-
προφανως απο λαθος δεν εχουν τοποθετηθει, δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις για κατι
-
προφανως απο λαθος δεν εχουν τοποθετηθει, δε νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις για κατι
-
-
Ο χρήστης ΡΗΓΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ έγραψε:
Φιλε μου απ'το στομα σου και στου Θεου το αυτι, γιατι ξερεις οταν κολλησει το μυαλο καπου.
αν ολα τα υπολοιπα στο αυτοκινητο ειναι ενταξει, δε τιθεται θεμα
-
Για πήγαινε σε ένα φονοποιό να τσεκάρεις ότι δεν έχει χτυπηθεί και ξαναβαφεί το αυτοκίνητο πίσω.
-
Μπορεί να ήταν παραγγελία άλλου ή απλά σύμπτωση. για καλό και για κακό τσέκαρε αυτό που λέει ο meco.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για πήγαινε σε ένα φονοποιό να τσεκάρεις ότι δεν έχει χτυπηθεί και ξαναβαφεί το αυτοκίνητο πίσω.σωστος...
-
Παντως να ξέρεις οτι το vw group δεν έχει το θεό του σε αυτό το θέμα.Πριν 14+ έτη που πηρε η μαμα μου το cordoba τον ίδιο μήνα το πήρε και μία φίλη της και το δικό της δεν είχε κανένα διακριτικό πίσω.Ομοίως και golf/polo γνωστών που λειπανε τα σηματάκια χωρις να ζητηθεί!
-
ok μαγκες θα παω να το τσεκαρω, γιατι κι εγω αυτο σκεφτομαι, η καπου το χτυπησανε κατα τη μεταφορα η απο λαθος δεν τα βαλανε. Χλωμο το βλεπω ομως το δευτερο γιατι δεν εχω ακουσει αλλη φορα να ξεχασει το εργοστασιο να βαλει κατι. Εξαλλου δεν περασε απο τελικο ελεγχο? Τωρα αν ετυχε σε μενα τετοια περιπτωση τοσο σπανια, το ευχομαι.Παντως το να ηταν παραγγελια αλλου το αποκλειω γιατι τοτε θα μιλουσαμε για σατανικη συμπτωση να ειναι ολος ο προαιρετικος εξοπλισμος ακριβως ιδιος.υπαρχει ατομο που το εδωσαν ferrari τρακαρισμενη κατα τη μεταφορα και το καταλαβε επειδη του εφυγε ο στοκος.... μονο αυτο σου λεω....
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Παντως να ξέρεις οτι το vw group δεν έχει το θεό του σε αυτό το θέμα.Πριν 14+ έτη που πηρε η μαμα μου το cordoba τον ίδιο μήνα το πήρε και μία φίλη της και το δικό της δεν είχε κανένα διακριτικό πίσω.Ομοίως και golf/polo γνωστών που λειπανε τα σηματάκια χωρις να ζητηθεί!Καλά...ΑΝ τελικά το πρόβλημα είναι μόνο τα διακριτικά του κυβισμού και του μοντέλου, απλά πήγαινε στην αντιπροσωπεία που το αγόρασες και μίλα με τον πωλητή.Είμαι σίγουρος ότι δε θα σου αρνηθεί να σου δώσει τσάμπα τα σηματάκια που δικαιούσαι
Από την άλλη, σκέφτομαι ότι μπορείς να παραγγείλεις το αμάξι χωρίς διακριτικά κυβισμού, αλλά όχι χωρίς διακριτικά μοντέλου.Δηλαδή πχ μπορείς να το παραγγείλεις/ζητήσεις να μη γράφει 1.8Τ, 2.0Τ κτλ αλλά δεν μπορείς να ζητήσεις να μη γράφει ούτε Α4.Ύποπτο λίγο πάντως που λείπει και το 'Α4' από τη θέση του.
Εύχομαι τελικά να μην είναι τίποτα και απλά να ξέχασαν τα διακριτικά... -
οχι, το αυτοκινητο μπορεις να το παραγγειλεις και χωρις διακριτικα μοντελου.
-
Οντως ετσι ειναι, στον καταλογο με τον προαιρετικο εξοπλισμο εχει ο αγοραστης τη δυνατοτητα να παραγγειλει ειτε χωρις διακριτικα κυβισμου ειτε χωρις διακριτικα μοντελου η και τα δυο μαζι χωρις χρεωση. Αυτο ειναι σιγουρο.Στο δικό μου audi δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα πάντως.Για να το λέτε όμως...
-
Δεν ξέρω για την Audi αλλάη BMW εδώ σου δίνει τη δυνατότητα να το παραγγείλεις χωρίς τα διακριτικά πίσω (318i, 320d, 330d κτλ) χωρίς κόστος φυσικά.
Αλλά η εξ ορισμού παραγγελία είναι με τα διακριτικά.....
-
Στην Γερμανια που ειμουν για 8 ημερες, τα πιο πολλα αυτ-τα δεν ειχαν διακριτικα πισω, ειδικα οι ΜΒ ,BMW.
-
Αν έχεις παραγγείλει χωρίς διακριτικά όπως είχα κάνει εγώ στο Β7 Α4 τον κωδικό τον γράφει στην δευτερη σελίδα στο βιβλιαράκι ή αν δεν στο έχουν κολλήσει στο αυτοκόλλητο στο πορτ μπαγκαζ στην ρεζέρβα.
Εγώ που το παρήγγειλα χωρις διακριτικά το Α4 αριστερά το είχε το διακριτικό του μοντέλου αλλα δεν είχε τον κυβισμό κλπ δεξια!
Αφου εισαι Ok απο φανοποιείο όλα καλα τοτε! -
Μαγκες μολις γυρισα απο το φανοποιο,μου εφυγε ενα βαρος το αμαξι ειναι ΟΚ. Δεν υπαρχει κανενα ιχνος ουτε βαφης ουτε τιποτα αλλο. Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.Όλα καλά λοιπόν...
-
οταν εβγαιναν τα audi 80,αλλα ηταν με διακριτικο μονο το 80 και αλλα με το audi 80
μπορει να επαιζε ρολο το εργιστασιο παραγωγης -
Φίλε μου μην ανησυχείς για τίποτα...
Αυτό που συνέβη είναι οτι το αυτοκίνητο είχε προπαρακευαστεί πρίν το παραγγείλεις χωρίς διακριτικά μοντέλου (κάτι φυσικότατο για Γερμανία) κ καθόταν ως stand-by μέχρι που έσκασε μια παραγγελία απο το Ελλάδα με τα χαρακτηριστικά του.. Ε, το προετοιμάσανε (δεν ξέρω τι είδους extra έβαλες) στα βάλανε κ το φορτώσανε χωρίς να χαμπαριάσουν τα διακριτικά..Τώρα αν εσύ γουστάρεις πας κ κολλάς ενα 2.0Τ quattro, πετάς κ τις 2 μεγαλύτερες μπούκες που έχει το 2λιτρο κ αμα σε ρωτήσει κανείς τι κ πως..
Κλείσ' του το μάτι με νόημα... -
το 120αρι νομιζω ερχεται χωρις διακριτικα αν θυμαμαι καλα αυτο που ειχα διαβασει...
-
εγω θα πηγαινα με τον αριθμο πλαισιου σε μια αλλη αντιπροσωπεια της audi για να μου πουν ποιον κινητηρα φοραει το αυτοκινητο...τον 160αρη η τον 120αρη...?
Λ