-
Μα για αυτήν μιλάμε Μάριε...
Απλώς ο Titanium δεν είχε πάρει χαμπάρι οτι υπήρχαν paparazzi από το φόρουμ στα βουνά κι έτσι δεν γνωριστήκαμε....
Δεν πειράζει όμως.... εμένα μου αρκεί η μία γνωριμία που έκανα.... -
Νά είσαι καλά stubos, αλλά τόσο μα τόσο κοντός πιά!
Ελπίζω την μία γνωριμία που έκανες να με αφορούσε άμεσα
Μ -
Ο χρήστης emi9967 έγραψε:
Νά είσαι καλά stubos, αλλά τόσο μα τόσο κοντός πιά!
Ελπίζω την μία γνωριμία που έκανες να με αφορούσε άμεσα
ΜΑμεσότατα !!!
Παρντόν για το κύριοι... -
Ο χρήστης Titanium έγραψε:
.......................Είχα δει και μια κιτρίνη S4 dhc σε μια εκδήλωση ΦΙΛΠΑ αλλά έχω να την δω 2 χρόνια… Επίσης μια κόκκινη S4 dhc. Κι’ αυτή άφαντη εδώ και πολύ καιρό.................
H κιτρινη ,πουχε τρεξει Ακροπολις το 2006 ,ανηκει στο Μαν. Τριποδακη ειναι 'τζαμι' αλλα εχω πολυ καιρο να την δω. Κοκκινες S4 dhc δεν νομιζω οτι εχω δει ,εκτος αν εννοεις S2 -S3.
-
Σε λιγες μερες θα κοσμουν την αποθηκη μου τεσσερεις ζαντες μαγνησιου Lotus wobbly web, που εχουν και σωστο καρε για το 7 μου. Ειναι εξαιρετικα σπανιες και για εμενα πανεμορφες. Το σχεδιο ειναι παρομοιο με αυτο που φορουσαν οι F1 Lotus 25 του Jim Clark. 3 και κατι κιλα η καθε μια. Πουπουλο.
Μονοθεσιο Lotus 18.
Οι ζαντες μου.
-
-
Ναι, κατι τετοιο. Σε κιτρινακι με ασημι στεφανη θα ειναι μουρλια.
-
Καλησπέρα σ’ όλους….
Εύχομαι καλό χειμώνα με πολλά και ενδιαφέροντα κλασσικά events!!!
Ένα μικρό update για τα καμώματα του μικρού ελάν! Είχα κανονίσει να είμαι για τον πιο πολύ Αύγουστο για να ευχαριστηθώ τους άδειους δρόμους αλλά…..
Πηγαίνοντας προς Σούνιο ένα απόγευμα στις τελευταίες στροφές ακούω δυο δυνατά μπανγκ από πίσω και αμέσως χάνω το τιμόνι!!!!! Πάλι καλά που δεν πήγαινα γρήγορα!!!
Τι έγινε: Είχε σπάσει το ένα από τα δύο bracket που κρατάει το πίσω δεξί ψαλίδι στο σασί!! Απογοήτευση… .. Μετά από ψάξιμο και συμβουλές από το wwww.lotuselan.net (πολύ καλό site για ελανακια!!) η Λύση είναι να βγάλουμε όλο το σώμα του αυτοκινήτου (16 βίδες) για να κάνουμε την επισκευή στο σασί….
Ο γολγοθάς αρχίζει Δευτέρα και θα σας ενημερώνω με photos για όποιον ενδιαφέρετε…
Αυτά.
Προσοχή στα ψαλίδια σας!!!
-
-
UN1 δεν είναι ?
Έχει 45 kg αντοχή στη ροπή, το ίδιο στο 25 έχει φαρδύτερα γρανάζια με αντοχή 63kg.
UN1 φοράει το R21 TXI, R21 turbo, R21 Turbo Quadra ( κινητήρες J7R ) και κάποια άλλα Diesel που φοεάνε αλουμινένιο διαμήκη κινητήρα.Tα χρησιμοποιούν κατά κόρο οι Άγγλοι στις ρέπλικες τύπου Ford GT40 κλπ με τους V8 Aμερικάνικους κινητήρες.
Χρήστο από αμμοβολή είναι ?
Η Lotus με τη Renault είχανε και στη 10ετία του ΄60 συνεργασία, το Lotus Europa φορούσε μηχανικά μέρη από το R16 με τον αλουμινένιο κινητήρα που μετέπειτα μπήκε στα R18, R18 Turbo, Fuego, Fuego Turbo.
-
Δεν ειναι το συγκεκριμενο δικο μου Πανο μου , απλα ειχα την φωτο απο καποιο site που φτιαχνουν μια κατασκευη κατι παιδια .
Μαρεσουν αυτα ...Το δικο μου ειναι απο 17 ts , το ειχα παρει μαζι με το μοτερ της αλπιν , ενα 1600 , και πρεπει να γυρναει αναποδα .........οπως αυτο εδω .
Δεν εχω ασχοληθει , αλλα νομιζω οτι αν γυρισει το διαφορικο απ'την αλλη μερια ,γινεται για πισω μοτερ , οχι κεντρο !
Ετσι εκαναν τα φορμουλα Vw , απ'οτι θυμαμαι ......
-
Έτσι είναι Χρήστο, έχει γυρίσει το μοτέρ 180% και το διαφορικό, διάβασε εδώ το λέει καθαρά.
-
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
-
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
που το θυμήθηκες.
To ρολοι μαρεσει
κατι μου θυμιζει -
βαλτε ρε τσιγγουνηδες καμμια καλη αγγελια
http://www.rallycarsforsale.net/clas/in ... s&id=42658
-
κάθε άλλο κύριε παρά τσιγκούνης
το πνεύμα πρόθυμο για οποιαδήποτε αγορά, η τσεπη έχει άλλη γνώμη. -
[quote='Stoukerman']βαλτε ρε τσιγγουνηδες καμμια καλη αγγελια.
Σε τρωει ο ..... σου
Εδω προσπαθουμε να ψησουμε τον συνοδηγο σου οτι με κατι τετοιο θα τρεξετε ...... και εσυ πας να τον τρομαξεις , Στουκεροτοιβονεν ...........
ΑΕΡΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ
-
TRX βλεπω?
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
TRX βλεπω?
'Υπέροχε' και ¨ανυπέρβλητε' μεταφραστή ( ). Για εξηγησέ μας την φωτο
Classic LOTUS