-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξεκίνησε κανείς Silent Hunter Online;Έπαιξα λίγο σήμερα.Δεν έχω ξανά ασχοληθεί με αυτό.
-
Σημειώσεις Παραγγελίας: ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Κατάσταση: Υπό εκτέλεση
Προϊόν Ποσότητα Τιμή(€)
F1 2013 CLASSIC EDITION PS3 1 64,90 -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σημειώσεις Παραγγελίας: ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Κατάσταση: Υπό εκτέλεση
Προϊόν Ποσότητα Τιμή(€)
F1 2013 CLASSIC EDITION PS3 1 64,90 -
θα το 'αγοράσουμε' και εμείς όταν βγει για πισι
όποτε για εμάς ισχύει:
Σημειώσεις Παραγγελίας: skidrow,reloaded etc ready for action...
Κατάσταση: ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ
Προϊόν Ποσότητα Τιμή(€)
F1 2013 CLASSIC EDITION PC ΑΞΊΑ:ότι κάψει σε ρεύμα το pc στο κατέβασμα! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
θα το 'αγοράσουμε' και εμείς όταν βγει για πισιόποτε για εμάς ισχύει:
Σημειώσεις Παραγγελίας: skidrow,reloaded etc ready for action...
Κατάσταση: ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ
Προϊόν Ποσότητα Τιμή(€)
F1 2013 CLASSIC EDITION PC ΑΞΊΑ:ότι κάψει σε ρεύμα το pc στο κατέβασμα!οτι καψει μεχρι να το βαρεθεις να το παιζεις θες να πεις
-
Παρατήρησα σήμερα πως έχω 45 παιχνίδια στο Steam και στο Origin για τα οποία ζήτημα είναι να έχω δώσει 20Ε σύνολο.
Θα προτιμούσα να τα έχω σε φυσική μορφή αλλά αναγνωρίζω ότι οι προσφορές αυτές είναι σε άλλο επίπεδο. -
Καμμία ιδέα για τα X-series που δίνει το Humple Gumple;
-
Μετά το κλάσιμο που φάγαμε στο Bad Company 2, όσοι είχαμε κεφαλαία γράμματα στο nickname μας ποτέ ξανά original game.
Ειδικά της Εlectronic Arts, Dice, Mice, Vice και λοιπών!
Και ας τα πουλάνε μέσω Steam 0.1€. -
Δεν έχω παίξει κανένα από τη σειρά αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.
Υποθέτω αν σου αρέσει το είδος αξίζει το πακέτο. -
-
Ημερομηνία Ποσό Εξέλιξη
23/9/2013 11:44:29 πμ 64,90€ ΕκτελέστηκεΑυριο στα χερια μου!!!
-
Αφού 4 Οκτωβρίου βγαίνει..
-
Χμμμ σωστος ο Μαικης!!!
Μου ειπε οτι του ηρθε ενα στα χερια του και θα μου το παραδωσει αυριο.
χμμ
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
suck my big fat αγγουρι nvidiaμηδε προ του τέλους ...κακαριζε ωωω amd fanboy
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
suck my big fat αγγουρι nvidia
μηδε προ του τέλους ...κακαριζε ωωω amd fanboy
αποκλειστικη στις κονσολες
τα ports θα ειναι Optimise για αυτην και το Mantle
επιτελους θα βγαλει σοβαρους drivers για Linux (αναγκαστικα ) (steamos και αποστροφη απο τα windows οπως ειπαν)
θα βγαλει και steamos Only drivers για την σειρα 2χχ
meanwhile δεν βλεπω πουθενα την πρασινη oh wait περιμενει να βγαλει λεφτα απο τα mobile!(που εφαγε την ηττα απο την quall)
also
valve controller haptic! -
Δεν ασχολουμαι καθολου με παιχνιδια σε pc, αλλα θα ηθελα να μαθω, υπαρχει περιπτωση να βρω Colin Mc Rae 1, για Windows XP ?
Ευχαριστω. -
σαφως και υπαρχει ακομη στα γνωστα μερη..(torrents)
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
επιτελους θα βγαλει σοβαρους drivers για Linux (αναγκαστικα ) (steamos και αποστροφη απο τα windows οπως ειπαν)
θα βγαλει και steamos Only drivers για την σειρα 2χχΚαι η AMD και η nVidia έχουν σοβαρότατους drivers για linux οι οποίοι πληρώνονται απο ανθρώπους που κάνουν σοβαρές δουλειές με αυτούς. (render farms κλπ). Δεν περιστρέφονται ολα γύρο απο το gaming.
Απο εκεί και πέρα το steamOS είναι Linux. Οτι driver δουλέψει γι αυτό 'αυτόματα' θα δουλέψει και για ολα τα αλλα linux.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
θα βγαλει και steamos Only drivers για την σειρα 2χχΚαι η AMD και η nVidia έχουν σοβαρότατους drivers για linux οι οποίοι πληρώνονται απο ανθρώπους που κάνουν σοβαρές δουλειές με αυτούς. (render farms κλπ). Δεν περιστρέφονται ολα γύρο απο το gaming.
Απο εκεί και πέρα το steamOS είναι Linux. Οτι driver δουλέψει γι αυτό 'αυτόματα' θα δουλέψει και για ολα τα αλλα linux.
μα δεν ειπα κατι αλλο.. ομως οχι οτι εχει σοβαρο driver η amd σε λινουξ απλα τωρα πρεπει να βγαλει εναν σοβαρο..
-
Ο catalyst -στον κώδικα- δεν έχει μεγάλη διαφορά απο αυτόν των Win και MacOS. Ούτε θα έχεις πρόβλημα με τον driver σε μια διανομή enterprice.
Στα ταπεινά desktop τα πράγματα κινούνται ελαφρώς πιο γρήγορα. Αλλα εκεί εχει πλέον αρκετά καλό open driver.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)