-
... πολυ φοβουμαι πως ο γειτονας (πρωην) θα τα βρει σκουρα ετσι και δεν τα ομολογησει ολα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μην της τα πείτε όλα!Χα... καημένε Κουκο! Ξανοίγεσαι και δεν θα σου βγει σε καλό!>... πολυ φοβουμαι πως ο γειτονας (πρωην) θα τα βρει σκουρα ετσι και δεν τα ομολογησει ολα!
Ο γείτονας (πρωην σου και νυν μου) μου τα λέει γιατι ξέρει ότι η γνώμη μου είναι σοφή!! (κι αυτό το ξέρει γιατι ποτέ δεν την ακολουθεί και την πατάει )
-
το οτι κανει λαθη και το οτι δεν ακουει αυτα που του λες, δεν συνεπαγεται πως αυτα που λες, ειναι σωστα!
-
Τώρα προσπαθείς να εξηγήσεις στην Φούνις?!?!
Αστην, Έχω κανονίσει με τον Ισαάκ. Δεν θα τα πει όλα (του έταξα βόλτα με την Μ3 του Καβαλίνο!)
-
Τουλάχιστον, αν είναι να μην τα μάθω, να πάω κι εγω βόλτα με την M3?
-
ΟΧΙ.-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
30 Νοματαίοι! Καλά ήταν!!!!30 ε? Να κάνω μια πράξη? 30x25= 750! ...γιούρα that is! Κάνα δωράκι μας έκαναν?
Ωραία ήταν και κρίμα που άργησα (έτρεχα με τον γάμο)
-
Nα μου στέλνετε κανα SMS ποιους έχω να πάω βόλτα, να μαθαίνω κι εγώ ρε παιδιά. Μπορεί κάποια στιγμή να μη μπορώ να μπω στο φόρουμ και να εκτεθούμε.
-
Να τρώγαμε κιόλας...
-
Όπως είδες, όλοι κάναμε δίαιτα!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Nα μου στέλνετε κανα SMS ποιους έχω να πάω βόλτα, να μαθαίνω κι εγώ ρε παιδιά. Μπορεί κάποια στιγμή να μη μπορώ να μπω στο φόρουμ και να εκτεθούμε. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rtfm:Όπως είδες, όλοι κάναμε δίαιτα!
Αυτό που είδα είναι ότι όταν ήρθα είχατε φάει και τα τραπεζομάντηλα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:rtfm:
Όπως είδες, όλοι κάναμε δίαιτα!
Αυτό που είδα είναι ότι όταν ήρθα είχατε φάει και τα τραπεζομάντηλα.
Οχι εμείς....ο Στέλιος!
-
Διαβαζω οτι κερδισα βολτα με την Μ3
-
ναι, αλλα θα πρεπει να στειλεις δωρεαν μηνυμα καπου...
-
Ασε τον γείτονά σου να λέει. Αρκει να μην τα πεις όλα!
-
xalia ηταν χθες και η παρεα ακομα χειροτερη !!!!
να παμε και για φαγητο καποια μερα γιατι χθες ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ !!!
(απο τις 19:30 μεχρι τις 11:00 φαγαμε τα παντα)
μην ξεχασετε το παραλληλοδρομιο !!!
-
Ο χρήστης nilafzr έγραψε:
BTW o κυρ Βασίλης μάλλον παράφαγε..... γιατί στο πρώτο φανάρι πάνω στην στροφή με την πολλή βροχή πήγαινε ίσα πάνω για την νησίδα!!!!!
....
Οντως και παράφαγα και με παρέσυρε ο μπροστινός (που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα) και χτύπαγε και το κωλοκινητό !!! -
Lancia κυρ Βασίληηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μην της τα πείτε όλα!
Χα... καημένε Κουκο! Ξανοίγεσαι και δεν θα σου βγει σε καλό!>... πολυ φοβουμαι πως ο γειτονας (πρωην) θα τα βρει σκουρα ετσι και δεν τα ομολογησει ολα!
Ο γείτονας (πρωην σου και νυν μου) μου τα λέει γιατι ξέρει ότι η γνώμη μου είναι σοφή!! (κι αυτό το ξέρει γιατι ποτέ δεν την ακολουθεί και την πατάει )
+1 γενικότερα
ΤΡΙΓΩΝΟ XXV - Ταξίδι στο κέντρο της μπριζόλας! (25/9 20:00)