-
Καλο μηνα παιδες!!!
H Williams ανανεωσε για το 2009 και στον Nico αλλα και στον Kazuki...
-
Καλο μηνα παιδες!!!
-
Καλο μηνα παιδες!!!
-
Τρέμε Fernando...
-
Έχω μείνει άφωνος και απίστευτα νευριασμένος πλέον με το ψώνιο και υπερόπτη εν ονόματι Χάμιλτον:
Ο χρήστης Lewis Hamilton έγραψε:
'I know that I am as good as Ayrton Senna was'Από εδώ: http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 5425.shtml
Πότε θα του πει κάποιος να κλείσει το στόμα του??
-
τι ειναι αυτος ρε!!!!!!!!!
-
Μεγάλο στόμα..... ο μικρός indeed. Για να δούμε αν έχει τα @@ να αποδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών του.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
'I know that I am as good as Ayrton Senna was'
ελα μωρη ρεγκαμαιστερ τρελανε τους ολους, εσυ εισαι προστ, σεννα, φαντζιο, σουμι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λεμε
Μα καλα ποιος νομιζει οτι ειναι; Τα λεει στα σοβαρα ή με την βοηθεια φαρμακων; Καλα λεω εγω ρε, δωστε το πρωταθλημα στον Ζακ.. εε στον Λιους ενοουσα να νομισοθν τα αγγγλακια οτι καναν κατι και σε 1-2 χρονια θα τον ψαχνουμε. Ουστ πια με τον γραφικο μπαμπακια
-
Έχω μείνει άφωνος και απίστευτα νευριασμένος πλέον με το ψώνιο και υπερόπτη εν ονόματι Χάμιλτον:'I know that I am as good as Ayrton Senna was'
Dear god! Αυτό ήταν, πλέον είμαι επισήμως αντι-Hamiltonικός!
-
Έχω μείνει άφωνος και απίστευτα νευριασμένος πλέον με το ψώνιο και υπερόπτη εν ονόματι Χάμιλτον:'I know that I am as good as Ayrton Senna was'
Ξεπερασε το οριο της γελοιοτητας ο
-
-
προτιμώ τις μιμήσεις και τα παπαγαλάκια του Αλόνσο από το να διαβάζω τέτοιες λαμακίες...
-
_
Με την ίδια σοβαρότητα θα είχα εκλάβει και δήλωση του στυλ: >Ο χρήστης Lewis Hamilton in a moment of honesty έγραψε:
'I know that i am as hot as Vanessa Williams is'...
_
-
...Τα καλάμια πολλοί αγάπησαν, τους καβαλάρηδες όμως ουδείς
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
προτιμώ τις μιμήσεις και τα παπαγαλάκια του Αλόνσο από το να διαβάζω τέτοιες λαμακίες...Πλάκα πλάκα, τώρα ο Ιθπανόθ φαίνεται σχεδόν... συμπαθής...
-
Να δω ποιός θα του κλείσει το στόμα!
-
Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι το είπε όντως;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι το είπε όντως;'Hamilton, meanwhile, is this week the subject of criticism in the German press, with the broadcaster RTL pronouncing him a 'megalomaniac' for comparing himself with the legendary late triple world champion Ayrton Senna.
'I know that I am as good as Ayrton Senna was,' the 23-year-old is quoted as saying.'
Από εδώ:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 5425.shtmlΓια να το γράφουν και σε εισαγωγικά μέσα...το έχει πει.
-
Ας θέσουμε κάπως αλλιώς τον προβληματισμό: Μας πειράζει ότι τα λέει ή ότι δεν είναι αλήθεια? Για το Senna δεν ξέρω (ούτε καν ασχολούμαι να κάνω τέτοιες συγκρίσεις για κάποιον που δεν έχει κλείσει καν 2 χρόνια στην F1...), φέτος πάντως δε βλέπω κανένα να του έχει κλείσει το στόμα εντός πίστας, τουλάχιστον εμφατικά. Ο Massa με τις τελευταίες επιδόσεις πλησιάζει.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ας θέσουμε κάπως αλλιώς τον προβληματισμό: Μας πειράζει ότι τα λέει ή ότι δεν είναι αλήθεια? Για το Senna δεν ξέρω (ούτε καν ασχολούμαι να κάνω τέτοιες συγκρίσεις για κάποιον που δεν έχει κλείσει καν 2 χρόνια στην F1...), φέτος πάντως δε βλέπω κανένα να του έχει κλείσει το στόμα εντός πίστας, τουλάχιστον εμφατικά. Ο Massa με τις τελευταίες επιδόσεις πλησιάζει.στην ουγγαρία του έκλεισε το στόμα ο μάσας... ο κινητήρ όμως αδύναμος...
Διάφορα Νέα - Οκτωβριος 2008