-
καλα πλακα πλακα και γω εχω ακομα να τελεισωσv το point lockout αφησα το μεγαλο expansion για το τελος
(για αυτο και το avatar να μου το θυμιζει)
ολα τα αλλα τα χω κανει, αλλα ξενερωνω που δεν παω πανω απο level 30βεβαια οπως και στο oblivion εγινα παλι πανισχυρος και θα κανω βολτα και εκει
εσυ σε ποιο σημειο εισαι?
-
Τώρα λέω να πάω στο Point Lookout.
Έχω τελειώσει το βασικό, το Broken Steeel, έχω σκοτώσει τα Behemoths και μου λείπουν μερικά bobbleheads.
Κρίμα που δεν μπορούμε να ανέβουμε levels.
-
πλακα πλακα τα behemoths δε τα εχω σφαξει ολα
αλλα τα bobbleheads ειναι χαμενη υποθεση για μενα -
Ακόμα και τα behemoths πλέον στο 30 level είναι εύκολα.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο πάντως να βρεις όλα τα bobbleheads. Λίγη όρεξη θέλει και έναν οδηγό με τις τοποθεσίες....
Άντε να φύγει αυτό να πάρουν άλλα σειρά.
-
τους βαριεμαι μωρε τους οδηγους αυτο ειναι το προβλημα..βαριεμαι να ειμαι με τον οδηγο στο χερι, προτιμω ο,τι κανω να το κανω μονος μου
παντως ακομα και το 1ο εξω απο ραδιοφωνικο σταθμο δεν ηταν και εξωφρενικα δυσκολο..γενικα σε αυτο το παιχνιδι τα πραγματα ειναι απλα και δε μπορεις να κανεις λαθη και να μη μπορεις να κυκλοφορησεις εξω απο πολη οπως στο oblivion
επισης αυτο που μου εκανε κακη εντυπωση στα μεχρι τωρα expansions ειναι οτι δε βρισκεις κανα αντικειμενο της προκοπης..μονο για την ιστορια τα παιζεις ή απλα για το παιχνιδι(απο τη στιγμη που δεν εχεις lv up )
το fallout vegas σε ψηνει να το παιξεις ή θεωρεις οτι λιγο το παραξηλωνουν και πανε για τα φραγκα?
θα ηθελα να περασει κι αλλος καιρος μεχρι να βγει καινουριο (αν και δε θα ειναι απο τη bethesda, το εδωσαν σε αλλους νομιζω για να επικεντρωθουν στο επομενο elder scrolls) -
Bobbleheads χωρίς οδηγό δύσκολα θα τα βρεις όλα. Θέλει πολλές ώρες εξερεύνηση.
Λίγο που πήγα στο Point Lookout είδα 1-2 καλά καινούρια οπλάκια.
Αλλά ναι. Στην ουσιά το παίζω για την ιστορία και την ατμόσφαιρα και όχι για να βρω καινούρια αντικείμενα.Σε σχέση με το New Vegas η παρακάτω φράση είναι υποσχόμενη:
Fallout: New Vegas is being developed by Obsidian Entertainment, a company founded by Feargus Urquhart and Chris Avellone,** two of the makers of Fallout 2 **(originally at Black Isle Studios).
Ελπίζω σε κάτι καλό.
-
ναι μπραβο, πολλοι χαιρονται που θα παει στους αρχικους δημιουργους γιατι οι παλιοι φαν του παιχνιδιου τα ειχαν παρει με τη bethesda
παρολα αυτα χωρις να εχω παιξει το προηγουμενο, εγω το θεωρω σπουδαιο παιχνιδι
-
Εγώ δεν τα έχω πάρει καθόλου με τη Bethesda.
Ίσα ίσα το Fallout 3 είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που λεχω παίξει τον τελευταίο καιρό.
Πολύ καλή ατμόσφαιρα.
Μεγάλος κόσμος.
V.A.T.S.Απλά θέλω να πιστεύω ότι το γεγονός ότι αναπτύσεται το επόμενο από αυτούς δείχνει ότι δε θα είναι αρπαχτή και θα αξίζει να το παίξεις.
Επίσης περιμένω αυτό:
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=170770Αν και δεν παίζω MMORPG αν το συγκεκριμένο βγει και είναι καλό ίσως κάνω μία εξαίρεση.
-
για κανενα λογο δε μπλεκω με mmorpg , δε θελω να καταστραφω κι αλλο στη ζωη μου
ασε που τα βρισκω βαρετα, θελω να παιζω μονος μου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για κανενα λογο δε μπλεκω με mmorpg , δε θελω να καταστραφω κι αλλο στη ζωη μουασε που τα βρισκω βαρετα, θελω να παιζω μονος μου
Συμφωνώ.
Αλλά για το συγκεκριμένο όπως είπα ίσως κάνω την υπέρβαση.
-
Ρωταω μηπως και...
Παιζει κανενας Charazay? -
παλικαρια εχει ξεκινησει κανεις mass effect 2 να μου πει εντυπωσεις?εγω θα αργησω ακομα να το ξεκινησω, θα περιμενω να αλλαξω το pc και να βαλω 64μπιτα πρωτα
Δυσκολα θα σε εντυπωσιασει αλλο παιχνιδι ξανα!
-
για κανενα λογο δε μπλεκω με mmorpg , δε θελω να καταστραφω κι αλλο στη ζωη μουασε που τα βρισκω βαρετα, θελω να παιζω μονος μου
+10000
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
παλικαρια εχει ξεκινησει κανεις mass effect 2 να μου πει εντυπωσεις?
εγω θα αργησω ακομα να το ξεκινησω, θα περιμενω να αλλαξω το pc και να βαλω 64μπιτα πρωτα
Δυσκολα θα σε εντυπωσιασει αλλο παιχνιδι ξανα!
τοσο καλο?? θα το αρχισω σε 2 βδομαδουλες ελπιζω
-
Είδα στο Xbox Live trailer του Portal και το θυμήθηκα...
Τι φοβερό παιχνιδάκι που ήταν αυτό! Πολύ καλά παζλ, φοβερή ατμόσφαιρα...
Νομίζω θα το ξαναπιάσω από την αρχή!
Όσοι δεν το ξέρατε και ψάχνετε για κάτι όχι πολύ βαρύ και χρονοβόρο, ρίχτε του μια ματιά. Μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως.
-
Heavy Rain έχει παίξει κανείς;
Τώρα ζαβλακώνω little Big Planet και έχω ενθουσιαστεί. Το Uncharted 2 περιμένει καρτερικά τη σειρά του όπως και το Assassin's Creed II.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το Uncharted 2 περιμένει καρτερικά τη σειρά του όπως και το Assassin's Creed II.
Uncharted 2 δε το εχω παιξει...αλλα το Assasin's Creed 2 ειναι πολυ uber και fun to play.
-
Heavy Rain έχει παίξει κανείς;Δεν έχει βγει ακόμα νομίζω.
**
FALLOUT 3 Update:**Μάζεψα επιτέλους όλα τα bobbleheads, στην πορεία βρήκα και ένα ωραίο όπλο που πετάει 8 mini-nukes μαζί και τώρα λέω να πάω στο Point Lookout.
-
Έκανα το PS3 media center και κάνει stream από το PC wifi οτιδήποτε τύπου και φορμάτ (και mkv) ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους, φώτο και ΜΡ3. Βλέπει το laptop σαν Media Server και βλέπεις όλο τον σκληρό σου.
-
Το Uncharted 2 περιμένει καρτερικά τη σειρά του όπως και το Assassin's Creed II.γαμάτο παιχνιδάκι αλλα σχετικά εύκολο
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)