-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Εχεις αφησει το Mass Effect 2?!
Πιστευω οτι ισως βγει και Best Game 2010... ( Ναι ξερω υπαρχει και το FFXIII and more)
του τα χουμε πει ενα σωρο φορες,δεν καταλαβαινει!
-
παιδια ολα με τη σειρα τους, θελω ανουσιο και ανεγκεφαλο ξυλο μεχρι στιγμης, εννοειται οτι θα παιξω και το mass effect
τοσο καιρο που περιμενα να αλλαξω υπολογιστη και να του περασω πραγματα και να τον κανω σταθερο , μου μαζευτηκε πολυ πραγμα
τωρα μπορω επιτελους να χαρω τους κοπους μου
-
Περιμένει κανείς άλλος με μεγάλη ανυπομονησία το Portal 2, όπως εγώ;;;;
-
Ξερει κανεις αν γινεται να ''τσιπαρω'' μονος μου το PSP?Που θα βρω πληροφοριες?Κατι ειχα παει να κανω παλιααα που το πρωτοπηρα αλλα δεν πολυθυμαμαι...κατι επαιζε με τις εκδοσεις του λογισμικου
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ξερει κανεις αν γινεται να ''τσιπαρω'' μονος μου το PSP?Που θα βρω πληροφοριες?Κατι ειχα παει να κανω παλιααα που το πρωτοπηρα αλλα δεν πολυθυμαμαι...κατι επαιζε με τις εκδοσεις του λογισμικουναι γινεται , αλλα δε ξερω πώς γιατι δεν ειχα ποτε
αλλα οτι γινεται γινεται
τερματισα το bad company παω για bioshock 2
πολυ καλυτερο απο το modern warfare 2, αλλα βαρυ και προβληματικο
να κανετε update πριν αρχισετε να παιζετε
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ξερει κανεις αν γινεται να ''τσιπαρω'' μονος μου το PSP?Που θα βρω πληροφοριες?Κατι ειχα παει να κανω παλιααα που το πρωτοπηρα αλλα δεν πολυθυμαμαι...κατι επαιζε με τις εκδοσεις του λογισμικουΓινεται με αναβαθμιση software θα σου στειλω το ελληνικο site...
Το παιχνιδι δεν στο εστειλα γιατι κατεβαινω ελλαδα την παρασκευη και θα στο στειλω απο εκει για να σου μειωθει και το κοστος
-
εξαρταται τι μοντελο ειναι το Psp
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ξερει κανεις αν γινεται να ''τσιπαρω'' μονος μου το PSP?Που θα βρω πληροφοριες?Κατι ειχα παει να κανω παλιααα που το πρωτοπηρα αλλα δεν πολυθυμαμαι...κατι επαιζε με τις εκδοσεις του λογισμικου
Γινεται με αναβαθμιση software θα σου στειλω το ελληνικο site...
**
Το παιχνιδι δεν στο εστειλα γιατι κατεβαινω ελλαδα την παρασκευη και θα στο στειλω απο εκει για να σου μειωθει και το κοστος**Tο εχω καταλαβει Θανο!Μεινε ησυχος!Σε ευχαριστω!
-
παιδια κανεις εχει παιξει bioshock 2?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να κανετε update πριν αρχισετε να παιζετεΘα διαφωνησω...
Εκτος των συνηθισμενων, τι βρηκες ασχημο στο MW2?
Προς το παρον το bad company μονο με εχει προβληματισει, δεν το εχω ευχαριστηθει.
Να σημειωσω παντως οτι το Multiplayer στο MW2 μαρεσει παρα πολυ, η απουσια dedis δεν μου εχει δημιουργησει και τοσο κακη εντυπωση. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
να κανετε update πριν αρχισετε να παιζετεΘα διαφωνησω...
Εκτος των συνηθισμενων, τι βρηκες ασχημο στο MW2?
Προς το παρον το bad company μονο με εχει προβληματισει, δεν το εχω ευχαριστηθει.
Να σημειωσω παντως οτι το Multiplayer στο MW2 μαρεσει παρα πολυ, η απουσια dedis δεν μου εχει δημιουργησει και τοσο κακη εντυπωση.σε εχει προβληματισει λογω τεχνικων προβληματων?
το mw2 ηταν μουφα λογω της μικρης διαρκειας του campaign του
απαραδεκτο δε μας νοιαζει ολους να σκοτωμαστε online
παντα για πολλους το 'ζουμι' των cod ηταν το multiplayer , αλλα υπαρχουν και παικτες που δε νοιαζονται για αυτο
σε αυτον το τομεα το bc 2 ειναι κλασεις ανωτερο
επισης αν δεν ειχε τα θεματακια του και σε γραφικα ειναι ανωτερο και σε φυσικη μιας και καταστρεφονται τα παντα και σε δυσκολια (δε μπορεις να καμπερωθεις πισω απο ενα τοιχο,γιατι μετα απο λιγο δεν υπαρχει τοιχος ) και σου κραταει πιο πολυ το ενδιαφερονεγω προσωπικα αν και φαν των cod , το bc το ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο
το μονο κακο ειναι οτι για να το χαρεις σε ολο του το μεγαλο θελεις δυνατο hardware , αλλα οταν διαλυονται τα παντα στη πιστα και εχεις τετοια λεπτομερεια αυτο ειναι φυσικο
-
σε εχει προβληματισει λογω τεχνικων προβληματων?
Τα περισσοτερα τεχνικα τα ελυσα.
Μενουν καποιοι χειρισμοι που δε μπορω να συνηθισω γιατι ειμαι συνηθισμενος στα cod και moh.
Παντως και παλι εχω την αισθηση οτι δεν μπορω να πετυχω την ακριβεια που ειχα στα δυο προαναφερθεντα** με τιποτα.**
Εννοω κινησεις με το ποντικι, χειρισμο χαρακτηρα, πυροβολισμοι κλπ.
Σημειωτεον οτι το BC2 το εχω αγορασμενο ενω το mw2 αγορασμενο.το mw2 ηταν μουφα λογω της μικρης διαρκειας του campaign του
απαραδεκτο δε μας νοιαζει ολους να σκοτωμαστε onlineΔεν εχεις αδικο. Δε με ενοχλησε παρολαυτα γιατι σκοτωνομαι Online.
Προσωπικα παντως βρηκα τη διαρκεια του ελαχιστα μικροτερη και χορταστικη προς το τελος, αφου ακολουθουσε μια κλιμακωση και η δραση μου εφθανε.παντα για πολλους το 'ζουμι' των cod ηταν το multiplayer , αλλα υπαρχουν και παικτες που δε νοιαζονται για αυτο
σε αυτον το τομεα το bc 2 ειναι κλασεις ανωτερο
επισης αν δεν ειχε τα θεματακια του και σε γραφικα ειναι ανωτερο και σε δυσκολια και σου κραταει πιο πολυ το ενδιαφερονΣε γραφικα, οι υφες που πετυχαινω σε φουλ graphics και στα δυο, εχω την εντυπωση να ειναι πιο ποιοτικη στο mw2.
Μultiplayer στο bd2 με αγορασμενο?
Αν ναι, πες μου πως!εγω προσωπικα αν και φαν των cod , το bc το ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο
Κι εγω το ιδιο και γιαυτο ισως με ξενιζει το bc2.
Ο.τιδηποτε διαφορετικο μαλλον το θεωρω flaw. -
λαθος καταλαβες ή λαθος το διατυπωσα, εννοουσα οτι στο bad company εδωσαν βαση και στο campaign (κατι που εκανε παλιοτερα και το cod , το modern warfare 1 πχ μου αρεσε τρομερα για αυτο και ανυπομονουσα για το 2, το οποιο με αφησε στα κρυα του λουτρου τοσο λιγο που κρατησε)
εκει το θεωρω ανωτερο γιατι αυτο με ενδιαφερειτο πώς μπορεις να παιξεις online αυτα τα παιχνιδια αν εχεις αγορασμενο δεν το χω ψαξει να σου πω την αληθεια
εγω θελω να τα τερματιζω και να παιζω κατι αλλο, με ενδιαφερει μονο το single
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Περιμένει κανείς άλλος με μεγάλη ανυπομονησία το Portal 2, όπως εγώ;;;;Εγώ. Το πρώτο ήταν πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, απλό και περιεκτικό, σε πόρωνε να τα καταφέρεις και να σπάσεις και τα ρεκόρ. Η ιστορία δε πολύ ενδιαφέρουσα. Να φανταστείς είχα πάρει το orange box, που'χει half life 2 μαζί, και πρώτα έπαιξα το πόρταλ.
Σε άλλα νέα, έρχεται (ή μάλλον πάει) το Steam στο MacOSX.
-
FPS μόνο online να αναπτύξεις και κανά skill να 'ουμ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
FPS μόνο online να αναπτύξεις και κανά skill να 'ουμΒέβαια επειδή δεν παίζουν όλοι για την ανάπτυξη των skills επιτρέψτε μας να παίζουμε και offline.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Βέβαια επειδή δεν παίζουν όλοι για την ανάπτυξη των skills επιτρέψτε μας να παίζουμε και offline.
και μιας και λεμε offline, επιασα και το point lookout που το ειχα 'ξεχασει' και θυμηθηκα ποσο θεικο ειναι το fallout
αντε να βγει και το vegas να εχουμε κατι να λιωσουμε
βεβαια στο επιπεδο που εχω φτασει κανω περιπατο, αλλα κοπιασα να φτασω μεχρι εκει, αρα μου αξιζει
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Βέβαια επειδή δεν παίζουν όλοι για την ανάπτυξη των skills επιτρέψτε μας να παίζουμε και offline.
νομίζω πήρες το μήνυμα πολύ στα σοβαρά
-
αν και αυτό δείχνει ότι και στο single, σας ενδιαφέρει το 'επίπεδο'
βεβαια στο επιπεδο που εχω φτασει κανω περιπατο, αλλα κοπιασα να φτασω μεχρι εκει, αρα μου αξιζει -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αν και αυτό δείχνει ότι και στο single, σας ενδιαφέρει το 'επίπεδο'βεβαια στο επιπεδο που εχω φτασει κανω περιπατο, αλλα κοπιασα να φτασω μεχρι εκει, αρα μου αξιζει
60 ωρες εχει το save μου, αυτο ελειπε να μην κανω περιπατο ετσι οπλισμενος σαν αστακος που ειμαι
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)