-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Machinarium-
Puzzle / adventure game. Μάλλον πιο πολύ puzzle, γιατί έχει γραμμική πλοκή. Μερικοί πολύ δύσκολοι γρίφοι.
-
Τέλειο σχέδιο και animation, απίστευτη μουσική
-
Χιούμορ και φοβερά ατμοσφαιρικό
-
Ανεξάρτητη παραγωγή, όλα τα λεφτά πάνε μόνο στους σχεδιαστές του
-
Μόλις 15 ευρώ, και μαζί δίνουν το soundtrack. Αξίζει το κάθε cent.
-
Εκδόσεις για Windows, Mac, Linux
Goooooood!!!
-
-
Πήρα το PS3 250 gb!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πήρα το PS3 250 gb!!καλοριζικο !
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πήρα το PS3 250 gb!!
καλοριζικο !
Thx...πήρα και το Pro 2010 (για εμάς τους άντρες ) και ένα GT5. Πήρα το bundle με δύο bluray, το batman και το Quantum of Solace.
(πως δε με έχει σκίσει η γυναίκα μου ακόμα )
-
Έβαλα το Saboteur. Βλακεία μου φάνηκε. Θυμίζει λίγο απο Grand Theft Auto αλλά καμία σχέση. Επίσης είναι πολύ σκοτεινό, τα κτίρια, οι χαρακτήρες και τα αυτοκίνητα είναι ασπρόμαυρα και τα φώτα, και κάποια αντικείμενα είναι έγχρωμα
Μετά απο λίγο μου κόλησε (ΑΤΙ) και το απεγκατέστησα. Τζάμπα το κατέβαζα τόσες μέρες.
Καλύτερα να πάω να παίξω το παλιό καλό Saboteur 2
Youtube Video -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πήρα το PS3 250 gb!!
καλοριζικο !
+1
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ολόκληρο. Όταν έχεις βγάλει το myst χωρίς λύση, αυτά είναι περονόσπορος, παρντόν, ηλιόσπορος.
ποτέ δεν ήμουν καμμένος gamer
συνήθως βαριέμαι τρομερά εύκολα και δεν καίω νευρώνες για παιχνίδια
Τέτοια παιχνίδια δημιουργούν νευρώνες, δεν τους καίνε.
Θέλουν πολλή σκέψη και συνθετική ικανότητα. Δεν είναι γρίφοι της πλάκας ή ιστοριούλες 'πήγαινε εκεί, φέρε αυτό'.
Δε ξερω πως μερες(μαλλον)μηνες ειχα χασει με το ριβεν(συμβουλευτικα τη λυση 4-5 φορες),νομιζω το μιστ ηταν ακομα ποιο δυσκολο,δε το επαιξα γιατι δε το προλαβα ηλικιακα,ισως καποια στιγμη που θα βρω πολλλλλυυυυυυυυυυυ χρονο
Το Riven ήταν νομίζω δυσκολότερο από το Myst γιατί οι γρίφοι δεν ήταν 100% λογικοί. Έπρεπε να χρησιμοποιηθεί και η τύχη, να δοκιμάσεις αρκετούς τυχαίους συνδυασμούς. Αν και το έφτασα σχεδόν ως το τέλος, δεν το χάρηκα όσο το Myst σε καμία περίπτωση.
Το Myst κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια σε έκδοση με βελτιωμένα γραφικά. Πρόκειται για εκπληκτικό παιχνίδι, ιδιοφυές θα έλεγα. Kαι η μουσική-ηχητική επένδυση πολύ καλή.
-
Ποιος θυμαται τι σαμποτερ των 80's, με τον νιντζα
-
Λοιπόν το wii είναι κάψιμο... Αλλά πραγματικά με κούρασε.
Πονάνε πόδια(από την ορθοστασία τόσες ώρες).
Πονάνε χέρια και ειδικά οι κλιδώσεις(από τις απότομες κινήσεις)
Ύδρωσα(πρέπει να κάνω μπάνιο)
Στο μποξ με έδειρε ένας φίλος. Ήρθε για να του δώσω κάτι, και κάθισε.... λίγο
Πλάκωσα μετά τη γυναίκα μου στις ξιφομαχίες για να έρθω στα ίσα μουΌλο το πακετο του black limited, μαζί με extra χειρηστήριο και σένσορα και βοηθητικό χειρηστήριο 280€. Τζάμι. Θα το δοκιμάσω λίγες μέρες ακόμη, και μετά θα δω αν θα πάρω το wii fit plus. Εδώ έτσι κουράστηκα, σκέψου να ανεβοκατεβαίνω...
Στο media ένας πιτσιρικάς:
-'ρε θείο μην το παίρνεις αυτό. Μέτρια γραφικά, λίγα παιχνίδια. Έχει καλή τιμή, αλλά πάρε ps3, θα χαθείς... '
-'τι μέτρια γραφικά ρε συ, σε commodore64 έμαθα να παίζω'
-'που τραγουδάει αυτός ο κομοντορ;' -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έτα κτίρια, οι χαρακτήρες και τα αυτοκίνητα είναι ασπρόμαυρα και τα φώτα, και κάποια αντικείμενα είναι έγχρωμαΑπ'ότι διάβασα στο review του eurogamer, το παιχνίδι ξεκινά ασπρόμαυρο και όσο προχωράς σου δίνει χρώματα. Δεν μου άφησε ιδιαίτερα καλή εντύπωση το review.
Έφερα τη χρεποτηλεόραση από το εξοχικό, οι γωνίες είναι πορτοκαλί-πράσινες, αλλά από το τίποτα καλό είναι κι'αυτό.
Πάω λίαν συντόμως στη Στουρνάρη να πάρω κανένα μεταχειρισμένο παιχνιδάκι για το 360, έχω μείνει πολύ πίσω.
Τι μου προτείνετε; Θα ψάξω το bioshock και μερικά άλλα που είχα σημειωμένα.
Αθλητικά δεν μου αρέσουν, αλλά θέλω ένα για τους φίλους μου. Pro Evolution ή Fifa (ή κάτι άλλο); Το pro θυμάμαι ένα φεγγάρι ήταν προβληματικό (το 09 νομίζω). -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Όλο το πακετο του black limited, μαζί με extra χειρηστήριο και σένσορα και βοηθητικό χειρηστήριο 280€. .
200€ εχει στο fnac.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όλο το πακετο του black limited, μαζί με extra χειρηστήριο και σένσορα και βοηθητικό χειρηστήριο 280€. .
200€ εχει στο fnac.
Μπερδεύεσαι μάλλον. Ούτε στο net δεν έχει τόσο. Μιλάω δηλαδή για κονσόλα+2 Χειρηστήρια+2 εξτρά σέσορες κίνησης+2 Βοηθητικά χειρηστήρια+wii sports+wii sports resort
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
200€ εχει στο fnac.
Μπερδεύεσαι μάλλον. Ούτε στο net δεν έχει τόσο. Μιλάω δηλαδή για κονσόλα+2 Χειρηστήρια+2 εξτρά σέσορες κίνησης+2 Βοηθητικά χειρηστήρια+wii sports+wii sports resort
αυτο που λεω εγω με τα 200, απλα δεν εχει 2ο χειριστηριο. Ολα τα αλλα τα εχει.
-
Το 2ο χειρηστήριο κομπλέ έχει 80€..
Και εγώ 199€ πήρα την κονσόλα με το 1 χειρηστήριο -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
κονσόλα+2 Χειρηστήρια+2 εξτρά σέσορες κίνησης+2 Βοηθητικά χειρηστήρια+wii sports+wii sports resortΟι σενσορες κινησης τι ειναι; Χρειαζονται;
(Θα μας το φερει ο Αϊ-Βασιλης, αλλα ειναι λιγο ασχετος...)
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
κονσόλα+2 Χειρηστήρια+2 εξτρά σέσορες κίνησης+2 Βοηθητικά χειρηστήρια+wii sports+wii sports resort
Οι σενσορες κινησης τι ειναι; Χρειαζονται;
(Θα μας το φερει ο Αϊ-Βασιλης, αλλα ειναι λιγο ασχετος...)
Λέγονται wii motion plus. Δίνουν πιο ακριβείς κινήσεις στο χειρισμό του παιχνιδιού. Πάρτα. 20€ περίπου έκαστο. Τα βοηθητικό χειρηστήρια είναι το άλλο που κρατάς στο αριστερό σου χέρι. Μερικά παιχνίδια δεν παίζονται χωρίς αυτό.
-
Για να πω την αληθεια εχoντας Wii χρονια, με το Motion plus δεν ειδα διαφορα, τουλαχιστον οχι μεγαλη.
Αnywayz... ειναι ο μονος τροπος για να παιξεις το resort ομως.
Wii fit rocks. -
Πόσα μπόξ υπάρχουν για το Wii? Ψήνομαι να πάρω μόνο και μόνο για το μποξ
-
http://www.wiihaveaproblem.com/
ειναι τρελο κολλημα το wii εγω με τους φιλους μου ειχα λιωσει στο τενις
-
Drunkard μιας και μιλουσαμε για οθονες, εσυ ποια εχεις?
πρεπει να καταληξω καπου συντομα
λεω να πεσω μια ιντσα και να παω σε 23αρα για να παρω samsung , στα 200 ευρω πανω κατω παντα ,
θελω 2ms χρονο αντιδρασης οπωσδηποτε για τα fps, απο κει και περα βλεπω οτι σε αντιθεσεις κτλ μπορω να παρω πολυ καλα πραγματασκεφτομαι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168063 αλλα με προβληματιζει οτι εχει χαμηλοτερη φωτεινοτητα απο το πιο κατω μοντελο που κανει 195 και εχει επισης 50.000 αντιθεση (δες εδω εχει ολα τα υποψηφια στις 23') http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?c ... 2=TFT%2023
τι λες? θα παω βεβαια σε κανα πλαισιο να τις δω και απο κοντα γιατι και η lg στις 24' επισης με 200 ευρω ειναι πειρασμος.. αν με ικανοποιει η εικονα της παραμενει νουμερο 1 επιλογη, αλλα τωρα μου κολλησε οτι η samsung ειναι καλυτερη..
βεβαια μακαρι να μπορουσα να δωσω 350+ να παω σε led, αλλα απο την αλλη ευτυχως γιατι με τις led επεσαν οι τιμες των lcd
επισης με 300+ μπορεις να πας σε lcd με καλυτερες αντιθεσεις και φωτεινοτητα, αλλα δε θελω να υπερβαλλω, θελω αξιοπρεπη εικονα και κυριως πολλες ιντσες..
απο χρωματα παντως θα ειμαι απαιτητικος γιατι αυτη που εχω τωρα (eizo) μπορει να μην ειναι καλη σε ταχυτητα , αλλα τα χρωματα που βγαζει ειναι καταπληκτικα. επισης εχει και γωνια θεασης 178 μοιρες.. αλλα ειναι αργη σε fpshooters και πλεον μου φαινεται μικρηκαι μετα τα χριστουγεννα ισως δρομολογησω και καμια καρτα με ενα γιγα μνημη ετσι ωστε να παρατεινω και αλλο τη ζωη του υπολογιστη μου στα 4-5 χρονια (βασικα 4 θα παει σιγουρα)
απο προγραμματα και λειτουργικα δεν εχω θεμα για τα επομενα πολλα χρονια, αμα σηκωνει και τα παιχνιδια σε full hd τοτε ειναι αστερι και παμε για pc ξανα οταν βγουν 8πυρηνοι + γιατι μεχρι τωρα και στο αμεσο μελλον δε βλεπω να βγαινει κατι δραματικα γρηγοροτερο και κατι το οποιο θα χρειαζεται κιολας (οπως ειχε γινει με τους core2duo) ωστε να προχωρησω σε αλλαγη
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)