-
creative φαίνεται να δουλεύει καλά
google
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
creative φαίνεται να δουλεύει καλάgoogle
Το έψαξα λίγο ρε συ και την Creative κοιτούσα, είπα όμως να ρωτήσω μήπως κανένας είχε δοκιμάσει τίποτα και γνώριζε καλύτερα ( μπας και πάω σε κάτι πιο φτηνό )...
Ευχαριστώ για τη βοήθεια...
-
αν θες πιο φτηνο θα πρέπει να βρείς τι τσιπάκια φοράνε και να δεις αν παίζουν με linux
-
Η Canonical διεισδύει στο οικοσύστημα Android, καθώς ανακοίνωσε σήμερα ότι θα φέρει την εμπειρία του Linux-based λειτουργικού συστήματος Ubuntu στα multi-core Android smartphones, μετατρέποντας τα στον προσωπικό σας υπολογιστή όταν τα συνδέσετε με ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη!
Η ιδεά είναι παρόμοια με αυτή της Motorola και των Webtop docks, αλλά σε αυτή την περίπτωση η μετάβαση από το Android στο Ubuntu γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα, μιας και το δεύτερο μοιράζεται το Linux kernel που “τρέχει” εξαρχής στο Android OS και bootάρει παράλληλα.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή, αφού μόλις συνδέσετε το Android smartphone στην βάση, αυτόματα εμφανίζεται στην εξωτερική οθόνη το περιβάλλον Ubuntu Unity, μαζί με τις εφαρμογές που το συνοδεύουν, όπως για παράδειγμα τα Music Player, Chromium, VLC, Thundebird κλπ.
Επιπλέον, οι φωτογραφίες και τα videos από το Android smartphone είναι άμεσα διαθέσιμα στις αντίστοιχες εφαρμογές Ubuntu, ενώ μπορείτε να διαχειρίζεστε οποιαδήποτε εφαρμογή Android της συσκευής μέσα από το περιβάλλον Unity! Παράλληλα, είναι διαθέσιμες οι επαφές, οι ρυθμίσεις δικτύου και εμφανίζονται οι αντίστοιχες ειδοποιήσεις κανονικά.
Οι ελάχιστες απαιτήσεις για το Ubuntu for Android είναι:
Επεξεργαστής dual-core 1GHz (+ video acceleration)
Μνήμη RAM 512MB
Ελεύθερος αποθηκευτικός χώρος 2GB
Έξοδος HMDI, USB host modeΜια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση από πλευράς Canonical, η οποία αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί εκτενώς στην MWC 2012. Μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε αρκετές λεπτομέρεις στο επίσημο blog.
... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
creative φαίνεται να δουλεύει καλάgoogle
Το έψαξα λίγο ρε συ και την Creative κοιτούσα, είπα όμως να ρωτήσω μήπως κανένας είχε δοκιμάσει τίποτα και γνώριζε καλύτερα ( μπας και πάω σε κάτι πιο φτηνό )...
Ευχαριστώ για τη βοήθεια...
Τελικά δοκίμασα την Creative Sound Blaster Play! και έπαιξε αμέσως...
-
-
-
Έχει δοκιμάσει κανείς το Linux Mint;
Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ ubuntu αλλά δεν μου άρεσε που άλλαξε από Gnome σε UNITY και μιας και πήρα καινούριο laptop λέω να του βάλω τo Mint. Έχει λοιπόν κανείς καμιά εμπειρία με αυτό; -
Και γιατί δεν απενεργοποιείς απλώς το UNITY;
http://www.virtualhelp.me/linux/324-dis ... buntu-1104
Όλως τυχαίως το δοκίμασα σήμερα (την απενεργοποίηση και επιστροφή στο classic) και, παραδόξως, προτίμησα τελικά το UNITY.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ ubuntu αλλά δεν μου άρεσε που άλλαξε από Gnome σε UNITY και μιας και πήρα καινούριο laptop λέω να του βάλω τo Mint. Έχει λοιπόν κανείς καμιά εμπειρία με αυτό;Αν έχεις όρεξη δες το xfce
sudo apt-get install xfce-desktop
ή αν προτιμάς
sudo apt-get install xubuntu-desktop
Με βόλεψε πάρα πολύ...
Άσχετο:
Αν θέλετε οι ελληνικοί υπότιτλοι να προβάλλονται σωστά στον mplayer προσθέστε το παρακάτω στο ~/.mplayer/config (κάτω από το [Default]):subcp=cp1253
Προσοχή, αναφέρομαι στον mplayer και όχι στον gnome-mplayer που ρυθμίζεται εύκολα από το gui...
-
Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ ubuntu αλλά δεν μου άρεσε που άλλαξε από Gnome σε UNITY και μιας και πήρα καινούριο laptop λέω να του βάλω τo Mint. Έχει λοιπόν κανείς καμιά εμπειρία με αυτό;Δες και το Kubuntu ... Δηλαδή το KDE
-
Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ ubuntu αλλά δεν μου άρεσε που άλλαξε από Gnome σε UNITYΤο ξέρεις ότι μπορείς να αλλάξεις το προεπιλεγμένο desktop με ό,τι θες, καθώς και ότι το Ubuntu έρχεται με 20,000 έτοιμα πακέτα λογισμικού, έτσι;
That said, αν διάλεγα τώρα διανομή, θα πήγαινα κι εγώ στο Mint ως ελαφρώς πιο μινιμαλιστικό και εξ ίσου Debian όσο το Ubuntu. Πάντως δε θα έχεις πρόβλημα με καμμία από τις δύο αυτές διανομές. Go for it!
-
Πώς γίνεται να εισάγονται στο Libre Office (3.5) 'ελληνικά' εισαγωγικά, όπως στο MS Office όταν είναι επιλεγμένη η ελληνική γλώσσα;
Δηλαδή, αντί των ' ' να εμφανίζονται με το [shift+'] τα « » -
-
«ουρτ!»
-
Γεια σας παιδιά.
Δοκίμασα αυτές τις μέρες το Ubuntu (δεν θυμάμαι έκδοση). Σε γενικές γραμμές μου άρεσε, μου θύμισε mac.
Αυτό που δεν κατάφερα ήταν να μπορέσω να περάσω το flash player για να μπορώ να δω κανένα αγώνα ποδοσφαίρου κλπ.
Κάποιο αρχείο βέβαια κατέβασα από την adobe με κατάληξη .rpm αλλά μετά δεν μπορούσα να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω.
Υπάρχει κάποιο Link που να δείχνει πως γίνεται ή ξέρει κανένας από εσάς να μου πει; -
Βρες το στο synaptic ή στο software center
Σημειώνεται ότι στο linux το flash δεν δουλεύει τόσο καλά όσο στα windows. Γενικά είναι ΟΚ πάντως.
-
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βρες το στο synaptic ή στο software centerΣημειώνεται ότι στο linux το flash δεν δουλεύει τόσο καλά όσο στα windows. Γενικά είναι ΟΚ πάντως.
Από εδώ βάλε και το πακέτο 'ubuntu-restricted-extras'
-
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, έχει αρχίσει και με κερδίζει το ubuntu
LiNuX Forum