-
-
Γράψε 100 φορές 'Ο Γκρονχολμ είναι καλύτερος από τον Λεμπ' και έλα με τον κηδεμόνα σου!
Ασχετε.-
-
Ρε Κουκο που δειχνει ραλικρος να δουμε το πουλεν σου
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ρε Κουκο που δειχνει ραλικρος να δουμε το πουλεν σου -
Go_For_Pistes, το πουλέν μου τρέχει σε αγώνες που δεν ξεκινάνε και τερματίζουν στο ίδιο σημείο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Go_For_Pistes, το πουλέν μου τρέχει σε αγώνες που δεν ξεκινάνε και τερματίζουν στο ίδιο σημείο...Eίσαι σίγουρος οτι έχεις παρακολουθήσει ποτέ ράλλυ-κρος?
-
Εσυ τι λες? Αλλά ο Γκρόνχολμ οδηγούσε σε ράλλυ-κρος?! Η ο Πιστάκιας προσπαθεί να μας μειώσει την οδηγάρα μας?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Εσυ τι λες? Αλλά ο Γκρόνχολμ οδηγούσε σε ράλλυ-κρος?! Η ο Πιστάκιας προσπαθεί να μας μειώσει την οδηγάρα μας?!
εεε γκουχ
http://rallybuzz.stagetimes.com/gronhol ... in-sweden/
σόρρυ κιόλας -
Υπολογίστε έναν ακόμα!
-
Κατά τις 9 με βλέπω εμένα γιατί στις 7:30 έχουμε ραντεβού με ένα catering για τον γάμο...
-
-
Εγω αν δεν βρω αυτοκινητο ή βενζινη δεν με βλεπω να ερχομαι.....
-
Κανόνισε με τον Ντάφυ ρε συ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κανόνισε με τον Ντάφυ ρε συ...θα βρεχει, οποτε θα βαλει λουκετο ο tm
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κανόνισε με τον Ντάφυ ρε συ...Κάπου διάβασα ότι έβαλε υγραέριο στο S και τώρα πηγαίνει όπου θέλει χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι βενζίνες.
-
Μεθάνιο. Συμπληρώνει βάζοντας συνεπιβάτες για βόλτες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μεθάνιο. Συμπληρώνει βάζοντας συνεπιβάτες για βόλτες!η εγκαθετοτητα εχει ανεβει στις 9000 στροφες...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μεθάνιο. Συμπληρώνει βάζοντας συνεπιβάτες για βόλτες!Και υδροθειο και υδρογονο.
-
μυριζει ... εγκαθετιλα ή μου φαινεται?
συγγνωμη, παιδια το αμαξι ειναι πληρες.. συνεπιβατης θα ειναι ο γειτονας (πρωην).. Ετσι οπως ειμαι με το καυσιμο, με φτανει-δε με φτανει για παω και να 'ρθω..
Μαλλον καποιος, θα σπρωχνετε!
ΤΡΙΓΩΝΟ XXV - Ταξίδι στο κέντρο της μπριζόλας! (25/9 20:00)