-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
πάρτε μια ιδέα τι μπορεί να κάνουν ΤΑ LINUX,γιατί δεν μπορεί με ΤΑ LINOUX θα είναι φτιαγμένο αυτό το βίντεο.
μπράβο στον δημιουργό του.Εγώ είμαι ο δημιουργός... (θα με καταλάβετε απ' το κανάλι που ανέβηκε... )
και γιατί χτυπιέσαι έτσι,είπα εγώ πως δεν είσαι.
-
Για το ΤΑ , είναι ΤΟ Linux
-
είπαμε εγώ είμαι βλάχος και μάλιστα νησιώτης βλάχος,όπως θέλω θα ΤΑ λέω.
-
-
Pure geek stuff
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ναι ειναι 7 ναι χαλαει ηλιθια τα resources αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι
Εντωπωσιακότατο! Αλλά τι ακριβώς είναι;
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
είπαμε εγώ είμαι βλάχος και μάλιστα νησιώτης βλάχος,όπως θέλω θα ΤΑ λέω.Δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου να βλέπεις τέτοια βίντεο;!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
είπαμε εγώ είμαι βλάχος και μάλιστα νησιώτης βλάχος,όπως θέλω θα ΤΑ λέω.
Δεν ντρέπεσαι στην ηλικία σου να βλέπεις τέτοια βίντεο;!
ουΟΧΙ
-
Τελικά, μετά από λίγους μήνες καθημερινής χρήσης Ubuntu 11.04, το έχω εχτιμήσει πολύ (για τζαμπέ).
Άμα βρεις τα βασικά εργαλεία και στήσεις το σύστημα όπως σου αρέσει, ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, είναι επαρκέστατο. Δεν είναι επαρκές για επαγγελματίες που κάνουν χρήση βαρέων προγραμμάτων χωρίς αντίστοιχα στο linux (δημιουργία ιστοσελίδων, autocad, photoshop κλπ).
Απλώς πρέπει να συνηθίσεις τα βασικά προγράμματα, πχ το Libre Office, το Gimp... και να μάθεις τα ενδότερα ώστε να έχεις έλεγχο του συστήματος.Θεωρώ ότι το 90% των δημοσίων υπηρεσιών και των επιχειρήσεων που απασχολούν υπαλλήλους γραφείου, μπορούν να ξεφορτωθούν τη MS και το κόστος της πολύ εύκολα.
Πρακτικά, πολλές δημόσιες υπηρεσίες το κάνουν ήδη ελλείψει χρημάτων (αν δεν χρησιμοποιούν πειρατικό λογισμικό )
-
Για το autocad υπάρχει κάτι ανάλογο (και Free και με $$$).
Δες εδώ αναζητώντας λέξη 'autocad' ...Υ.Γ Έριξες έστω μια ματιά και στο ΚΔΕ;
-
To πρόβλημα που έχω με τα WinXP, το είχα και με το KDE, γι' αυτό το έβγαλα κι έμεινα με gnome (αν τα λέω καλά).
Mάλλον είναι θέμα οδηγών της κάρτας γραφικών, απλώς το KDE δεν φαίνεται όμορφα. Θα ποστάρω screenshot από τα winXP για να καταλάβεις τι εννοώ ακριβώς. -
Gnome ρε μάγκες!
Μάνο στα Σκόπια ( ) στα λάπτοπ που δίνουν στα παιδιά (κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάναμε κι εμείς πριν 2 χρόνια) έβαζαν Linux για να πέσει η τιμή τους. -
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...
Αυτή είναι η κατάσταση. Η εικόνα δεν είναι συμπιεσμένη, αυτό ακριβώς βλέπω. Μετριότατο, τουλάχιστον σε σχέση με το gnome που είναι χαρτί.Δεν θα έλεγα πως είναι πολύ χάλια, αλλά εφόσον υπάρχει κάτι καλύτερο γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις
Στο KDE δοκίμασες τότε να παίξεις με τα fonts;
-
Μπα, δεν είναι θέμα fonts, όλα φαίνονται θαμπά, εικονίδια, παράθυρα... Για λίγο το ξεπερνάς, αλλά σταδιακά κουράζει.
-
Όντως η εικόνα είναι
Μένεις σε Gnome, του πετάς και ένα Compiz και τελείωσες. -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Όντως η εικόνα είναι
Μένεις σε Gnome, του πετάς και ένα Compiz και τελείωσες.Να κάνει δουλειά θέλει ο άνθρωπος όχι να παίζει με τα εφεδάκια
-
Πάσο τότε, Σταύρο...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Όντως η εικόνα είναι
Μένεις σε Gnome, του πετάς και ένα Compiz και τελείωσες.Να κάνει δουλειά θέλει ο άνθρωπος όχι να παίζει με τα εφεδάκια
Απ'οτι φαίνεται κάνει τη δουλειά του
Τελικά, μετά από λίγους μήνες καθημερινής χρήσης Ubuntu 11.04,...
ας παίξει και λίγο με τα εφέ!
-
Διακρίνω έναν αέρα διαφωνίας;
Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο αρνητικά προκατειλημμένος με το compiz, που όμως η τελευταία φορά που το είδα στην πράξη ήταν πριν καμιά πενταετία (όταν πρωτοβγήκε το compiz-fusion ), και ήταν PITA στο στήσιμο και ελαφρά ασταθες.Όλα του τα plugins (τότε) ήταν εφέ 'επειδή μπορώ να το κάνω' και όχι κάτι με πρακτική χρησιμότητα (wobbly windows huh?) (πλην του -φοβερού- zoom effect) οπότε το άφησα και δεν ξανασχολήθηκα. Αν έχει αλλάξει κάτι από τότε, πάσο από μένα, και θα ήθελα να το δω.
LiNuX Forum