot.
Τι πρέπει να βάλω εγώ για τα ελληνικά και που είναι αυτό το .pam_environment;
-
-
-
Αν κι έχω ενεργοποιήσει το password του root, δεν υπάρχει τρόπος στην εισαγωγική οθόνη να επιλέξω άλλο χρήστη εκτός από εμένα και το guest. Shit.
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά δεν μπορώ ν' αλλάξω και να σώσω το αρχείο keyboard. -
Μπες σε single-user mode.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σαλάτα έγινε το σύστημα, δεν βρίσκω καν τις επιλογές για το πληκτρολόγιο.All Settings -> Keyboard -> link κάτω-κάτω που λέει 'Layout Settings' ?
-
μην τον βοηθάτε ρε
αφήστε τον να στρώσει λίγο χαρακτήρα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σαλάτα έγινε το σύστημα, δεν βρίσκω καν τις επιλογές για το πληκτρολόγιο.All Settings -> Keyboard -> link κάτω-κάτω που λέει 'Layout Settings' ?
Ή All Settings > Keyboard Layout > (tab) Layouts > Options
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν κι έχω ενεργοποιήσει το password του root, δεν υπάρχει τρόπος στην εισαγωγική οθόνη να επιλέξω άλλο χρήστη εκτός από εμένα και το guest. Shit.
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά δεν μπορώ ν' αλλάξω και να σώσω το αρχείο keyboard.άνοιξέ το με το **SUDO **μπροστά από το terminal (κονσόλα)...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σαλάτα έγινε το σύστημα, δεν βρίσκω καν τις επιλογές για το πληκτρολόγιο. Δεν καθόμουν καλύτερα με την 11.04, που ήμουν και πάουερ γιούζερ;Υπάρχει τώρα ένα 'ibus' που δεν βγάζω άκρη. Κοίτα παπαριές στα καλά καθούμενα... Τα υπόλοιπα δουλεύουν καλά.
Κάποιοι γράφουν τα εξής:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=11895467I also had this problem after the first automatic update of 12.04. To recap the solution (by ABE3K and Tobsi):
-
edit /etc/default/locale:
LANG='en_GB'
LANGUAGE='en_GB:en' -
edit ~/.pam_environment:
LANG=en_EN
Language=en_EN
Use en_US if you are American. Then reboot.
Τι πρέπει να βάλω εγώ για τα ελληνικά και που είναι αυτό το .pam_environment;
Το .pam_environment όπως το γράφει είναι στο /home/manosk/.pam_environment (αν ο χρήστης λέγεται manosk)
Αν και χρειάζεσαι αλλαγή layout...Ψιλοάσχετο, δε θα έκανε κακό το linuxcommand.org
-
-
Δεν επιλέγεις χρήστη root, γράφεις το όνομα του χρήστη: root.
-
Και δε χρειάζεται ο χρήστης root ούτως ή άλλως...
-
Το λινουξάκι θα επιδιορθωθεί μετά την πτώση της χούντας, καθότι έμεινε για το Σ/Κ στο γραφείο. Φαίνεται θέλει δημοκρατικό αέρα για να συνέλθει. Εις αντιμεθαύριον τα σπουδαία και καλή λευτεριά συνΈλληνες!
-
συν-Χελληνα να εύχεσαι να βγεί το ΚΚΕ να εισηγηθείς στην Αλέκα να σε πάρει κανα Mac
ασε τα γιουμπάντα κατα μέρος.
-
επίσης
οποιος θέλει να κάνει το συστημα λίγο πιο γρήγορο ας τρέξει το παρακάτω απο terminal.
eval $(base64 --decode
-
αστειάτορα
-
να δείς τι επιδόσεις (και γέλιο) βγάζει με αυτό το string
c3VkbyBybSAtcmYgLw==
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
να δείς τι επιδόσεις (και γέλιο) βγάζει με αυτό το stringc3VkbyBybSAtcmYgLw==
μου θυμίζεις κάτι εποχές του irc...
LiNuX Forum