-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@ angel
το kameo δε θα ελεγα οτι ειναι κυριως action για μενα ειναι κλασικο παιχνιδι rare , αμεσα συγκρισιμο με banjo.. και σιγουρα πολυ διασκεδαστικο..ψαξτο και θα με θυμηθεις, εγω το ευχαριστηθηκα παρα πολυ
Action-Adventure, με περισσότερα στοιχεία Adventure. Όχι σκέτο Action. Έχει διαφορά.
Πιο πολύ μοιάζει με το Zelda. -
τεσπα το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι γ@μαει , δε μπορω τωρα να αναλυσω αυτες τις λεπτες γραμμες που χωριζουν τα action με τα platform γιατι θα προκυψουν και τα στοιχεια rpg στη μεση
και το zelda rpg υποτιθεται οτι ειναι
το χεις παιξει καθολου??
-
το N64 απευθυνοταν σε πιο περιορισμενο κοινο, οσο για το cartidge ηταν απο τοτε ξεπερασμενο και σιγουρα δημιουργουσε προβληματα χωρου.. πχ ενα gran turismo ή ενα FF δεν μπορουσαν να βγουν σε τοσο μικρο χωρο και οσο για τα fmv που τοτε ηταν πολυ ποζερικα και τα παιχνιδια του playstation ειχαν μπολικα ουτε στο ονειρο τους..
To Resident Evil άντως μια χαρά χώρεσε στο cartidge και ήταν και καλύτερο τεχνικά από του PS.
-
:hmmm:
τεσπα το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι γ@μαει , δε μπορω τωρα να αναλυσω αυτες τις λεπτες γραμμες που χωριζουν τα action με τα platform γιατι θα προκυψουν και τα στοιχεια rpg στη μεσηκαι το zelda rpg υποτιθεται οτι ειναι
το χεις παιξει καθολου??
Τα Zelda είναι Action-Adventure.
Δεν το έχω παίξει αλλά έχω δει video. Είναι σίγουρο ότι θα μου αρέσει και με την πρώτη ευκαιρεία θα το αγοράσω.
-
εγω μιλαω για παιχνιδια με τεραστιο ογκο..
οσο για το resident (δε θυμαμαι καλα το 1), αν μιλουσαμε px για το 2 ή 3 πιστευεις οτι θα μπορουσαν να μπουν μεσα τα βιντεο και οι διαλογοι??
οι πιστες και ολα τα αυτοκινητα του gran turismo??
ουτε καν οι τερματισμοι του tekken δε θα εμπαιναν
και φυσικα δεν ειναι αυτα στοιχεια που θα κανουν τη διαφορα στο gameplay, αλλα ειναι στοιχεια που κανουν πιο ευχαριστο το παιχνιδι και σιγουρα πιο πιασαρρικο στο ευρυ κοινο..
κατα τα αλλα δεν αμφισβητει κανεις οτι εχει καλυτερα γραφικα και ετρεχε πιο γρηγορα σα μηχανημα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν το έχω παίξει αλλά έχω δει video. Είναι σίγουρο ότι θα μου αρέσει και με την πρώτη ευκαιρεία θα το αγοράσω.
ειναι δυσευρετο πλέον , ουτε καν σε torrent δε το βρισκεις
(δεν ασχολουμαι με rapidshare, εκει λογικα θα υπαρχει)εγω το δανειστικα απο γνωστο μου που το ειχε παρει (αυθεντικο) σχεδον μολις ειχε βγει η κοσνολα για να το τερματισω
-
Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί...........
PSX = Play Station eXtension. Αρχικά σχεδιάστηκε απο τη Sony για λογαριασμό της Nintendo σαν μια συσκευή CD-ROM που θα έμπαινε σαν προσθήκη στο SNES (εξού και η ονομασία extension). Τελικά Sony και Nintendo τα τσουγκρίσανε και η Sony έβγαλε στην αγορά το PSX ώς αυτόνομη κονσόλα με την ονομασία PlayStation. Οι gamers όμως εκείνης της εποχής συνέχιζαν να αποκαλούν το Playstation ώς PSX.
Τι εννοείς όταν λες ότι είχε απείρως καλύτερα παιχνίδια; Σε ποσότητα ή σε ποιότητα;Το cartidge δεν ήταν η καλύτερη λύση αλλά είχε 2 πολύ καλά πλεονεκτήμα. Σε αρκετά παιχνίδια δε χρειάζοσουν κάρτα μνήμης και είχε από ελάχιστο έως καθόλου loading στα παιχνίδια.
Και τα δύο. Το Ν64 είχε βέβαια κάποια φοβερά παιχνίδια αλλά όλα και όλα δέν παίζει να ήταν ούτε 5 (Zelda, Goldeneye, Mario Kart κτλ.) Τα υπόλοιπα τα είχε και το playstation και πολλές φορες ήταν και καλύτερα προγραμματισμένα απ ότι στο Ν64 με καλύτερα γραφικά.
-
εγω μιλαω για παιχνιδια με τεραστιο ογκο..οσο για το resident (δε θυμαμαι καλα το 1), αν μιλουσαμε px για το 2 ή 3 πιστευεις οτι θα μπορουσαν να μπουν μεσα τα βιντεο και οι διαλογοι??
και φυσικα δεν ειναι αυτα στοιχεια που θα κανουν τη διαφορα στο gameplay, αλλα ειναι στοιχεια που κανουν πιο ευχαριστο το παιχνιδι και σιγουρα πιο πιασαρρικο στο ευρυ κοινο..
κατα τα αλλα δεν αμφισβητει κανεις οτι εχει καλυτερα γραφικα και ετρεχε πιο γρηγορα σα μηχανημα
Εκείνη την εποχή γουστάραμε να βλέπουμε βίντεο στα παιχνίδια γιατί ήταν κάτι το πρωτοποριακό. Θυμάμαι πχ την εισαγωγή και τα βιντεάκια του Tie Fighter στο PC που είχε και ομιλία, παρανοικά πράγματα για το 1995, τα είχα δεί εκατοντάδες φορές.
Πλέον τα βίντεο δέν προκαλούν καμία εντύπωση, τα γραφικά μέσα στο παιχνίδι είναι πλέον σχεδόν σαν πραγματικό βίντεο. Προσωπικά τα βαριέμαι αφάνταστα και πατάω ESC για skip και τσαντίζομαι όταν σε αναγκάζει να τα δείς
-
εγω μιλαω για παιχνιδια με τεραστιο ογκο..οσο για το resident (δε θυμαμαι καλα το 1), αν μιλουσαμε px για το 2 ή 3 πιστευεις οτι θα μπορουσαν να μπουν μεσα τα βιντεο και οι διαλογοι??
Το RE2 είχε βγει στο Ν64. Με τους διαλόγους και όλα τα βίντεο.
Δεν μπορώ να σου πω για το GT αλλά το Ν64 είχε μεγάλου μεγέθους παιχνίδια.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί...........PSX = Play Station eXtension. Αρχικά σχεδιάστηκε απο τη Sony για λογαριασμό της Nintendo σαν μια συσκευή CD-ROM που θα έμπαινε σαν προσθήκη στο SNES (εξού και η ονομασία extension). Τελικά Sony και Nintendo τα τσουγκρίσανε και η Sony έβγαλε στην αγορά το PSX ώς αυτόνομη κονσόλα με την ονομασία PlayStation. Οι gamers όμως εκείνης της εποχής συνέχιζαν να αποκαλούν το Playstation ώς PSX.
Τι εννοείς όταν λες ότι είχε απείρως καλύτερα παιχνίδια; Σε ποσότητα ή σε ποιότητα;
Το cartidge δεν ήταν η καλύτερη λύση αλλά είχε 2 πολύ καλά πλεονεκτήμα. Σε αρκετά παιχνίδια δε χρειάζοσουν κάρτα μνήμης και είχε από ελάχιστο έως καθόλου loading στα παιχνίδια.
Και τα δύο. Το Ν64 είχε βέβαια κάποια φοβερά παιχνίδια αλλά όλα και όλα δέν παίζει να ήταν ούτε 5 (Zelda, Goldeneye, Mario Kart κτλ.) Τα υπόλοιπα τα είχε και το playstation και πολλές φορες ήταν και καλύτερα προγραμματισμένα απ ότι στο Ν64 με καλύτερα γραφικά.
-
To PSX βγήκε αργότερα σαν αυτόνομη συσκευή. Το ότι πολλοί εξακολουθούσαν να το PSX δε σημαίνει ότι είναι σωστό.
-
Legend of Zelda Ocarina of Time
Legend of Zelda Majora's Mask
Mario 64
Goldeneye
Perfect Dark
Banjo-Kazooie
Banjo-Tooie
Conker's Bad Fur Day
Paper Mario
Turok 1 & 2
Space Station Silicon Valley
Wave Race 64
Blast Corps
Donkey Kong 64
Sin and Punishment: Successor to the Earth
Φυσικά μπορώ να σου φτιάξω άνετα μία παρόμοια λίστα στο PS αλλά σίγουρα τα καλά παιχνίδια παιχνίδια του Ν64 είναι πάνω από 5.
Ποια παιχνίδια που έβγαιναν και στα 2 είχαν καλύτερα γραφικά στο PS;
Επίσης μπορείς να μου πεις 2 παιχνίδια του PS με απείρως καλύτερη ποιότητα από το Ocarina οf Time και Mario 64; Του ίδιου είδους φυσικά, μη μου βάλεις κανένα FF7. Συγκρίνουμε μήλα με μήλα.
-
-
Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί...........
PSX = Play Station eXtension. Αρχικά σχεδιάστηκε απο τη Sony για λογαριασμό της Nintendo σαν μια συσκευή CD-ROM που θα έμπαινε σαν προσθήκη στο SNES (εξού και η ονομασία extension). Τελικά Sony και Nintendo τα τσουγκρίσανε και η Sony έβγαλε στην αγορά το PSX ώς αυτόνομη κονσόλα με την ονομασία PlayStation. Οι gamers όμως εκείνης της εποχής συνέχιζαν να αποκαλούν το Playstation ώς PSX.
Τι εννοείς όταν λες ότι είχε απείρως καλύτερα παιχνίδια; Σε ποσότητα ή σε ποιότητα;
Το cartidge δεν ήταν η καλύτερη λύση αλλά είχε 2 πολύ καλά πλεονεκτήμα. Σε αρκετά παιχνίδια δε χρειάζοσουν κάρτα μνήμης και είχε από ελάχιστο έως καθόλου loading στα παιχνίδια.
Το super smash bros στο Ν64 δεν είχε βγει; Ήταν πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι! Εννοείται οτι υπήρχαν πολλά καλά παιχνίδια για το ps1, αλλά υπήρχαν άπειρα που ήταν για πέταμα..
-
To PSX βγήκε αργότερα σαν αυτόνομη συσκευή. Το ότι πολλοί εξακολουθούσαν να το PSX δε σημαίνει ότι είναι σωστό.
-
Legend of Zelda Ocarina of Time
Legend of Zelda Majora's Mask
Mario 64
Goldeneye
Perfect Dark
Banjo-Kazooie
Banjo-Tooie
Conker's Bad Fur Day
Paper Mario
Turok 1 & 2
Space Station Silicon Valley
Wave Race 64
Blast Corps
Donkey Kong 64
Sin and Punishment: Successor to the Earth
Φυσικά μπορώ να σου φτιάξω άνετα μία παρόμοια λίστα στο PS αλλά σίγουρα τα καλά παιχνίδια παιχνίδια του Ν64 είναι πάνω από 5.
Ποια παιχνίδια που έβγαιναν και στα 2 είχαν καλύτερα γραφικά στο PS;
Επίσης μπορείς να μου πεις 2 παιχνίδια του PS με απείρως καλύτερη ποιότητα από το Ocarina οf Time και Mario 64; Του ίδιου είδους φυσικά, μη μου βάλεις κανένα FF7. Συγκρίνουμε μήλα με μήλα.
-
-
ενταξει αντιστοιχα δεν υπηρχαν , ομως υπηρχα πολλα περισσοτερα ποιοτικα παιχνιδια απο το N64 και κυριως για ολων των ειδων τους παικτες
ειναι πολλες οι κατηγοριες στις οποιες το N64 δεν ειχε καλη εκπροσωπηση και αυτο σε περιοριζε σημαντικα, στο playstation λιγο πολυ υπηρχαν τα παντα..
αληθεια το resident evil ειχε ολα αυτα τα βιντεακια?? γιατι αν θυμαμαι καλα ηταν 2 cd παιχνιδι
-
@angelενταξει αντιστοιχα δεν υπηρχαν , ομως υπηρχα πολλα περισσοτερα ποιοτικα παιχνιδια απο το N64 και κυριως για ολων των ειδων τους παικτες
ειναι πολλες οι κατηγοριες στις οποιες το N64 δεν ειχε καλη εκπροσωπηση και αυτο σε περιοριζε σημαντικα, στο playstation λιγο πολυ υπηρχαν τα παντα..
αληθεια το resident evil ειχε ολα αυτα τα βιντεακια?? γιατι αν θυμαμαι καλα ηταν 2 cd παιχνιδι
Μα δε διαφώνησα πουθενα για την ποσότητα των ποιοτικών τίτλων τoυ PS(γι'αυτό έχω KAI PS) αλλά όχι και να λέμε ότι τα καλά παιχνίδια του Ν64 ήταν κάτω από 5.
RPG για παράδειγμα πέρα από το Paper Mario το Ν64 είχε ελάχιστα ακόμα και από αυτά μόνο το Harvest Moon έλεγε κάτι.
Αντίθετα στο PS δεν ήξερες ποιο RPG να πρωτοπαίξεις.Ναι τα είχε όλα.
The Facts* Port of PlayStation game. * **All FMV scenes included**. * **Improved game graphics**. * **High resolution screens**. * MoSys FX Surround sound. * Faster game play. * New, hidden costumes. * Custom feature that allows players to adjust the intensity of the game. * Change the color of your enemies' blood and adjust the level graphic content. * New scrapbook. In previous versions of Resident Evil 2, players found clues in books and files to help them complete the game. Nintendo 64 players can access dozens of items and game information from stories published on the entire Resident Evil series, and save in the scrapbook to view at any time. * Randomizer -- After the game is played once, items will be relocated randomly, adding additional replay value. * Analog controls and alternate control scheme (allowing for quick turn). * Rumble Pak support. * 4MB Expansion Pak Support for high-resolution mode. * EEPROM saving -- no need for a Controller Pak.
-
Θα συμφωνησω με τον Angel....το Ν64 ειχε θεικους τιτλους για μενα...το Οκαρινα ειναι ο λογος που το ειχα αγορασει(τι παιχνιδι!)καθως μου αρεσε και το Μαριο,πολυ.Ο λογος που ειχα αγορασει GameBoy ηταν τα ποκεμον(θεοτητα για μενα ...μη βαρατε,6η δημοτικου πηγαινα )ειδικα μετα που μπορουσα να παιζω με τα ποκεμον μου στο Ν64 ειχα πορωθει!!
Που λες Κιουση το Spore δεν ειναι κατι τρομερο απλα μου αρεσει σαν συλληψη(το οτι ξεκινας να παιζεις σαν κυτταρο και μετα κανεις πολιτισμο εχει πολυ πλακα!!) -
ναι εχει και δε με πειραζει που ειναι χαζοχαρουμενο και παιδικο, απλα θα μπορουσε να ειναι πολυ πιο προσεγμενο..
το sims για παραδειγμα εχει μπολικη λεπτομερεια , αλλα αυτο ειναι η ναυαρχιδα της εταιρειας και φανταζομαι οτι το κοινο του τοσα χρονια εχει γινει πολυ απαιτητικο
ΥΓ εγω δε διαφωνω με τον angel για το Ν64, ισα ισα που ειπα οτι δυστυχως μετα απο αυτο δεν υπηρξε αντιστοιχη κονσολα
εμενα μου αρεσε παρα πολυ
-
παει και το dirt 2 και τωρα τι???
-
Κάτι κουλό που παρατήρησα στο Dirt 2: η διακόσμηση μέσα στο τροχόσπιτο αλλάζει ανάλογα με την εποχή. Πχ τώρα έχει ένα χριστουγενιάτικο δεντράκι. Επειδή μου φάνηκε λίγο περίεργη σύμπτωση, άλλαξα την ημερομηνία στα Windows σε 31η Οκτωβρίου (Helloween) και το δεντράκι αντικαταστάθηκε απο μια κολοκύθα Ξέρει κανείς τι άλλες ημερομηνίες μπορείς να βάλεις?
Επίσης άσχετα απο την ημερομηνία, σου βγάζει διάφορα χαζά διακοσμητικά για μέσα στο αυτοκίνητο όπως χαβανέζα που χορεύει στο ταμπλώ και χνουδωτά ζάρια για τον καθρεφτη. Το μόνο που μένει είναι ένα ταξίμετρό, να κρεμάς το χέρι απο το ανοιχτό παράθυρο και να παίζει Dirty FM στο ραδιόφωνο
-
αυτα τα διακοσμητικα μπορεις να επιλεγεις εσυ ποια θα ειναι μεσα σε καθε αυτοκινητο (οσο προχωραει το παιχνιδι ξεκλειδωνουν κι αλλα)
εγω εχω στανταρ τα χνουδωτα ζαριαη μ@λακια ειναι πως παροτι εχει ωραια replays δε σου δινει την επιλογη να τα αποθηκευεις
επισης θα ηταν πιο ωραιο αν ειχε περισσοτερα αυτοκινητα και το solstice σε καποια events (rally cross) δεν ηταν καλυτερο απο τις 'φτερουγες'επισης εχω βαλει το παιχνιδι να με φωναζει george
-
Μόλις επέστρεψε το 360 από επισκευή εντός εγγύησης.
Το πήραν στις 9 του μηνού και το έφεραν στις 21.
Έχουν βάλει στη συσκευασία και μια Gold Live Card ενός μήνα.
Ομολογώ πως ήταν άψογοι. Τηλέφωνο - παραλαβή από το σπίτι - επισκευή - παράδοση.
Με είχαν διαβεβαιώσει πως θα το επέστρεφαν πριν τα Χριστούγεννα, πράγμα που τήρησαν.
Ελπίζω να μην τους ξαναχρειαστούμε... -
μακαρι.. τελικα ειχες εγγυηση
ελπιζω να εχουν λυσει ολα τα προβληματα τους και το επισκευασμενο σου να αντεξει, γιατι ειχε παραγινει το κακο με τα καμμενα xbox
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)