-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ο γειτονας (πρωην), ομως, νομιζω οτι εκεινη τη μερα θα πεταει αητο!Βασικα απορω που ο Ηλιας με ειχε ενταξει Βεβαια, εκει, ψηλα, στο θρονο, στ' αγια τα χωματα, δεν πολυασχολουνται με λεπτομερειες
Το προβλημα εστιαζεται στο +1, που, εκεινη τη μερα, θα... ξαναματαπαει -επιτελους!- δουλεια, οποτε δεν παιζει ν' ακολουθησει + οτι θα κανω τον ταριφα λογω της 'αναπηριας' της κλπ.
Φατε κανα χελι και για μενα
Τωρα που ειπα χελι, τι θυμηθηκα
Χεεεεεελιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι -
Λέω 9, γιατί, τελικά, θα φύγουμε 9:30! Και 3,5 ώρες για να πάμε κάτω, μας κάνει 13:00.
Να κάτσουμε και 2-3 ώρες στην χασαποταβέρνα (, μας κάνει 16:00. Να πάμε και για ένα καφέ, άλλες 2 ωρίτσες. Ορίστε. Έχει πάει 6 το απογευμα, και θα πρέπει να ξεκινάμε για την επιστροφή σιγά σιγά!
Άσχετοι!
-
αμα ειναι να κανεις 3,5 ωρες να πας κατω, ασε να κοιμηθουμε εμεις και να ξεκινησουμε κανα 2ωρο πιο μετα για να φθασουμε μαζι
-
Αφού, αναγκαστικά, θα πρέπει να πηγαίνουμε σιγά για να μας προλαβαίνεις!
-
Αν ειμαστε Ξυλοκαστρο θα ελθω,αν δεν ειμαστε , μαλλον οχι.......
Προσπαθω ,προσπαθω, αλλα το φρουριο δειχνει να'ναι απορθητο.(Και οι παλιες καλες συνταγες ...μπααα γερασανε και αυτες!!) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Βασικα απορω που ο Ηλιας με ειχε ενταξειΕίπα μπας και φιλοτιμηθείς, αλλά πουουουουου... Τσάμπα τόσο φροντιστήριο...
Επισης και ο Νικολας απ οσο γνωριζω ειναι μεσα για 2 ή 3 ατομα.
Αν ειμαστε Ξυλοκαστρο θα ελθω,αν δεν ειμαστε , μαλλον οχι.......
Προσπαθω ,προσπαθω, αλλα το φρουριο δειχνει να'ναι απορθητο.(Και οι παλιες καλες συνταγες ...μπααα γερασανε και αυτες!!)Εμείς θα ελπίζουμε.
-
Λιστ απντέιτ
spiros 2
tm 2 (+ 2)
kouk 2
Krusenstern 1 ( ; )
pjathan 1 ( ; )
ililias 4
n_olympios 2 (+1)koutsan το σκέπτεται - μάλλον όμως θα ξεκινήσει αργότερα :shfty:
DAP ?
taurus ?
Euripides ?
Allos ? -
Αν και είχαμε κανονίσει για ΣΚ, μιας και έχουμε που να μείνουμε, δεν το βλέπω να κατεβαίνουμε...
Εγώ είμαι ψιλοχάλια, συν κάτι λοιπά περιφερειακά, χλωμό.
Ας περιμένουμε και την Παρασκευή και βλέπουμε.
-
Θα φέρει κανείς τέκνα;
-
Θα έρθεις? Εγώ, πιθανόν, να έχω μαζί την κόρη μου.
-
Το σκέφτομαι , εγώ έχω κορίτσι 4 & αγόρι 8 . Πόσο είναι η δικιά σου;
-
21
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Το σκέφτομαι , εγώ έχω κορίτσι 4 & αγόρι 8 . Πόσο είναι η δικιά σου;21
...για babysitting μια χαρά...
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
21o koutsan θα ερθει ειπαμε?
-
Krus x2
-
Σαββατοκυριακο,εχει εναν χωματινο αγωνα με φοβερες συμμετοχες στην Κορινθο.Σαββατο τρεχουν και στο παραλληλοδρομιο σαν σουπερ-ειδικη.Δεν πεταγεστε και καμια βολτα να δειτε κανενα σκελος;
-
Ναι, θ' αφήσουμε τα ψάρια, να πάμε για πουρνάρια, Αντρέα.
-
Εγω ενδεχεται να κατεβω απο Σαλονικα για τον αγωνα.Εσεις θα ειστε Αμαλιαδα απο Παρασκευή;Να καταφερνα 'χτυπημα 2 σε 1 ';Να πίναμε εναν καφε μαζι στην Αμαλιαδα,και μετα εγω να την κοπανουσα για Κορινθο τα χαραματα του Σαββατου;
-
Θα κατέβουμε το Σάββατο στην Αμαλιάδα, Αντρέα. Πολλοί θα γυρίσουν πίσω την ίδια μέρα.
Εκδρομή Παρηγοριάς στην Αμαλιάδα 1/11