-
Ο χρήστης jokexxx έγραψε:
το ειχα ξαναπει, οσο κι αν προσπαθησα το prototype, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μου αρεσει..
και κριμα γιατι θα μπορουσε με λιγη παραπανω δουλεια να ειναι εξαιρετικο
Δηλαδή τι δε σου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι;
να απαντησω εγω γι αυτον?δε μου αρεσε τπτ εκτος απο τα γραφικα
gaming δεν ειναι μονο γραφικα και ανατιναζουμε οτι βρισκουμε για credits η loot και ριχνουμε αμαξια πανω σε ελικοπτερα,πρεπει να υπαρχει και μια ουσια σε ολο αυτο
ο qsis,μετα απο χρονια καψιματος με fallout κλπ τι σκατα να βρει να τον κρατησει σε ενα game που το μονο που κανεις ειναι να χοροπηδας στις ταρατσες και να ανατιναζεις?(το ιδιο φανταζομαι και για τον angel)
αλλο παραδειγμα,just cause,βγηκε το δευτερο προσφατα,το ιδιο ανουσιο με το πρωτο,ανατιναζεις, ανατιναζεις,ανατιναζεις,so fucking what?οι διαλογοι ειναι σαν να βλεπω ρετιρε,μετα το mass effect που επρεπε να παρει οσκαρ για το ιδιο θεμα,με ανεπτυγμενες προσωπικοτητες,διαλογους που σου σηκωνεται η τριχα κλπ δεν αντεχω να ακουω αυτο το χαζοrico να λεει πραγματα που ακους σε ταινιες του βαν νταμ (με καθε σεβασμο στον ζαν κλοντ)
τεσπα,αποψη μου,καθε καλο παιχνιδι με τον τροπο του ανεβαζει τον πηχη που εχω θεσει και μειωνει την υπομονη μου στα μετρια παιχνιδια
edit,δεν ειμαι και πολυ καλος στο να εκφραζω γραπτα τη γνωμη μου,παρε αυτα τα links,ειναι reviews,δεν εχω παιξει ολα τα παιχνιδια που λεει αλλα ειναι ο τροπος σκεψης που με εκφραζει,διαβασε πχ για το arkham,που ειναι παιχνιδαρα,και για το assasins creed που κι εμενα δε μου αρεσε καθολου,παρολους τους διθυραμβους απο ολα τα major sites
http://faeenamalaka.blogspot.com/2010/0 ... art-2.html
http://faeenamalaka.blogspot.com/2010/0 ... art-1.html
-
καλα τα λεει ο chroooοο ( ωραιο αυτο το blog btw εχει γελιο ) , αν και το prototype πασχει και στο θεμα γραφικων, το central park πχ ειναι πολυ προχειρα δουλεμενο
απο ενα σημειο και μετα θες κατι νεο, το ιδιο και το ιδιο κουραζει
το συγκεκριμενο παιχνιδι το προχωρησα αρκετα μαλιστα, αλλα τιποτα.. δεν ειχα ορεξη να το τελειωσω
ενταξει ασταματητη 3D δραση και το να πηδας εδω κι εκει εχουμε δει απο την εποχη του devil may cry, ενα παιχνιδι το οποιο μετα απο τοσα χρονια εμεινε στασιμο (συνεπως μονο το 1ο θεωρω καλο) , απλα θελουμε και το κατι παραπανω και πολυ συχνα οι αλλαγες ειναι ευπροσδεκτες (αν και οχι παντα επιτυχημενες)
το πιο ευκολο πραγμα ειναι να κανει κανεις συνεχεια και συνεχεια το ιδιο , το δυσκολο ομως ειναι να κανεις κατι που θα παει το gaming πιο περα
ειναι πολυ λιγα τα παιχνδια που οσο ιδια και να μεινουν σου αρεσουν , πχ gran theft auto (τα οποια βελτιωνονται συνεχως ομως, οσο 'ιδια' κι αν φαινονται) και τα first person τα οποια τα παιζεις για την ανεγκεφαλη δραση και για να δεις τις εξελιξεις στα γραφικα..
ποση εντυπωση να σου κανει πια ενα action? το τελευταιο batman (arkham asylum) ομως μου εκανε και ηταν μια τρομερη εκπληξη, εκπληκτικο απο καθε αποψη
μαλιστα για κακη τυχη του prototype, ειχα μολις πριν παιξει το batmanαλλα ακομα και σε παιχνιδια που φαινονται να εχουν φτασει σε τελμα , τα first person πχ , βγαινουν κατι διαμαντακια σαν το bioshock , τα οποια δεν εχουν ως μονο στοχο το online ξυλο αλα counter strike και ανεβαζουν τον πηχη στο gameplay
(βεβαια αν βγαλουν και το 3ο ιδιο θα ειναι για φαπες )καποια παιχνιδια οπως τα fighting, εχουν τελματωσει οσο δεν παει για αυτο και δε βλεπεις νεους τιτλους..
τι αλλο να κανουν πια?
αν και για μενα θα μπορουσαν να κανουν , αλλα ειναι και παπαρες
αν εχετε παιξει μερικοι το bushido blade (το 1ο , γιατι το 2ο αν θυμαμαι το χαλασαν), θα δειτε οτι ακομα κι εκει αν υπαρχει θεληση κανεις θαυματατα παιχνιδια ειναι σαν τις ταινιες.. θες τα εφφε σου, θες καμια φορα το ανεγκεφαλο πιστολιδι, ομως οσες περισσοτερες βλέπεις αναζητας το κατι παραπανω
σκεφτειτε δηλαδη, πως μετα απο καποιες καλες ταινιες καποιες αλλες απλα καλες δε σου γεμιζουν το ματι.. και τις κακες φυσικα δε θες να τις βλεπεις..
σκεφτειτε δηλαδη ποσο ακομα θα αντεχατε το jim carey, αν το παμε σε κωμωδια, να κανει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια αστειακια...
ειδα σημερα το νησι των καταραμενων.. ενω ηταν τοσο ωραια ταινια το τελος fight club το ειχα ξαναδει και με ξενερωσε..
το prototype λοιπον προσθεσε μερικα νεα στοιχεια, ομως μηδεν ιστορια, επαναλαμβανομενο gameplay, μηδενικση στρατηγικη στο παιχνδι (απλα ορμας και τα σπας) , stealth ψιλοχαζο και φυσικα τα μετρια γραφικα, ηχος -τεχνικα γενικα θεματα
και δεν ειναι οτι δε μπορουσαν, ειναι οτι εκαναν ξεπετα..
οποιος θελει ας δει την ιδια πολη (liberty city) μεσα απο το gtaτο μονο καλο που θα του εβρισκα ωστε να το αγορασει καποιος ειναι οτι ειναι μεγαλο και εχεις πολυ πραγμα να κανεις, αν αντεξεις και δεν το κλεισεις βεβαια..
-
Αν κάνεις λίγο πιο προχωρημένη τη γλώσσα που χρησιμοποιείς, ανακηρύσσεσαι Ύπατος Κουτσογιαννόπουλος του 4TF Games PC, PS, XBOX, Wii.
-
η μονη μλκια οταν εχεις παιξει απειρα games και εχει ανεβει ο πηχης ειναι οτι πρεπει να παιζεις οτι νεο κυκλοφορει στις κατηγοριες που σε ενδιαφερουν και να ψαξεις παρα πολυ για να βρεις ενα παιχνιδι που να σε κρατησει,πριν χρονια ημουν σε φαση ολα τα σφαζω,ολα τα τερματιζω,τωρα πιανω 5-10 νεα games το μηνα και τα περισσοτερα τρωνε uninstall,μπορει να τερματισω 6 το χρονο,αλλα θα ειναι η αφροκρεμα
επισης κατι που με εξοργιζει ειναι οι βαθμολογιες στα site,κοιταγα πριν λιγο gamespot,witcher και prototype 8.5,assassins 9,δλδ βαζουν στην ιδια κατηγορια το witcher με τα αλλα 2,και μαλιστα το assassins θεωρειται καλυτερο του,εντωμεταξυ το witcher ειναι ανετα στα 5 καλυτερα τα τελευταια χρονια,ξεχνας οικογενεια,γκομενα,σχολη και τα παντα,και απορω,δεκαχρονος κανει τα reviews η τα παιρνουν τοσο πολυ απο τις εταιρειες?(ρητορικη ερωτηση)
βαριεμαι να ψαξω κι αλλες βαθμολογιες γιατι θα εκνευριστω.. -
ειναι σαν τις βαθμολογιες των αυτοκινητων , διαφημιστικα πακετα και τα ρεστα
παντως περα απο την πλακα σπανια βλεπεις ενα 5/10 ετσι για το γαμωτο ρε πουστη μουΟ χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν κάνεις λίγο πιο προχωρημένη τη γλώσσα που χρησιμοποιείς, ανακηρύσσεσαι Ύπατος Κουτσογιαννόπουλος του 4TF Games PC, PS, XBOX, Wii.μπααα εχω πολλα ψωμια να φαω και δυστυχως για μενα υπαρχουν πολλα σημαντικα παιχνδι που δεν εχω παιξει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχω πολλα ψωμια να φαω και δυστυχως για μενα υπαρχουν πολλα σημαντικα παιχνδι που δεν εχω παιξειΣαν ποιά;
[Τα δικά μου πολύ σημαντικά παιχνίδια πρέπει να σταμάτησαν κάπου το '99 .... κάπου εκεί πρέπει να βαρέθηκα και να ψιλοπαράτησα το άθλημα έκτοτε με ελάχιστα παιχνίδια πρέπει να έχω ασχοληθεί ]
-
ενταξει ασταματητη 3D δραση και το να πηδας εδω κι εκει εχουμε δει απο την εποχη του devil may cry, ενα παιχνιδι το οποιο μετα απο τοσα χρονια εμεινε στασιμο (συνεπως μονο το 1ο θεωρω καλο) , απλα θελουμε και το κατι παραπανω και πολυ συχνα οι αλλαγες ειναι ευπροσδεκτες (αν και οχι παντα επιτυχημενες)
και τα first person τα οποια τα παιζεις για την ανεγκεφαλη δραση και για να δεις τις εξελιξεις στα γραφικα..
Το Devil May Cry από το 1 μέχρι το 4 (με εξαίρεση το 2 που προοριζόταν για άλλο παιχνίδι) έχει μεγάλη εξέλιξη.
Ειδικά στο gameplay.Τα σοβαρα FPS δεν τα παίζεις για ανεγκέφαλη δράση και για τις εξελίξεις στα γραφικά αλλά πιο πολύ για την εξέλιξη των gmaeplay μηχανισμών και της ΑΙ.
Για παράδειγμα:
Half Life
Halo
Goldeneye -
εχει εξελιξη το devil may cry? το τελευταιο στο xbox μου προκαλεσε υπνο
ο φιλος μου βεβαια που δεν ειχε μεγαλη επαφη με το ps2 το βρηκε ενδιαφερον (αν και εχει παιξει τα κερατα του ο συγκεκριμενος ), αλλα εγω ηδη απο το 2 κουραστηκα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τα σοβαρα FPS δεν τα παίζεις για ανεγκέφαλη δράση και για τις εξελίξεις στα γραφικά αλλά πιο πολύ για την εξέλιξη των gmaeplay μηχανισμών και της ΑΙ.
Για παράδειγμα:
Half Life
Halo
Goldeneye+fear,timeshift,που ειχαν κατι που δεν ειχα ξανασυναντησει,την χρησιμοποιηση του slowmotion και του σταματηματος του χρονου για την αποκτηση πλεονεκτηματος στην μαχη,και δεν ηταν καθολου ανεγκεφαλη η δραση,οταν επρεπε να σχεδιασεις ακριβως πως θα χρησιμοποιησεις αυτο το πλεονεκτημα
-
εχει εξελιξη το devil may cry? το τελευταιο στο xbox μου προκαλεσε υπνοο φιλος μου βεβαια που δεν ειχε μεγαλη επαφη με το ps2 το βρηκε ενδιαφερον (αν και εχει παιξει τα κερατα του ο συγκεκριμενος ), αλλα εγω ηδη απο το 2 κουραστηκα
Ένα παράδειγμα εξέλιξης:
Dante retains his four styles from DMC3: Trickster, Royal Guard, Sword Master and Gun Slinger. Unlike the previous title, you can choose to switch between styles on the fly instead of having to select one at the start of a mission. For example, you can start one combo in Sword Master, switch to Trickster and evade an attack, and finish off a monster with Gun Slinger.
-
Και ένα σχόλιο για το Prototype.
Είναι καλό παιχνίδι με 2 προϋποθέσεις:
-
Να το παίζεις σε god mode
-
να μην κάτσεις να το τερματίσεις συνεχόμενα γιατί καταντάει βαρετό
Έχει καλές ιδέες και ένα ενδεχόμενο seqeul με την ανάλογη προσοχή θα είναι αρκετά διασκεδαστικό.
-
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Τα σοβαρα FPS δεν τα παίζεις για ανεγκέφαλη δράση και για τις εξελίξεις στα γραφικά αλλά πιο πολύ για την εξέλιξη των gmaeplay μηχανισμών και της ΑΙ.
Για παράδειγμα:
Half Life
Halo
Goldeneye+fear,timeshift,που ειχαν κατι που δεν ειχα ξανασυναντησει,την χρησιμοποιηση του slowmotion και του σταματηματος του χρονου για την αποκτηση πλεονεκτηματος στην μαχη,και δεν ηταν καθολου ανεγκεφαλη η δραση,οταν επρεπε να σχεδιασεις ακριβως πως θα χρησιμοποιησεις αυτο το πλεονεκτημα
το timeshift ειναι ενα παραδειγμα καλου παιχνιδιου που θαφτηκε απο τις κριτικες
-
Παίζει κανείς strategy και συγκεκριμένα της σειράς Τοtal War?
Τα έχω πάιξει όλα από την εποχή του Shogun και από το Empire έχω γίνει καί μέλος σε ελληνική clan...ατελείωτο λιώσιμο και φοβερές μάχες που κρατάνε ώρες.
Το μόνο κακό είναι ότι ξεκινάς με καφέ...στο ενδιάμεσο τρώς και μετά βάζεις κι ένα ποτό μέχρι να στηθούν τα κανόνια σου πχ...ε στο τέλος έχεις καπνίσει ένα πακέτο τσιγάρα και σκέφτεσαι ότι αν δεν έπινες εκέινο το ποτό θα μπορούσες να ακολουθήσεις καλύτερη στρατηγική.
Το κορυφαίο στον τελευταίο τίτλο της σειράς (Napoleon Total War) είναι ότι το πεδίο της μάχης γεμίζει καπνούς και δεν μπορείς να δείς τίποτα για λίγη ώρα..όπως και οι στρατηγοί της εποχής
-
ωραια τα total war, εγω ειχα παιξει rome και medieval
οντως αργη εξελιξη και θα ελεγα δυσκολα
εμενα το αγαπημενο μου παραμενει το age of empires , απιστευτο βαθος στη στρατηγικη
-
ωραια τα total war, εγω ειχα παιξει rome και medievalοντως αργη εξελιξη και θα ελεγα δυσκολα
εμενα το αγαπημενο μου παραμενει το age of empires , απιστευτο βαθος στη στρατηγικη
Παίξε τα Total War Empire και Napoleon και θα με θυμηθείς....διαδραματίζονται 1700-1800 το πρώτο και 1800-1812 το δεύτερο και συμπεριλαμβάνουν real time ναυμαχίες με καταπληκτικά εφέ (φαίνεται μέχρι και το πλήρωμα στα πλοία να μάχεται) εκτός από τις χαοτικές μάχες στην ξηρά με τις χιλιάδες φιγούρες.
Ειδικά στο Napoleon για να φανταστείς στρατηγικό βάθος, εάν ο στρατός σου μπεί σε εχθρική περιοχή δεν μπορεί να αναπληρώσει τις απώλειες + ότι πρέπει να έχει δρόμο ανοιχτό προς φιλικό έδαφος για να ανεφοδιάζεται, αλλιώς αρχίζει να μειώνεται ο αριθμός των ανδρών του. Για να μην μιλήσω για απώλειες λόγω χιονιού ή ζέστης στην εκστρατεία στην Αίγυπτο.
-
τελικα δεν ειναι κακο το mass effect 2!
ενταξει εγινε πιο πολυ ξυλικι, αλλα ειναι αρκετα διασκεδαστικο σαν παιχνιδι και πολυ ατμοσφαιρικο
απο τη στιγμη που μου κραταει αμειωτο το ενδιαφερον , αρχιζω να αλλαζω την κακη μου γνωμη που ειχα αρχικα για αυτο
βλεπω σιγα σιγα πώς λειτουργει και το θεμα με τις αναβαθμισεις, και δεν ειναι και τοσο ασχημο..
-
Τσίμπησα μεταχειρισμένα τα Lips (καραόκε) -20 euro- και Gears of War 1 -5 euro-.
Το Lips είναι παλούκι και το άλλο μου έβγαλε τη πίστη να καταλάβω πως να μη πεθαίνω .
Όταν κατάλαβα απογοητεύτηκα τόσο πολύ με τον εαυτό μου, πάει ο hardcore gamer, γέρασα.
Χρειάστηκε να κάνω το tutorial .
Δεν κατάφερνα να βγάλω το πρώτο act, που τη κοπανάω από τη φυλακή ... -
λιγη συνηθεια θελει, fps ειναι στην ουσια, απλα πρεπει να καλυπτεσαι συχνα οπου βρεις , αλλιως πεθαινεις πολυ ευκολα
το αλυσιοπριονο στο πολυβολο ειναι ολα τα λεφτα
απο τα πιο ωραια ανεγκεφαλα παιχνιδια, μονο που με δυσκολεψε ο τελικος..
τελικα τον νικησα χαλαρα λογω glitch, κολλησε πανω σε ενα κιβωτιο και επρεπε απλα να του πεταω τις χειροβομβιδες ωστε να φυγουν κατι ζουζουνια που τον προστατευαν και μετα ηταν sitting duck
φυσικα και δεν εκανα load για να τον νικησω κανονικα
μαλακια που δεν εβγαλα και το 2 σε pc
το καινουριο mass effect (και το πρωτο βεβαια) , αν και rpg εχει σχεδον ιδιες μαχες
το 2 δηλαδη ειναι σχεδον ολοιδιο στη δραση
-
Πραγματικά τέτοιο ξύλο δεν έχω ξαναφάει, το πρώτο act πρέπει να το έπαιξα 3 ώρες .
Είχα αρχίσει να απελπίζομαι!Το αλυσοπρίονο έχει γαμώ τις φάσεις, παρακολουθούσε μία φίλη και την κάφρεψα πολύ με τα αίματα στην οθόνη, αλλά ορισμένες φορές αργεί πολύ να πάρει μπρος το ρημάδι (πρέπει να κοιτάξω τη μίζα).
Το παιχνίδι το πήρα εντελώς από σπόντα, κάτι μου έλεγε ο τίτλος και το παζάρεψα μαζί με το Lips, πολύ διασκεδαστικό, το έπαιζα με παρέα και είχαμε πεθάνει στο γέλιο, ιδίως όταν ψάχνεις να δεις που ψόφησε ο άλλος για να τον ζωντανέψεις. Πόσες φορές περάσαμε δίπλα από τον άλλο και δε φαινόταν . -
ναι ειναι πολυ ωραιο σαν multiplayer , εβλεπα 2 φιλους μου να παιζουν το sequel του
διασκεδαστικοτατο παιχνιδι για να περασεις μερικες ευχαριστες ωρες και αρκετα ωραια γραφικα
σε xbox να φανταστω παιζετε εε?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)