-
catch the egg and haircut it με λιγα λογια..
καλη δυναμη,μακαρι να εισαι τυχερος.
-
Dual mass flywheel and clutch problems possible after around 40k miles. **If still under 3 year warranty Audi will replace FOC, as is a known problem.
**
αυτο απο αγγλικο site αναφορικα με πιθανα προβληματα για Α3/S3...Εξω τα αλλαζουν αυτα... στο ellada???? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Dual mass flywheel and clutch problems possible after around 40k miles. **If still under 3 year warranty Audi will replace FOC, as is a known problem.
**
αυτο απο αγγλικο site αναφορικα με πιθανα προβληματα για Α3/S3...Εξω τα αλλαζουν αυτα... στο ellada????βασικα ηθελα να στο γραψω κ νωριτερα αλλά τωρα με καλυψες:
ορμα με τσαμπουκα κ χωρις ερωτήσεις κ λοιπά κλαψομ..κα πες 'ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ'.
εκτυπωσε κ ο,τι βρεις γενικοτερα απο επισημα και μη sites κ ασε τους να ψαχνονται.(ακομα καλυτερα βεβαια εαν παει ο πατέρας σου η' να πατε μαζι..)
-
ο πατερας με χει κλασει και πορευομαι μονος μου....θα με φανε λαχανο????δε νομιζω!!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο πατερας με χει κλασει και πορευομαι μονος μου....θα με φανε λαχανο????δε νομιζω!!!!Οπως ειπε και ο μπανανα τζο απο πανω ορμα με τσαμπουκα σαν να φταινε αυτοι για ολα...
Ετσι και σε δουνε σιγουρο δεν θα κανουν κιχ...
Σε μεγαλυτερο δικο μου προβλημα που συνεβει μια βδομαδα πριν ληξει η εγγυηση μου καναν τους κινεζους αλλα μολις ακουσαν τα μπινελικια μπροστα σε πελατες αμεσως καναν τις κοτες και το φτιαξαν...Οποτε χτυπα ενα τσονυ η ενα κατεσαρ και ορμα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
**
αυτο απο αγγλικο site αναφορικα με πιθανα προβληματα για Α3/S3...Εξω τα αλλαζουν αυτα... στο ellada????βασικα ηθελα να στο γραψω κ νωριτερα αλλά τωρα με καλυψες:
ορμα με τσαμπουκα κ χωρις ερωτήσεις κ λοιπά κλαψομ..κα πες 'ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ'.
εκτυπωσε κ ο,τι βρεις γενικοτερα απο επισημα και μη sites κ ασε τους να ψαχνονται.(ακομα καλυτερα βεβαια εαν παει ο πατέρας σου η' να πατε μαζι..)
Θα πας εκεί και θα ζητήσεις τον αρχιμηχανικό. Θα του πεις: 'Δυστυχώς το γνωστό πρόβλημα με τον συμπλέκτη το έχει και το δικό μου. Είμαι ακόμη στην εγγύηση και έχω μόλις 25000χλμ οπότε παρακαλώ φτιάξτε το το συντομότερο δυνατόν πριν μεγαλώσει κι άλλο η ζημιά.'
Λόγια λίγα και σαφή από ενημερωμένο χομπίστα. Γι αυτόν τον λόγο keep searching. Όσο περισσότερα γνωρίζεις τόσο περισσότερο πείθεις τον εαυτό σου τόσο πειστικότερος γίνεσαι και με τους μηχανικούς.Ας ανοίξουμε ένα αρνητικό σενάριο (να το κάνεις αυτό με τον εαυτό σου πριν πατήσεις πόδι σε αντιπροσωπεία γιατί οι τύποι εκεί είναι τελείως απίθανοι, αν και τελείως προβλέψιμοι πλέον - η ενημέρωση και οι συζητήσεις σε forums βοηθάνε γιατί έτσι βρίσκεις καί ομοιοπαθείς καί καλές ιδέες).
Μπορεί να σου απαντήσει (που δεν το εύχομαι):
'Δεν υπάρχει γνωστό πρόβλημα με συμπλέκτη.'
Θα του απαντήσεις:
'Υπάρχει, απορώ που δεν το γνωρίζεις, πες στον διευθυντή σου να ρωτήσει την ίδια την Audi Γερμανίας.'
Θα σου απαντήσει:
'Ξέρω καλά την δουλειά μου, γιατί έχω επισκευάσει 2,456,879 audi και ξέρω καλά τί σου λέω.'
Θα του απαντήσεις:
'Ωραία! Είμαι στα καλύτερα χέρια. Άρα δεν έχω να ανησυχώ για τίποτα. Έχω ακόμη εγγύηση. Φτιάξτε το.'
Θα μπορούσες και να του πεις: 'Καλός μηχανικός ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να είσαι. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να είσαι και τίμιος απέναντί μου;'. Αλλά αυτό καλύτερα να το πεις εάν δεις ότι μαλώνεις και τα παίρνεις στο κρανίο. Γι αυτό μάθε (ρωτώντας σε forums για audi) εάν υπάρχει επίσημη οδηγία της Audi για την περίπτωσή σου (μπορεί να υπάρχει μόνο στο εξωτερικό και στην Ελλάδα να την 'έθαψαν' - ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ, πχ θυμηθείτε γιατί έκοψε σχέσεις η γαλλική Renault με την ελληνική MAVA, δυστυχώς αφού πρώτα έχουν δυσφημιστεί τα Renault στην Ελλάδα για παρτίδες με σοβαρές βλάβες, και αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα που βγήκε επισήμως στην δημοσιότητα).Φυσικά, εάν είναι σωστός ο άνθρωπος θα σε εξυπηρετήσει ούτως ή άλλως χωρίς δεύτερη κουβέντα, ευθύς αμέσως μόλις του εξηγήσεις το πρόβλημα. Εξάλλου στις περισσότερες περιπτώσεις που 'θάβουν' ένα πρόβλημα, όταν πέσουν σε πελάτη που γνωρίζει κάνουν την πάπια από την ανάποδη και εξυπηρετούν με χαμόγελο και χωρίς καμία καθυστέρηση (το έχω δει κι αυτό σε περίπτωση θαψίματος ανάκλησης από την Citroen, όπου 'καθάρισα την μπουγάδα' για έναν άγνωστο που ήρθε και μου ζήτησε βοήθεια επειδή του είπε φίλος μου που τον λυπήθηκε ότι μπορώ να τον βοηθήσω).
Αυτά τα έχω φάει στη μάπα πολλές φορές (για μένα ή για άλλους που έχω καθαρίσει για πάρτη τους) και δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να μου την βγει μηχανικός που κάνει μαγκίτσες προσπαθώντας να πατήσει πάνω στην άγνοιά μου, γιατί δυστυχώς γι αυτόν πριν πατήσω πόδι στην αντιπροσωπεία (ή στο συνεργείο) έχω πρώτα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχω καμία αγνοια επί του θέματος που ενδιαφέρομαι. Υπάρχει και η σπάνια περίπτωση να με ξεγελάσει εάν είναι πολύ πονηρός και πρόκειται για φρέσκο πρόβλημα, αλλά επειδή πάντα μα πάντα όλα αποκαλύπτονται όταν δεν κοιμάσαι, του υφαίνω αργότερα ένα χαλί με σκατά για να πατήσει. Σιχαίνομαι τις ιδιοτελείς κουφάλες. Φυσικά, μηχανικός που μου ξηγιέται πούστικα τον κάνω πάντα μα πάντα ρόμπα μπροστά σε άλλους παρεβρισκομένους. Παλιά το τελευταίο δεν το έκανα για ηθικούς λόγους αλλά επειδή κάποια στιγμή κατάλαβα ότι οι 'ασθενείς' μηχανικοί είναι άπειροι και η ηθική μου αν δεν την φρενάρω κάποιες φορές καλό δεν κάνει στο κοινωνικό σύνολο δεν χαρίζομαι σε κανέναν πλέον όταν βεβαιωθώ ότι είναι φούστης. Θεωρώ πλέον ότι όταν χαρίζομαι σε τέτοιους συμμετέχω στην διαιώνιση του κακού που θα την κληρονομήσουν τα παιδιά μου (εννοώντας και τα παιδιά όλων σας). Σκοτώστε το κακό πριν μεγαλώσει και γίνει τέρας.
Ειλικρινά, για παρόμοια αιτία ξεκίνησα να μαθαίνω για λιπαντικά, που απλώς κόλλησα με αυτά και 'κατήντησα' κάτι σαν εξπέρ, ένας ανυπέρβλητος μπελάς για όποιον 'ειδικό' έμπορο ή μηχανικό μου κουνηθεί σε αυτόν τον τομέα (μιλάμε για ρόμπες ξεκούμπωτες και πολύ γέλιο, να ρωτάς τον μηχανικό που λέει για την ανωτερώτητα του τάδε 10W60 -έναντι όλων των άλλων λιπαντικών του κόσμου- να σου εξηγήσει τί σημαίνει 10W -παιδική ερώτηση- και να καταπίνει την γλώσσα του), και φυσικά δεν έχω παραλείψει να ενημερώνω τους συν-χομπίστες μου και τελικά έχουμε ήδη δημιουργήσει ένα είδος άτυπης σχολής στο forum των 4Τ (αλλά και σε άλλα). Παρομοίως υπάρχουν άλλα άτομα με ειδικές γνώσεις σε άλλους τομείος από τους οποίους έχω μάθει πολλά και πάει λέγοντας. Ήδη έχουμε δύναμη από μόνοι μας. Φανταστείτε όμως να βρούμε τρόπο να κινούμαστε ομαδικά αλλά έξυπνα και οργανωμένα (προς τα εκεί πάμε με τα clubs απλά μάλλον χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμη για να καταλάβουμε τί δύναμη έχουμε στα χέρια μας).
Μην μασάς φιλαράκι. Είναι μία καλή εμπειρία που αν την πάρεις λίγο ζεστά από την αρχή θα μάθεις πράγματα που δεν ήξερες και θα γίνεις καλύτερος για την δεύτερη φορά όπως και αρωγός άλλων συνανθρώπων σου όταν χρειαστούν την βοήθειά σου (που πλέον θα ξέρεις κάτι παραπάνω για να βοηθήσεις όπως σε βοηθάμε κι εμείς). Εξάλλου, το ίδιο σε έχω δει να κάνεις για άλλους (τουλάχιστον ως προς την διάθεση που είναι και το πιο σημαντικό). Σειρά μας να σε βοηθήσουμε.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Οποτε χτυπα ενα τσονη η ενα κατεσαρ
-
@mitellas
ευχαριστω για τη συμπαρασταση,αυριο που θα παω θα δουμε...Μπορει οι ανθρωποι να ναι λογικοι..Απο την αλλη στο χερι τους ειναι αν θα με κρατησουν ως πελατη(μιας και πλησιαζει και service)..
Τα επιχειρηματα μου θα ναι λογικα..Το αυτοκινητο το προσεχω(και αγαπω ) σαν τα ματια μου,δεν εχει τη παραμικρη γρατζουνια ουτε καν στις ζαντες και γενικα ειναι σε αριστη κατασταση..Λαδια καθε 7500 χλμ κτλ,κουκουλα να μη το χτυπαει ο ηλιος καθε μερα!!!!
Εσκασα καποια σημαντικα λεφτα στο μαγαζι σας,ευχαριστως θα σκασω κι αλλα,οχι ομως για πραγματα που δεν ευθυνομαι εφοσον εχω εγγυηση...Αν με εξυπηρετησουν σωστα(και για αρχη βρουν το προβλημα,γιατι διατηρω τις επιφυλαξεις μου περι τινος προκειται) θα κανω και επεκταση εγγυησης και θα καταλαβω οτι ειναι σωστοι...
Αν μου μιλησουν για λεφτα,θα το παρω και θα το παω σε γνωστο μου μηχανικο,θα το φτιαξω σε αυτον και δε θα πατησω ποτε ξανα εκει μιας και θα μου δειξουν οτι δεν εχω εγγυηση..
Γενικα τωρα,επειδη μου χει τυχει στη ζωη μου να ασχοληθω πολυ με εγγυησεις,εχω μια βασικη αρχη...
ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!Δεν εχω και πολλα δικα μου λεφτα αλλωστε
Στον τομεα τω αυτοκινητω αυτο που ξερω(και εχω ζησει) ειναι πως παντα θα σε καλυψουν τη πρωτη φορα,μαλλον και τη δευτερη...
Απο τη τριτη και μετα θα παρεις τα @@@@δια μου...ΑΚΟΜΑ κι αν εχεις εγγυηση...Εγω οταν αγορασα αυτο το αυτοκινητο το διαλεξα με τη προοπτικη και της αξιοπιστιας...
Επισης απο τη στιγμη που με αυτο το αυτοκινητο κανω τις περισσοτερες δουλειες μου,δε νομιζω οτι πιεστηκε τοσο πολυ στη κινηση,καθως δε γινεται να ξαμολησεις 265 αλογα στο σταματα σταματα-ξεκινα.
Πολλα απο τα χλμ μου ειναι ταξιδιαρικα,αρα χαλαρα οποτε οι φορες που το αυτοκινητο ετρεξε και ζοριστηκε δεν ειναι ουτε 5Κ χλμ..
Αλλα ακομα και σε αυτα τα χλμ,παντα το ζεσταινα κρυωνα παντα προσεχα το κιβωτιο του και αν ημουν τοσο καφρος δε θα ειχα εδω και 25000 χλμ τα ιδια τακακια(επειδη στο παρελθον εχω αλλαξει τακακια και σε κατω απο 10Κ χλμ )...
Εκκινησεις δεν εχω κανει πανω απο 20 φορες(γιατι εχω ακουσει οτι μπορει να υπαρξει προβλημα με χαλντεξ και πισω διαφορικο) αρα δε θα ανεχτω να δωσω τιποτα..και κατι τελευταιο, για να γαμησεις ενα αυτοκινητο πρεπει να το πηγαινεις στα ορια του..
τοσο καλος,ωστε να πηγαινω αερα και στα ορια τα 265 αλογα μεσα σε ενα χρονο,ΔΕΝ ειμαι!!!
Το φοβαμαι ακομα ωστε να το πηγαινω κομματια και χαρη σε αυτη μου την αυτοσυγκρατηση δεν εχω παει ποτε ΚΑΝ να το στουκαρω..Αλλωστε τους συμφερει να με καλυψουν(απο τη στιγμη που θα παω αλλου διαφορετικα),μιας και η audi γερμανιας θα τους πληρωσει λεφτα για αυτη την εργασια,αρα απο το να μη παρουν τιποτα...
Απλως η audi γερμανιας θα τους δωσει πολυ λιγοτερα απο μενα ή τον καθε εμενα...
Αυτα!!! -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Aλλα εισαι τοσο βεβαιος οτι παω οπωςδηποτε για δισκο???δε θα μπορουσε να ναι κατι αλλο,αφου μου φαινεται οτι παει ως συνηθως και δε μυριζω συμπλεκτη....
Με τρομοκρατεις και θα ξεσπασω στην alba παλι...
Το πιο πιθανο προβλημα ειναι αυτο που σου ειπε ο Leonp, αλλα κανεις δεν μπορει να κανει σωστη διαγνωση απο αποσταση. Πηγαινε στην Αudi και ρωτα. Και προς θεου, μη ξεσπασεις στην Alba...
**Leonp: **
Σχετικα με το ρουλεμαν που λες, εννοεις του πρωτευονος αξονα ή οπωσαλλιωστολενεδεθυμαμαι (πρεστιζ, ρεπριζ καπως ετσι )?
Αυτο συνηθως κανει θορυβο οταν ζεσταθει, ετσι δεν ειναι? (Το εχω παρει 'στο χερι' μια φορα... )
Επισης, αποκλειεται απλα να φαγωθηκε σε καποιο σημειο το υλικο τριβης?Πριζ ντιρεκτ
Ρε δεν πα να γαμηθουν, με ενα πατιναρισμα απο κακη εκκινηση δλδ χαλανε αυτα? Αν ειναι να το πουν στους δημοσιογραφους να γραφουν στα τεστ οτι αυτο το αμαξι κανει μονο για να πηγαινουμε τη μανα μας στην λαικη! Στα διαλα
-
σωστα,αν ηθελα να πηγαινω ηρεμα θα επαιρνα ενα απλο Α3 να γλιτωσω και καμια 20αρια χιλιαρικα, δεν υπαρχει δικαιολογια...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε δεν πα να γαμηθουν, με ενα πατιναρισμα απο κακη εκκινηση δλδ χαλανε αυτα? Αν ειναι να το πουν στους δημοσιογραφους να γραφουν στα τεστ οτι αυτο το αμαξι κανει μονο για να πηγαινουμε τη μανα μας στην λαικη! Στα διαλαΚαλά εσένα είναι γνωστή η κουλαμάρα σου στις αλλαγές.
-
Ενω εσυ που γυρισες το gti για να παρεις gti με dsg εισαι θεος στις αλλαγες...
-
Υποθέτω πως τα έχεις οδηγήσει και τα 2 και μπορείς να κρίνεις το ποιο είναι καλύτερο ε;
Επίσης στο χειροκίνητο δεν είχα ποτέ γρατζουνίσει ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με το σασμάν. Λες να πρέπει να αισθάνονται κουλοί και όσοι οδηγούν M6 ή F430;
-
αααααααχαχαχαχαχαχχαχαχα...ο,τι και να λες,ξαναδιαβασε: Εδωσες το γκολφ για να παρεις γκολφ dsg και κοροιδευεις τον αλλονα για τις αλλαγες ταχυτητων... Το σκεφτομαι να σε βαλω στα funniest..
-
Φτάνει ρε σεις το τροπάρι αυτό. Έγινε μάλλον εξίσου κουραστικό με το αστειάκι για τους σκασμένους tsi.
-
Κλασσικός ξεροκέφαλος, ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ, ανήξερος ιταλόφιλος που χωρίς να έχει γνώση του αντικειμένου, θα πετάξει την μελιτζάνα του.
-
Χωρις να εχει γνωση του αντικειμενου... Αλλλο ενα τετοιο κι εφυγες για funniest..
-
Ναι σίγουρα. Άλλωστε έχεις οδηγήσει τόσο το χειροκίνητο 2λιτρο TFSI όσο και με το dsg και γνωρίζεις τεχνικές λεπτομέρειες και διαφορές τους στην οδήγηση, ώστε να μπορείς να ξέρεις και να κρίνεις...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πριζ ντιρεκτ
Α μπραβο!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ναι σίγουρα. Άλλωστε έχεις οδηγήσει τόσο το χειροκίνητο 2λιτρο TFSI όσο και με το dsg και γνωρίζεις τεχνικές λεπτομέρειες και διαφορές τους στην οδήγηση, ώστε να μπορείς να ξέρεις και να κρίνεις...Ναι βεβαια εσυ τα ξερεις καλυτερα,εχεις κανει διατριβη στο power techniques και στο ιντερνετ κι εχεις την απαιτουμενη εμπειρια να ξεχωριζεις τις τεχνικες λεπτομερειες και διαφορες τους στην οδηγηση... Give me a break μη με κανεις να ξερασω.
Εχω τεχνική/μηχανική απορία για 2.0ΤFSI