-
whatever,ωραια η καραμελα με τα δηθεν ανυπαρκτα επιχειρηματα,2 φορες ομως βουλωθηκες με ανυπαρκτα επιχειρηματα απο ο,τι θυμαμαι... Τεσπα,παλι δημιουργεις οφφ τοπικ. Εγω εδω ειμαι να το συνεχισω,με ξερεις..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όλα τα 207 έχουν ίδιο ταμπλώ, το μόνο που αλλάζει είναι η επένδυση της κεντρικής κονσόλας.Εχω την εντυπωση οτι αλλαζει και το υλικο του πανω μερος του ταμπλω... Στην εκδοση Sport ειναι σα... μπιμπικωτο (παρομοιο με του Bravo). Kαι στα υπολοιπα ετσι ειναι?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:slap: whatever,ωραια η καραμελα με τα δηθεν ανυπαρκτα επιχειρηματα,2 φορες ομως βουλωθηκες με ανυπαρκτα επιχειρηματα απο ο,τι θυμαμαι... Τεσπα,παλι δημιουργεις οφφ τοπικ. Εγω εδω ειμαι να το συνεχισω,με ξερεις..To γεγονός ότι πετάς μια πρόταση με την άποψή σου, το θεωρείς επιχείρημα;
Γιατί ΜΟΝΟ αυτό κάνεις.
-
Ρε 'σεις... Μας εχετε πρηξει τα @@ εσεις οι δυο (Vasgti & Pasxos)...
Καποτε ειχε πλακα αλλα βαρεθηκα...Εχετε καποιο προηγουμενο?
Η κανετε απλα πλακιτσα?(Eιλικρινα ρωταω, δε θελω να σας τη σπασω.)
-
Όχι αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλαβαίνει κάποιος πότε τελειώνει ένα αστείο και πότε μιλάμε με επιχειρήματα και δικαιολογούμε αυτά που γράφουμε.
Το να πετάς μια ατάκα και να προσπαθείς να πείσεις τους άλλους μετά πως επειδή εσύ το πιστεύεις είναι το σωστό,είναι ή δεν είναι στενομυαλιά και ηλιθιότητα;
-
http://uk.youtube.com/watch?v=XJW6Ll6Cq ... re=related
-
Υπάρχει μια αγγελία στο ανάλογο suforum όπου πωλείται ένα T-Jet ολοκαίνουριο με 2.800 χλμ και το δίνει σε καλή τιμή ο ιδιοκτήτης γιατί τελικά ήθελε κι άλλους χώρους από ότι λέει. Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά ίσως θα μπορούσες να επωφεληθείς από κάτι τέτοιο.
Punto t-jet vs 207 (120hp) vs 207 (110 hp)