-
Ευτυχώς δεν έχω λεφτά γιατί θα μάζευα και άλλα να κάθονται.
-
Τελειώσα το Mark of the Ninja και συνεχίζω με Torchlight. Το πρώτο φυσικά.
Από τα καλύτερα Diablo clones.
Ένα τρίωρο πέρασε χωρίς να το καταλάβω.Simulator!
Όνειρο...
-
Το 2 είναι σαφώς βελτιωμένο και πολύ καλό παιχνίδι γενικά
Εγώ παλεύω αργά και σταθερά το batman, ελπίζω πριν τελειώσει ο χρόνος να το τερματισω
Επίσης λέω να δω και το injustice gods among us
-
Έχω διαβάσει και για το 2 πως είναι όντως αρκετά καλό και αυτό.
Αλλά το 2 δεν το έχω.
Το Injustice είναι στα υποψιν για αγορά. Φαίνεται ενδιαφέρον. -
εγώ αγόρασα το νέο need for speed αλλά δεν το εχω εγκαταστήσει ακόμα καθώς και 2-3 ακόμα άλλα games
-
-
Ξεκίνησα το νεο Assassins.
Άιντε παλι ανεβα κατεβα ταράτσες, ψάξε μπαουλα, τρέξε σαν τον Βέγγο για side quests...Αλλά ειναι συνήθεια που έγινε λατρεία όμως...
Ελπίζω αυτή τη φορά κάποιος να έλαβε υπόψη του τα email μου και να έχει και κανά ζόμπι μεσα.. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ξεκίνησα το νεο Assassins.
Άιντε παλι ανεβα κατεβα ταράτσες, ψάξε μπαουλα, τρέξε σαν τον Βέγγο για side quests...Αλλά ειναι συνήθεια που έγινε λατρεία όμως...
Ελπίζω αυτή τη φορά κάποιος να έλαβε υπόψη του τα email μου και να έχει και κανά ζόμπι μεσα..βγήκε το Black flag??
δεν το.. 'βρίσκω'.... -
Ουτε στον πλανήτη;
Ψάξε για την οικονομική συσκευασία των 5 kg chest edition.
Δεν αφήνει λεκέδες στον σκληρό γιατι ανοιγεις το κουτί και παίζεις -
υπαρχει ενα θεμα σε ολες τις εκδοσεις που εχουν κυκλοφορησει(5kg, 23 κλπ) αποτι διαβαζω, ειναι ενα κομματι του παιχνιδιου κλειδωμενο, μαλλον καποιες ναυμαχιες κλπ, το οποιο μαλλον ειναι και πολυ ενδιαφερον.
μπορειτε να κατεβασετε μια να ξεκινησετε και μετα να βαλετε τα saves στην ολοκληρωμενη οταν βγει αλλα τα assassins εχουν παραδοσιακα θεμα με corrupted saves, οποτε προτεινω να περιμενετε να βγει μια κομπλε
-
18,4 gb...το εχω αγοράσει και αυτό αλλά δεν το έχω βάλει ακόμα...δυσκολη εβδομάδα η συγκεκριμένη!
-
Ξοδευτηκες....:-)
-
Φίλε κιουση έχει βάλει κανένα από τα nfs ή ac4 να μας πεις γνώμη; Εγώ δεν το βλέπω ούτε αυτό το ΣΚ!
-
Nfs δε θα δοκιμάσω καν και το άλλο θα περιμένει μάλλον για το '14 έτσι όπως πάμε, προς το παρόν έχω το Batman κι έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου καθώς και το Lego marvel που παίζω με τη γυναίκα
Μέχρι το καλοκαίρι θα με πηγαίνει γαμιώντας, τον Αύγουστο θα τα παίξω όλα μαζεμένα μάλλον
-
ξερει κανεις αν το AC IV black flag θελει κανα μυστηριο Dx11 πάλι;
ειναι και 20καμποσα Giga..... -
με εχει προλαβει κανας καμπαλα? καψιμο..
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
ειναι και 20καμποσα Giga.....Όχι, εγώ το παίζω σε pc σχεδόν 5 ετών (phenom II x4 2.8, 4gb ddr2, 4850 1gb) στο high (όχι very high εννοείται)
σε 1920χ1200 και τρέχει ικανοποιητικά. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
ειναι και 20καμποσα Giga.....Το μόνο παιχνίδι που θέλει αποκλειστικά dx11 είναι το crysis 3, όλα τα υπόλοιπα τρέχουν και σε 9/10 οπότε δεν έχεις θέμα
-
έβαλε τελικά κανείς το black flag?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
έβαλε τελικά κανείς το black flag?I'm your man.
Shoot.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)