-
κόκκινο clio ...!!!!
-
Με σειρα προτιμησης
Λευκο(και οχι ασπρο )
Μπλε
ΚοκκινοΑντε με το καλο ρε φιλε να το χαρεις οσο το θες!
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις αποψεις σας,εψαξα λιγο για test drive του rs και υπαρχει μονο στην Χαλκιδα (πρεπει να ειναι αυτο που ειχαν στο τελευταιο drive)και θα προσπαθησω αν και πολυ δυσκολο να παω.RC test drive μου ειπαν πως δεν υπαρχει γιατι κι αυτο θα ηθελα να το ξαναοδηγησω,Τωρα να βαλω κι 1 ακομα διλλημα αν λεμε αν καταληξω στο RS τι χρωμα? μπλε η ασπρο εχει δει κανεις ασπρο ειναι ωραιο?Καποιος ρωτησε αν εχω υποχρεωσεις,εχω και γυναικα και 3 παιδια αλλα τους εχω τακτοποιησει,το θελω μονο για μενα να το βλεπω και ναμε φτιαχνει να το στραγγαλισω,και δεν ειμαι φαναρακιας μ'αρεσει το βουνο αντε και στα Κιουρκα μια στο τοσο για ξεκ....μα.
Ξεχασα να προσθεσω οτι εχω απαλλαγη απο τα τελη ταξινομησης κι ετσι με το κλειδι στο χερι το 207 εχει 20185,00 και το RS 20610,00 ( 5440,00 ειναι το τελος στο clio και 2590,00 στο 207)
Μου φαινεται θα βαλω εμπρος για τριτο παιδι με τετοιες τιμες...
-
Ενα πραγμα λειπει απο το ρημαδιασμενο το Clio και αυτο ειναι η αισθηση του τιμονιου του...
Χαθηκε ο κοσμος να εβαζαν ενα υδραυλικο ρε φουστη μου;
Οσο ωραια ηταν τα RS 1ης και 2ης γενιας,τοσο χαλια ειναι αυτο...
Ευτυχως βεβαια που αυτο ειναι το μονο κακο της συνταγης...
Κατα τα αλλα μαμει και δερνει! -
Θελω κ εγω clio rs με 20600!!!Οντως,με αυτες τις τιμες δε νομιζω οτι θα το συζητουσε κανεις!Κ εγω εκανα το λαθος να οδηγησω ενα rs περσι στην εκθεση στο Ανατολια κ απο τοτε οποτε βλεπω ενα τετοιο στο δρομο παθαινω!Ειναι εξαρτηση το γ@μη...νο!!!Οσο για τα χρωματα,κ εγω ειχα σκαλωσει στην αρχη με το απλο μπλε,οχι το μεταλλικο αλλα δεν το εχω δει ποτε απο κοντα!Απο τα υπολοιπα μου αρεσει το ασημι που ειναι πιο σοβαροφανες και αναδεικνυει τις λεπτομερειες χωρις να καγκουριζει...
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις αποψεις σας,εψαξα λιγο για test drive του rs και υπαρχει μονο στην Χαλκιδα (πρεπει να ειναι αυτο που ειχαν στο τελευταιο drive)και θα προσπαθησω αν και πολυ δυσκολο να παω.RC test drive μου ειπαν πως δεν υπαρχει γιατι κι αυτο θα ηθελα να το ξαναοδηγησω,Τωρα να βαλω κι 1 ακομα διλλημα αν λεμε αν καταληξω στο RS τι χρωμα? μπλε η ασπρο εχει δει κανεις ασπρο ειναι ωραιο?Καποιος ρωτησε αν εχω υποχρεωσεις,εχω και γυναικα και 3 παιδια αλλα τους εχω τακτοποιησει,το θελω μονο για μενα να το βλεπω και ναμε φτιαχνει να το στραγγαλισω,και δεν ειμαι φαναρακιας μ'αρεσει το βουνο αντε και στα Κιουρκα μια στο τοσο για ξεκ....μα.
Ξεχασα να προσθεσω οτι εχω απαλλαγη απο τα τελη ταξινομησης κι ετσι με το κλειδι στο χερι το 207 εχει 20185,00 και το RS 20610,00 ( 5440,00 ειναι το τελος στο clio και 2590,00 στο 207)
Επειδη τωρα ειδα την συζητηση σας σχετικα με Κλειω η Πεζω,θα ηθελα και εγω να πω την γνωμη μου.
Ειχα στην κατοχη μου για δυο χρονια ενα CLIO RS,μαυρο,σειρα ΙΙΙ.Καταπληκτικο αυτοκινητο,φοβερα φρενα,σασι,οπως και αισθηση οδηγησης.
Μονο του μειονεκτημα (εαν μπορεις να το πεις ετσι) ηταν η πολυ κοντη 6η.Στο συνιστω ανεπιφυλακτα και μην σε ενοχλει που δεν ειναι τουρμπο.Μετα τις 5000 στρ.θα το καταλαβεις,εαν το οδηγησεις.
Στα λεω ολα αυτα ,γιατι εγω το πουλησα και πηρα ενα ιδιο κοκκινο,μονο που ειναι το βελτιωμενο( αναρτηση ,καθισματα RECARO,συστημα διευθυνσης) R27.
Aρα εαν μπορεις να αντεξεις την αναμονη,να προτιμησεις το R27 .Ειναι σκετη κα@λα. -
Τo RS MY 2008 σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούσαν τα 2 προηγούμενα χρόνια, έχει μακρύτερη 5η και 6η. Είχε σχετικό άρθρο πρόσφατο autobild!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Τo RS MY 2008 σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούσαν τα 2 προηγούμενα χρόνια, έχει μακρύτερη 5η και 6η. Είχε σχετικό άρθρο πρόσφατο autobild!Ξέρεις αν εχει και αλλαγες στο σύστημα διευθυνσης ή την ανάρτηση?
-
Ο χρήστης Gas7 έγραψε:
Στα λεω ολα αυτα ,γιατι εγω το πουλησα και πηρα ενα ιδιο κοκκινο,μονο που ειναι το βελτιωμενο( αναρτηση ,καθισματα RECARO,συστημα διευθυνσης) R27.
Aρα εαν μπορεις να αντεξεις την αναμονη,να προτιμησεις το R27 .Ειναι σκετη κα@λα.Για τη αναμονή μιλαμε;
Πόσο σου στοίχισε.Εμπειριες απο το κόστος χρήσης του, τη συντήρηση του και την αξιοπιστία του.
-
Παιδια καλημερα το παραγγειλα,οχι το f1 το απλο, σε μπλε οχι μεταλλικο με κλιμα και start/stop button (καρτα),παραδοση σε 2 μηνες περιπου.Ευχομαι να μου βγει καλο.
Cant wait! -
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Παιδια καλημερα το παραγγειλα,οχι το f1 το απλο, σε μπλε οχι μεταλλικο με κλιμα και start/stop button (καρτα),παραδοση σε 2 μηνες περιπου.Ευχομαι να μου βγει καλο.
Cant wait!Καλοτάξιδο
Για πες μας και ποσο σου πήγε. Τι αλλαγες έχει σε σχεση με τα πρώτα rs?
-
Εχει σιγουρα μακρυτερη 5η και 6η.Οι υπολοιπες ειναι ιδιες.
Απο εξοπλισμο δεν ξερω,μαλλον τα ιδια ειναι.Αλλαγες στη διευθυνση ή την αναρτηση δεν νομιζω να εχει. -
Το καινούριο έχει όντως πιο μακριά 5η και 6η αλλά η διαφορά είναι αμελητέα.
Τώρα σαν κάτοχος ο ίδιος ενός RS θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους. Εάν δεν έχεις σκοπό να το πάρεις μην το οδηγήσεις.
Το έπαθα και εγώ όταν το έψαχνα να αλλάξω αυτοκίνητο και ήταν τελικά και ένας από τους λόγους που το πήραμε. ΚΟΛΑΣ και δεν το ξεχνάς.
Από κόστος χρήσης δεν έχω να προσφέρω κάτι. Έχω κάνει περίπου 9.000χλμ και έχω αλλάξει λάδια στα 4.000χλμ με δική μου πρωτοβουλία. Κατανάλωση στη πόλη είναι περί τα 12.5lt/100km και στο ταξίδι με σύνεση πέφτει άνετα κάτω από τα 10.
Αν τώρα το χρησιμοποιείς για αυτό το οποίο φτιάχτηκε, να ξεκ@@@@νεις, τότε δε σε πολυνοιάζουν οι καταναλώσεις, ο θόρυβος κτλ, γιατί απλά είναι ΤΕΛΕΙΟ. Θα έχεις ένα χαμογέλο που δεν θα σβήνει.Το 207 το είχα οδηγήσει σαν GT σε test drive, και δεν με είχε πολυενθουσιάσει. Πιθανόν γιατί είχα οδηγήσει το Clio πρώτα
Αλλά και αργότερα που οδήγησα RC φίλου δεν άλλαξα γνώμη,Εάν θες καμιά παραπάνω πληροφορία εδώ είμαστε.
-
Θα ηθελα να μαθω περισσοτερα φιλε μου (γιατι πως θα περασουν 2 μηνες μεχρι να το παραλαβω),τι χρωμα το πηρες?μου φαινεται οτι εκανα λαθος επιλογη,ειδα 1 προχθες μπλε μη μεταλλικο και μου φανηκε πολυ θαλασσι,ειμαι και 40φευγα.
Καθε ποτε κανει service,ειναι πολυ σκληρο σε καθημερινη χρηση? -
Θα ηθελα να μαθω περισσοτερα φιλε μου (γιατι πως θα περασουν 2 μηνες μεχρι να το παραλαβω),τι χρωμα το πηρες?μου φαινεται οτι εκανα λαθος επιλογη,ειδα 1 προχθες μπλε μη μεταλλικο και μου φανηκε πολυ θαλασσι,ειμαι και 40φευγα.
Καθε ποτε κανει service,ειναι πολυ σκληρο σε καθημερινη χρηση?'Οτι χρώμα και να το πάρεις καλό είναι!
Εγώ το πήρα κόκκινο γιατί αυτό μου είχε γυαλίσει από την αρχή. Δεν έχω αλλάξει γνώμη ακόμα.
Service θεωρητικά κάνει κάθε 20.000χλμ ή ένα έτος ότι έρθει πρώτο, αν και έχει σχετική ένδειξη το trip computer οπότε σε ενημερώνει ανάλογα.
Σε καθημερινή χρήση, εμένα προσωπικά μου φαίνεται σκληρό αλλά όχι κουραστικό, και όπως τόνισε πολύ σωστά ένας φίλος μου 'Δεν κάνει για εγκύους!' -
Ευχαριστω για την απαντηση,με το στρωσιμο τι γινεται?ποσα χλμ και με ποσες στροφες πρεπει να πηγαινω?
-
Χαλαρα και κρατημενα.
Τα μοτερ της Renault κανουν καιρο να 'ανοιξουν'.
Επισης απαγορευεται το σκισιμο πριν περασει 10λεπτο λειτουργιας,τσουλωντας εννοειται...Πολλοι εκαναν το λαθος να σκιζουν ετσι τα παλια RS(172 & 182) και οι μπιελες εβγαιναν απο τα πλαγια με συχνοτητα φθινοπωρινης μπορας.
Οποτε παντα παρα πολυ καλο ζεσταμα,συντομη αλλαγη πρωτων λαδιων(μαζι με φιλτρο) και φασμα λειτουργιας 2500-4500 μεχρι να 'γραψει' καμια 2-3 χιλλιαδες χιλιομετρα ή καμια 100αρια ωρες λειτουργιας.
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Χαλαρα και κρατημενα.
Τα μοτερ της Renault κανουν καιρο να 'ανοιξουν'.
Επισης απαγορευεται το σκισιμο πριν περασει 10λεπτο λειτουργιας,τσουλωντας εννοειται...Πολλοι εκαναν το λαθος να σκιζουν ετσι τα παλια RS(172 & 182) και οι μπιελες εβγαιναν απο τα πλαγια με συχνοτητα φθινοπωρινης μπορας.
Οποτε παντα παρα πολυ καλο ζεσταμα,συντομη αλλαγη πρωτων λαδιων(μαζι με φιλτρο) και φασμα λειτουργιας 2500-4500 μεχρι να 'γραψει' καμια 2-3 χιλλιαδες χιλιομετρα ή καμια 100αρια ωρες λειτουργιας.
Οντως τα μοτερ της ρενω κανουν πολυ καιρο να ανοιξουν.Ουσιαστικα μετα τα 20κ αρχιζεις να βλεπεις διαφορες.
Για το σκισιμο διαφωνω ομως... Εγω το εστρωσα με italian tuning κ δεν εχει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης(~37000 χλμ) Ουτε εχω ακουσει κατι το ανησυχητικο στο forum του GRC.
Αν το ζεσταινεις προσεκτικα πριν το «κυνηγησεις» δεν θα εχεις προβλημα.
Λαδακια-φιλτρα να αλλαζεις συχνα(5000 ειναι υπερβολη νομιζω,εγω τα αλλαζω καθε 7500 περιπου) -
Φιλοι lodar & bagus πειτε κανα στορυ για το εργαλειο,ντριφταρει οπως στα video η ειναι ακλονητο (για μας τους κοινους θνητους).
Ειναι πολυς ο καιρος μεχρι αρχες Δεκεμβρη. -
αν το πηρες σε αυτο το χρωμα εισαι ρεσπεκτ
εχω φαει κολλημα μιλαμε
ειναι που ειναι τουμπανο σε αυτο το χρωμα δειχνει αντε γεια το κλιακι
http://www.youtube.com/watch?v=1udQnHPc ... re=related
207 RC VS CLIO RS