-
Τελικά κατέληξα σε «κανονικές» πινακίδες!
-
Ο χρήστης Titanium έγραψε:
Τελικά κατέληξα σε «κανονικές» πινακίδες!
ακομα πιο αψογος
για λιγοτερα μπλεξιματα με τους ...............
Περιμενουμε φωτο .. και ειδικα απο μεσα , μοτερ .....
πρεπει να ειναι 64-66 s2 oχι big valve ...
-
-
LOTUS 23!!! Κουκλί είναι….
Το δικό μου είναι S3 SE του ’67. -
Ο χρήστης Titanium έγραψε:
LOTUS 23!!! Κουκλί είναι….
Το δικό μου είναι S3 SE του ’67.Σορυ νομιζα οτι δεν υπηρχαν 67 με οβαλ φαναρακια πισω ....
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
ελα να λερωσω και γω:Ταλμπο-Λοτους 911 μηχ/σιο
Αν δεν ηταν δεξιοτιμονο θα το 'χτυπαγα'
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0394676114
-
Διαφορα προβληματα στο τελωνειο, αλλαγες διευθυντων και προσωπικου, απεργειες, αργειες και οτι αλλο μπορειος να φανταστεις. Thumbs down...
Σημερα τελικα καταφεραμε να αποδρασουμε απο το Κερατσινι, επιτελους.
Φτασαμε καταιδρωμενοι στην αποθηκη, εγω με υπερθερμανση και ο φιλος μου με αδεια μπαταρια.
Αυριο μπαινει βεντιλατερ στο 7 και το απογευμα παω Σουνιο παρεα με την Ελαν.
-
http://www.classiccarsforsale.co.uk/cla ... arno/55010
ορματε
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Αυριο μπαινει βεντιλατερ στο 7 και το απογευμα παω Σουνιο παρεα με την Ελαν.Πως πηγε η βολτα; Ολα ενταξει με τη θερμοκρασια;
-
Eμεινα πισω στις εργασιες αφου ετρεξα στο ραλλυ στο Καρπενησι.
Σημερα τοποθετησα το βεντιλατερ και τον ρυθμιστη και αυριο παει για συνδεση και ρυθμιση καρμπυρατερ.
-
Σπουδη στο 7.....
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Σπουδη στο 7..................
Y.Γ. Καλα , δεν εχει φτερωτη απο την πλευρα του κινητηρα ;
-
Oχι . γιοκ φτερωτη με κινηση απο ιμαντα. Πολυ βαρος. Οσο τσουλαει δεν εχει προβλημα θερμοκρασιας . Στην κινηση τα βλεπει σκουρα. Το 1962 μαλλον δεν ειχε πολυ κινηση στις επαρχειες τις Αγγλιας. Τι να πω?
Εξτρα εποχης ενας μικρος ανεμιστηρακος με δικοπτη απο το ταμπλω.
-
Έχει απώλειες ισχύος ο κινητήρας απο το μηχανικό βεντιλατέρ, και βέβαια δεν το χρειάζεται μιας και είναι φτιαγμένο να κινείται μόνο σε ανοιχτό δρόμο. Αθάνατος Τσάπμαν...
-
quote='ronnie']Oχι . γιοκ φτερωτη με κινηση απο ιμαντα. Πολυ βαρος. Οσο τσουλαει δεν εχει προβλημα θερμοκρασιας . Στην κινηση τα βλεπει σκουρα. Το 1962 μαλλον δεν ειχε πολυ κινηση στις επαρχειες τις Αγγλιας. Τι να πω?
Εξτρα εποχης ενας μικρος ανεμιστηρακος με δικοπτη απο το ταμπλω.[/quote]
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Έχει απώλειες ισχύος ο κινητήρας απο το μηχανικό βεντιλατέρ, και βέβαια δεν το χρειάζεται μιας και είναι φτιαγμένο να κινείται μόνο σε ανοιχτό δρόμο. Αθάνατος Τσάπμαν...Aυτο που λεω παιδια, ειναι οτι αποκλειεται να σχεδιαστηκε χωρις φτερωτη . Το αν καποιος την εβγαλε για να κερδισει 1-2 hp , αυτο ειναι αλλο θεμα. Ριξτε μια ματια σ' αυτο που σας σκαναρισα :
-
Και κάποιες φωτό του Elan από το Mountain Rally που πήγαμε με τον Ronnie…
-
update…
Το rally πολύ καλό, με ωραίες διαδρομές και τοπία… Δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από τέτοια events αλλά αυτό μου άρεσε αρκετά!
Γενικές παρατηρήσεις σχετικά με το elan…
- Κάναμε κοντά στα 1000km χωρίς βασικά προβλήματα
- Τα weber χρειάζονται ρύθμιση. Περιμένω κάποια ανταλλακτικά (καλάμια, jet) από Αγγλία.
- Δεν δουλεύει ο όργανο θερμοκρασίας
- Το παράθυρο του συνοδηγού παρέδωσε πνεύμα!
- Γενικά το αμάξι ‘βρίσκει’ στους επαρχιακούς δρόμους
όργανο + παράθυρο θα τακτοποιηθούν σύντομα
Κατά τα άλλα είναι απίθανο! Είναι το πρώτο μου «κλασσικό» και είμαι κατά ενθουσιασμένος!!!
Θα είμαι και στο Ακρόπολις και ελπίζω να γνωρίσω μερικούς από εσάς και από κοντά!
Βασίλης
-
Γενικές παρατηρήσεις σχετικά με το elan…
- Κάναμε κοντά στα 1000km χωρίς βασικά προβλήματα
- Τα weber χρειάζονται ρύθμιση. Περιμένω κάποια ανταλλακτικά (καλάμια, jet) από Αγγλία.
Welcome to the Club !!! Αν απαντησεις τι σημαινουν τ' αρχικα L.O.T.U.S. μπορω να σου δωσω καλαμια κλπ (F11, 45F8, 130 ...)
- Δεν δουλεύει ο όργανο θερμοκρασίας
Tυχερε !!! δηλαδη δουλευουν τα υπολοιπα;;;
- Το παράθυρο του συνοδηγού παρέδωσε πνεύμα!
- Γενικά το αμάξι ‘βρίσκει’ στους επαρχιακούς δρόμους
όργανο + παράθυρο θα τακτοποιηθούν σύντομα
Κατά τα άλλα είναι απίθανο! Είναι το πρώτο μου «κλασσικό» και είμαι κατά ενθουσιασμένος!!!
90% ειναι ο διακοπτης και ειναι γ!#$%σι να βγει απο το ταμπλω ...
Απολαυσε το , και κυκλοφορα το οσο μπορεις . Στις Lotus δεν αρεσει το γκαραζ!!
Αν εχεις αναγκη απο βιβλιογραφια , parts κλπ πες μου.
-
Παλιό καλό ρητό!!!
L ots
O f
T rouble
U ssually
S erious!!!Ευχαριστώ αλλά τα καλάμια (F11) είναι ήδη καθοδόν! Δεν πειράζει όμως, η προσφορά μετράει!!!! Μην χανόμαστε όμως καθώς απ ότι βλέπω θα χρειαστώ τα φώτα σας στο μέλλον!
Είχα δει και μια κιτρίνη S4 dhc σε μια εκδήλωση ΦΙΛΠΑ αλλά έχω να την δω 2 χρόνια… Επίσης μια κόκκινη S4 dhc. Κι’ αυτή άφαντη εδώ και πολύ καιρό…
Για να δούμε τι θα καταφέρουμε παράθυρο με παράθυρο και κοντέρ….
I will update!
-
Classic LOTUS