-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μολις παρελαβα δωρακι απο την γυναικα το PS3
Mε GTproloque και Ηeavenly sword ξερει κανεις τπτ για το δευτερο>?
http://ps3.ign.com/articles/815/815721p1.html' target='_blank
Eυχαριστω
Διαβασα review απλα ηθελα να δω αν το εχει παιξει κανεις -
-
Αυτά είναι τα bobbleheads. Kάθε ένα που βρίσκεις, σου δίνει μονίμως ένα πόντο σε κάποια κατηγορία του χαρακτήρα (S.P.E.C.I.A.L.?) ή μια δεκάδα πόντους σε κάποιο skill. Είναι διάσπαρτα σε όλο το χάρτη, κατά κανόνα σε δυσπρόσιτα σημεία (όχι χύμα στους αγρούς βέβαια, σε συγκεκριμένους μαρκαρισμένους στο χάρτη χώρους, συνήθως κτίρια). Κάποια τα βρίσκεις σχετικά εύκολα (πχ το πρώτο είναι στο αρχικό vault), άλλα βρίσκονται στο βάθος δύσκολων περιοχών. Διάβασε τις περιοχές, γιατί καμιά φορά τα προσπερνάς χωρίς να τα δεις.
Το όπλο είναι το καλύτερο του παιχνιδιού κατά τη γνώμη μου: A3-21's Plasma Rifle, που το αποκτάς αν τα καταφέρεις να τελειώσεις ένα αρκετά πολύπλοκο, αλλά διασκεδαστικό, quest στο Rivet City.
Έχοντας πολλά action points (ειδικά με το Action Boy perk και το Ledoux's Hockey Mask) δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο VATS. -
Cry Engine 3 Demo για ps3-360
http://www.gamersyde.com/stream_10376_en.html
Αυτή είναι η επόμενη από την CryEngine 2 πάνω στην οποία τρέχει το Crysis.
Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ....
Γίνεται οι κονσόλες να μπορούν να τρέξουν την CryEngine 3 και να μην μπορούν τη 2;;; -
Cry Engine 3 Demo για ps3-360http://www.gamersyde.com/stream_10376_en.html
Γίνεται οι κονσόλες να μπορούν να τρέξουν την CryEngine 3 και να μην μπορούν τη 2;;;μηπως η 2 ηταν γραμμενη για pc ενω αυτη για κονσολες?
ασχετο,αλλα μια που το ξεθαψες..
H.A.W.X. ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
χρονια ειχα να παθω πλακα και κατι τοοοοοσο arcade -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Γίνεται οι κονσόλες να μπορούν να τρέξουν την CryEngine 3 και να μην μπορούν τη 2;;;μηπως η 2 ηταν γραμμενη για pc ενω αυτη για κονσολες?
Και η 2 είχε δοκιμαστεί στις κονσόλες κα φυσικά έτρεχε. Άλλωστε δεν είναι τόσο δύσκολο μία μηχανή που έχει γραφτεί για PC να τη μεταφέρεις στο 360.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι κονσόλες όπως βλέπουμε έχουν αρκετή δύναμη ώστε να τρέξουν μία τέτοια μηχανή.
-
Και η 2 είχε δοκιμαστεί στις κονσόλες κα φυσικά έτρεχε. Άλλωστε δεν είναι τόσο δύσκολο μία μηχανή που έχει γραφτεί για PC να τη μεταφέρεις στο 360.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι κονσόλες όπως βλέπουμε έχουν αρκετή δύναμη ώστε να τρέξουν μία τέτοια μηχανή.
χωρις να εχω ειδικες γνωσεις,θεωρωντας οτι εχει βγει λειτουργικος emulator μονο για ps1 και για ps2 παλευουν ξερω γω ποσα χρονια να τον κανουν να δουλεψει δεν πρεπει να ειναι και πολυ ευκολη δουλεια
την ιδια ιδεα μου δινει και το γεγονος οτι ολα τα παιχνιδια που ειναι port απο κονσολες για pc εχουν ενα καρο προβληματα
edit γιατι τωρα το ειδα,δεν νομιζω να αμφισβητει κανεις την δυναμη των κονσολων (μιλωντας παντα για ps3 και x360),επιμενω πως το προβλημα ειναι το διαφορετικο ειδος κωδικα
-
Η αρχιτεκτονική των Xbox αντίθετα με άλλον τον άλλον είναι πολύ κοντά στα PC.
Γι'αυτό το λόγο πολλές εταιρείες έχουν μία ομάδα που αναπτύσει ένα παιχνίδι για PC και Xbox, μία άλλη για PS3 και μία άλλη για Wii.Oι emulators δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που λέω.
Τα περισσότερα ports απλά έχουν προβληματικό χειρισμό που διορθώνεται με ένα pad.
-
Η αρχιτεκτονική των Xbox αντίθετα με άλλον τον άλλον είναι πολύ κοντά στα PC.
Γι'αυτό το λόγο πολλές εταιρείες έχουν μία ομάδα που αναπτύσει ένα παιχνίδι για PC και Xbox, μία άλλη για PS3 και μία άλλη για Wii.Oι emulators δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που λέω.
Τα περισσότερα ports απλά έχουν προβληματικό χειρισμό που διορθώνεται με ένα pad.
δεν θες να ξαναρχισω να γκρινιαζω για τα pad σε σχεση με ποντικι-πληκτρ,ε?
οι emulators εχουν σχεση γιατι αποδεικνυουν οτι ειναι πολυ διαφορετικα αρχιτεκτονικα οι κονσολες απο τα pc.εδω τα mac ειναι τοσο διαφορετικα απο τα pc που δεν παιζουν τα παιχνιδια,δεν θα ειναι οι κονσολες?
-
θες να προτεινεις κανα game καλυτερα αντι να ξαναρχισουμε αυτο το κονσολες vs pc?
γιατι μεχρι να βγει crack για το wanted ξυνομαι.. -
δεν θες να ξαναρχισω να γκρινιαζω για τα pad σε σχεση με ποντικι-πληκτρ,ε?
οι emulators εχουν σχεση γιατι αποδεικνυουν οτι ειναι πολυ διαφορετικα αρχιτεκτονικα οι κονσολες απο τα pc.εδω τα mac ειναι τοσο διαφορετικα απο τα pc που δεν παιζουν τα παιχνιδια,δεν θα ειναι οι κονσολες?
α) Δε βλέπω κάποιο λόγο να γκρινιάξεις για κάτι. Υπάρχουν παιχνίδια που παίζοντα καλύτερα με pad. Αλλιώς δε θα είχαν πρόβλημα χειρισμού τα διάφορα ports.
β) Όπως είπα και πριν η μεταφορά ενός παιχνιδιού από Xbox σε υπολογιστή και το ανάποδο είναι ότι πιο εύκολο. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό δε φταίω εγώ.
Επίσης δε θα κάτσω να εξηγήσω γιατί δεν έχουν σχέση οι emulators με αυτό που λέω. Είναι φανερό.Δε ξεκινάω κανένα vs. Απλά έβαλα ένα βίντεο για να αποδείξω το αυτονόητο. Ότι οι κονσόλες αυτής της γενιάς έχουν αρκετή δύναμη για να τρέξουν μία μηχανή σαν την CryEngine 3.
-
θες να προτεινεις κανα game καλυτερα αντι να ξαναρχισουμε αυτο το κονσολες vs pc?
γιατι μεχρι να βγει crack για το wanted ξυνομαι..Τι είδους και σε ποιο format;
Εγώ αυτή την περίοδο παίζω retro οπότε προτείνω Final Fantasy 6. Ίσως το καλύτερο της σειράς από αυτά που έχω παίξει.
-
γιατι μεχρι να βγει crack για το wanted ξυνομαι..Τι είδους και σε ποιο format;
Εγώ αυτή την περίοδο παίζω retro οπότε προτείνω Final Fantasy 6. Ίσως το καλύτερο της σειράς από αυτά που έχω παίξει.
χτυπα και ενα chrono trigger στα καπακια που τα σπαει περισσοτερο
με ψηνεις να ξαναπαιξω FF VII
Γίνεται οι κονσόλες να μπορούν να τρέξουν την CryEngine 3 και να μην μπορούν τη 2;;;αυτα δε λενε τιποτα, μονο αν δουμε και παιξουμε οι ιδιοι crysis(ή κατι καλυτερο) σε κονσολα μπορουμε να μιλησουμε με σιγουρια.
και αν γινοταν θα χε γινει εδω και καιρο..οι καρτες των κονσολων ειναι πολυ ξεπερασμενες και δε μπορουν να βγαλουν τα εφφε του συγκεκριμενου παιχνιδιου.μια πολυ κατωτερη εκδοχη ισως, αλλα σε επιπεδα ακομα και 8800 ,για κανενα λογο
-
Guitar Hero εχει παιξει κανεις?
-
Εχω παιξει αυτο με τα μικροφωνα που τραγουδας.Οταν εισαι με παρεα πεφτει τρελο γελιο
Παρηγγειλα συνδρομη στο Χβοχ live 54€ οι 13 μηνες(δεν ειν'κακο)
-
τι θα παιζεις??
-
Δοκίμασα το gt 5 prologue στο Ps3 και δεν εμεινα ικανοποιημένος...έχει να προτείνει κάτι παρόμοιο κανείς?
Οτιδήποτε αρκεί να έχει 4 ρόδες!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τι θα παιζεις??Pro09 φυσικα
-
Mario Kart Wii
διπλό (έως και τετραπλό) εννοείται
Τα σπάει απεριόριστα -
Το είχα δοκιμάσει στο wii όταν το ειχα αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου....θέλω κάτι για ps3 Πλέον!!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)