-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πες μου εναν λογο να παρεις ps3 ΤΩΡΑ
Γιατί να μην πάρει;
γιατι μιλαμε για την σονυ ισως..?απο εκει το παει απο εδω το φερνει σιγα σιγα μας λεει οτι Ps3 γιοκ
οποτε το περνεις τωρα οκ?
και αν βγει παιχνιδι για το Ps4 που σου αρεσει τι εκανεις παλικαριν? τρως ταν μαλλιαν της κεφαλης σου? ειδου τον ερωτημαν
που σιγουρα φανταζομαι σε λιγο καιρο θα ακουσουμε για καποιο νεο gt που 'δεν θα παιζει στην παλια κονσολα' αλλα θα εχει βαλει τα διπλασια πραγματα
κλασσικη σονυ -
Τι εννοείς κλασική Sony;
Μιλάς για την εταιρεία που έχει υποστηρίξει καλύτερα τις κονσόλες της αν και βγήκαν καινούριες.
Μπορείς ακόμα να πάρεις PS2 καινούριο. Βρες μου Xbox και GameCube.Επίσης τι τον νοιάζει τον κάτοχο PS3 αν θα βγει κάποιο παιχνίδι για PS4 όταν θα υπάρχουν πολλά στο PS3 που δεν έχει παίξει;
Εσύ κάθε φόρα που βγάζουν καινούριες GPU και CPU τρως τα μαλλιάν της κεφαλής σου; -
Τι εννοείς κλασική Sony;
Μιλάς για την εταιρεία που έχει υποστηρίξει καλύτερα τις κονσόλες της αν και βγήκαν καινούριες.
Μπορείς ακόμα να πάρεις PS2 καινούριο. Βρες μου Xbox και GameCube.Επίσης τι τον νοιάζει τον κάτοχο PS3 αν θα βγει κάποιο παιχνίδι για PS4 όταν θα υπάρχουν πολλά στο PS3 που δεν έχει παίξει;
Εσύ κάθε φόρα που βγάζουν καινούριες GPU και CPU τρως τα μαλλιάν της κεφαλής σου;εμεις εχουμε compartibility προς τα πισω εκει ειναι το θεμα (αναγκαστικα κιολας)
πως ακριβως θα κανεις port ενα παιχνιδι του 4 π.χ στο 3 οταν ειναι εντελως διαφορετικα σε καθε επιπεδο που ακομη και η ιδια η sony ειπε οτι μαλλον δεν θα μπορεσει να κανει καποιου ειδους emulator?
δεν σκοτωνεις την κονσολα σου ετσι?
βεβαια το μονο καλο ειναι οτι οκ οι τιμες θα πεσουν(λογικα.......)στα παιχνιδια του 3 και δεν θα κοστιζουν οσο ενα μηνιατικο
και τι θα γινει π.χ αν πει η σονυ οτι λογο 'συμβατοτητας' δεν θα μπορεσουν να μπουν στο psn? (φαντασια αλλα οκ ποτε δεν ξερεις με αυτους..) -
δε θα παιζει συμβατοτητα 3 με 4 αυτο το ξερουμε ηδη, απο την αλλη σε καλη τιμη το 3 εχει αρκετα παιχνιδια να προσφερει σε καποιον και δεν θα βγει αυριο μεθαυριο το 4 για να ανησυχει για αυτο , αλλα ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει λογος να ανησυχει για αυτο αν θελει να δωσει λιγα λεφτα
εμενα προσωπικα δε μου φαινεται κακη ιδεα να παρει καποιος σημερα ps3 αν γουσταρει τη κονσολα
-
Οι τιμές είναι ήδη χαμηλές αν δεν ψωνίζεις σαν πρόβατο.
Τα περισσότερα παιχνίδια που έχω πάρει τα έχω πληρώσει απο 20€ και κάτω.
Ελάχιστα μέχρι 30€ που είναι ειδικες περιπτώσεις και μέγιστο 50€ για συλλεκτικές με αρχική τα 150€.Τα υπόλοιπα δεν εχοξν σχέση. Αγοράζεις κονσόλα για να παίξεις τα παιχνίδια της. Ούτε για να παίξεις τα προηγουμενης γενιάς ούτε της επομένης και το PS3 αυτή τη στιγμή έχει να δώσει πολλά και περιμένει και άλλα.
-
δηλαδη υποθετεις οτι θα υπαρξει developer που θα φτιαξει και για ps4 και για ps3 και για pc και για xbox
συνηθως μεχρι τωρα απλα εκοβαν το πιο δυσκολο οταν ερχοταν η ωρα για port που συνηθως ηταν τα pc σκεψου τωρα πιο πηρε την θεση του
(αμφιβαλλω εαν θα τους πιασει μια ξαφνικη καλοσυνη και θα βγαζουν ports για το ps3) -
Μα δεν χρειάζεται να βγάλει.
Το PS3 έχει αρκετά καλά παιχνίδια για να ασχολείται κάποιος για τα επόμενα 3 χρόνια αν το αγοράσει τώρα και μέχρι να έρθει η επομένη γένια περιμένει και άλλα. -
Μα δεν χρειάζεται να βγάλει.
Το PS3 έχει αρκετά καλά παιχνίδια για να ασχολείται κάποιος για τα επόμενα 3 χρόνια αν το αγοράσει τώρα και μέχρι να έρθει η επομένη γένια περιμένει και άλλα.ναι αυτο λεω τι αλλα περιμενει απο μια κονσολα που πρακτικα οταν βγει το Ps4 ειναι καταδικασμενη ?
(καταδικασμενη απο την αποψη οτι θα πρεπει να φτιαχνουν παιχνιδια ακομη αποκλειστικα για αυτην και δεν νομιζω κανεις να το κανει αυτο)
βεβαια κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι καλη απλα τωρα εχει και μια αλφα ημερομηνια ληξης δυστηχως -
θα συμφωνήσω...μιλάμε για πλατφόρμα με χιλιάδες παιχνίδια σε βάθος 7 ετών για να διαλέξεις!
Στα 145 ευρώ την θεωρώ ευκαιρία. Δεν σας λέω για τα φθηνά παιχνίδια που μπορείς ν' αγοράσεις μέχρι και στα ...καρφούρ αλλά σκεφτείτε και τα μεταχειρισμένα που 'σκοτώνουν' κάποιοι ακόμα και κάτω από δεκάρικο! Κάνεις συλλογή με παιχνιδάρες με το καλημέρα! Άστε που όλο και κάποιος θα σου δανείσει-χαρίσει κάποιον παλαιότερο τίτλο που έχει βαρεθεί ο ίδιος οπότε ίσως παίζεις και τσάμπα για κάποιο χρονικό διάστημα!
Αν κάποιος λοιπόν δεν έχει ασχοληθεί ως τώρα, γιατί να μην την πάρει να κάνει το κέφι του και σε τελική ανάλυση την πουλάει του χρόνου στα 70-80 ευρω...Εγώ 'έσκασα' 359 ευρώ τον Σεπτέμβριο για gpu...υπάρχει ποτέ περίπτωση να κάνω 'απόσβεση' των χρημάτων μου σε σχέση με ένα ps3 στα ίδια χρήματα; Με τόσα θα έπαιρνα και καμιά πενηνταριά τίτλους για το ps3!
(Φυσικά το ερώτημα είναι ρητορικό αφού απόσβεση σε τέτοια πράγματα δεν υφίσταται ποτέ...) -
το pc gaming δε συμφερει σε καμια περιπτωση , απλα ειναι πιο κ@υλα σε οτι αφορα το οπτικο αποτελεσμα
-
σε μένα που το hardware δεν αλλάζει σ' ετήσια βάση ούτε αυτό θα ισχύει μόλις ξεπεραστεί από την εξέλιξη!
-
καλα λιγοι ειναι λιγοι αυτοι που αλλαζουν το hw τους σε ετησια βαση, εσενα αν μεινεις πολυ καιρο με αυτο (για πανω απο αλλα 2 χρονια) ισως σε ξεπερασουν οι εξελιξεις μονο και μονο επειδη εχουμε αλλαγη των κονσολων
αλλα σε γενικες γραμμες ακομα και ενα μετριο σημερινο pc ειναι πολυ καλυτερο σε αυτο το τομεα απο τις κονσολες , ομως σε γενικες γραμμες τα pc ειναι πιο ακριβα
-
Τα περι sony δε τα πιασα.Δηλαδη απο που κ ως που ειναι παραλογο να μη παιξει το νεο GT στο ps3?
Δε καταλαβαινω και το ''θα βγει το ταδε game για ps4,ας κλαψω''.Μα εδωσα το 1/5ο των χρηματων ,οποτε πραγματικα χεστηκα για το ps4 το οποιο ουτως ή αλλως δε θα αποκτουσα και ποτε γιατι απλα δεν ειμαι και πολυ του gaming.Σα να μου τη σπαει που δεν εχει forza το ps3
Οι τιτλοι ειναι αυτοι που ειναι τωρα και ειναι παρα πολλοι κ οι περισσοτεροι στα 20 ευρω.Δε το αποφασισα ακομα,αλλα εμενα μου φαινεται καλη ευκαιρια,δε ξερω..
Επισης δεν εχω να περιμενω κατι,αφου μου αρκει να σκοτωνω ωρες με καμια 10αρια τιτλους εχοντας δωσει μαζι με τα παιχνιδια κανα 250αρι ευρω,κλαιν μαιν δηλαδη. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το pc gaming δε συμφερει σε καμια περιπτωση , απλα ειναι πιο κ@υλα σε οτι αφορα το οπτικο αποτελεσμαπάντως αν το καλοσκεφτείς οι περισσότεροι παίζουν με δαύτα σε τηλεοράσεις 32 ιντσών σε απόσταση μερικών μέτρων! Έτσι και αλλιώς δεν είναι φουλ hd αλλά 720p η ανάλυση των τωρινών κονσολών! Οπότε, μια χαρά είναι το ps3 για εκείνους που γουστάρουν παιχνιδάκια εύκολα και γρήγορα δίχως configuration κλπ!
Αν δεν είχα δει τι κάνει το πισι μου σε αναλύσεις 1080p σιγά μην με χάλαγε μια τέτοια επιλογή! Αντιθέτως μόνο συγκριτικά το καταδικάζεις! Εγώ για παράδειγμα καταλαβαίνω στα βιντεάκια του yt πόσο καλύτερα παίζουν στο πισι τα σύγχρονα παιχνίδια αλλιώς θα θεωρούσα τρομερό το αποτέλεσμα στις κονσόλες! -
τα βιντεο στο yt δε μου λενε κατι γιατι σπανια εχουν σχεση με το τελικο αποτελεσμα
επισης πολλα απο αυτα δεν ειναι καν σε 1080
πχ κανουν συγκρισεις κονσολων/pc σε 720
τεσπα , οπως ειπα στα pc δε θα βγεις κερδισμενος με καποιο προφανη τροπο (δε μιλαω για πειρατεια κτλ.. )
απλα εχεις καποια θετικα που δε τα εχεις στις κονσολεςομως ολα καλα ειναι (εκτος απο τα ταμπλετ που ειναι γτπ )
-
...και αυτά καλά είναι αρκεί να τα χρησιμοποιείς μόνο για σερφάρισμα, διάβασμα περιοδικών-βιβλίων μέσω pdf (αν έχουν μεγάλη οθόνη φυσικά) ή για να ελέγχεις το email σου!
-
ναι αλλα εμπορικα τις φορητες τουλαχιστον τις απειλουν.. ελπιζω απλα να αποδειχθουν μοδα
αν και πολλοι διαφωνουν και με αποκαλουν ελιτιστη
-
Οι ευκολίες που έχουν τα ταμπλετ στη χρήση είναι δεδομένες και υπαρκτές. Απλά ΔΕΝ δουλεύεις σε δαύτα ακόμα και αν προσθέσεις πληκτρολόγιο με κάποιο τρόπο!
Ένας φορητός υπολογιστής είναι άλλο πράγμα και δεν το συγκρίνω! Για μένα αν χρειαστώ φορητό τέτοιο θα πάρω!
Δεν σου κρύβω πάντως ότι θέλω να πάρω ένα φθηνό κινέζικο ταμπλετ με μεγάλη οθόνη για να περάσω μέσα βιβλία και συνταγές και να το δώσω στην -
αναλογα τι θες να διαβασεις , πχ για βιβλιο και περιοδικα πιστευω οτι θες πολυ υψηλη αναλυση (στυλ nexus 10 ) για να κανεις σωστη δουλεια
ταμπλετ που να αξιζει πρεπει να ειναι και λιγο ακριβο imho , αλλα αυτο ειναι κουβεντα για το αλλο θεμα
-
μπα το κονσεπτ στην θεωρία είναι απλό...βλέπει συνταγή, φτιάχνει συνταγή στην κουζίνα ή τελείως προχώ βλέπει -λεμε τώρα- τον μαμαλάκη στο yt και μαγειρεύει παράλληλα!
Αυτό που δεν έχω υπολογίσει είναι αν θα με βάζει μετά εμένα να μαγειρεύω!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)