- 

... πολυ φοβουμαι πως ο γειτονας (πρωην) θα τα βρει σκουρα ετσι και δεν τα ομολογησει ολα! 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: 
 Μην της τα πείτε όλα!Χα... καημένε Κουκο! Ξανοίγεσαι και δεν θα σου βγει σε καλό!>... πολυ φοβουμαι πως ο γειτονας (πρωην) θα τα βρει σκουρα ετσι και δεν τα ομολογησει ολα! Ο γείτονας (πρωην σου και νυν μου) μου τα λέει γιατι ξέρει ότι η γνώμη μου είναι σοφή!! (κι αυτό το ξέρει γιατι ποτέ δεν την ακολουθεί και την πατάει ) 
- 

το οτι κανει λαθη και το οτι δεν ακουει αυτα που του λες, δεν συνεπαγεται πως αυτα που λες, ειναι σωστα! 
- 

Τώρα προσπαθείς να εξηγήσεις στην Φούνις?!?! Αστην, Έχω κανονίσει με τον Ισαάκ. Δεν θα τα πει όλα (του έταξα βόλτα με την Μ3 του Καβαλίνο!) 
- 

Τουλάχιστον, αν είναι να μην τα μάθω, να πάω κι εγω βόλτα με την M3? 
- 

ΟΧΙ.- 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: 
 30 Νοματαίοι! Καλά ήταν!!!!30 ε? Να κάνω μια πράξη? 30x25= 750! ...γιούρα that is! Κάνα δωράκι μας έκαναν? Ωραία ήταν και κρίμα που άργησα (έτρεχα με τον γάμο) 
- 

Nα μου στέλνετε κανα SMS ποιους έχω να πάω βόλτα, να μαθαίνω κι εγώ ρε παιδιά. Μπορεί κάποια στιγμή να μη μπορώ να μπω στο φόρουμ και να εκτεθούμε. 
- 

Να τρώγαμε κιόλας... 
- 

Όπως είδες, όλοι κάναμε δίαιτα! 
- 

Ο χρήστης cavallino έγραψε: 
 Nα μου στέλνετε κανα SMS ποιους έχω να πάω βόλτα, να μαθαίνω κι εγώ ρε παιδιά. Μπορεί κάποια στιγμή να μη μπορώ να μπω στο φόρουμ και να εκτεθούμε.
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: 
 :rtfm:Όπως είδες, όλοι κάναμε δίαιτα! Αυτό που είδα είναι ότι όταν ήρθα είχατε φάει και τα τραπεζομάντηλα. 
- 

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε: :rtfm: Όπως είδες, όλοι κάναμε δίαιτα! Αυτό που είδα είναι ότι όταν ήρθα είχατε φάει και τα τραπεζομάντηλα. Οχι εμείς....ο Στέλιος! 
- 

Διαβαζω οτι κερδισα βολτα με την Μ3 
- 

ναι, αλλα θα πρεπει να στειλεις δωρεαν μηνυμα καπου... 
- 

Ασε τον γείτονά σου να λέει. Αρκει να μην τα πεις όλα! 
- 

xalia ηταν χθες και η παρεα ακομα χειροτερη !!!! να παμε και για φαγητο καποια μερα γιατι χθες ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ !!! (απο τις 19:30 μεχρι τις 11:00 φαγαμε τα παντα) μην ξεχασετε το παραλληλοδρομιο !!! 
- 

Ο χρήστης nilafzr έγραψε: BTW o κυρ Βασίλης μάλλον παράφαγε..... γιατί στο πρώτο φανάρι πάνω στην στροφή με την πολλή βροχή πήγαινε ίσα πάνω για την νησίδα!!!!! .... 
 Οντως και παράφαγα και με παρέσυρε ο μπροστινός (που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα) και χτύπαγε και το κωλοκινητό !!!
- 

Lancia κυρ Βασίληηηηηηηηηηηηηηηηηη!!! 
- 

Ο χρήστης Funis έγραψε: Μην της τα πείτε όλα! Χα... καημένε Κουκο! Ξανοίγεσαι και δεν θα σου βγει σε καλό!>... πολυ φοβουμαι πως ο γειτονας (πρωην) θα τα βρει σκουρα ετσι και δεν τα ομολογησει ολα! Ο γείτονας (πρωην σου και νυν μου) μου τα λέει γιατι ξέρει ότι η γνώμη μου είναι σοφή!! (κι αυτό το ξέρει γιατι ποτέ δεν την ακολουθεί και την πατάει ) +1 γενικότερα 

ΤΡΙΓΩΝΟ XXV - Ταξίδι στο κέντρο της μπριζόλας! (25/9 20:00)