-
γενικα παντως τα κιβωτια του vag δεν ειναι για πολυ γρηγορες αλλαγες,κουμπωνουν καλα,εχουν καλη αισθηση,αλλα αν πας να αλλαξεις ταχυτητα πολυ γρηγορα υπαρχει τεραστια πιθανοτητα να γρατζουνισεις...
για αυτο παντα με προσοχη... -
εχω αλλαξει συγχρονιζε δευτερας και πυρρο διχαλο,το τελευταιο τελειως προληπτικα,αφου κατεβηκε σασμαν ετσι κ αλλιως..στο μοτερ αντε να αλλαξεις καμια βαλβιδα ν75 η σκαστρα,που σε μενα δεν εχει τυχει,μιλαμε για 30 ευρο κοστος αν δεν εισαι στην εγγυηση..αυτη η καραμελα με την και καλα αναξιοπιστια,η για να το θεσω καλυτερα αμφισβητουμενη αξιοπιστια του τσι,ποτε θα λιωσει??????και επειδη πριν παρω το γκολφ ειχα κανει test drive και το focus,οπως και το civic,ε,για μενα σαν συνολο το γκολφ ηταν πολυ καλυτερο..αν δεν αρεσει σαν σχεδιο,τι να κανουμε,για μενα ειναι τραγικα ασχημη η 116 πχ,και οχι περιεργα προκλητικα ασχημοομορφη με πινελιες αστειρευτης βαυαρικης γοητειας κτλ,γουστα ειναι αυτα...
-
ρε συ κι εγω εχω φιλο με gt που δεν το προσεχει καθολου και δεν του χει βγαλει τιποτα..καποιοι ομως μπορει να ταλαιπωρηθηκαν γιατι επεσαν σε ατυχια και απο στομα σε στομα να επικρατησε αυτη η αποψη..
Απλα το συγκεκριμενο μοτερ βγαζει παρα πολλα αλογα για τα κυβικα του κι ετσι αντιμετωπιζεται απο πολλους με καχυποψια στο θεμα της αξιοπιστιας του,συνεπως το τοσο μπορει να γινει τοοοοοοοσο...
δεν ξερω αν θυμασαι τη περιπτωση με τις 335 και τα προβληματικα μπεκ(αν θυμαμαι καλα),τι σημαινε αυτο?
οτι ο κινητηρας ηταν κακος???απλα καποιοι αμελησαν να κανουν απαραιτητους ελεγχους...Εσυ να λες παλι καλα που δε σου χει βγαλει τιποτα και να προσεχεις λιγο περισσοτερο το κιβωτιο σου.δε θα κερδισεις και πολλα αν κανεις ταλιμπανεζικες αλλαγες και ειναι κριμα να τρεχεις στα συνεργεια απο δικο σου φταιξιμο...Στο λεω καλοπροαιρετα,γιατι κι εγω οταν οδηγουσα το citroen ταλαιπωρηθηκα απιστευτα,ομως ηταν δικο μου το φταιξιμο.. τωρα ειμαι πολυ πιο συγκρατημενος..
-
golf και αγιος ο θεος...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το μόνο σπασ@@δικο χαρακτηριστικό του TSI (όχι του μοτέρ αλλά του αμαξιού γενικά) είναι που αποτελεί υπερβολικά σύνηθες φαινόμενο να γρατσουνίσει η όπισθεν αν δεν την κουμπώσεις αργά.
Αυτό το πράγμα να μην είχε το αυτοκίνητο και δεν θα είχα απολύτως κανένα παράπονο.
Από εκεί και πέρα, καλό αμάξι είναι και το Focus άρα... γούστα. Άποψή μου βέβαια είναι ότι τα ατμοσφαιρικά 1.6 σε μερικά χρόνια θα έχουν εκλήψει από την αγορά καινούριων για τους προφανείς λόγους.Φιλε μου το κανουν σχεδον ολα τα vw και το δικο μου επισης.εχει ο κολλητος μου 1.6 fsi και κανει ακριβως το ιδιο.Γενικως ειναι συνηθισμενο και καθολου ανησυχητικο..
Golf TSi 122 ή Ford Focus 1.6??