-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
:hmmm:
+1 για να μην γίνω κακός
Αμάν μωρέ, πώς κάνετε έτσι πια; Δε σας βάλαμε κριτική επιτροπή στη Γιουροβίζιον
Το παιδάκι του ζήτησε ο χριστιανός να ψηφίσουμε (αλλά πού θα πάει, δε θα γίνετε κι εσείς πατεράδες; Τότε θα καταλάβετε)
-
charmak66=εκεινος ο φαλακρος κριτης σε ενα ριάλιτι πέρυσι,που όλο στραβωμενος ξυπνούσε.
Γεροντοκορίζεις ΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
charmak66=εκεινος ο φαλακρος κριτης σε ενα ριάλιτι πέρυσι,που όλο στραβωμενος ξυπνούσε.Γεροντοκορίζεις ΧΑΡΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!
ναι, δεν διαφωνώ
το σχόλιο όμως δεν καθόλου να κάνει με το παίξιμο του μικρού (ούτε το άκουσα να πω την αλήθεια)Περιμένω τη Θεία Δίκη, σύμφωνα με τον ταζζζζ
-
ζητω συγνωμη αν ενοχλησα καποιους με την ενεργεια μου να δημοσοιοποιησω τη συμμετοχη του γιου μου στον διαγωνισμο(ειναι αληθεια οτι με κανατε να αισθανομαι κουτοπονηρος και δεν ξερω και τον λογο που αισθανομαι ετσι),αλλα η κληση-παρακληση προς ψηφο εγινε με χαλαρη διαθεση ,χωρις να χω σκοπο να αφου ετσι κι αλλιως πιστευω οτι δρομος ξενης μουσικης και μαλιστα χεβυ μεταλδεν υπαρχει στην Ελλαδα που να χει προοπτικη για την μετεπειτα ζωη του ,απλως μου αναφερε το γεγονος της συμμετοχης του με ενθουσιασμο(το σαββατο μου λεει, θα με ψηφισει ολο το σχολειο) κι εγω σαν νεος πατερας (38)κι αφου αισθανομαι σε 2-3 φορουμ που μπαινω οτι ανηκω σε καποια παρεα οπως και στην πραγματικη ζωη,ειπα να το ...
συγνωμη και παλι... -
Καλά δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι άσχημα επειδή κάποιος τυχαίος (εν προκειμένω εγώ ) σχολίασε κάτι. Δεν με ξέρεις, μπορεί να μαι και ο μεγαλύτερος μαλάκας του κόσμου, άρα τι σημασία έχει η άποψή μου;
Και προφανώς το μυαλό μου δεν πήγε τόσο μακρυά στα περί προώθησης κλπ. Απλά δεν μ αρεσε το στυλ 'ψηφίστε, βάλτε μας 11'. Αν έλεγες απλά 'δείτε τον γιο μου' δεν θα σχολίαζα καθόλου.
Όπως είπαμε, απόψεις είναι αυτές, who cares?
-
απλά να ξεκαθαρίσω οτι δεν θα ήμουνα κακός για τους ίδιους λόγους με τον απο πάνω
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
απλά να ξεκαθαρίσω οτι δεν θα ήμουνα κακός για τους ίδιους λόγους με τον απο πάνωΣιγά μη και δεν θα ήσουνα
-
ας το επαναφερω στην επιφανεια...
http://deanguitars.com/shredder/viewProfile.php?id=2128
διαγωνισμος κιθαρας dean...την ψηφο σας please...