-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
η ιστορια με το assasins creed εχει ως εξης
επειδη η nvidia ετρωγε τρελη τσαπου στο θεμα των επιδοσεων απο την 4870 ειχε εκβιασει την ubisoft την εταιρια που εβγαλε το assasin creed και το διαφημιζανε μαζι να γραψει ενα patch το οποιο υποτίθεται θα ελυνε καποια προβληματα στα γραφικα,στην πραγματικοτητα ομως το patch ηταν optimized για να βοηθησει την nvidia να αανεβασει τις επιδοσεις της και δημιουργουσε επιτηδευμενα προβληματα οταν ανιχνευε dx 10.1 hardware ,δηλαδη στις καρτες της ΑΤΙ
και με το περιβοητο αλλα κακογραμμενο crysis το οποιο βασιζετε στην εντυπωσιακη μηχανη cryengine2 ειναι nvidia optimizedμες στη λασπη η nvidia σαν το vag ενα πραγμα
-
FIFA 10...Axxx...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η ιστορια με το assasins creed εχει ως εξης
επειδη η nvidia ετρωγε τρελη τσαπου στο θεμα των επιδοσεων απο την 4870 ειχε εκβιασει την ubisoft την εταιρια που εβγαλε το assasin creed και το διαφημιζανε μαζι να γραψει ενα patch το οποιο υποτίθεται θα ελυνε καποια προβληματα στα γραφικα,στην πραγματικοτητα ομως το patch ηταν optimized για να βοηθησει την nvidia να αανεβασει τις επιδοσεις της και δημιουργουσε επιτηδευμενα προβληματα οταν ανιχνευε dx 10.1 hardware ,δηλαδη στις καρτες της ΑΤΙ
και με το περιβοητο αλλα κακογραμμενο crysis το οποιο βασιζετε στην εντυπωσιακη μηχανη cryengine2 ειναι nvidia optimizedμες στη λασπη η nvidia σαν το vag ενα πραγμα
οχι ρε ...... ειναι γεγονος αυτο που σου λεω,σοβαρα το patch δημιουργουσε προβληματα και framedrop στις dx10.1 καρτες
-
εγω ξερω οτι το patch απενεργοποιουσε το directx 10.1 γιατι ειχε τρελα προβληματα
εγω που ειχα nvdia θα μπορουσα να μην το βαλω καν..και πριν το βαλω μια χαρα ετρεχε το παιχνιδι..
για τους κατοχους ati το εβγαλαν
-
Είδε η γυναίκα μου στο tube, κάτι βιντεάκια με το wii, και είναι ψημένη για παιχνιδομηχανή(μέχρι τώρα και μόνο η αναφορά σε παιχνιδομηχανή, τιμωρούνταν με καμμένο φαγητό και ασιδέρωτα βρακιά).
Όταν έμενα μόνος μου είχα καεί, οπότε για αυτό και η παντόφλα.
Κάτι μου είπε για wii fit κλπ.
α) ξέρει κανείς τι είναι αυτό, και τι κάνει;
β) κανα σοβαρό παιχνίδι, χωρίς να κουνιέμαι σαν τον μ@λάκα παίζει
γ) ΑΝ κουνιέμαι, θα χάσω κανα γραμμάριο(τα €€€πουλα για το πολυμηχάνημα τα κλαίω )
δ) κόστος πλήρους πακέτου; (μηχανής, χειριστήρια, παιχνίδια)
ε) παίζει blue ray;
στ) τσιπάκι;Αυτά τα ερωτήματα για αρχή....
υ.γ. Έχω άπειρο ελεύθερο χρόνο μέχρι τον Μάιο....
-
το λεει και μονο του ----->FIT
-
Βρε τι fit και ξεφίτ. Με τσίπουρο ταιριάζει; Χωριό είμαστε εδώ λέμε...
-
Wii Fit Plus combines fun and fitness into one product. It can change how you exercise, how you balance, and even how you move. Expanding upon the original Wii Fit software, Wii Fit Plus is packed with every feature from Wii Fit—plus new exercises and tools to personalize your exercise routine. If you already have a profile on the original Wii Fit, you can easily transfer it over to Wii Fit Plus.
http://wiifit.com/
Θα ιδρωσεις -
Δεν έφτανε το fit, έχει και fit plus;;;;
Μόλις είδα το promo-video. Μούφα, έτσι θα παίζω;;;
anyway, κατάλαβα ότι θα ιδρώσω.... απάντηση στα υπόλοιπα κάποιος;
-
Έχει πολλή πλάκα το Wii (και το Fit), ειδικά αν έχεις παρέα για κανένα διπλό τένις κλπ. Τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας σε σχέση με τις άλλες παιχνιδομηχανές, είναι πιο 'ζωντανή'. Μέχρι που γυμνάζεσαι χωρίς να το καταλάβεις.
Πρέπει να συνδυαστεί με την ειδική βάση γυμναστικής. Αλλά και τα απλά παιχνίδια σε γυμνάζουν.
Κόστος: δεν ξεπερνάει τα τα 300 ευρώ με τη βάση. -
ζάχαρη.... 300€, θα της το κάνω δώρο.
Θα παίζω και εγώ.
Κανα NFS,FIFA κλπ (αντρικά παιχνίδια δηλ), παίζει το κουτί; -
Όχι, έχει πιο αδερφίστικα αθλήματα.
Πολύ διασκεδαστικά όμως.
http://us.wii.com/wiisports/games.jsp
http://us.wii.com/soft_wiisportsresort.jsp
Kαι για γυμναστική:
http://us.wii.com/soft_wiifitplus.jsp -
Machinarium
-
Puzzle / adventure game. Μάλλον πιο πολύ puzzle, γιατί έχει γραμμική πλοκή. Μερικοί πολύ δύσκολοι γρίφοι.
-
Τέλειο σχέδιο και animation, απίστευτη μουσική
-
Χιούμορ και φοβερά ατμοσφαιρικό
-
Ανεξάρτητη παραγωγή, όλα τα λεφτά πάνε μόνο στους σχεδιαστές του
-
Μόλις 15 ευρώ, και μαζί δίνουν το soundtrack. Αξίζει το κάθε cent.
-
Εκδόσεις για Windows, Mac, Linux
-
-
To wii ειναι για τον Αχιλλεα (το μπεο ντε ) το πηρα περυσι στην γυναικα (ακριβως για τον ιδιο λογο...να της το πλασαρο μαζι με το φιτ, και να καυλαντιζω εγω με κανα παιχνιδακι ) τα παιχνιδια ειναι πολυ περιορισμενα σε σχεση με XBOX & PS + οτι βαριεσαι μετα απο λιγο το γκατζετακι με την κινηση του παπαριου σαν χειρισμο του παιχνιδιου
Πραγματικα αν γουσταρεις να παιζεις παιχνιδια κλπ παρε κατι αλλο, αν ειναι wii ή τπτ λόγο βετο απο την γυναικα...ε νταξ παρτο....εγω φετος την εψησα παντως για PS το οποιο και θα μου το κανει δωρο
Γκουντ λακ μειτ
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Machinarium-
Puzzle / adventure game. Μάλλον πιο πολύ puzzle, γιατί έχει γραμμική πλοκή. Μερικοί πολύ δύσκολοι γρίφοι.
-
-
-
-
-
κάψε μας avel
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
κάψε μας avelΔεν τό'πιασα;
Και τι σχέση έχει αυτό που πόσταρες με αυτό που πρότεινα;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
κάψε μας avel
Δεν τό'πιασα;
Και τι σχέση έχει αυτό που πόσταρες με αυτό που πρότεινα;
καμία απλά έβαλα ακόμα ένα παιχνίδι
το καψε μας ηταν για το machinarium
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Machinarium-
-
-
-
-
-
Πάρα πολύ καλό, αλλά πολύ σύντομο. Θυμίζει τα παλιά.
-
-
τα έβγαλες και τα τρια του demo?
-
Ολόκληρο. Όταν έχεις βγάλει το myst χωρίς λύση, αυτά είναι περονόσπορος, παρντόν, ηλιόσπορος.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)