-
angel ποσο περιπου ηλικια εχεις? για να καταλαβω περιπου ποσα χρονια ασχολεισαι με κονσολες μια που συζητατε για κονσολες και pc..
-
Είμαι 22+.
Ασχολούμαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. -
Έχει κάποιος υπόψιν του κάποιο κατάστημα με μεταχειρισμένα παιχνίδια για 360;
Είχε ένα κοντά στη Στουρνάρη στα Εξάρχεια, αλλά πέρασα τη Παρασκευή και άνοιγαν κούτες για το επόμενο κατάστημα.
Τσιπάκι δε ψήνομαι να βάλω, στο παλιό έβαλα επειδή έδινε παραπάνω δυνατότητες και επειδή είχε ήδη βγει το 360. Επίσης, μόνο 13 παιχνίδια για το xbox 360 classics; Τι φραγκοφονιάδες είναι αυτοί; -
Υπάρχει ένα στη Χαλκοκονδύλη 22.
Προσφορές σε παιχνίδια για 360 έχουν πολλά καταστήματα πάντως.
π.χ.
Dead Space 15E
http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/XBOX ... 0-0127.htm -
εχω να το ξεκινησω και το dead space..δεν το χα παιξει στην ωρα του και περιμενει..
αληθεια το dirt 2 τι λεει? λεω να το ξεκινησω να δω τι παιζει.
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
angel ποσο περιπου ηλικια εχεις? για να καταλαβω περιπου ποσα χρονια ασχολεισαι με κονσολες μια που συζητατε για κονσολες και pc..οι gamers δεν εχουν ηλικια , μεχρι να γερασουμε θα παιζουμε
-
Ποιο από όλα τα Mario, να πάρω για το wii;; Μπερδεύτηκα...
-
Για αρχή πάρε το Mario Galaxy.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχω να το ξεκινησω και το dead space..δεν το χα παιξει στην ωρα του και περιμενει..αληθεια το dirt 2 τι λεει? λεω να το ξεκινησω να δω τι παιζει.
angel ποσο περιπου ηλικια εχεις? για να καταλαβω περιπου ποσα χρονια ασχολεισαι με κονσολες μια που συζητατε για κονσολες και pc..
οι gamers δεν εχουν ηλικια , μεχρι να γερασουμε θα παιζουμε
ετοιμάσου για πολύ χέσιμο Qsis
σήμερα θα πάω να πάρω το assassins creed 2
-
εχω να το ξεκινησω και το dead space..δεν το χα παιξει στην ωρα του και περιμενει..αληθεια το dirt 2 τι λεει? λεω να το ξεκινησω να δω τι παιζει.
ω ναι,μιλαμε για πολυ χεσιμο το dead space,το dirt τελικα δεν ηταν οσο μικρο νομιζα,πολυ ωραιο,πολυ arcade ομως
-
ναι το εβαλα το dirt , αρκετα arcade, αλλα πολυ ομορφο και ευχαριστο παιχνιδι!
επισης παρα τα ωραια γραφικα ειναι πολυ ελαφρυ το σηκωνω με τερμα ρυθμισεις και 4χ aa στα1080p με μεσο ορο 41 fps (και ελαχιστα 33 στο σχετικο benchmark του παιχνιδιου)Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
ετοιμάσου για πολύ χέσιμο Qsis
σήμερα θα πάω να πάρω το assassins creed 2
εγω πρεπει να περιμενω να βγει σε pc!!!
-
ρωτησα για ηλικιες για να δω τι εχουμε δει απο πρωτο χερι και τι εικονες εχει ο καθενας πανω κατω...
τουλαχιστον εγω εχω πιασει τον εαυτο μου πλεον να ψιλοαδιαφορει για μερικες 'παιχνιδαρες' που βγαινουν πλεον...ισως μεγαλωσα, βεβαια ποτε δεν ημουν ο τυπος που θα τρωγε τη ζωη του να παιζει καποιο παιχνιδι...με την εξαιρεση του wii παντως δεν υπαρχουν ριζοσπαστικα πραγματα στο gameplay ακομα που να σε ξανατραβηξουν πισω...αποψη μου φυσικα!
-
Αφου παραγγειλα την εν λογο τιμονιερα απο της 22 Σεπτεμβρη την παρελαβα εδω και 2 μερες.
Τα games που την δοκιμασα στο pc ειναι το DIRT 2 και το NEED FOR SPEED SHIFT και στο XBOX στο FORZA MOTORSPORT 3.Λοιπον η τιμονιερα περα απο τα κλασικα ερχεται με 2 shifter,ενα σειριακο και ενα σε H pattern 7αρι τα οπια δεν βιδωνουν στο τραπεζι οπως της g25/g27 αλλα ενωνονται με την τιμονιερα με 2 ατσαλινες ραβδους ωστε γινονται ενα ενιαιο κομματι,αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει προβλημα σταθεροτητας.
Η τιμονιερα καθε αυτου βιδωνει στο τραπεζη με τροπο αναλογο των g25/g27.
Eντυπωση μου εκανε οτι στο κουτι δεν υπηρχε καπιο manual και συμφωνα με το site της fanatec δεν το τυπωσαν γιατι θα αργουσαν οι παραγγελιες,παρολα αυτα εχει αναρτηθει σε online μορφη μαζι με τους απαραιητους drivers για το pc που ουτε αυτοι υπαρχουν στην συσκευασια.
Eδω να πω οτι αν δεν κατεβασεται τους drivers οι οπιοι εχουν και το calibration προγραμμα της τιμονιερας δεν εχετε force feedback,πρεπει δηλαδη να τρεξετε οπωσδηποτε το calibration προγραμμα της fanatec για να ενεργοπιηθει.
H τιμονιερα δεν αναβη αυτοματα οπως οι g25 αλλα εχει ενα κουμπακι οπου αναβει και μετα πρεπει να επιλεξετε το mode για το οπιο την θελετε,,pc/xbox30/ps3 πατωντας καπιο πληκτρο η συνδιασμο αυτον..πχ για να λειτουργησει για το pc παταμε το πληκτρο back.
Στο pc μπορει να συνδεθει και με καλωδιο usb αλλα και με εναν wireless ασυρματο δεκτη ο οπιος περιλαμβανεται στην συσκευασια ,το ιδιο ισχυει και για το ps3.
Δυστηχως για το xbox360 ειναι αποκλειστικα wireless και αφου πατησουμε το γνωστο x κουμπακι (μπαινει στο mode για το χbox ετσι πρεπει να πατησουμε το πληκτρο connecto στο xbox και μετα το ιδιο στην τιμονιερα.Η τιμονιερα εχει μια μικρη lcd οθονη στην οπια μπορουμε να της κανουμε ρυθμισεις στην ενταση του ΑΒS,FORCE FEEDBACK,SENSITIVITY,SHOCK και DRIFT.Στην ενδειξη Drift εφοσων την ενεργοποιησουμε το τιμονι εχει μεγαλυτερη αποκρυση και γινεται πιο ευαισθητο..εκει εχουμε 3 settings.
Ολα τα παραπανω settings μπορουμε να τα αποθηκευσουμε ξεχωριστα σε 5 setup τα οπια βρισκονται στην μνημη της τιμονιερας..και εμφανιζονται σαν s_1,s_2 κλπ.
Ας παμε ομως στην δραση..
Ας αρχισω για το pc κανοντας συγκριση με την g25.
Κυριολεκτικα η μερα με την νυχτα στο FORCE FEEDBACK και γενικα στην αποκριση του τιμονιου...πολυ καλυτερη η αποδοση της απο την g25 και λιγοτερο θορυβωδεις,,,το κανει πιο sim το game.Πολυ καλη η αποκριση και στα πεταλια καθως και στα κουμπια..μπορεις να γυρισεισ καλυτερα το αμαξι με το φρενο και το χειροφρενο σε κουμπακι η σε paddle ειναι προοδευτικο..οχι οπως στην g25 που ειναι λες και πατας κουμπι.Εδω οσω κρατας το κουμπι πατημενο ειναι σαν κανονιζεις ποσο το τραβας..παρα πολυ καλο!!!
Τα ιδια ισχυουν και για τη σκληροτητα επισης.
Τωρα οσων αναφορα το shift..ε εδω δινει ρεστα..αλλο game..νιωθεις και την παραμικρη ανομαλια στο δρομο..ιδιαιτερα στο ring που εκανα μερικους γυρους και η τιμονιερα συμπεριφερεται αναλογα και με το setup του αμαξιου..παλι ολες οι δυναμες αναδρασης και σκληροτητα πολυ πανω απο την g25 οπως και η αποκριση στα πεταλια.
Παμε τωρα για το xbox.
Εδω εχουμε να κανουμε με ολικη μεταμορφωση...κυριολεκτικα επρεπε να μαθω το forza 3 απο την αρχη μιας και το game αλλαξε ολοκληρωτικα σε σχεση με την τιμονιερα της microsoft.Καλυτερο ελεγχο στο φρενο,γκαζι με το φρενο να ειναι πιο σκληρο και πιο ευαισθητο καθως και στο στριψιμο οπου μπορουμε να ρυθμισουμε της μοιρες που θα στριβει η τιμονιερα απο 210-270-550-900.
Η διαφορα ομως στην οδηγηση με το shifter οπου τα χερια σου ελευθερωνοντα απο τα paddles και μπορεις να οδηγησεις με ακριβεια.
Παρολο που η τιμονιερα ειναι φτιαγμενη εξωτερικα τουλαχιστον απο πιο φτηνα υλικα απο την g25/g27 τενολογικα ειναι καλυτερη σιγουρα.
Αλλο ενα υπερ ειναι οτι με ειδικο ανταπτορα που παραγγελνεις απο την fanatec μπορεις να συνδεσεις τα πεταλια της g25/27 πανω στην τιμονιερα.
Καπου εδω ομως σταματανε τα ευχαριστα μιας και εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα οσων αναφορα με το xbox.
Σε τυχαιες στιγμες η τιμονιερα χανει το force feedback και κολαει τερμα αριστερα..παρολο που και το λαμπακι της και το λαμπακι του xbox δειχνη οτι ειναι συνδεμενη δεν δουλευει τιποτα..ουτε και τα πεταλια και δεν μου βγαζει μυνημα οτι εχει αποσυνδεθει το xbox.Η μονη λυση ειναι να την κλεισω τελιος..να την ανοιξω παλι και να κανω παλι calibration/connect με το χβοχ..Aυτο μπορει να το κανει σε 2 λπτ η σε μια ωρα.
Εστειλα χτες e-mail στην fanatec για το προβλημα αλλα δεν πηρα απαντηση και σε οτι forum και αν κοιταξα δεν βρηκα καπιον να αναφερει καπιο παρομιο προβλημα.Αυτο που εκανα τωρα εινα να απενεργοποιησω το wireless mode απο το router μπας και φτιαξει..αα,να αναφερω επισης οτι στο pc την εχω συνδεμενη με καλωδιο.Οποιαδηποτε προταση για λυση πανω απο καλοδεχουμενη.
-
Dead Space μακραν το καλυτερο horror της χρονιας!
Το Dirt 2 επισης πολυ καλο, αλλα θα επρεπε να εχει περισσοτερο ραλλυ και λιγοτερα trucks.
P.S
Το The Saboteur αν και το θαψανε, ειναι συμπαθητικο. -
Drunkardμπορεις να μου πεις στη δικη σου samsung τι ρυθμισεις εχεις κανει με τα χρωματα και τη φωτεινοτητα?
τελικα η lg ηταν μουφια οπως ειχες πει ρε φιλε δεν ειχε dvi και ελεγε 1080p
πηρα στα 200 ευρω την P2350 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168061 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, αλλα προβληματιζομαι με τις ρυθμισεις το προβλημα μου εγκειται κυριως με τα χρωματα μιας και ειχα συνηθισει την eizo η οποια εχει πιο ζεστα χρωματα..βεβαια και η samsung μπορει να βγαλει το ιδιο ζεστα και πιο ζωντανα αλλα μολις αρχισα να συγκρινω (τις εχω διπλα διπλα) και στη μια και στην αλλη αρχισα να βλεπω ατελειες και αφυσικα πραγματα (τρελος )
στο color εχω βαλει intelligent.. εκει το κοκκινο μου φαινεται φανταστικο σε σχεση με την αλλη, αλλα το πρασινο ισως υπερβολικο
ειπισης το κιτρινο (για το οποιο ειχα ως κριτηριο το site του eshop ) μου ειναι κατακιτρινο , ενω στην παλια ελαφρως πορτοκαλιζει κατι που κανει και η samsung αν βαλω το color tone στο warm (αλλα ειπαμε το εχω στο intelligent)παιζει ρολο οτι εχω συνηθισει την παλια παντως, με τις τωρινες ρυθμισεις και μετα απο πολλες δοκιμες νομιζω οτι ειμαι μια χαρα αυτη τη στιγμη.. και μιας και δεν ημουν 100% σιγουρος αρχισα να κοιταω φωτο του αυτοκινητου μου και ειδα οτι στη samsung φαινεται πιο φυσικο..
μονο με το πρασινο εχω θεμα το οποιο στη παλια μου ηταν λιγοτερο ζωντανο, πιο ξεθωριασμενο , αλλα δεν ξερω κατα ποσο το τωρινο ειναι το σωστοτο magiccolor full ειναι περα για περα υπερβολικο..
εκει στα χρωματα με ενδιαφερει τι εχεις κανει εσυφωτεινοτητα εχω βαλει στο 80-85 (πολυ πιο φωτεινη η samsung, δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι η αλλη εχει 6500 ωρες στη πλατη της)
επισης στο response time: fastest στο fallout 3 στον ουρανο συγκεκριμενα μου βγαζει μικρες παραμορφωσεις, αρα μουφα τα 2 ms , στο faster ομως λειτουργει μια χαρα!!!
επισης εκανα και συγκριτικα σε παιχνιδια (με clone οθονες) και επισης δοκιμασα τι κανει η καρτα μου στα 1080p
τα καλα νεα ειναι οτι δεν κλανει πουθενα εκτος απο το crysis στο οποιο δεν παγωνει κιολας αλλα πρεπει να τρεχει με κατω απο 30 fps (καμια 20αρα θα λεγα, τερμα ρυθμισεις, vsync, καθολου aa) , αρα δεν παιζεται..
τα υπολοιπα που ειδα με μεγαλυτερη εκπληξη το fallout 3 με 4χ antialiasing, 8x anisotopic , v-sync και ολα τα αλλα στο φουλ το παιζει νερακι
αρα αφου εχω τερματισει το crysis θα παω για καρτα μετα τα χριστουγεννα..επισης κατι που ξεχασα.. στα αρνητικα της οθονης ειναι και η πολυ κακη βαση, αλλα και η γωνια θεασης η οποια μπορει να μην ειναι κακη (σε σχεση με κατι παλιοτερα εκτρωματα), αλλα δεν φτανει με τιποτα τη ποιοτητα της eizo (s1931)
βεβαια το μεγεθος της καινουριας, το full hd, και τα ζωντανα της χρωματα (ειδικα μολις καταληξω στις ιδανικες ρυθμισεις ) και φυσικα η τιμη της με κανουν πολυ χαρουμενο για το νεο μου αποκτημα
επισης δεν ειχα κανενα καμμενο pixel , 5 στα 5 μονιτορ και τηλεορασεις δεν εχω τιποτα καμμενοκαλο λιωσιμο μου ευχομαι !!!!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗΗΗΗΗΗ
Θα σου πω τις ρυθμισεις μου σε 2-3 ημερες που θα ειμαι στο σπιτι μου και θα μπορεσω να τις δω
για πες πως σου φαινετε ? φανταστικη εεεε ????? -
ευχαριστω
ναι ειναι παρα πολυ καλη και με την αναλυση της αλλα και το μεγεθος της χανεσαι
απο χρωματα και φωτεινοτητα συνηθισα την αλλαγη, τα πραγματα σε αυτο το τομεα θα ελεγα οτι καλυτερεψαν (αν και θα ηθελα να δω τι ρυθμισεις εχεις κι εσυ, εγω εβγαλα το intelligent, γιατι και αυτο ηταν ισως λιγο υπερβολικο και τα αφησα στο νορμαλ, οπου τα χρωματα ειναι πιο φυσικα και ας μου φαινονταν αρχικα πιο ξεβαμμενα) και πλεον την απολαμβανω παρα πολυτο μονο αρνητικο ειναι σπαστικη βαση (θα δω αν ταιριαζει η βαση της παλιας , αν ειναι να κανω τραμπα, ή μπορει στο μελλον να παρω και μια βαση) και οι οχι και τοσο καλες γωνιες θεασης σε σχεση με αυτο που ειχα συνηθισει (κυριως οταν την κοιταζω ορθιος απο ψηλα)
στα παιχνιδια ειναι αλλο πραγμα παντως , πιστευω οτι εκανα μια πολυ καλη αγορα σε αρκετα καλη τιμη και παρολο που δεν τα 'εσκασα' οπως την προηγουμενη φορα δε νιωθω οτι βγηκα ριγμενος ή αγορασα καποια φθηνιαρα μουφια
απο τη στιγμη που εχω τοσο μεγαλη οθονη με τετοια αναλυση και χειριστηριο xbox δε νιωθω πλεον οτι μου λειπουν εστω και λιγο οι κονσολες
-
To dirt 2 έχει θεματάκι με την ATI και στα μενού σέρνεται. Ευτυχώς βγάλανε hotfix που διορθώνει το πρόβλημα. Τώρα τα έχω βάλει όλα επάνω σε 1920χ1200 και δέν καταλαβαίνει τίποτα
-
καλα μονο με hotfix δουλευει αυτη η ati?? και το σκεφτομαι να αγορασω μια μετα τα χριστουγεννα , αλλα μαλλον παλι σε nvidia θα παω..
dog εσυ ποια καρτα εχεις?
-
εχω να το ξεκινησω και το dead space..δεν το χα παιξει στην ωρα του και περιμενει..Το ξεκίνησες το dead space? Θυμάμαι είχε ένα θεματάκι με το χειρισμό του ποντικιού, κουνάς το ποντίκι και μετά απο κανα μισάωρο κουνιέται και ο παίχτης Νομίζω λύνεται απενεργοποόντας το v-sync.
-
εγω το παιζω με χειριστηριο xbox και δεν εχω θεμα (ουτε με vsync) με πληκτρολογιο/ποντικι παιζω μονο τα first person καθως μου χει μεινει απο παλια και βολευει καλυτερα
το εχω παιξει μονο για κανα μισαωρο να δω τι γινεται και πώς λειτουργουν οι ρυθμισεις , τωρα παιζω dirt
-
εγω με ati 3870 στο dirt σε high ολα και 1680*1050 δεν ειχα κανενα προβλημα,αντιθετα με το *&$^&$%#saboteur
για το dead space τωρα,λιγα θυμαμαι,οντως ειχε ενα θεματακι αλλα τοσος καιρος εχει περασει,σιγουρα θα υπαρχουν ενα σωρο λυσεις
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)