-
καλα η νεα αναλυση με εχει γενικως μαμησει, αλλα ειναι τοσο ομορφη
παντως επειδη εχω παιξει κι αλλα παιχνιδια με θεικα γραφικα, πχ dirt, fallout, metro , ass creed , bad company και αλλα στα 1080p βλεποντας το συγκεκριμενο με τα οχι και τοσο high end γραφικα , καταληγω στο συμπερασμα οτι οι δημιουργοι του στα τεχνικα θεματα ειναι λιγο
εχουμε δει αλλωστε τοσα αδικαιολογητα βαρια παιχνιδια
και μιας και το απλο gta4 το ειχα τερματισει στο χβοχ οσο ακομα το ειχα θυμαμαι οτι και εκει ζοριζε τη κονσολα..
καμια σχεση με 'νερακι' τα frames επεφταν διαρκως..
εδω που τα λεμε μια χαρα το παιζω στο pc μου, απλα περιμενα ολες σχεδον οι ρυθμισεις να ειναι στο τερμα
-
τερματισα στο ps3 το gta iv και στο game progress των στατιστικων μου λεει 60%
μηπως φταιει που χρησιμοποιησα cheats; -
Βασικα απο το san andreas που ηξερα ελεγε πως επρεπε να κανεις save σε διαφορετικο port καθε φορα.Ο λογος οτι αν το εκανες στο ιδιο δεν εφτανε το παιχνιδι 100%.
-
Ρε σεις οχι, στα vice city k san andreas τουλαχιστον (ναι απο τοτε εχω να παιξω!!! ) το ποσοστο % δε συμπληρωνεται μονο απο τις βασικες αποστολες που ολοκληρωνουν το παιχνιδι αλλα και απο μικρο-tasks που δεν τα πιανει το ματι σου και ειναι και πολλα...
-
ναι οπως τα λες ειναι για να πιασεις 100% πρεπει ή να ξεσκιστεις στο ψαξιμο ή να το ριξεις σε οδηγους
δεν ειναι μονο οι βασικες αποστολες
και δεν εχει σχεση αν κανεις ή οχι overwrite το save (στο PS2 σιγουρα οχι)
-
Τι να σου πω καπου το ειχα διαβασει.Εγω στο ps2 το san andreas το ειχα φτασει 98%.
-
καλα δε ξερω, εγω μονο τα βασικα ειχα κανει , δεν αντεχω να φτασω κανενα παιχνιδι στο 100% για να μαζευω secret packages
-
χαρα στο κουραγιο σου!! παντως για τοσο μικρη διαφορα ισως να φταινε κ τα cheats.. ειχα διαβασει τοτε οτι αν τα χρησιμοποιησεις ισως χασεις λιγο απο το ποσοστο... κατα ποσο αληθευει δε μπορω να ξερω!!
-
φοβερο το gta, γενικα αγαπαω gta
το εχω παιξει λιγο, αλλα θυμηθηκα τη πολη
-
εχει παιξει κανεις το heavy rain?
το νεο splinter cell δν θα βγει για ps3 ? -
Έβαλα και έπαιξα για κανά 20λεπτο Gears of War 2.
Το παιχνίδι τα σπάει!
-
ναι ρε ειναι θεικο... αλλα εμεις οι καταπτυστοι με τα pc δε θα το παιξουμε
-
Σου έχω τη λύση:
http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=3523
Ή κάνε υπομονή μέχρι να τελειώσουν οι εξεταστικές.
-
αμα επεφταν τοσα λεφτα για περισσευμα στα χερια μου (που ελπιζω να πεσουν) θα πηγαινα να παρω καλυτερη καρτα μαλλον..που και παλι δεν το κοβω να το εκανα..
εχω τελειωσει με τις κονσολες, για μερικους τιτλους τωρα..
δεν ειναι αυτοι καιροι για εξοδα.. ο,τι καναμε καναμε
-
Ιούλιο και Αύγουστο θα λείπει η 'γυναίκα' και θα είμαι ελεύθερος...
Ποιους τίτλους θες;
-
αυτον για αρχη και βλεπουμε
κανα ps3 με metal gear εχεις?
αυτο εχω μεγαλυτερο καημο να παιξω
τα εχω παιξει ολα και θελω να δω και το τελος..
(χωρις να πληρωσω μια περιουσια ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτον για αρχη και βλεπουμεκανα ps3 με metal gear εχεις?
Είσαι τυχερός.
Και απ'αυτό έχω.
-
θα σου ρθω σιγουρα τοτε
-
Κανονίζουμε!
-
σημερα στο gta εκτος απο το κλασικο 'malaka' ακουσα και ενα 'ai gamisou'
προσοχη φιλε chrooo μιας και μου σχολιαζες οτι 'κολλαει' στο οτι το παιχνιδι καμια φορα αλλαζει μονο του τα settings του παιχνιδιου
οταν του βαζω να μου ρυθμισει αυτοματα ρυθμισεις μου βαζει τις σκιες στο high και αυτο μετα απο λιγο ριχνει τα frames στο medium τρεχει νερακι
ενταξει ειναι λιγο ασχημες οι σκιες στο medium , αλλα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου
οταν το ξαναβαλω να παιξει μια στις τοσες μου τις γυρναει αυτοματα στο high και αρχιζουν παλι μετα απο λιγο να πεφτουν τα frames, μολις τις ξαναβαζω medium ολα καλα
χαζο glitch, απλα στο τονιζω σε περιπτωση που δεν το χεις προσεξει
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)