-
γιατι πηρες αυτο το πραγμα;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι πηρες αυτο το πραγμα;γιατι ειναι android και γιατι σιγουρα στα επομενα χρονια θα γινει τουμπανο απο τα Mods (ηδη βγηκε emulator για x86 )
και στα λεφτα που θελει δεν παιζει να βρεις κατι καλυτερο ουτε καν.. -
ναι αλλα τι θα παιζεις με αυτο;
γιατι οχι ενα ταμπλετ να κανεις και αλλα πραγματα (με hdmi για τηλεοραση ) και καποιο bt χειριστηριο ;
μια παιχνιδοκονσολα με android μου φαινεται ψιλοακυρη
-
ναι αλλα τι θα παιζεις με αυτο;γιατι οχι ενα ταμπλετ να κανεις και αλλα πραγματα (με hdmi για τηλεοραση ) και καποιο bt χειριστηριο ;
μια παιχνιδοκονσολα με android μου φαινεται ψιλοακυρη
Μεχρι στιγμης αυτο ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχει φτιαχτει για το Ouya
-
εμένα πάντως μου αρέσει αυτό που είδα στο tomb raider...μετά από αυτό μάλλον θα μπορέσω να παίξω και τα assasin creed που δεν έχω ποτέ ασχοληθεί...
(πάντως παρατηρώ ότι τώρα που άλλαξε η ώρα και ανοίγει ο καιρός δεν έχω τόση διάθεση ν' ασχοληθώ...μόνο άμα νυχτώνει και πριν πέσω για ύπνο, ασχολούμαι και αυτό μόνο, επιτρέποντος για να μην και μετά με )
-
γνωστος αριστερος ρεμπελος συνφορουμας αποφασισε να προσπαθησει να με ριξει
τα καταφερε αλλα καπως -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Επίσης το Bioshock πολύ καλό και πανάλαφρο, γραφικά τίποτα το σπουδαίο, ωραία περιβάλλοντα όμως. Την έχουνε καταβρεί οι εταιρείες με περίεργα σενάρια, πολλαπλά σύμπαντα και buzzing endings.
+1 για το Bioshock.
Στα ωραία περιβάλλοντα θα σταθώ και στο πολύ καλό ηχητικό κομμάτι.
Ο κόσμος του είναι ονειρεμένος και η όλη ιδέα της πόλης στο αέρα είναι κάτι το φανταστικό.Με 4πύρηνο Phenom Black και 5770 ήθελε συγκρατημένες επιλογές
-
-
μη μας πορωνεις ρε καμπαλα και βγαλουν καμια μουφα, εσενα θα κυνηγαω μετα
-
ασε προβλεπω επικ flame wars με τα φλωρακια απο το assasins creed
-
10 desmonds θελει ο garrett
-
υμνείτε έναν τίτλο που μου είναι άγνωστος...όταν βγει θα σας επιβεβαιώσω ή όχι
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ασε προβλεπω επικ flame wars με τα φλωρακια απο το assasins creedτο ac εχει ξεπεσει τοσο που κανεις δε θελει να το υπερασπιστει
-
λυπαμαι αλλα μαλλον αυτο δεν θα συμβει οταν βγει το καινουριο, πολυ φοβαμαι οτι δε θα κρατησει αρκετα στοιχεια απο τα προηγουμενα, ειναι σαν να παιξεις ενα συγχρονο super mario(υπαρχει?) στο wii u και να προσπαθεις να καταλαβεις γιατι ελιωναν τα gameboy το '90, δεν μπορεις να πιασεις το νοημα
οπως και τα νεα tomb raider και hitman, καλα παιχνιδια, του 9,5, αλλα καμια σχεση με τα αυθεντικα
imo μονο τα gta κρατανε ακριβως το χαρακτηρα τους
αν δεν σε νοιαζουν τοσο τα γραφικα σπυρο και εχεις ορεξη να παιξεις το τελευταιο thief πες μου να σου πω πως παιζει σε συγχρονο pc
ασε προβλεπω επικ flame wars με τα φλωρακια απο το assasins creed
το ac εχει ξεπεσει τοσο που κανεις δε θελει να το υπερασπιστει
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
υμνείτε έναν τίτλο που μου είναι άγνωστος...όταν βγει θα σας επιβεβαιώσω ή όχιοτι stealth υπαρχει εκει εξω το οφειλει σε αυτο το παιχνιδι εν ετει 2013 και το θεωρουν ακομη δυσκολο παιχνιδι
-
καλα υπηρχαν και αλλα stealth παιχνιδια και πιο πριν και καποια ισως περισσοτερο δημοφιλη , πχ metal gear (και μη μου πεις οτι δεν ειναι τοσο καλοι οι μηχανισμοι, μιλαμε για παιχνιδι των 90s )
-
να βρω χρόνο να τελειώσω το tomb raider -πρώτα ο μεγαλοδύναμος (if available) - και μετά θ' ασχοληθώ με τα υπόλοιπα!
Είναι τόσα που μου προτείνετε ν' ασχοληθώ που χάνω εύκολα την μπάλα! -
καλυτερα να εχει πολλα να παιξεις και να μη προλαβαινεις απο το να μην εχεις τιποτα
-
καλα υπηρχαν και αλλα stealth παιχνιδια και πιο πριν και καποια ισως περισσοτερο δημοφιλη , πχ metal gear (και μη μου πεις οτι δεν ειναι τοσο καλοι οι μηχανισμοι, μιλαμε για παιχνιδι των 90s )το πρωτο mgs δεν το λες και stealth (αν θυμαμαι καλα ηταν ενα Intro παιχνιδι)
τα theft ηταν βασισμενα στο stealth -
δε μπορουσες να βγεις εξω και να τους #@#$#!* ολους, επρεπε να κρυβεσαι
δεν ηταν και το πιο εξελιγμενο stealth , αλλα ηταν απο τα πρωτα παιχνιδια για πολλους (για μενα σιγουρα το πρωτο) , οπου καταλαβαινεις οτι δε γινεται σε ολα τα παιχνιδια να βγαινεις και να τους σκοτωνεις ολους με το πολυβολο σουοπως και να χει σπουδαιο παιχνιδι το πρωτο mgs και αγαπημενο μου γενικα το 3
δυστυχως τα νεοτερα (ή μαλλον νεοτερο το 4 και συντομα το 5 ) δε μπορεσα να τα παιξω μιας και δεν εχω ps3, ελπιζω το ground zeroes που φαινεται φανταστικο να βγει και για pc
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)